Jag tog ut min piercing! Har haft en piercing i läppen i två år och har nu...tröttnat på den? Det har jag egentligen inte, jag känner mig bara inte pepp på att ha den längre av någon anledning. Men i detta fallet ska jag låta känslorna styra så jag tog ut den. Får se om den växer igen på ett par veckor som vissa, år som andra eller kanske aldrig. Men vilket fall som helst är jag jätteglad för den tid vi hade tillsammans, även om den tiden är förbi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag i Stockholm yaaaaay!! Där jag hade blivit inbjuden att kolla på ett rum så förhoppningsvis kan flytta dit snart 😀😀😀 Så vi får alla hålla tummarna för mig att hon vill att jag flyttar in!

Men passade på att turista Stockholm lite också. Har varit där förr så det var inget nytt, men är alltid kul att se det. Såg alla turistsaker, gamla stan, stadshuset, globen osv. Var även på vikingresturangen i gamla stan, ni som inte varit där GÅ DIT!

Jättefin liten weekend, men förhoppningsvis ringer hon snart och säger att jag får flytta in 🖒

Likes

Comments

Jag har varit väldigt inaktiv ett tag nu. Och ärligt talat...är det för jag har varit väldigt deppig. Jag har perioder där jag bara sjunker ihop som en urblåst balong och jag kan glömma att dagarna passerar för jag sitter bara i ett hörn och är ledsen.

Men anledningen till dessa perioder är alltid densamma. Jag är trans och har ännu inte genomgått en utredning, vilket betyder att jag hatar en extrem stor del av mig själv. Den här gången var det om att jag tycker att jag är så jävla ful! Riktigt äcklig, stinkande ful! Fast egentligen tycker jag inte det. Det vet jag. Om någon annan hade min kropp och jag skulle ha sett den på stan, hade jag inte tyckt det varit för illa. Skulle faktiskt tyckt att den såg helt okej ut.

Så det handlar inte om att jag tycker att jag är ful, utan att jag ser FEL ut. Jag är en kille med bröst och en pipig röst för fan!! Jag ser ut som ett freak! Det är så det låter i mitt huvud i alla fall. Jag vet att detta inte kommer gå över tills jag genomgått en utredning. Måste få en!

Men tills dess är det bara att härda ut. Omringa mig med folk och försöka distrahera mig från det som gör ont. För att jag är värd det. Jag är värd lycka.

Likes

Comments

Såååååå....Är hos min vän i Norrköping och hjälper henne få ihop sin soffa som levererades idag. Det är då vi upptäcker att de har levererat hennes soffa, PLUS en del av en annan soffa som hon inte beställt. Som tur var fanns han som skulle få den telefonnummer på lådan så vi messa honom om situationen. Visar sig att han har avbeställt soffan två gånger och väntade sig inte den! Efter hon ringde och bad de hämta den skulle det ta 4 dagar, men med en pytteliten lägenhet krävde vi att de kom nu, vilket de slutligen gjorde. Kändes så absurt, men också en fruktansvärd rolig sits ändå!

Likes

Comments

Är i Norrköping och hälsar på en gamla klasskompis. Råkade vara en marknad i stan. Åkte på en snurrkarussel och fan vad det snurra! Mår illa en timme fortfarande efter. Urgh! Men det var roligt! 😊😊

Likes

Comments

Fick tag i mitt paket! Bambu bestick i en händig transportväska gjord från plastflaskor och "produce bags", istället för att använda miljontals plastpåsar när man köper frukt och annat. Återanvändningsbara och också helt fri från plast 😊

Ska testa dem senare men vid första titt känns dem jättebra och är supertaggad på att prova dem! Försöker samla på mig saker för att kunna leva mer efter zero waste och även om jag inte kan leva efter 100% zero waste (Finns inga bulk affärer etc.) känns det bra att kunna bidra lite i alla fall. Väntar nu på nästa paket med mer saker, bland annat ett sugrör i glas! Wow!

Likes

Comments

Nu vet alla jag känner att jag är trans. Alla förutom farfar, men han är så skruttig nu att han varken förstår eller hör vad man säger. Farmor var den sista nu. Och vet ni? ALLA, verkligen ALLA har varit okej med det. Det gör mig glad, men också frustrerad. Har varit så många dagar och nätter jag gråtit tills jag inte kan andas i tron om att jag skulle bli utanför. Och här står alla med fucking välkomna armar!

Nej, jag är såklart lättad och glad att det gick så bra. Mer frustrerad på slösade tårar och det faktum att många från min familj har uttryckt hemska homo och transfobiska saker och nu visar det sig att de var okej med det ändå? Varför står de och säger såna saker när de i slutändan inte menar det? Har de lurat mig i flera år att de skulle hata mig. Hoppas de förstår vad de har sagt och lär sig av det i framtiden. Allt du säger har en konsekvens. Vare sig stor eller liten. Var varsam med ord, de är ditt mäktigaste vapen på både gott och ont.

Likes

Comments

Ute med hundarna. De renoverar hundgården vilket betyder att man måste gå med dem mer. Inte synd om mig med så fint väder. Har sökt bostad i Stockholm så jag kommer troligen/förhoppningsvis inte bo på landet mycket längre. Nu är det storstaden som väntar. Men hur mycket jag än älskar stadsmiljö kommer det alltid finnas en liten lantis inom mig.

Likes

Comments

Är så jävla trött på DHL! Har så många gånger fått tampas med dem att jag nu spyr bara jag hör namnet. DHL...urgh! Tråkigt att alla som skickar paket måste använda sig av dem och man i de flesta fall inte har något alternativ. Skulle bli en lång berättelse att dra upp alla historier, men det som hänt nu är att de inte lämnade paketet vid min dörr som jag frågat, utan de lämnat det på Ica i Ulrichehamn. Ulricehamn! jag bor i Äspered! Närmaste vore Dalsjöfors. Näst närmast vore Borås. Ulricehamn. Kommer inte kunna ta mig dit på ett tag, långt bort och helt fel håll. Den får ligga där nån vecka. Jävla DHL!

Likes

Comments

Herregud! Vilken skrattfest jag har varit med om! Batman and Harley Quinn är en av de roligaste filmerna jag sett på länge. Tyvärr måste jag säga att om du inte är något sedan länge Batman fan kommer den nog inte falla er i smaken. Men för oss som kan teckningsstilen från kära 80-talet, röstskådespelarna, karaktärerna, referenserna och som bara gallskriker av tanken att se Batman i de situationer han hamnar i filmen, är det en diskret diamant. Det är tydligt att budgeten var lägre då animationen var svag och att det inte var ett 100% seriöst projekt med tanke på skämten. Trots det är det en film jag kommer se många gånger till 😂😂😂

Likes

Comments