Heej
Jag hade tänkt att börja blogga igen, vet inte hur många gånger jag börjat och sen slutat, men snart är ju skolan över och det är så skönt för jag är sååå skoltrött.
Men nu ska jag fortsätta kolla på film med familjen, vi ses imorgon!
Puuuss<33

Likes

Comments

Heej!

Nu är det söndag, alltså sista dagen på veckan. Nästa vecka har jag lite planer som plugg & annat i skolan, har även fixat om i mitt rum, så ett inlägg om detta kommer.

Planer för bloggen:

Denna vecka tänkte jag göra en outfit varje dag & måndag, onsdag &fredag kommer två inlägg & resten av dagarna ett. Lite om nästa vecka, vi ses imorgon PUUUUUSS<3

Likes

Comments

Heej!!

Nu har jag studietid och jag håller på med svenska på datorn och passar därför på att skriva ett lite kort inlägg. Idag ska vi bada med klassen, men så dum som jag glömde jag min bikini på tork hos mamma och det tar typ 15-20 min att åka till henne, Så jag får se hur det blir med det:)

Ikväll hat jag lite planer får se hur det blir med det, men nu måste jag fortsätta med plugget

Puuuuuss<33

Likes

Comments

Heej
Som jag skrev igår skulle jag visa och säga vad jag tycker om mitt nya hår.
Det var skönt att klippa av det men längtar tills det växt ut en bit för det är rätt kort:)
Färgen blev lite för röd i tonen vill ha mer kall brun, men det röda pigmentet kommer gå ut och då blir det bättre, jag har ingen bild på håret ännu men det kommer:)
Jag hinner ju inte ta bilder nu när det blir så mörkt ute så fort.
Men nu ska jag plugga vidare så ses vi, Puuuuss<33

Likes

Comments

Heej
Jag skrev aldrig något om datorn igår eftersom man skulle lämna in ett papper om försäkring osv & eftersom jag varit sjuk fick jag det igår och mina föräldrar kunde inte komma och skriva på under dagen, så jag lämna in pappret idag & fick min dator.
Men jag kommer inte ha tid att skriva något mer inlägg idag för nu sitter jag hos frissa & jag ska klippa mig & färga håret, men det får ni se imorgon:)
Så vi ses imorgon
Puuuss<33

Likes

Comments

Heej!
Nu sitter jag på tåget påväg till skola, detta inlägg kommer komma upp när jag sitter vid skolbänken och pluggar!
Idag får vi våra datorer i skolan, vilket ska bli jätte kul, men kan berätta mer om datorerna ikväll:)
Det ända jag ville nu var att säga godmorgon, hoppas ni har sovit gott & hoppas ni får en bra dag i skolan, så ses vi efter skolan igen, puuuss<33

Likes

Comments

Heej alla!
Nu tänkte jag gör en jul tag, för det är ju faktiskt 1 advent idag, så tyckte det passade in:)
Sen dom 3 andra adventerna tänkte jag göra lite specialinlägg men det får ni veta då:)
Vi börjar med tagen:
1.Favorit julfilm?
Jag har ingen speciell favorit julfilm, men man måste ju kolla på Kalle anka, även fast det är långtråkigt & samma varje år. Men man gör det som tradition.
2.Favorit julfärg?
Vitt & rött är ju rätt vanlig att man svarat, jag tycker vitt, rött men även grön.
3. Är du uppklädd eller har du myskläder på dig på julafton?
Jag är uppklädd på julafton, det skulle va mysigt med myskläder med det är ju en speciell dag så då tycker jag ändå att man ska ja uppklädd
4. Öppnar du julklappar på morgonen eller på kvällen?
Jag öppnar alla julklappar på kvällen, men det kan bli att vi även får öppna 1-2 julklappar på morgonen
5. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv vad skulle du köpa då?
Jag har ingen aning, men en häst skulle ju inte va dumt eftersom det är det som står etta på min önskelista, men jag har inte pengarna till det:)
6. Har ni byggt pepparkakshus?
Inte än, men vi ska:)
7. Vad ska du göra på jullovet?
Jag vet faktiskt inte, jag får ta dag efter dag:)
8. Favorit juldoft?
Jag vet faktiskt inte, men jag älskar doft av nybakta pepparkaka & annat julgodis:)
9. Vad är din julönskning? Att vara med nära & kära, men även det som står etta på min önskelista, en häst<33
Det var alla frågor, hoppas ni gillade inlägget, nu ska jag tagga 3 st som oxå ska svara på dessa frågor:)
@esmeraldawidlof @Noraberndtsson @Mollieknutsson

Vi ses imorgon, puuuuss<33

Likes

Comments

Heej alla finisar!

I detta inlägg tänkte jag blogga om mitt drömyrke & varför jag vill jobba med det när jag blir stor & gymnasieval. Det är ju ändå lite mer än 1 år kvar tills jag ska välja gymnasium, men jag vill välja ett gymnasium jag tycker är roligt men ändå kunna bli något bra & tjäna bra med pengar så jag klarar mig & betygen behöver vi inte ens prata om. Jag får lite smått panik över mina betyg, Dom bestämmer ju om jag kan komma i på det gymnasium jag vill eller inte, det är min framtid som står på spel, nae men man kan ju plugga upp sina betyg för att komma in på det gymnasium man vill men det tar ju extra långtid & det kanske är lite onödigt, från min sida igallafall:)

Men mitt drömyrke är ju att hålla på med hästar eftersom jag älskat hästar & hästsporten. Jag har tänkt att jag vill gå Vreta ridgymnasium, då är man två dagar i stallet, rider & gör stallsysslor, sen resten av dom tre dagarna är man i skolan & pluggar, Då kan man välja att plugga samhäll eller natur tror jag, säker fler men är inte säker & jag är väll inte smartast i skolan direkt så jag har tänkt samhäll för kommer inte klara naturens matte, den är så svår!!

Då tänker ni säkert, vad kan man bli? Man kan bli hästskötare & starta eget företag, allt inom hästarbetet, sen går man ju samhäll samtidigt så arbeterna inom samhäll. Men jag har tänkt att till en början kanske jag är anställt på någon annans hästanläggnig & jobbar men något annat samtidigt & sedan gör en egen hästanlägning & bara jobbar med det. Om det går bra för anläggningen tjärnar man rätt bra & kan leva på det.

Det var mina framtidsplaner, hahaha hoppas ni gilla inlägget så härs vi, puuuuuss<33

Likes

Comments

Heej!

Jag har några planer för dagen, men får se om jag orkar, jag är fortfarande rätt trött & hängig eftersom jag nästan i kunnat äta något på hela veckan, men nu är jag helt frisk men fortfarande lite trött, vilket kanske inte är så konstigt:)
Men jag måste gå igenom lite plugg oxå eftersom jag missat massor nu när jag varit borta, vem pluggar på en lördag? Jag skulle aldrig göra det, men när man har 2 prov som man knappt inte pluggat till & varit borta en hela vecka så måste man tyvärr göra det:(
Men mys ska jag ta vara på tiden innan plugget(:(
Byeeee

Likes

Comments

Heej!

Jag skrev ju att jag hade varit sjuk, men nu är jag nästan som hel igen:) Det är verkligen super skönt att va frisk igen, efter magsjukan, usch hatar verkligen magsjuka!!Nu är det ju fredag vilket innebär helg, men även idol, kollar ni på idol? Det gör inte jag, det finns så mycket annat roligt att kolla på, eller nån mysig film:)
Men nu ska jag mysa ner mig framför tv, så hörs vi imorgon!
Puuuuss<333

Likes

Comments