I lördags var John, pappa och jag och hjälpte till och släppa i fisk i en sjö då min pappa har ett stort intresse av flugfiske. Efter det åkte vi hem och duschade för att sen åka till Rydal för att fira mormor och morfars femtioåriga bröllopsdag.

Sedan åkte vi vidare till Levis treårskalas där vi käkade tårta och myste med släkten.

På söndagen gjorde jag inget särskilt förutom att plugga och ta det lugnt, jag är förkyld och känner mig inte helt hundra så det var skönt att få en lugn dag.

/ j

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

At the moment sitter jag på ett café med en tekopp i handen och en podd i lurarna. Snart ska jag träffa min vän Lisa, men innan dess ska jag få lite plugg gjort.

Vi hörs

Likes

Comments

Jag började morgonen med plugg. Jag har ett seminarier på onsdag, en inlämning på måndag och en tenta nästa fredag och en bok på 300 sidor att läsa och anteckna till så jag har en hel del att göra.

Sedan efter en stund pausa jag lite och gjorde mig lite chai-latte, åt lite mörk choklad i min nybadade säng och kollade på Wahlgrens värld, alltså jag ÄLSKAR det programmet.

Sedan tog jag bilen till Dalsjöfors för att äntligen hämta ut min höst/vinterkappa som jag har beställt, wihiii den var verkligen så fin så jag är nöjd! Efter jag hade vart i Dalsjöfors hämtade jag John i stan för att sedan åka hem och laga pasta cabronara till lunch. Mums!

Sedan myste vi lite med Hugo för att sedan åka in till stan och ha ledarmöte. Snart kommer John och hämtar mig för att sedan åka hem till honom.

Vi hörs

Likes

Comments

Måndag: Idag har det varit måndag och jag vaknade och mådde inte så bra så det blev ingen skola idag! Sen framåt eftermiddagen mådde jag bättre så jag åkte in till stan och satte mig i kyrkan och pluggade innan Stina och Felicia kom. Vi åt kvällsmat ihop och bara pratade och skrattade. En väldigt mysig kväll!

Tisdag: På tisdag är jag ledig från skolan så jag ska plugga, hämta ut lite paket och sen på kvällen ska jag på ledarmöte med gänget från Korskyrkan.

Onsdag: På onsdag går jag i skolan mellan 9-15, sen ska jag träffa min fina Lisa och efter det ska jag och John träffa vår vän Erik!

Torsdag: På torsdag går jag först i skolan, sen blir det nog ett pass på gymmet för att sedan avsluta dagen med en myskväll med serier, godis och tänka ljus, en kväll helt i min smak.

Fredag: På fredag går jag först i skolan mellan 9-12 och sen ska jag träna och sen till kyrkan för inside out där jag är ledare.

Lördag: På lördag ska vi fira min mormor och morfar som har 50-årig bröllopsdag, alltså guldbröllop. Vi ska ut och äta på resturang för att sedan åka hem till dom och äta tårta. Efter det ska vi vidare på nästa kalas och denna gången är det Johns systerson Levi som fyller 3 år som ska firas.

Söndag: Denna söndagen blir en lugn söndag med plugg och mys. En dag för återhämtning inför den nya veckan.

Likes

Comments


Längesedan nu! För nästan en vecka sedan förlovade jag mig med min största kärlek. Det är nya spännade tider nu och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda. Nu är också hösten här och rutinerna börjar, jag är taggad och om ni vill kan ni läsa om det här.

/ J

Likes

Comments