Heej alla fina!
Jag tänker sluta av olika anledningar men en av dem är att jag mår inte så bra och måste lägga tid på annat, tänker inte gå in på det så mycket men nu vet ni, puss<33

Likes

Comments

Heej Alla! Nu sitter jag på vårdcentralen och väntar på min tur. Nu undrar säkert varför jag är här?
Jag kollade ju min syn för min huvudvärk, men min syn var inte det som drabbade min huvudvärk. Så det är det jag ska göra här, kolla varför jag har huvudvärk nästan hela tiden!
Men vi hörs senare om hur det gick, puuuuss<33

Likes

Comments

Heej alla!
Nu ligger jag hemma, sjuk i min säng igen! Helt otroligt, är sjuk hela tiden.

Har har haft jätte problem med huvudvärk osv, så vi åkte och kollade synen igår, men det såg jätte bra ut. Sen skulle jag vara med några så jag åkte tillbaka till skänninge, hade lite huvudvärk då och då men ingen jag tänkte på. Sen kanske runt 8-halv 9 på kvällen så fick jag som migrän typ, jag hade så jävla ont i huvudet, jag trodde jag skulle dö. Men jag var kvar på gårn tills 9, nör det stängde ändå.
Sen gick jag hem och tog febern och då visade det sug att jag hade feber igen. Så nu ligger jag här i sängen sjuk, hoppas ni får en underbar dag och att ni fick en bra alla <3 dag, puuuuss<33

Likes

Comments

Heej mina finaste! Idag tänkte jag blogga om mina mål för 2017! Men för tänkte jag säga glad alla hjärtans dag hoppas ni får en underbar dag, förhoppningsvis kommer mil dag bli bra!

Alla har mål, dit man vill nå. Jag tänkte bara säga några mål för 2017 som jag har.

1. Försöka hitta en häst jag kan bli medryttare eller fodervärd, som jag kan börja tävla med. Vilket jag verkligen vill, vill inte gå på ridskola vill ta steget längre och ha en häst på halv tid eller kanske heltid.

2. Försöka bli bättre i skolan, behövs verkligen nu. Har det lite svårt i skolan av olika själ som jag inte tänker nämna som göra att jag inte kan jobba och tycker skolan är allmänt jobbig. Men nya ska jag verkligen ta tag i skolan.

3. Försöka börja träna lite, har hört att det hjälper så man kan koncentrera sig mer i skolan, eller egentligen bara för jag vill bli hälsosammare och det behövs lite träning i vardagen.

Det var 3 saker som inte är så jätte stora och svåra att uppnå men som jag ändå vill ska hända detta år.
Behöver lite idéer på vad jag ska blogga om så skriv en kommentar om vad ni vill läsa. Så ses vi puuuuuss<34

Likes

Comments

Heej på er!!

Ny vecka, nya tag. Denna vecka har jag inga riktiga planer förutom va i skolan och lägga tid på den. På tisdag är det alla hjärtans dag, Huniie.
Vad ska ni göra? Jag har lite planer för den, men det får ni veta på tisdag:)
Har även några planer för helgen, men fortfarande lite oklara vad jag ska göra osv, så det för ni oxå vet framåt i veckan. Dock blir det tyvärr ingen ridning för mig, kan prata om det i ett annat inlägg.
Som ni ser är veckan rätt så vanlig och har inte så många planer, vad ska ni göra i veckan eller ska ni göra något roligt i helgen? Tell me, puuuss Love u<33

Likes

Comments

Heej! Eftersom jag inte bloggat så bra det senaste har jag missat att säga 3 saker om mig själv, så här kommer dem!
- jag har spelat fotboll i ungefär 8-9 år men har slutat pågrund av skolpress, tröttna lite, vill lägga tid på ridningen och nya intressen som truppgymnastik.
- min naturliga hårfärg är blont men har varit brunett ungefär ett o ett halvt år nu och trivs jätte bra!
- jag har nu skaffat en ny snap som heter joosefinegurra, bytte pågrund av att min snap fucka, hade dagar med för många så tyckte bara det va jobbigt, men ni Kan ju Adda min nya snap nu så blir jag glad, puuuuuss<33

Likes

Comments

Heej alla fina! Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men har haft fokus på annan och då har bloggen få kommit i andra hand, men nu är jag på fötterna igen.

Idag är det söndag vilket menad med måndag imorgon och skola, vilket jag inte orkar med men måste göras.
Men just nu är jag, min lille bror o mamma och handlar mat inför veckan. Men nu ska vi handla vidare så hörs vi, byeee!!

Likes

Comments

Heej alla! Har inte bloggat så mycket idag för har verkligen K te gjort något, kul liv? Or not!
Men nu är jag på gårn med några sen ska jag sova hos Ebba och vi ska ha myskväll, Aww Huniie!
Men vi ses sen puuuss~<33

Likes

Comments

Heej! Eftersom jag glömde skriva något om mig igår så tänkte jag göra två idag.
- Jag ÄLSKAR att shoppa, det är påriktigt det bästa som finns, dock har jag aldrig pengar till det så mina föräldrar hatar när jag shoppar för att det är deras pengar som tar slut inte mina.
- Min vardag ser oftast ut så att jag är i skolan, går ibland hem en stund för att fixa mig eller pluggar(vilket inte händer ofta) och sedan till gårn klockan 17:30 och är där till 21:00, roligt liv, det tycker jag.
Vi ses kanske senare byeee!

Likes

Comments

Heej! Förlåt för att jag inte blogga något mer igår men jag fick sån huvudvärk/migrän så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Idag har jag fortfarande ont i huvudet och känner mig inte riktigt okej, så därför stannar jag hemma från skolan idag för att vila lite. Det har gått upp och ner såhär nu i kanske 3 månader, jag har varit förkyld hela tiden men huvudvärken och febern kommer lite då och då. Har ni något bra tips så jag blir frisk snart!
Dagens svar eller nått:
- Vinter, snö och kyla är typ det värsta jag vet förutom när man åker skidor för det är super kul, men bara när man är hemma och ska umgås med kompisar osv då är det det värsta jag vet! Man vill nästan inte gå ut!
Men vi ses senare för ska vila en stund nu!

Likes

Comments