Godmorgon mina fina läsare!!

Dom som har följt mig innan jag börja om bloggen, dom vet att vi har prao nu i 2 veckor & och denna vecka är den sista veckan & dom vet även att jag praoar på min bonuspappa jobb & idag är ja ledigg!! Jag va det igår med, med det va inget att göra så det va bäst att jag va hemma:)

Jag har lite planer för dagen, jag ska fixa hela trädgården (vår trädgård är rätt så stor) det kommer ta ett tag, sedan ska jag försöka få ordning i mitt rum och i min garderob & sen sist men inte minst måste jag även göra det tråkigaste som finns, plugga!!

Mer en det här hinner jag nog inte med & bloggen får vi inte glömma, jag ska även få upp ett till inlägg jag vet inte vad det ska handla om ännu, men om jag ska hinna med allt detta så är det bäst att sätter fart så vi ses i eftermiddag, BYEEE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skönhet

Heej mina finaste läsare!!

Nu har jag tagit bort ALLA gamla inlägg & gjort om min header och jag tyckte det blev super snyggt!! Jag tänkte lägga mer tid på bloggen och ta den mer seriöst och jag hoppas ni kommer gilla den:)

Jag kommer försöka uppdatera 3 gånger per/dag, 2 inlägg från datorn och ett från telefonen, men nu i början kommer jag bara göra 2 inlägg från datorn:)Sen kommer dom flesta bilderna tas med min kamera "Canon eos D7"

Jag hoppas verkligen ni kommer gilla min blogg så hörs vi imorgon bitti, BYEEE!!

Likes

Comments