Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tog på mig min nya vita tröja som jag köpte igår från h&m & ett par svarta jeans. Älskling skulle ha kommit hit idag men det blev ändrade planer tyvärr. Jag åkte från skolan vid ett idag för jag skulle till tandläkaren, jag har inte långt kvar nu med rälsen! Ungefär 1-2 månader kvar. Väldigt skönt! Ikväll ska jag plugga till nationella som vi har nästa vecka i No. Nu ska jag äta, puss!

Likes

Comments

Jag har varit med pojken, varit i fjällen, haft tacokväll, varit med vänner, firat älskling, haft kul & gjort massvis med saker! I fredags åkte jag till fjällen över dagen med Linnea & på kvällen kom älskling hit & han var här över helgen. Jag har haft ett jätte bra lov! Jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera er så bra, jag har pluggat & gjort lite andra saker som har varit viktigare. Idag efter skolan gick jag & en kompis in på h&m, jag fick med mig en snygg vit tröja hem. Jag kan visa er senare! Imorgon har jag tandläkarbesök klockan ett & världens bästa kommer hit efter skolan. Jag ska försöka att uppdatera er så mycket som möjligt nu, puss!

Likes

Comments

Varit in & köpt nya svarta jeans & varit med älskling från igår. Ikväll blir det tacomys, godis & melodifestivalen. Du är så bra finaste du!

Likes

Comments


Likes

Comments

En ny snygg skidjacka köptes idag på intersport. Jag har precis packat ihop mina slalom grejer & imorgon bitti sticker jag till fjällen över dagen med bästis, nu blir det fruktsallad! puss

Likes

Comments

Vaknade i älsklings famn imorse, vi har haft en jätte mysig & jätte bra dag & igår somnade jag nästan direkt när jag kom fram. Jag kom hem efter klockan sju idag & sedan dess har jag ätit, kollat på tv & duschat. Jag ska snart kolla på Vampire Diaries och sen sova. Imorgon kommer Jonna hit, vi tar bussen in till stan vid två & jag ska köpa några saker. På Fredag drar jag till fjällen över dagen med bästis & i helgen kommer finaste hit, har flera dagar att se fram emot! Sov gott, puss! 

Likes

Comments

Jag älskar dig mest av allt.

Likes

Comments