Header
View tracker

Från i söndags när jag hade gjort julmys hemma hos pappa.
Nu är vi inne i december och det är bara dagar kvar av 2016. Jag säger det flera gånger om, förstår inte hur tiden kan gå så fort. Men jag ska iallafall njuta av sista månaden här hemma innan 2017 är här och det är dags att ta sig an nya utmaningar i Stockholm.

Ha en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jobbade som vanligt igår sen vart det spontanmiddag på nyöppnade Harrys här i Hudiksvall för att fira Hanna som nyligen fyllt 25 år! Hipp hipp hurraaa för Hanna! <3

Jag tog ostburgare och den var super god, fanns så mycket gott att välja på så tog ett säkert kort och provade hamburgare.

Likes

Comments

View tracker

Jag och tjejerna hade bord bokat på The Bell förra lördagen. Jag har typ inte hört talats om det tidigare men det var verkligen super mysigt och någonting som givetvis kommer bli av fler gånger! 169kr för allt detta som stod på menyn sedan kunde man lägga till några kronor extra om man ville köpa med ett glas Prosecco.

Likes

Comments

Alltsååå vilken underbar vecka jag hade förra veckan, jag vet inte hur jag ska kunna tacka mina älskade vänner och min otroligt fina familj för all uppvaktning på min födelsedag. Jag fyllde år förra onsdagen och då vart det middag på medelhavskällaren med mamma och hennes kille och på jobbet skålade jag & Heléne med alkoholfri champagne. Men det var förra fredagen som min familj och princip alla mina vänner överraskade mig med en storslagen fest på Viagården. Detta har varit planerat i månader och jag hade ingen blekaste aning, eller jo okej kände på mig att det var någonting men trodde aldrig att det skulle bli så stort. Mina bröder hade ordnat med musikquiz, tipsrunda och massa roliga lekar för att underhålla kvällen. Dom hade även snott ihop en film från när jag var liten och ja det var en kväll som jag kommer kunna leva på länge.

Tack tack tack!!
<3

Likes

Comments

Glossybox november innehöll detta, perfekt med en ekologisk handkräm i väskan! Och bästa av allt borstrengöringen, mina sminkborstar behöver göras ren nu kan man säga!

Har varit off här ett tag då jag har helt enkelt inte hunnit med då förra veckan innebar allt ifrån födelsedag, till nytt jobb, och det ena med det tredje.
Uppdaterar allting i ett eget inlägg.

xoxo

Likes

Comments

Denna dag har varit en sån himla bra dag. Jag vaknade upp på ett strålande humör och begav mig till mickis på super frulle. Som alltid gör hon grymt bra frukostar! Vi pratade och myste sen stack jag iväg och jobbade. Efter jobbet körde jag och Jonna ett Milon pass sen snabbt iväg på Perfect Home party hos min bror och hans fru.
Trots att jag inte har flyttat hem än kunde jag inte hålla mig från att beställa inredningssaker haha.
Der vart en ljuslykta som jag visar när jag fått hem den.

xoxo

Likes

Comments

Igår testade jag på Milon som är nystartat på HudikGym, denna träning innefattar som ett cirkelfyspass där du via ett kort med din kroppsvikt, längd, mål med träning med mera, allting styrs via detta kort och maskiner anpassas efter din kroppstyp och hur mycket du orkar.
Så på 17,5 minuter kör du igenom hela cirkelfys passet vilket är förvånansvärt bra på så kort tid. Det som får mig att älska just detta koncept är att tiden känns som en morot att ta sig till träningen. Det är bara 17,5 minuter sen är du slutkörd! Fördelen med detta kort är att du också kan sätta upp mål och se utvecklingen digitalt.
Jag och Jonna "installerade" oss igår och det gick faktiskt väldigt bra för att vara första gången.
600kr kostar kortet för ett helt år och det är helt klart värt varenda krona.

Så himla roligt när man hittar en träningsform som man verkligen får någonting ut av.

Nu ska jag hoppa i säng och imorgon vankas det födelsedagsfirande för mig då lilla jag fyller 20 åårr!!!!

Likes

Comments

Vart så otroligt nöjd av månadens box, precis i min smak!! Ska bli spännande att prova alla produkter.

Någon mer av mina läsare som prenumererar på Glossybox?

Likes

Comments

Var bjuden på Hannas invigning av hennes nya butik i fredagskväll, hon har startat en egen butik här i Hudiksvall som heter "Hannas blommor & inredning." En väldigt mysig butik och kul att hon är så pass egen i sin stil och vågar satsa i en liten stad!
Efter invigningen stack jag, Anna, Julia och Cassandra på Olearys och myste bara.
I lördags var det jobb och sedan vart det en lugn kväll.

Idag har jag myst med pappa hela dagen och firat farsdag med familjen. Angående bilden på flaskan så är det min ingefärashot som jag kör med i ur och skur. Det är den bästa medicinen mot förkylning, tips tips!

Likes

Comments