View tracker

Igår efter att vi hängt inne i stan gick vi till en liten sushibar bredvid Albins lägenhet. Vi hade även bytt ut Rasmus mot Johanna då han skulle hem för att jobba tidigt på morgonen. Har glömt av vad sushibaren hette men de va verkligen supergott och slår alla sushiställen i Lidköping! Efteråt gick vi till Chalmers för en liten rundvandring på campus och jag blev så sugen på att börja plugga. Eller kanske inte själva pluggandet men allt runt om kring så som studentkårer, föreningar osv.
När vi kom tillbaka till lägenheten hade vi tänkt kolla på någon film men de slutade med att vi började kolla på Sons of Anarchy istället. Ska fortsätta kolla på nästa avsnitt ikväll efter jobbet hade jag tänkt.

Likes

Comments

View tracker

Efter några drinkar på olika barer gick vi till bryggeriet där de va bra drag i omgångar.. Eftersom det var lördag och de flesta klubbar hade 20-25 fick vi dock nöja oss. Träffade även Thomas Sekelius utanför, haha blev starstruck. Kvällen slutade med donken och sen somnade jag på Albins soffa. Nu ska vi strax gå iväg mot nordstan för att kika lite i affärer.

Likes

Comments

Sitter just nu i Albins nya lägenhet i Göteborg och förkrökar med Albin och Rasmus. Förut åt vi pizza och nu ska vi strax gå ut på krogen och efter de någon klubb. Är sjukt taggad!

Likes

Comments

Hej, igår fick jag äntligen se Tjuvjakt live!! De va hur bra som helst och när Tandtråd började dog jag typ, verkligen en favvo-låt!
Nu sitter jag på jobbet och äter lite lunch. De va ganska segt att börjar 05.45 i morse när jag bara fick 2.5h sömn men jaja, de va de värt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder från förra helgen i Stockholm. Älskade att hänga uppe på Urban Delis takterrass, ska helt klart åka dit igen!

Likes

Comments

Tre supergoda rätter jag ätit den senaste. Är ni i Stockholm och vill äta hamburgare? Gå till Vigårda i MOOD, sjukt gott! Kan också rekommendera club sandwich på Bella Mi här i stan!

Likes

Comments

Likes

Comments