Ännu en intensiv vecka har snart passerat.

Skolan flyter på och kväver mig lite mer varje dag, dock så kommer allt vara slut óch klart tisdag v. 24, när sista "provet" sker! Längtar, längtar!! Idag var det konfirmation för lilla syster, Släkten är här och jag har ätit massa, massa mat! klockan fem gick jag på en guidning vid Carl Larsson gården, så jag kan lära mig tills det är min tur! Super spännande

Träningen har legat lite på is, då jag har haft så mycket att göra. Kommer nog bli lite så ända tills sommarlovet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min måndagrutin hölls även idag, gym innan skolan. Jag är stolt över mig själv för att faktiskt komma ur sängen, men det gick väldigt, väldigt segt. Slutade en halvtimme tidigare än planerat. Men det är OKEJ! Det är okej att vara seg ibland, det är okej att inte vara på topp och det okej att ha dagar som bara inte funkar.

Hade två lektioner och mentorsmöte idag. Kom hem, åkte till Carl Larsson gården, men var ingne guidning. Så då kom Anders (snällaste människan på jorden) och hämtade upp mig.

Ska plugga och troligtvis springa lite, eller kanske lite styrka hemma. Bara för att känna att jag slutfört passet som jag startade imorse! Känslan är faktiskt bra när man slutför något man startat. Speciellt för att ge igen på kroppen för att vara så seg. Hjärnan vs. Kroppen

Har pumpat upp energin med ris och bön taco! Sallad (tomat, gurka, isbergssallad, rödlök, majs) med taco salsa ris och svarta bönor. Gottgott!

Likes

Comments

Hemma nu, efter en natt borta och efter att ha kollat på kanotslalom. Det var nämligen en tävling mellan min minsta syster och min far som skulle utspela sig. Vann min syster, skulle hon få avla på hennes kanin, vann pappa, blev det inga kaninungar. Till min stora lycka, vann syster och därav blir det kaninungar till sommaren!!

Har pluggat lite kemi, så himla mycket att memorera och även gjort endel matte. Måste fortsätta med allt plugg och hoppas på lite träning sen. Hoppas er långhelg är bra!


Likes

Comments

Fast det känns som söndag så är det endast fredag idag! Yay! Hade först stora planer på att åka in och spinna klockan 7. Men det sket sig. Sen hade jag stora planer på att gå upp halv 8, för att vara produktiv och så. Det sket sig. Och här sitter jag nu, vaknade halv 9, vilket enligt mig är en sovmorgon.

Jag har dock redan hunnit med frukost, kladdkaka, kaffe och skriva ut ett fyra sidor långt dokument på saker jag måste kunna tills på provet på onsdag... Kill me pls.

Om jag hade tänkt sova borta inatt och åka in på stan, så är det bara att sätta igång med plugget. Tid är något jag har lite av, och troligtvis alla andra naturare i detta land. Men det är bara att njuta av den frihets tid man har, att umgås med folk man tycker om, att träna eller bara ligga i sängen och inte göra någonting (vilket ändå brukar tråka ut min inom 10 minuter).

Likes

Comments

Mamma, du vet att du tycker om mig. Sitter och drömmer mig bort på Nelly.se


Likes

Comments

Att komma till skolan tjugo i 8 är inte det härligaste på jorden! Dock så var det super skönt att fp bort fysikprovet!

Iklädd i mjukisbyxor, skön kofta, mysbehån och inga linser avnjuter jag en chill och molnig dag. Ska sätta mig och göra lite matte nu. Eller kanske religion! Hoppas någon kommer snart och gör mig sällskap. Sitter ensam i grupprummet.

Lyssnar på min tredje ljudbok på mindre än en vecka. Älskar ljudböcker!!Likes

Comments

Här kommer lite bilder på hur mitt rum ser ut just nu! Det saknas som sagt lite små grejer som kommer bli pricken över i:et. Men vill så gärna visa upp det. En extrem förbättring av hur det såg ut tidigare!

Har hunnit med ett segt träningspass, först 5.2 km löpning sedan lite styrka, mage och rumpa. Kände mig helt trött och slö i hela kroppen! Lördagar är härliga och i denna stund även solig. Ska försöka göra det bästa av denna dag!


Likes

Comments

Härliga fredag!!

Provet är äntligen avslutat. Puuh! Alla pluggtimmar igår lönade sig, lyckades göra provet utan något större problem. Så underbart! Fats hade tur, då provet var ganska kort och det innehöll mestadels de delar från kapitlet jag har ungefär koll på..

Kommer spendera kvällen hemma idag, med fysikboken. Härligt! 


Likes

Comments

Efter långt tjat från systern och att min mini plattång varit nära döden ett par gånger, så beslutade jag mig att faktiskt investera i en ny plattång, en riktig plattång! Älskar den till döden och tillbaka!!

Dessa dagar har varit så intensiva och stressfulla att jag knappt kunnat lägga en tanke på något annat än skola, och speciellt inte på bloggen. Gårdagen var speciellt intensiv, då jag totalt pluggade 5 timmar, intensiv matte. Mitt huvud smälte ihop till en degklump och jag tvingade migsjälv att inte sova mellan varje timmes pass. Detta i kombination med en extrem huvudvärk som jag haft nu i ett par dagar samt menssmärtor. Wohoo. MEN grejen är att jag faktiskt tog mig igenom det. Jag brukar aldrig följa pluggscheman eller att-göra-listor, men av någon anledning klarade jag det!

Såhär så det ut nedan:

13.45-14.45 - Matte
15:00-16:00 - Matte
16:15-17:15 - Matte
17:30-18:00 - Matte
18:00-19:00 - Middag
19:00-20:00 - Matte
20:00-20:40 - Duscha
20:40-21:10 - Matte

Jag brukar sova kring 21:30-22:00 varje vardag och är därför inte direkt en nattuggla.. OCH man får faktiskt skryta litegrann! 😄

Helgen kommer vara tråkig, ska försöka gå på en guidad tur på Carl Larsson gården dock, så kul att hänga med och lära sig! Måste gå på minst 6 st visningar, men ska höra om jag får gå på fler. Vill ju känna mig säker tills jag själv ska guida runt.

Nu måste jag göra klart det sista inom matten innan jag åker in på prov halv 1, matteprov, kunde ni gissa?

Likes

Comments