Hejsan<3

Detta kommer bli ett väldigt litet inlägg för jag uppdaterar nämligen på en lektion. Jag gör faktiskt det jag ska men just nu väntar jag på hjälp av läraren. Men i alla fall. Jag har lite news och komma med. Jag har bestämt mig att jag ska sjunga på skolavslutningen!!! Eftersom många frågat mig så tänkte jag att varför inte? Det är ju sista året här och jag tänkte att varför inte bjussa på sig själv? Om det blir så som jag tänkt ska jag sjunga Ýour song - Elton John (Ellie Gouldings cover/version). Jag tycker den är så himla fin.

å sen längtar jag tills Maj för flera olika anledningar som jag kommer nämna senare

-A&J-

drink up me 'earties yo ho!


Likes

Comments

Hejsan<3

Välkommen till kategorin bokrecensionen:) i denna kategori kommer jag att tipsa och berätta om böcker jag läser/läst men kommer att förvarna om när jag spoilar böcker, så du kan vara lugn för det kommer inte vara svårt att missa. Ni som läser ur denna kategori får gärna kontakta mig via twitter - jonssonanna eller bara nere i kommentarsfältet. Ni får också tipsa mig om böcker jag borde läsa. Ni undrar säkert varför jag lägger ut sånt här, men jag tycker faktiskt att folk borde läsa mycket mer. För det är så himla roligt man får uppleva så många äventyr och saker och så många olika känslor. Vissa kanske inte vet hur det är att vara kär? eller hur äkta vrede känns. Vissa kanske aldrig känt någon lycka i sitt liv och andra är glada hela tiden. Vi alla behöver olika slags böcker som passar just oss. Jag är en sådan person som gillar Fantasy, Kärlek och erotik, Deckare, Fabler, Dystopier, Sc-Fi, Varulvar, Vampyr ect. Jag tycker egentligen om allt. Jag är en sådan person som gillar det mesta, allt random. Det är samma med musik, kan i stort sätt lyssna på allt beroende på vilket mood jag är. Yes kan t o m lyssna på Opera om det behövs men det är kanske inte min absoluta favorit som jg lyssnar på dagligen.

Men därför kanske du hittar något här för dig:) kommer att släppa en bokrecension varannan/varje (beroende på om jag läst ut nån eller kommer på någon jag läst) Onsdag

kommer finnas under kategorin bokrecensionen

-A&J-

drink up me 'earties yo ho!


Tb till london <3 I alla fall så hoppas jag att nån kommer att få hjälp av denna sida:) Om inte så vet ni iaf vart den finns om ni ångrar er:)

Likes

Comments

Kapitel 2

Jag sitter på en buss med Madde. Vi ska till Frölundas cirkus. Gud vad kul de ska bli jag fick biljetterna av mamma. Damon kunde tyvärr inte följa för han skulle sova hos en kompis som redan var bestämt. Jag tänkte ringa Felicity men just i den stunden jag skulle ta upp mobilen och ringa henne så ringer Madde. Hon berättar att hennes storebror ska på en hockeymatch och hela familjen skulle titta.

Men att hon inte vill, och att hon tänkte att vi skulle gå på cirkusen men att hon inte fick tag i några biljetter. Jag blev faktiskt alldeles paff jag skrattade och berättade allt. Och nu sitter jag här på bussen med min bästa vän. Mamma har varit så snäll och köpt VIP biljetter så nu ska vi ha skojigt alltså. När vi kommer in i tältet mötts vi av en varm popcorn lukt. De lyser i olika färger som blinkar. Men å vad jag önskar att jag suttit här och fått en bamsekram av Damon istället men nu är det Madde.

Men och andra sidan skulle jag inte vilja sitta men någon annan kompis för hon är trotts allt min bästa vän. Vi köper popcorn och ljus stavar. De är en mängd massa roliga, fina, konstiga och djuriska nummer som visas. När cirkusen är klar då har de hunnit mörkna totalt och stjärnorna är helt blottade efter att ha förlorat sitt molntäcke. Nu är jag så trött att jag kan somna på en bänk. När jag och Madde går ute på trottoaren känner sig Madde iakttagen. Vi tittar oss runt men den lampan vi står under lyser väldigt svagt. Plötsligt kommer de två jätte skumma typer, vi går snabbare till vi skymtar mitt hus då springer vi slänger upp dörren och springer in.

Ingen är hemma som tur är. Vi bestämmer oss att vi ska sätta oss i vardagsrummet och äta pizza. Jag värmer en pizza som jag hittat i kylen. Madde sitter och zappar mellan kanalerna när jag kommer in med två fat med rykande Hawaiipizza och två glas coca cola.

- Gud vad du är bussig´´ säger Madde.

- Ää de gör väl inget jag måste ha i mig nått.. vill du sova hos mig i natt mamma lova att jag skulle få vara med nån över dagen sa jag.

- Jaaa vad roligt tack jag vill inte gå hem när de där snuskiga gubbarna finns där ute. Just när jag ska svara ringer min mobil de är Damon. Jag säger till Madde att jag bara måste ta de här.

- Hej Serena gud vad jag har saknat dig!...mamma har…slagit mig

- Hej…öm vaaa nej sluta säg inte så.

- Kan jag få komma och bo hos dig

- Klart du får! Är de okej om Madde sover hos mig de var några snuskiga gubbar som förföljde oss hem och jag lova att hon inte skulle behöva gå hem ensam.

-Åå okej vad äckligt jag kommer över nu.

- Vad bra ses

-Ses

Madde sitter i soffan och tittar på Titanic när jag säger allt som hänt. Gud vad jag blir leden tänker jag. Hon blir alldeles paff och tittar på mig. Mer hinner vi inte säga för då kommer han. Han är helt som vanligt tycker jag. Men när han kommer in i ljuset. Han är blåslagen och i ansiktet skymtar man blod som sipprar ner från hans kind mot halsen som har massa rivmärken på sig.

- Å vad har egentligen hänt dig? Skakar jag fram

- Hjälp mig

Nu rinner tårar ner från hans kinder. Nu börjar jag också att gråta. Jag springer fram till han. Jag och Madde hjälps åt att bära han till sängen.

-Öm jag tror jag ringer mamma så att hon kan komma och hämta mig så du får vara hemma själv med honom!

- Tack snälla Madde

- Ja jag tänkte väl de

När Madde åkt hem så lägger jag mig bredvid Damon. Han är helt slut.

- Jag har bestämt mig jag flyttar med dig till L.A

- Öm va… ja de är klart att du ska få de.

- Tack

Han lägger sin hand och om mig och kysser mig på huvudet. Sen somnar vi


-A&J-

drink up me 'earties yo ho!

Tb till sommaren och ofokuset på den bild är hemsk men hon rörde sig konstant så denna var den bästa Modell: High Step (humlan) Hoppas ni tycker om kapitel 2


Likes

Comments

Hejsan<3

Tänkte snacka lite om Menskoppen

Jag ska åka och köpa en menskopp imorgon efter skolan. Jag undrar om man kommer att kunna spara 1000 tals kronor på detta eller om det bara är en myt. Tänk om den inte funkar? Eller om den är liksom obekväm? BARA ATT TA REDA PÅ.:)

På tal om skolan btw, jag måste bara säga att jag är så hemskt trött på att behöva byta lärare hela tiden. Det är precis nu vi behöver dem och sen drar dem. Men jag fattar dem, verkligen!! De får usel lön och har dryga pass och tider som är stressande och sen så är vi elever helt för jävliga ibland. USCH!!

Jag älskar Engelska och vill få A i hela skiten och därför vill jag visa exakt allt jag kan.

Tips för er som känner er dåliga i Engelska och vill bli bäst:

1. Kolla på Engelska serier- jag lovar det kommer funka, du lär dig att lyssna på folk som pratar engelska (du övar upp din hörförståelse) börja med svenska undertexter sen går du över på engelska texter och senare kommer du kunna ta bort texten helt

2. Läs engelska böcker- Du behöver inte ta den svåraste boken du hittar tex. En världsomsegling under havet (engelska). Det räcker med att börja att ta en lättläst bok tex. Nalle puh. Haha skratta du men det är sant bättre att börja från grunden. Följande tips- Ta en bok du redan läst på svenska, då kommer du kunna fatta handlingen mer och fortsätta forska på svårare ord

3. Prata så mycket du kan- Prata överallt, lyssna och ta in hur dem säger (se tips 1) och sen härmar du. Gå runt och prata engelska för dig själv (obs! när ingen är i närheten eller så förvarnar du) prova dig fram och se hur orden passar ihop och försök att sätta ihop bra meningar. Ta gärna hjälp av någon vuxen (som kan skapligt bra engelska) som kan hjälpa och rätta dig när du säger fel. Lär dig att ta kritik och att det är okej att göra och säga fel

4. Ta alla läxor och uppgifter du blir erbjuden- (om du kan mer var inte rädd om att fråga om svårare uppgifter/läxor så du kan få den nivån du ligger på) Grammatik, singular och plural ect. Öva upp allt du kan och be dina vuxna runt om dig att hjälpa dig. Ta hjälp av nån kompis. Förhör dig själv!

Det var mina tips. Jag följer dem och tro mig dem hjälper. Förut behövde jag ha svensk undertext på Pirates of the Caribbean. Nu kan jag titta helt utan text och ändå förstå!!! Förut fick jag lov att läsa lättlästa böcker som My little pony eller Nalle puh ect. Nu kan jag läsa Divergent, Hunger games, Harry potter, Narnia, Good night Mister Tom ect. Utan problem,. Det jag tycker är drygt är att en engelsk bok blir "plattare" att läsa än en svensk för de skriver på engelsk slang som jag inte förstår. De beskriver saker väldigt djupt med deras fina ord som är speciella och svårförstådda. Så jag fattar er som tycker en engelsk bok är tråkig men fortsätt läs så kommer du fatta mer och mer:)

-A&J-

drink up me 'earties yo ho!


Vad är era favorit filmer ? Vad tycker ni om att folk snackar om mens öppet och offentligt? Snackar du/ni med dina vänner om mens? varför? varför inte? Glöm inte tipsen för dem är sjukt bra :) Kommit på dem själv

Likes

Comments

Hej igen !

Idag har jag gjort massa saker. Städat rummet, bytt lakan, strukit och vikt allas kläder, dammsugit alla rum, diskat och hängt tvätt m.m.

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag så jag tänkte att jag lägger ut första kapitlet ur min story/berättelse - Drömmar för sömnlösa (jag kommer inte på någon bra titel och jag vet inte vad jag ska kalla mina huvudkaraktärer, du får gärna skriva förslag på titel och kill/tjej- namn) Tack i för väg och jag hoppas att ni tycker om den:) Kan hända att det är fel stavat och fel grammatik osv. Men här har ni i alla fall Drömmar för sömnlösa

Drömmar för sömnlösa

Kapitel 1


Jag önskade så att mamma hade lagt märke till mig när jag tjatade men nu blev de som de blev. Jag skulle flytta till L. A med mamma. Mamma ville så gärna bo där. Visserligen skulle jag kunna få söka in till ett gymnasium tidigare och satsa på musiken och skådespeleriet men jag kunde ju inte åka ifrån mina vänner. Det var bara en vecka kvar tills jag skulle flytta och jag seriöst fick nästan damp på mamma när hon försökte tvinga med mig till mormors sommarstuga hela denna vecka. Jag hade tänkt att jag skulle få tillbringa hela den sista tiden med min pojkvän Damon och min bästa kompis Madde.

Å vad jag kommer att sakna dem tänkte jag när jag satt och försökte trycka in lite flingor i min lilla systers mun. Men hon totalt vägrade. De sluta med att mamma fick ta en gråtande Evelin åt sidan en stund. Jag skulle äntligen kunna ringa och prata med Damon. Jag blev så besviken och ledsen när jag öppnade min mobil och såg att jag hade 5 missade samtal ifrån honom! Å hur kunde bara mamma låta de hända. Jag slog in hans nummer och väntade, vid fjärde signalen svarade han.

- Hej Damon här! Vem? Frågade han med en mörk men väldigt hes röst

- Öm… jo de är Serena sa jag lite ynkligt

- Å….Serena jag trodde…liksom..öm.. att du inte vilja vara med mig längre tvekar Damon

- Öm va..å de har blivit så fel snälla kan du träffa mig på waynes snälla

- Okej kommer nu hejdå

- Hejdå


Jag skyndade mig ut så fort jag kunde. De började bli skymning snart. Gruset knastrade så högt under skorna. När jag kom till waynes var nästan ingen där. Jag trodde först att inte han heller skulle vara där men han var faktiskt där. Han hade beställt en varm choklad med extra marshmallows åt mig, han visste alltid vad jag ville ha. Vi satte oss ner vid ett bord i ett hörn. Kanske för att han ville vara ensam med mig en stund.

- Du när du flyttar kommer du glömma mig då? Frågade Damon och jag såg att en tår rann ner från hans kalla hy

- Men nej vad tror du klart att jag alltid kommer att älska dig. Mer han hann inte säga för då kysste jag honom över läpparna. Han var kall men de kändes i hela kroppen jag blev alldeles pirrig och snurrig. När våra tungor möttes vibrerade en stött igenom mig. De kändes som om vi höll på i kanske 1 minut men jag tror de egentligen var i högst 11 sekunder. Bara tanken fick mig att vilja ha mer.

- Eh vet inte vad jag ska svara på det där.

- Tack de var nog meningen…vill du sova över med mig någon dag i veckan förutom på lördag för då måste jag packa

- Dum fråga klart jag gör de…jag har faktiskt aldrig sovit med en tjej..

- mm…mamma är så pinsam när de gäller nått sånt..haha fnissar jag.

- Vi kan sova hos mig mamma bryr sig i alla fall inte om mig.

- De är klart hon gör!

Den här gången behövde han inte ens svara för nu var de han som tog de första steget. Nu var hans läppar för första gången varma. Sen viskade jag försiktigt i hans öra jag kommer alltid älska dig!

Hoppas ni gillade kapitel 1 :)

-A.J-

drink up me 'earties yo ho!

Vad tyckte ni om denna? Yes den här är väldigt romantisk och väldigt smörig ahahha. Jag har massa andra berättelser att dela med mig :) Berätta vad ni tycker om den här hittills (denna serien kommer ligga under utdrag ur böcker jag skriver :)

ha en fortsatt trevlig dag/kväll

Kommentera/gilla om ni vill ha Kapitel 2

Likes

Comments

Hej

Förlåt, jag vet att jag skrev att jag skulle uppdatera dagligen, tro mig jag försökte. Men min mamma och pappa tror att jag förstärker min allmänbildning utan internet. Visserligen har de rätt för jag vet inte hur mycket böcker jag läst/läser under de här veckorna som har gått. Jag är glad att de stänger av internet. Då slipper jag stressen och får sitta och göra min absoluta favorit syssla, att läsa.

På tal om snart (27 Januari) så är det förintelsens minnesdag. Anledningen till att jag tar upp den nu är ganska enkel. Men också för att jag igår var nere vid biblioteket och lånade Anne Franks Dagbok (för vuxna). Jag fastnade i dagboken och läste ut den på bara några timmar. Det som fascinerade mig mest vara att Anne gav aldrig upp hoppet. Det som gör mig besviken på dagens ungdomar (inklusive mig) är att vi inte fattar vad vi har. Att vi är jävligt lyckligt lottade. Men speciellt att vi är så fruktansvärt lata och narcissistiska. Vi säger att "Å jag orkar inte det här" "hatar skolan, det är så himla synd om mig". Dagens ungdom kanske borde pröva på att vara Anne Frank i 2 veckor. Att leva med vetskapen om att du är så grymt hatad och att folk faktiskt vill se dig död. Att du alltid får lov att gå med rädslan i bakfickorna. Att du kanske aldrig får återse din familj ect. Jag blir bara besviken.

Är jag galen om jag säger att jag är rädd för att Putin och Trump kommer att göra något. De menas med ja varför inte 3: VÄRLDSKRIGET?????!!!! Jag har min rätt att vara rädd. För alla vet hur de där VITA ÖVERKLASS MÄNNEN tänker på oss, oss som är mörka, har nån religion, har nån Cp-skada, oss kvinnor ect. Jag har all min rätt, jag lovar att om han hade sätt och förstått vad jag skrev här om honom hade han utan empati och dåligt samvete dödat mig på fläcken. Men jag vill ändå försöka nå ut till dem som kanske inte fattar denna innebörd.

Jag har så mycket i mitt huvud just nu men jag måste säga puss och kram och hoppas ni gillade inlägget för annars kommer jag skriva något som jag ångrar. Tack i förväg för alla som orkar titta hit<3

Vad tycker ni om Trump och Putin? Håller ni er uppdaterade om vad som händer i världen? Hur får ni reda på informationen?

Likes

Comments

Tja

jajamensan idag var det tillbaks till skolan efter ett lov som jag helst gärna vill slippa tala om. Seriöst, jag vill inte leka viktigpetter eller något så därför kan jag säga som det är. MITT LOV= INGENTING. Har inte haft så tråkigt som på lovet. Julen var väl kul och julklapparna var bra men efter det? Jag kan inte säga något speciellt jag gjorde som jag redan gör 24/7. Men skulle säga att det var de skönaste jag gjort på länge!!!! Att göra absolut ingenting kan vara det bästa ibland.

Nått som jag fick på tanken....det här med att festa? Är det verkligen så kul? Har aldrig gjort det. För jag ser inte det roliga i att åka hem till något peddo man inte ens känner. Man är säkert redan så onykter när man åker dit att man vet fan vart man är. Direkt man kommer dit kommer man i sannolikhet att ha tappat bort sina vänner på ca. en halv timme. (beroende på hur många och hur stor festen är). Det slutar med att du blir ännu fullare än du redan är och att du stapplar dig fram och försöker hitta något badrum eller någon av de där flummiga högljudda sakerna som ska representera dina vänner/ dina vänners vänner som du inte vet ett jävla skit om. Och förresten du bryr den fan längre för du känner att magen kommer att vända sig ut och in när som helst och på något sett kanske du hinner ut eller till något annat rum. Får upp exakt allt innehåll i din mage och lite till. Slutar med att du däckar i någon soffa eller vad som helst. För dina kompisar hittar du inte.

När du vaknar vet du fan vart du är och försöker att hitta din mobil som du (om du är smart, haft med dig i fickan hela tiden) lagt i din väska tillsammans med dina ytterkläder någonstans i den här främlingens hus. Du lyckas ta dig hem får skit för vad du gjort och mår skit för du sitter på världens baksmälla.

Allt detta (och såklart kan det hända mer att du t.ex. dricker för mycket så du behöver magpumpas, våldtagen utan kondom, måste göra abort vilket är en jävla process och inte helt riskfritt och ABSOLUT INTE smärtfritt) för att du sedan ska skryta om det? Eller vad var de för kul med detta? + du förstör din hjärna och sakar efter i utvecklingen och har svårare att koncentrera dig och lära dig saker. Vissa som dricker första gången blir också beroende det första dem blir. Du vill väl inte bli stämplad som ALKOHOLIST? TYDLIGEN för snart kommer du göra om samma skit och säga att det är kul fast var det verkligen det? Att ligga i dina egna spyor och övergiven och inte veta vad du är och ditt huvud dunkar och snart kommer magen att vändas ut och in igen?

Seriöst vad är det för humor? I stället skulle ni kunnat göra mycket mer roligare och bättre saker

-----

Idag blåste det och snöade det jättemycket men jag var jävligt envis jag ska till bibblan tänkte jag liksom. "Lite snö har väl aldrig stört mig" Citat: Elsa. Men sanningen svider! Jag hatar snö det är så kallt och så blöt och så äckligt och ruggigt. Men jag lyckades i alla fall.

Jag köpte trosor (JA du där dö för att jag skrev det! Kalla mig äcklig men jag måste ju uppdatera garderoben, ps. Å synd för dig som tog illa upp av att jag skrev TROSOR BECAUSE I DON*T GIVE A FUCK!)

Sen gick jag till Bibblan och lånade: Harry Potter - och den flammande bägaren Nikkis dagbok #5 berättelser om en (INTE SÅ SMART) fröken besserwisser Ljudbok: Hur kär får man bli?

Hoppas ni gillade inlägget puss och kram<3


​Vad är era favoritböcker ? Mina är Hunger Games, Ingenting och allting, Miss P (bilden) vad tycker ni om att minderåriga dricker, röker och snusar ect.? Blir du utsatt av det? på vilket sätt ? 

Likes

Comments

Heeejjj <3

Nej jag kan inte säga att jag har panikångest, har haft en ända riktig och det var när jag gick vilse i en skog. (jag har fobi för att gå vilse) så. Jag vill inte vara hatisk mot Therese Lindgren eller nått sånt. Jag bara känner att allt det här med allt snack om panikångest har gjort i alla fall mina vänner (som kollar på dig) annorlunda. De har blivit mer som dig bara att du har det på riktigt medans dem bara inbillar sig. Det är rätt så jobbigt. Är det bar jag som känner så här ? och nu vill jag inte bara att Therese Lindgren tar åt sig utan alla, kända och icke kända personer som folk ser upp till. Ni måste vara försiktiga med vad ni delar.

När jag gick i 2:an då stod inte jag och tittade mig i spegeln och tyckte jag var fel eller tjock. Jag var absolut inte osäker att visa min kropp för någon annan i omklädningsrummet. Jag tänkte inte ens på det.

Jag proade på min gamla skola och d´å skulle jag ha gympa med 3:orna. Då fick jag följa med tjejerna in till omklädningsrummet och det första alla gjorde var att ställa sig framför spegeln och a ungefär såhär: "åå gud vad tjocka ben jag har" "gud jag måste få bort det här fettet" "jag är fett" " min mage är ful och äcklig" "jag borde banta" . Jag blev sååååå jävla arg och ledsen. och allt ihop är SOCIALA MEDIERS FEL!!!!!!!!!! (ibland kan det t o m vara föräldrarnas fel)

--------

Något annat som jag är sjukt stressad över är gymnasiet, jag hatar det. Jag är så nervös att jag kan kräkas. jag har första valet i Februari och jag vill sååå gärna komma in på Samhäll. Jag vet att jag förmodligen kommer in eftersom jag har bra betyg men är ändå osäker. Men måste bara arrangera mig mer i skolämnena.

liten uppdate just idag btw det är ju 2017

Byee<3


Från nyårsafton :) hur hade du/ni det? Vad är era nyårslöften? Mina är bl.a gå mer på Bio:) och vara mer med mina vänner.puss och kram

twitter: https://twitter.com/jonssonannaa

(kopiera länken och öppna den) då blir jag glad:)

Likes

Comments

Spots on <3

Ni borde veta en sak, ni killar framför alltid ... det är inte lätt att vara tjej verkligen...man skäms mycket för det här dem kallar mens..men oro er inte mina tjejor det är så här att alla har/haft mens nån gång under sin livstid tro mig !!! (Okej kanske inte alla) men det jag försöker säga är att skäms inte över din kropp okej. Alla har vi det där som kallas komplex, usch jag ryser bara jag hör det. Ja det finns dagar jag känner mig ful, feg, tjock å att jag inte duger till!! Men man måste hitta det positiva i sitt negativa. Du borde vara glad för att din kropp ens funkar!!!
Mens är ett sätt att veta att kroppen funkar precis som den ska!!!!
Kvinnor är nedvärderande ända sen urminnes tider....japp mina vänner Hahah jag trodde vi hade kommit längre i utvecklingen ...hmn(#2016) men ack så fel man kan ha för tydligen så finns det folk som tror att dem är så jävla balla och tror att vita män fortfarande äger denna världen, men FEL!!!
Vi alla är här då får vi fan ta och sköta oss du kan väl förfan inte få allt godis i godisskålen din, din lilla råtta !!!!!
Jag vet inte riktigt om jag kan kalla mig feminist ! Jag är inte påläst okej !!!!! Men jag försöker och vill gärna bli insatt i ämnet för trots allt jag är ju tjej.... var jag sist jag kollade i alla fall
Jag är bara så trött på folk som ska vara så elaka, vad vinner ni på att mobba andra för vilken hudfärg nån har eller vilken sexuell läggning nån har eller religon etc. Det jag menar är att vi är fortfarande dem där patetiska människorna under den där masken!!!
Vad vinner vi på att slå och tortera djur ? Vi vinner deras rädsla och hat men vi väljer att kalla det "respekt" att dem accepterar oss...naaaaaa!!!!!
Folk nu förtiden skäms på oss!!! Människan är det värsta rovdjuret !!!!! Å jag mår illa av att vara människa jag är inte stolt, men jag får väl inse fakta att vissa är bara dumma i huvudet. Jag som trodde att alla har något litet fint i säg men jag skulle inte kalla det hitler gjorde var fint!!!!! Jag är inte rädd att uttala hans namn, inte någons för han är död, okej han gjorde sjukt elaka (finner inga ord) saker som inte får göras om
OM MAN INTE KÄNNER TILL DET FÖRFLUTNA, FÖRSTÅR MAN INTE NUTIDEN OCH ÄR INTE LÄMPAD ATT FORMA FRAMTIDEN!

Gotta bugout<3

Mens är bra var stolt för att du är tjej <3

  • 51 readers

Likes

Comments

Spots on<3

Idag skriver jag på morgonen istället..vill bara säga att varför, varför vill ni rösta på Donald Trump ? Vad får ni egentligen ut av honom? Det ända han har visat att han är bra på är skandaler... och att han inte har alla hästar hemma! Han tycker inte om svarta människor, yeeeesss I'm right here!! Alla verkar tycka att det är dem som är mörkhyade som är problemet till mer våldtäkter och bråk osv...men vet du vad ? Det sitter inte i hudfärgen...där borta där "de mörka" kommer ifrån behöver dem vara mörka för att klara av solen OK? Inte fattat än ? Oj jävlar då kan du gå till en psykolog okej, vi fattar att du inte har nån bra uppfattning om mörka vi gör det men tror du alla dagar vi tycker om er vita då? Nej
Det jag menar är att vi är exakt lika elaka, dumma, fula, korkade, äckliga, människor allihopa! Och inte pågrund av alla våra hudfärger!!! MEN NEJ HAHHAHAHAHA
Dagen störta skämt !!! Usch !!!! Fy på er och jag som trodde att vi skulle kunna klara att göra världen bättre, nehepp
Måste alla känna sig så överlägsna hela tiden? Vad finner ni för lycka med att trycka ner andra ? Du får ju knappast nån som accepterar dig. Det som händer är att folk är rädda för att yttra sina åsikter, dem är rädda för att få skiten, att bli slagna, dödade, hotade, torterade OK?!

Trump säger att han ser kvinnor som objekt ...Really ?!! Nu är vi där igen !!!!! HAHAHA PÅ RIKTIGT OM VI VORE SAKER SÅ VAFAN HAR VI EGNA TANKAR, ÅSIKTER,KROPPAR OSV... DEN SER JU FÖR FAN LIKADAN UT SOM DIN GÖR TRUMP FÖRUTOM ATT VI HAR EN FIFI SÅ VI SKA KUNNA FÖDA UT BARN OK?! utan din mamma hade du inte varit här !!! Å seriöst så står du och säger att om din DOTTER INTE HADE VARIT DIN DOTTER HADE DU KUNNA KNULLA HENNE !!!!!! Är du psykiskt störd?!!!! Hur kan du ens ha mage att säga så och mot din egna dotter ????!!!!! Fy på dig igen !!!!! Du är så jävla äcklig nej, jag bryr mig inte om folk som läser det här tar illa upp NEJ!!!! FÖR VET NI VAD JAG KÄNNER ATT JAG BLIR ILLA BEHANDLAD AV DETTA SVIN SOM NI RÖSTAR PÅ, SOM NI PÅ FULLT ALLVAR VILL SKA SITTA OCH STYRA (FÖRSTÖRA***) USA!!!!!!
Åååå Gud vad jag önskar att ni kunde läsa och förstå svenska!!!!! Men nej alltid är det vi andra som ska lära oss!!!!!!!!!!!!!!
Nej JAG ORKAR INTE KOMMENTERA HAN NÅN MER !!!!

Snälla vad ni än gör RÖSTA PÅ CLINTON, HON VILL ATT NI SKA BLI STARKARE TILLSAMMANS!!!!!! HON ÄR ISF USAS FÖRSTA KVINNLIGA PRESIDENT!!!! GÖR VÄRLDEN BÄTTRE FÖR TUSAN

TACK FÖR MIG
GOTTA BUGOUT FROM THIS SICK WORLD !!!!!

  • 46 readers

Likes

Comments