/ Ralph Lauren skjorta och stora örhängen är något jag alltid känner min bekväm och fin i, så det fick bli min outfit för igår och idag/

Hej alla fina!

Hoppas ni har haft en fantastisk onsdag! Onsdagar brukar för mig vara ganska kämpiga men jag försöker påminna mig själv att det är halvvägs till helg, wiho!

/ j

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I december var jag och John i London. Vi var där för att njuta av shopping, köpa julklappar, mat och få umgås med varandra. Vi hade en fantastisk weekend och det var något alldeles speciellt att vara där runt jul då hela London var pyntat med lampor och julpynt! Vi var så nöjda med hotellet som vi har bott nu två gånger då vi var i London i februari 2016 också. Det var helt enkelt en perfekt julweekend och vi har redan planerat att åka tillbaka i vid jul igen detta året!

Likes

Comments

MÅNDAG: Imorgon ska jag till min praktikplats en hel dag för att göra en uppgift som ska redovisas om två veckor. Sedan ska jag repa på kvällen och om jag hinner kanske det blir ett träningspass på gymmet!

TISDAG: På tisdag har jag inget schemalagt i skolan så det blir en dag fylld med plugg. Sedan på kvällen blir det möte inför ett läger jag ska med som ledare på. Efter det ska jag, John och Hugo ha bastu och spelkväll. Alltid lika trevligt!

ONSDAG: På onsdag har jag inget schemalagt i skolan heller så det blir en lugn dag med plugg. På kvällen ska jag på konfan som jag är ledare på.

TORSDAG: LEDIG DAG. På torsdag ska jag njuta av lite ledigt och köra ett träningspass på gymmet.

FREDAG: Ska till skolan på ett kortare seminarie och sen blir det ett träningspass förmodligen. På kvällen ska jag till kyrkan, jag längtar så mycket då det kommer bli grymt bra.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag började jag min morgon med en mättande smoothie på fruits& friends tillsammans med John då hans lärare var sen. Det var jätte mysigt och jag stannade en timma till och pluggade. En mysigt start på min morgon.

/ J

Likes

Comments

Måndag: I skrivande stund sitter jag och pluggar, på torsdag ska jag skriva en tenta så denna måndag blir det en hel del plugg.

Tisdag: Imorgon ska jag äntligen träffa Lovisa! Vi har försökt träffas i tre veckor men jobb och annat har kommit emellan. Just nu står det mellan att åka till Göteborg, Alingsås eller stanna i Borås för att njuta av vårvädret för imorgon blir det strålande sol. Längtar verkligen till morgondagen!

Onsdag: Sista dagen innan tentan så det blir plugg och på kvällen är det konfa.

Torsdag: TENTA. Önska mig lycka till!

Fredag: Ledig från skolan. Tjejgrupp och kyrkan på kvällen. Blir så mysigt!

Likes

Comments

Igår var jag på Familjen Sandwall, en av Borås finaste salonger. Johns pappa Ulf jobbar där och jag var där och fixade mitt hår. Jag har klippt av ungefär 10 cm och färgat håret i en kallare färg (svårt att se på bilderna). Jag är helt galet nöjd och det känns så fräscht med lite kortare hår.

/ J

Likes

Comments