Förstår ni lyckan när man hämtar hem denna badboy! Jag kommer från och med idag bara använda mig av denna. Allt skall "grillas".

Och den som säger att man inte kan köpa sig lycka...Riiight.

Likes

Comments

Såhär kan det se ut till och från hemma hos oss. En liten fyraåring som vägrar kliva upp på morgonen.

Konstigt att detta aldrig sker på helgerna. Bara på dom dagarna när jag har lite sådär extra bråttom med något eller till något.

Men nu till det positiva. Idag ska jag hämta hem bordsgrillarnas bordsgrill! (En grill som man kan ha både inomhus och utomhus..)

Tillsvidare,
Puss på er.

Likes

Comments

Meningen är väl att vi ska dela med oss av vårt liv i en förort söder om Stockholm. Det kommer inte alltid vara så himla seriöst eller puttenuttigt. Vi jobbar inte riktigt så. Däremot är vi två hejare på att sprida kärlek och skratt. Så låt oss hoppas att ni vill följa med på vår blogg-resa.

Joonas: Halvrolig singelpappa med moppemusche. Stor kärlek till fotboll och då i synnerhet AIK. Skulle kunna äta hamburgare i resten av mitt liv. Arbetar med försäljning inom byggbranschen och som kontaktperson.

Vienna: 4-åringen med noll känsla för när man kan och inte kan äta godis. Skulle kunna leva årets alla dagar i klänning och med en kost bestående av bara glass och pannkakor. Går ingenstans utan målade naglar eller fixad frisyr.


Likes

Comments