Boozt.com har just lite REA på utvalda produkter! Klicka på bilden för att komma direkt till REAN eller på länken här nedan!

Skynda in och fynda på deras BOOZT.COM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej! Efter en effektiv kväll med lite foto så har jag kommit fram till att jag ska byta bloggheader. Varje bild talar för sig själv och jag är riktigt nöjd med alla bilderna. Den 1:a och den 5:e bilden kan vara en liten beskrivning på hur jag själv är som människas, jag är glad och positiv till det mesta men är också ganska upptagen med mycket runt omkring mig.


Bild nummer 2 har många opponerat sig emot eftersom att den beskriver något som aldrig kommer att kunna hända, men för mig beskriver den så mycket mer. Jag önskar att det kunde bli så som bilden säger, att få ta del av ett skapat liv från de andra hållet hade varit enormt, vilken känsla. Bilden beskriver hur jag tycker att det borde kunna vara och den beskriver vad jag känner. Den är så mysig!


Bild nummer 3 och 4 är mitt liv, jag är född på i stan men landet mitt ute i ingenstans är där jag hör hemma. I stort sätt hela mitt liv kretsar kring lantbruk och allt som har med det att göra. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan kor och krön blomster, att få vara en del av de svenska bönderna är fantastisk och vilka möjligheter det ger!


Bild nummer 6 är bilden som beskriver hur jag ser på allt som inte har med mig att göra, bilden som jag tittar på när jag känner att motgångarna blir för stora. Skitsnack och falskhet beskrivs genom att jag står med ryggen emot. Vänd ryggen mot allt negativt som finns, lägg inte energi på det för du lär inte se solljuset om du ska stå kvar där. Bara vänd på klacken och se mot framtiden. Vad kan du göra för dig själv, vad kan du hjälpa andra med? Ta inte skit, vänd bara ryggen och låt allt som hänt bli ett minne.


Bild nummer 7 säger bara JAG! 


Många tror att man lägger upp bilder för att visa vem man är ''varför skriver du ingen text+'' är frågan som jag har fått väldigt många gången men jag tycker att man ska låta bilden tala för vad man vill säga, Man behöver inte alltid skriva en text, bilder räcker utan tvekan, en bild säger mer än tusen ord. tänk på det! :*


Fotograf: Nathalie Stridsberg en av mina absolut finaste vänner och är otroligt tacksam för hjälpen! Övergrym fotograf och jag tycker ni ska ge lite feedback och jag länkar hennes fotoblogg här så in och kolla!  http://nsfoto.blogg.se/

Likes

Comments

God morgon underbara blogg vänner! Jag har haft en väldigt stressig period och kommer tillbaka nu igen! Woooaw, jag har tänkt att jag skulle gör en ''quest and answer video'' där ni ställer frågor som jag sen ska svara på, jag kommer att ta emot frågor varje dag fram tills fredag och under helgen så kommer videon komma upp! 


Bar ställ en massa frågor, inga frågor är dumma. Ni kan ställa frågan på facebook där jag heter Jonathan Lars Jonas Hansson eller så skickar ni det på kik där jag heter somethingsmad och sen kan ni skicka på snapchat där jag heter totteboy! Skriv gärna om ni vill var anonyma så att jag vet. 


Detta ska bli kul, ha det bäst! :D

Likes

Comments

Man kommer upp en ljuvlig lördagsmorgon. Längtar till man kommer ner i stallet och ska få träffa på di gamle töserna. Men då ringer telefonen från kollegan som säger att det har varit någon och släppt utt våra dräcktiga ungdjur, åringar och en del mjölkkor.

Helt seriöst nu männskligheten, vad fan är det du håller på med? Vad utsätter du våra djur för? Varför i helvete får människor bara tanken på "nä jag ska nog öppna grinden så dem sticker ut nu". Nu räcker det! Inte nog med att man slänger plåtburkar utmed vägarna för att man inte orkar vänta att slänga den tills där finns en soptunna!

Oskyldiga djur där människor går in på privat mark och förstör för så många. Det är ledsamt att se männsklighetens intelligensnivå sjunka under medelnivå och bara totalt läggas ner på oskyldiga djur.

Gården ligger ca 300 meter ifrån ett väl trafikerat tågspår där tågen kör i 160km/h. Djuren som inte har någon aning om hur världen funkar utanför deras inhängnad ska behöva lida im något skulle hända.

Männskligheten håller på att rasa åt helvete och det kan ni inte neka. Ska man behöva stå vid dörren 24 timmar om dygnet för att inget ska hända? Snälla visa lite respekt och godhet!

Ni klagar över att vi håller djuren instängda. Ja just för att djuren vet inte vad som är rätt eller fel utanför deras inhängnad. De har okunskap, de är nybörjare på allt. Vi leder dem till vart de ska vara, vi hjälper dem! Men vafan tror ni händer om ni som släppt ut dem gör såhär? De tycker det är skitroligt att komma ut för en stund. Sen måste de leta efter mat, efter vatten.

Djuren har legat ute på en grusväg hela natten där trafiken kan vara ganska stor. Väx upp för helvete, att ni kastar bort era liv är inte djurens fel. Ta inte ut det på djuren utan gå då hellre och rök braj. Men låt djuren vara.

  • 127 Readers

Likes

Comments

Att åka till emporia med sin bästa vän kanske inte alltid är det bästa eller jo det r det men den kan sluta ganska dyrt. Fast denna gången gjorde det inte det! Som new clothes in, old out.

Jobbat som gnuer i helgen och har fått ganska mycket gjort, hur lycklig är man inte att få jobb med den bästa vännen? Tror inte alla har den turen som jag har. 5 dagar på jobbet avklarat och ikväll ska jag bannemig hem och umgås med familjen.

Likes

Comments

I am who i am! And i stand up for that! Im gay and you should accept it, because you can not change me. I am who i eas born to be and i will always be who i am. Im stronger than ever, do not try to change it because you will not succeed. I'm just as much a human as everyone else, with a special feature, compassion! Feel it for other people before judging! Peace and love to my family and friends!❤️

  • 168 Readers

Likes

Comments

Bästavän, bästavän för mig är en person som kommer när alla andra går. Som finns där för dig i alla lägen. Som i te glömmer bort vad vi gjorde dendär dagen, på stranden när solen sänkte sig och vi hade det bäst.

Bästavän, är en person som man kan lita på alltid. Som ser bort från ens tidigare misstag, som kan förlåta, som vet mer om mig än vad jag gör. Även om man bråkar på riktigt, hittar tillbaka och kan förlåta. Kan se mig umgås med andra vänner utan att bli svartsjuk. Som kan ta strider för en, som kan hjälpa en.

3 sådana vänner har jag. Som betyder alldeles för super mycket för mig. Som jag aldrig kan klara något utan! Som jag aldrig skulle kunna leva utan. Som jag alltid delar min jobbiga, roliga, konstiga och negativa stunder med men som alltid står där i vått och torrt! Ni är underbara!
❤️

  • 170 Readers

Likes

Comments

En människas identitet formas under hela livet. Den beror bland annat på hur man ser på sig själv, hur man upplever sig själv eller hur andra uppfattar en. Till en början är det familjen och den kulturella miljön som har en stor betydelse för ens tankar om vem man är. Vilka man umgås med i skolan kan även få stor betydelse för hur man blir uppfattad av andra. Ditt val av musik, kläder eller fritidsintressen blir en stor del av din identitet.

Tankarna på vem man är handlar också om hur man ser ut jämfört med andra. Precis som man har en identitet och ett sätt att vara, så har man också en uppfattning om sin kropp.

Att behöva visa sin kropp inför andra t.ex. i ett omklädnings- rum kan kännas jobbigt om man inte känner sig nöjd. Det som kallas kroppsideal är något som mer eller mindre påver- kar alla människors tankar om hur man bör se ut. Reklam, tv, film, musikvideor, tidningar och magasin, Internet, dataspel och sociala medier berättar på olika sätt hur man bör vara och se ut som kille och tjej, och senare som man och kvinna.

  • 161 Readers

Likes

Comments

Försöka, göra det eller vad som helst. Ge inte upp, hur jävla jobbigt det än kan bli. Hur svårt det än kommer vara så gör det! Det är att man måste tro på sig själv, styrka är en bra egenskap.

Med människor i en positiv värld kan man klara så mycket mer än vad man egentligen tror. Man tror att man själv är urkass, men i själva verket så har man inte ens gett sig på ett försök. Sån är jag.

Kommer där ett skitstort arbete så lägger jag det till sidan bara för att jag inte orkar och tror att jag inte kan. 2 dagar innan inlämning måste jag ändå ge mig på det för att få ett betyg alls och vet ni vad. Det funkar alltid.

Vissa människor tar längre tid på sig och vissa kan göra det på 5 minuter. Men vem har gör det bäst? Hen eller jag? Inget vet. Huvudsaken är att jag har gjort det bra.

"Oavsett vem som säger och vad dem säger så ska man alltid tro på sig själv. Gör det bästa du kan ifrån dig och skit i vad andra säger. Lyssna på det som stärker dig och stäng ut det som bara är negativ energi. Det är inte lätt men du kommer känna vilken skillnad. Ta in viktig information och spara på den. För den kan spela stor roll i framtiden"

Det är detta min blogg ska gå ut på, att stärka människorna som löser den. Jag vet hur svårt det har varit för mig själv genom åren och jag är kanske bara 20 år men tro mig. Jag har varit med om det mesta och vill hjälpa människor utifrn det jag har varit med om. Jag har mycket i bagaget som jag kan dela med mig av och hjälpa andra med! Ge gärna feedback på facebook eller här i kommentarsfältet (Y)

För ca 2 år sen kom jag till en helt underbar familj som lärt mig allt vad livet kan lära om inte mer. De har lärt mig det som mina föräldra inte kunde under min uppväxt pga olika anledningar.
Jag har lärt mig att stå på mig och tro på mig själv. Dessa 2 åren har varit en berg och dalbana med diskussioner om vad som är rätt och fel, vad blir konsekvenserna av den handligen jag gör. Hur man ska gå till väga. De har hjälpt mig att komma in på rätt väg och hjälpt mig att se ljuset till studenten. Det funkar och alla borde ha sådan föräldrar och syskon som jag har här där jag bor, där jag hör hemma. Där alla är lika värda oavsett vem dem är och hur dem är. Det krävs inte att man är DNA lika. Familj är styrka och tillit och där kärleken är störst!
❤️

  • 168 Readers

Likes

Comments

Att livet inte är rättvist det visste jag om men att livet var såhär orättvist kunde man knappast föreställa sig.

Jag jobbar i ett kostallt och vet faktiskt hur ett koliv fungerar, det är orättvist att man tar mamman ifrån sin kalv, det är orättvist att man bara använder dem för mjölkens skull, det är orättvist att de MÅSTE ha en kalv om året minst.

Men vi tar hand om korna precis som man gör med en människa. Vi ger dem mat, de får vatten, omvårdat, nybäddat, nystrött, kärlek osv precis som vi människor. Men för att en mjölkproduktion ska fungera måste vi göra det orättvist.

Men så en dag föddes där en pojke som fick mig och en kollega att smälta. Han var annorlunda, han var ståtlig och hade världens underbaraste teckning. Vi kunde gå med han i grimma, vi kunde mysa med honom i boxen medans han låg ner. Han älskade att bli kliad på hakan och han älskade livet.

Vi bestämde oss att kämpa för att han skulle stanna kvar. Vi försökte med att köpa honom, vi försökte övertala chefen att göra han till stut för att få ha han kvar men det höll inte.

Att ett så underbart djur ska behöva åka vidare som fått ens hjärta i brand så fort, som betydde så mycket och som utsrålade en sån energi att man aldrig kunde släppa taget om honom. Ferdinand 40510, 2047 som han hette är aldrig glömd och vi 2 står stenhårt på att vad det än krävs så ska vi veta vart han tog vägen och vi ska hitta honom och besöka honom. Ferdinand❤️

  • 236 Readers

Likes

Comments