Ville bara kika in & säga hej 😝

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så grymt sugen på att göra en förändring på mitt hår så får nog blir så! Här är vilka jag väljer mellan! 😆

Likes

Comments

Som rubriken lyder, jag är sämst på att uppdatera..

Har inte haft något kul att berätta för er så har inte lagt tid på att skriva..
Just nu ligger jag i sängen & kollar på nya säsongen av Ullared, som jag saknat att kolla på de, men farligt, man vill bara åka dit, farligt bara att man har så nära dit!

Ska snart sova så vi hörs en annan dag! 😼

Likes

Comments

Godkväll.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med min kärlek & käkar lite chips & Cola efter dagens äventyr!
Vaknade ganska sent idag så när jag vaknat drog jag in till stan för att möta upp angelica för att sen gå till en annan vän & träffa hennes son. Träffade även en otroligt snäll tjej idag för första gången. Efter de åkte jag & agge hem till mig, men tyvärr fick hon åka hem pga av att hon mådde dåligt & sen vill nt jag bli smittad då jobbet ska dra igång igen nu!
Men nu ska jag fortsätta kolla tv! Puss 😘

Likes

Comments

Shit, hej allihopa.. Var ett bra tag sedan sist, men nu är jag tillbaka & det är ett nytt år.

Har även införskaffat mig en ny dator, en macbook vilket innebär att jag kommer att kunna lägga upp mer här, både inlägg & foton. Så nu kickar vi igång 2017 som ska bli mitt år! Puss på er!


Likes

Comments

Hej alla fina läsare, är fortfarande sämst på att uppdatera er om allt som händer.. Mår inte så bra just nu, men de går över!

Idag har jag jobbat 7-16 & imorgon är jag ledig och har en lång dag att se fram emot vilket känns bra. Imorgon ska jag och min kärlek iväg på äventyr, gissa vart? Mina barndomsvänner ska till samma ställe och jag hoppas verkligen att jag hinner träffa dem, inte träffat dem sedan 2009, alltså 7 år sedan, hur sjukt! Hoppas verkligen inte dem hinner åka hem innan vi kommer fram, hade varit så sjukt kul att ses igen!

Måste också skryta med en bild på hur snygga kläder min man fick hem idag, han ska börja ta tag i crosskörandet på riktigt vilket är jävligt kul! ☺️

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och spela lite kort innan de är dags att sova! Så godnatt ❤️

Likes

Comments