Den berömda " gungan" på Gili T

Ubuds vackra risfält

Bali treats me good. Billig mat och boende. Dricker färskpressade juicer varje dag. Pool och strandhäng. Me like

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tar semester från semestern. I'm in Bali! Vad gör man inte för att få lite mer sol. Hösten/ vintern närmar sig Sydney vilket innebär kyligare och blåsigare. Det kan fortfarande vars soliga dagar men mycket kyligare. Så jag, Elsa och Fanni( som vi lärde känna i Sydney) drog till Bali! Här ska vi vara i en månad och vi har redan avverkat en fjärdedel av tiden.

De två tjejerna till vänster i bilden är Amanda och Isabelle. Den känner vi också från Sydney och de skulle också till Bali. Vi lyckades tajma in så vi hamnade på samma flyg. De ska bara vara här i ca 2,5.

Bali är amazing so far! Det är otroligt billigt med boende och mat( om man jämför med Australien och Sverige). Vi betalar ungefär 30-40 spänn för varje måltid.

Likes

Comments

Besökte vackra Royal National Park som ligger 2 h från centrala Sydney. Där kan man gå olika vandringsleder. Vi valde att gå Coastal Walk, som tog totalt 3 h, för att komma fram till The Wedding cake. Vyerna var helt fantastiska och vi hade tur med vädret också.

The Wedding Cake

Likes

Comments

Hösten närmar sig i Bondi. Kvällarna blir mörkare och kallare och det regnar oftare. Men när solen ligger på så är det riktigt varmt och kvavt. Jag jobbar kvar på Lamrock café som ligger mitt i Bondi Beach och sitter man på uteserveringen så har man utsikt över hela stranden på Bondi Beach. Att jobba på morgnarna och se delfinerna( om man har tur) ut i havet är helt magiskt.

Likes

Comments

Använd andra människor som inspiration, inte bränsle för irritation

Likes

Comments

Hade lite kvalitetstid med Louise igår! Vi fikade på ett mysigt cafe i Darlinghurst sedan åkte vi in till stan och gick på The Art Gallery. Och lite shopping hann vi med. Älskar Sydney mer och mer för varje dag som går. Staden har fantastiska platser att besöka. Utsmyckade parker, vackra byggnader och museum. Operahuset, Darling Harbour, Harbour Bridge. Man blir lite bortskämd när man bor i en stad under en längre tid.

Likes

Comments

Kl var ställd på 05.45. Crazy? Jag vet. Fast är det final i Melodifestivalen så är det! Kan icke missas!
Vi fixade chips, godis, vindruvor, jordgubbar och smält choklad. Tror inte Elsa var så jättepepp på livet kl 6( lite förståeligt då vi bara hade fått en timmes sömn innan) men Fanni var trogen och kollade med mig hela finalen. Stor eloge till Elsa som iaf kollade på alla bidrag. Ska tillägga att Fanni är det största Mello-fan:et jag träffat. Vilken människa ❤️

Är dock inte nöjd med vinnaren. Det är ju nästan ett plagiat av Catch and release. Jag hade tippat Oscar Zia eller Molly Sanden.

Ny byxdress( sorry för smutsiga spegeln ) 💁

Likes

Comments

Här kan ni se underbara Bondi Beach!

Likes

Comments

Nu har vi stått ut med varandra i tre månader i Australien! Helt sjukt vad tiden går fort. Vi kom alltså ner den 23: november och helt plötsligt är det februari. Vad har vi ens gjort med tiden haha? Tur att vi bara gjort en fjärdedel på det visumet vi har.

Likes

Comments

Livet rullar på här i Bondi. Vi chillar på stranden ibland( eller okej ganska ofta) och tränar och söker jobb. Jag har börjat jobba lite på ett cafe/restaurang som ligger bara 10 min från där vi bor. Hoppas jag får fortsätta där.

Det konstigaste är att prata engelska på jobbet hela tiden. Men det är utmanande och jag märker själv att mitt uttal förbättras och jag blir hela tiden mer bekväm och säker i att prata engelska. Det är en av de bästa sakerna med att resa. Engelskan utvecklas till det bättre. En annan sak är att man blir bättre på är att våga ta för sig och ta kontakt med nya människor. Du träffar nytt folk överallt och du kan bli vänner med dem du minst anar. Det handlar om att ge och ta och vara öppen mot alla man träffar. Ja jag vet det låter klyschigt men den klyschan fungerar faktiskt.

Så, UT OCH RES FOLK! Upptäck världen. För jag är då inte färdig med att resa än:)

Finaste Louise som jag mötte på SurfCampet. Sån tur och lycka att jag träffade henne där!

Kladdkaka med oreotopping! Självklart har vi svenska flaggan och dalahästen i lägenheten.

Likes

Comments