Godmorgon!
Har levt väldigt ohälsosamt på senaste tiden så nu är det dags att ta tag i mitt hälsosamma liv igen.
Idag bockar vi av gymday number 2.
Först lämna av lilleman på dagis sen mot gymmet. Har en stadig träningsvärk sen igår i ben och armar. Startade med att springa för att sedan träna armar och axlar.
Idag tänkte jag egentligen köra mage och rygg men det får nog bli ben då Therese fått migrän och jag känner mig tryggast med att träna ben och rumpa.
Kram alla fina! 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag hängt med Therese & hennes sambo till Umeå, köpte en ny tröja och kollade efter bh:ar men hittade ingen som passade.. köpte även brun-utan-sol moussen alla verkar prata om (cocoabrown) köpte min på rusta för 79:-
Kommer skrubba kroppen, hittade ingen kroppsskrubb så får göra en egen av honung, socker och olja. Ska tydligen fungera minst lika bra.
Jag uppdaterar efter jag ser något resultat. 💕

Slänger upp en bild på mig och Robert i brist på annat.

Likes

Comments

Lite nytt i sminklådan, jag älskar min nya highlighter och foundation. Vilket bra val att byta till denna, har svårt att byta produkter men är väldigt nöjd denna gång med min nya foundation. 👌

I skrivande stund är jag och L påväg att lämna av prinsen med sin pappa, hans tjej och farmor. Vi ska ju på bröllop på lördag. Längtar!

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan ringde 5.30 imorse men jag somnade inte förrän vid 3 tiden inatt då jag och babe hade en cheatday/myskväll.
Vi strecksåg "the alaskan bush family", vårat favoritprogram är ju helt klart "The last Alaskans" men det kommer ju inte en ny säsong förrän nästa år så därav det nya programmet.

Har lämnat av prinsen på sommarförskolan. Det tog dock sin tid då det blev jobbigt att säga hejdå för honom, vi kramades flera gånger om och gick igenom dagiset tre gånger innan han kände att det gick bra att jag for. Förstår att det blir jobbigt med ny personal och nya barn. Det känns skönt att en personal från "vanliga" dagiset är där och jobbar en vecka innan hen går på semester så han får någon trygghetskänsla och känner någon. Mitt lillhjärta som inte är så liten längre! ❤️

Nu väntar ett ben och rump-pass på mig, sitter i skrivande stund och stretchar på gymmet. Om 4 veckor får jag äntligen springa och träna armar/axlar igen då implantaten fäst sig.
Ha en fin dag alla, kram! 💕

Likes

Comments

Hej! Åh vad bra det känns att vara tillbaka på gymmet, är första "riktiga" träningspasset jag kör slut på mig själv sedan operationerna och snacka om att det känns härligt nu efteråt.
Tog emot rejält att åka iväg men nu när mitt pass är färdigt så har jag lyckorus från tå till huvud! Det känns så (ursäkta!) jävla BRA!

Till något annat, när man kommer till gymmet och det ligger vikter, mattor och stångar slänga på golvet så känns det trist. Hur kan man lämna allt och sedan gå hem med gott samvete?
Plockade iallafall ihop sakerna, ni vet känslan när ett pass känns tungt och det första man får göra är att börja städa?! 😤Neeej tack, det är inte första gången det är lämnat såhär heller... Är så pass fint gym också så tycker det är grymt onödigt.

Ni får ha en trevlig dag alla, jag ska hem och städa. Ge hundarna mat och slänga i mig en god lunch, ännu en gång för att trötta ut er: DET KÄNNS SÅ BRA! 😀😀💦💦

Likes

Comments

Hej.
Idag har jag städat åt hundvalparna, som måste göras typ vaaarje dag! Det börjar blir jobbigt så jag hoppas de två sista valparna blir sålda snart.. Det är sorgligt men behövligt då vi inte har tid att uppfostra tre bra jakthundar.

Sedan har jag gjort klart min "mini trädgård" där mina odlingslådor befinner sig. Gruset är lagt och nu behöver det bara växa mer. Grävde även upp rosbuskarna och la om jorden då de inte mådde så bra.
Såhär såg det ut innan jag la nytt grus:

Och efter med gruset:

Kramar! 💕

Likes

Comments

Håller på omdekorera då Robert grävde jordvärme förra året så allt blev kaos. Idag har jag tagit tag i omplanteringen! (Dock långt ifrån färdigt, en trädgård blir ju aldrig klar!)
Jag är ändå nöjd över det jag fick ihop idag! 🌿🙂

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Är faktiskt väldigt nöjd att jag la en gång av sten emellan dammen. Ser mycket "renare" ut.

Kram! 🌿🌿

Likes

Comments

Ikväll blev tussilini mamma ❤️

Likes

Comments