Hej alla fina!

Idag började jag min morgon med en mättande smoothie på fruits& friends tillsammans med John då hans lärare var sen. Det var jätte mysigt och jag stannade en timma till och pluggade. En mysigt start på min morgon.

/ J

Likes

Comments

Måndag: I skrivande stund sitter jag och pluggar, på torsdag ska jag skriva en tenta så denna måndag blir det en hel del plugg.

Tisdag: Imorgon ska jag äntligen träffa Lovisa! Vi har försökt träffas i tre veckor men jobb och annat har kommit emellan. Just nu står det mellan att åka till Göteborg, Alingsås eller stanna i Borås för att njuta av vårvädret för imorgon blir det strålande sol. Längtar verkligen till morgondagen!

Onsdag: Sista dagen innan tentan så det blir plugg och på kvällen är det konfa.

Torsdag: TENTA. Önska mig lycka till!

Fredag: Ledig från skolan. Tjejgrupp och kyrkan på kvällen. Blir så mysigt!

Likes

Comments

Igår var jag på Familjen Sandwall, en av Borås finaste salonger. Johns pappa Ulf jobbar där och jag var där och fixade mitt hår. Jag har klippt av ungefär 10 cm och färgat håret i en kallare färg (svårt att se på bilderna). Jag är helt galet nöjd och det känns så fräscht med lite kortare hår.

/ J

Likes

Comments

/ min nya nyckelring till min bilnyckel, från hm 49 kr, älskar den!/

Vid 9:30 tog jag bilen till skolan där jag och min studiegrupp gjorde klart och förberedde till en muntlig examination vi ska ha imorgon i matematik! Sedan åkte jag hem och åt gulaschsoppa med John och myste framför lite serier! En lugnt måndag helt enkelt. Snart ska jag in och repa och träna!

// j

Likes

Comments

/ bilder lånade från johnmayer.com och Google/

Sjunge maj ska jag och John se John Mayer i Stockholm! Det blir en hel helg med shopping och mat under vårens finaste månad i huvudstaden. Kommer bli en fantastisk helg, längtar verkligen!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har tyvärr inte uppdaterar så mycket dom senaste dagarna, har varit lite hängig! Men nu mår jag bättre och tänkte skriva lite om mina planer denna veckan som kommer!

För ni som inte vet går jag på högskolan i Borås och studerar till förskollärare! Så kul!!! Nu brukar man normalt ha sportlov men på högskolan har man inga lov.

Måndag: Ska in till skolan för att öva till en muntlig examination. Sedan ska jag träna och repa (jag är med i en teaterproduktion)

Tisdag: Muntlig examination i matematik. Sedan är det alla hjärtans dag, så jag och John ska fira genom att laga och äta trerätters! Mums!

Onsdag: Ska fixa håret hos Johns pappa som är frisör, ska klippa mig lite kortare och färga håret. Sedan på kvällen blir det bastu och matlagning med Hugo, Erik och John!

Torsdag: Skola

Fredag: Ledig på dagen en så länge. På kvällen blir det releaseparty hos Hugo som ska släppa sin första låt på Spotify! Så nice!!

Lördag: Ullared med John!

Söndag: Fira min älskade farfar som fyller 80 år!

// Bild från London i december//

Likes

Comments

// Göteborg //

Hej alla fina!

Idag åkte jag och Stina in till Göteborg runt tolvtiden. Vi har ätit drömgoda hamburgare på tugg och gått i butiker. Just nu sitter jag på en yrkeshögskola i Göteborg som Stina ska på informationsmöte om deras program! En riktigt mysig dag helt enkelt!

Likes

Comments