​Jag hoppas att du om ungefär 1 år träffar en tjej, och ni blir sådär riktigt riktigt kära. Och du känner otroligt mycket för henne, det finns ingen som du älskar lika mycket som henne. Sen efter en underbar tid tillsammans ska hon lämna dig. Helt plötsligt utan förvarningar sk hon lämna dig. Då ska du få känna hur det känns, hur detta känns. Jag är en elak människa som säger detta, men du ska fan få känna det. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ligger i sängen och gråter, medan du är i nån sketen park med massa tjejer. Du sitter säkert och flörtar med någon av dom nu, kanske kysser du till och med nån av dom, på det sättet du kysste mig. Det är inte jag, ser du inte det? Märker du inte det? Bryr du dig inte om det? det är inte jag
det är inte jag.


Hon är säkert blond, har stora ögon och silkeslent hår utan småhår. Hon har säkert stora bröst och en smal midja, hon är nog längre än mig. Men tillräckligt kort för att anses som "lagom". Hon är vacker, tjejen du flörtar med. Men det är inte jag, ser du inte det? Märker du inte det? Bryr du dig inte om det?
Det är inte jag
Det är inte jag
.

Likes

Comments

- ELLEN, ELLEN, ELLEN!!! Jag drömde den mest hemska mardrömmen någonsin inatt.. Jag drömde att du lämnade mig ellen, du ville inte vara med mig längre... Lova att det aldrig händer

- Jag lovar dig, jag kommer aldrig lämna dig

Den morgonen slöt jag ett löfte, löften är till för att hållas det har jag alltid trott iallafall. Men jag antar att du har ett annat synsätt på löften.

Din mardröm blev min verklighet, förstår du det? Förstår du då hur jag känner mig? Jag är fast i en mardröm där du lämnat mig

väck mig

snälla väck mig.

Likes

Comments

Maybe I didn't treat you

Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

''vänta jag ska sätta på en romantisk låt''

Vi stod i mitt kök den tisdagskvällen, mina föräldrar var inte hemma, det var därför vi var i köket istället för mitt rum.

Du satte på Elvis Presley's låt Always on my mind och jag la mina händer i dina sedan dansade vi långsamt, hand i hand till låten. Jag log stort och njöt av den lyckliga stunden. 

De som känner mig vet att jag brukar prata om en speciell stunden man upplever lite då och då, stunden då man känner att man lever, då man känner att man är riktigt jävla lycklig. Jag var så varm i kroppen den där tisdags eftermiddagen i mitt kök, kärleken brände inom mig. Det brann i mig. Jag brann för dig.

Jag kollade på dina läppar medan du sjöng med i låten, ''you were always on my mind, you were always on my mind'' 

Varför sjöng du det ens för mig? Varför sjöng du det om det ändå inte var sant?

Du är alltid on my mind, du är fan ALLTID on my mind, alltid, alltid,alltid. 

Du ljög... jag är aldrig on you mind, aldrig,aldrig, aldrig. Och om jag någon gång var det, så är den tiden borta, borta sen lång tid tillbaka.


Likes

Comments

Klockan slår 06.35, ringklockans höga melodi skär i öronen och jag öppnar ögonen. Trots att solen strålar in genom fönstret, speglar sig i min tv och får hela mitt rum att lysa upp, så känns allting mörkt.  Jag önskar att det regnade, då hade inte kontrasterna varit lika starka, mina ledsna känslor hade inte verkat lika mörka. 

Klockan slår 07.00 och jag sätter mig vid sminkbordet. På med foundation, puder, ögonskugga och hela köret. Jag lägger tio minuter extra på sminket idag, jag önskar att jag hade varit duktig på att sminka mig då, då hade du kanske älskat mig.

Klockan slår 07.45 och jag tar en sista titt i spegeln innan jag cyklar iväg till skolan. Jag drar ner tröjan lite extra och spänner banden på min pushup bh. Jag har alltid hatat urringade tröjor, idag bryr jag mig inte för om jag var lite snyggare då, då hade du kanske älskat mig.

Klockan slår 08.15 och första lektionen börjar, jag ser dig inte i trapphuset. Tack gode gud,  jag hade hoppats på att inte behöva göra det....fast det är en lögn. Egentligen ville jag möta dig, jag ville få ögonkontakt, jag ville att du skulle se mig för om du såg mig, då hade du kanske älskat mig.


Likes

Comments

Jagvillhadig

Eller måste.

Likes

Comments

Älska mig

Älska mig snälla

Snälla älska mig

Säg att du älskar mig

Säg det

​Skriver ett sms till dig, skickar det inte. Skriver ännu ett sms till dig, skickar det inte.​ För vad gör det för skillnad? tre ord kommer inte få dig att älska mig, hundra ord kommer inte få dig att älska mig, sanningen är att inga ord kommer få dig att älska mig.


Likes

Comments

​Fem dagar utan honom, ett hundra tjugotvå timmar sedan jag kollade in i hans ljusblåa ögon. 

Jag vill skriva, jag vill skriva ner alla ord jag kan, sätta ord på klumpen i magen. Beskriva smärtan som sprider sig från topp till tå.  Men hur beskriver man egentligen den här känslan, hur finner man ord som räcker till, bokstäver i olika följder kan inte förklara alla de saker som händer inom mig just nu. Hur sätter man egentligen ord på något man inte kan förstå?

Likes

Comments