View tracker

Den senaste tiden har de varit fokus på att få ihop vardagen. Med nytt jobb, husbygge och en massa andra aktiviteter så är det inte alltid lätt att få livet att gå ihop.

Nu, äntligen, börjar det kännas som om vi kommit in en bra rutin. Det är när hela ens vardag ruckas omkull som man inser vilken vane människa man är. Att gå från en sak till en annan är inte alltid så lätt, även om man vet att de va rätt beslut och att det är fantastisk kul så är förändringen i sig en stor omställning som har tärt mer på mig än vad jag trodde den skulle göra.

Tålamod och att lära sig ta en sak i taget, det har varit viktiga lärdomar för mig under den här tuffa inkörnings perioden. Att dessutom ha tålamod med huset samtidigt, att inse att allt inte går i blixt fart som man önskar. Att ta det med ro och blicka framåt, även om det är väldigt långt fram, det är ett nödvändigt ont.

Tacksam för alla runtomkring mig som stöttar, lyssnar och hjälper oss framåt. Ni är guld värda! Varenda litet stöttande ord, varenda klapp på axeln, varenda handtag där hemma och alla tankar till oss är oerhört uppskattade.

En dag i taget, vi är snart där. Det känns så oerhört skönt att ha nått den här punkten, där allt börjar klarna och man känner att de går framåt. När vardagen äntligen börjar fungera igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något som piggar upp är ju det här fantastiska vädret.
Bara att passa på och njuta.
Vi har satt igång poolen och har dessutom tittat ut en paviljong som vi tänkte sätta på trädäcket. Eftersom tomten närmst huset i stort sett bara består av byggmaterial så känns de lite kul att göra något på andra delen.
Hoppas nu bara inte den svenska sommaren tänker regna bort.

Det här 👇🏼 är alltså maj månad! 👏🏼

Likes

Comments

View tracker

Nu har bloggen fått pausa lite och jag också.

Ibland behöver man en paus, en paus från allt. Det är mycket som har varit psykiskt ansträngande just nu. Hur roligt det än är att bygga ett hus så tar det på alla ens sparade krafter. Jag försöker att se allt positivt men ibland bara vänder det och slår mig i ansiktet. Allt det är som bara är små, små saker lägger sig på hög och blir en hel massa tillsammans. En mörk massa som lägger sig som ett tjockt duntäcke över mig, som en koja av duntäcke som jag inte kan ta mig ur.

Jag säger till mig själv att andas, "andas Josefine". Hur mycket jag än andas så är röran där, det totala kaoset som råder i vårt hus och i mitt huvud. Alla förhoppningar jag bygger upp om ett färdigt hus, allt bara raserar när jag inser hur naiv jag varit som trott att det skulle gå fort. Fast vad är fort egentligen? Det här är kanske fort, vad vet jag. Uppenbarligen inte fort nog för att tillfredsställa mig. Dumma, naiva mig.

Som jag uppskattar min sambo och allt han gör för vårt hus, ändå är jag så nere. Det totala kaoset drar ner mig, drar ner mig i djupet och jag vill bara sjunka med ner och försvinna. Bara en liten tid, tills allt är klart.

"Res dig, res dig upp Josefine." Jag kommer klara det här, och det får vara jobbigt. Det är okej. Jag ska vara tacksam, jag ska uppskatta och jag ska se ljust på det här. Jag ska i alla fall försöka.

Det här är kanske petitesser jämfört med världsproblem, andra människors problem som är hundra gånger värre. Det här är mina problem, och de har betydelse för mig. De är svåra hinder för mig, för oss att ta oss igenom, jag och P-A. Det kommer bli bra. Uthärda. Kämpa vidare. Lägg dig inte på botten och gråt, det kommer blir bra.

Likes

Comments

Söndagen började verkligen soligt men sen har moln, regn och hagel avverkat varandra.
Den här dagen känns så lång. Har hunnit med massor.
Började med lite söndags-motion, 1 mil på cykel och 3 km i skogen. Båda hundarna och jag rastade.
Sen har jag djupdykt tvättkorgen och tvättat rent nästan all smutstvätt i hela huset. Bytt sängkläder och hunnit kolla på några avsnitt av en serie jag följer, The Reign.

Ikväll har vi ätit tacos och nu väntar filmmys. En bättre söndag är till ända.

Likes

Comments

Gav mig själv ett par nya löparskor igår. Fick fantastisk hjälp av en kille på Intersport och är super nöjd.
I morse "provkörde" jag de nya dojjorna och de va riktigt sköna. Dock parerade jag löpning med gång eftersom jag känner en begynnande förkylning i kroppen.

Likes

Comments

Fina minnen. Milano.
Underbart att drömma tillbaka.
Ta vara på era upplevelser, det är det finaste man kan ha. Minnen. Spara dem i hjärtat.

Likes

Comments