View tracker

Spots on <3

Ni borde veta en sak, ni killar framför alltid ... det är inte lätt att vara tjej verkligen...man skäms mycket för det här dem kallar mens..men oro er inte mina tjejor det är så här att alla har/haft mens nån gång under sin livstid tro mig !!! (Okej kanske inte alla) men det jag försöker säga är att skäms inte över din kropp okej. Alla har vi det där som kallas komplex, usch jag ryser bara jag hör det. Ja det finns dagar jag känner mig ful, feg, tjock å att jag inte duger till!! Men man måste hitta det positiva i sitt negativa. Du borde vara glad för att din kropp ens funkar!!!
Mens är ett sätt att veta att kroppen funkar precis som den ska!!!!
Kvinnor är nedvärderande ända sen urminnes tider....japp mina vänner Hahah jag trodde vi hade kommit längre i utvecklingen ...hmn(#2016) men ack så fel man kan ha för tydligen så finns det folk som tror att dem är så jävla balla och tror att vita män fortfarande äger denna världen, men FEL!!!
Vi alla är här då får vi fan ta och sköta oss du kan väl förfan inte få allt godis i godisskålen din, din lilla råtta !!!!!
Jag vet inte riktigt om jag kan kalla mig feminist ! Jag är inte påläst okej !!!!! Men jag försöker och vill gärna bli insatt i ämnet för trots allt jag är ju tjej.... var jag sist jag kollade i alla fall
Jag är bara så trött på folk som ska vara så elaka, vad vinner ni på att mobba andra för vilken hudfärg nån har eller vilken sexuell läggning nån har eller religon etc. Det jag menar är att vi är fortfarande dem där patetiska människorna under den där masken!!!
Vad vinner vi på att slå och tortera djur ? Vi vinner deras rädsla och hat men vi väljer att kalla det "respekt" att dem accepterar oss...naaaaaa!!!!!
Folk nu förtiden skäms på oss!!! Människan är det värsta rovdjuret !!!!! Å jag mår illa av att vara människa jag är inte stolt, men jag får väl inse fakta att vissa är bara dumma i huvudet. Jag som trodde att alla har något litet fint i säg men jag skulle inte kalla det hitler gjorde var fint!!!!! Jag är inte rädd att uttala hans namn, inte någons för han är död, okej han gjorde sjukt elaka (finner inga ord) saker som inte får göras om
OM MAN INTE KÄNNER TILL DET FÖRFLUTNA, FÖRSTÅR MAN INTE NUTIDEN OCH ÄR INTE LÄMPAD ATT FORMA FRAMTIDEN!

Gotta bugout<3

Mens är bra var stolt för att du är tjej <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 29 readers

Likes

Comments

View tracker

Spots on<3

Idag skriver jag på morgonen istället..vill bara säga att varför, varför vill ni rösta på Donald Trump ? Vad får ni egentligen ut av honom? Det ända han har visat att han är bra på är skandaler... och att han inte har alla hästar hemma! Han tycker inte om svarta människor, yeeeesss I'm right here!! Alla verkar tycka att det är dem som är mörkhyade som är problemet till mer våldtäkter och bråk osv...men vet du vad ? Det sitter inte i hudfärgen...där borta där "de mörka" kommer ifrån behöver dem vara mörka för att klara av solen OK? Inte fattat än ? Oj jävlar då kan du gå till en psykolog okej, vi fattar att du inte har nån bra uppfattning om mörka vi gör det men tror du alla dagar vi tycker om er vita då? Nej
Det jag menar är att vi är exakt lika elaka, dumma, fula, korkade, äckliga, människor allihopa! Och inte pågrund av alla våra hudfärger!!! MEN NEJ HAHHAHAHAHA
Dagen störta skämt !!! Usch !!!! Fy på er och jag som trodde att vi skulle kunna klara att göra världen bättre, nehepp
Måste alla känna sig så överlägsna hela tiden? Vad finner ni för lycka med att trycka ner andra ? Du får ju knappast nån som accepterar dig. Det som händer är att folk är rädda för att yttra sina åsikter, dem är rädda för att få skiten, att bli slagna, dödade, hotade, torterade OK?!

Trump säger att han ser kvinnor som objekt ...Really ?!! Nu är vi där igen !!!!! HAHAHA PÅ RIKTIGT OM VI VORE SAKER SÅ VAFAN HAR VI EGNA TANKAR, ÅSIKTER,KROPPAR OSV... DEN SER JU FÖR FAN LIKADAN UT SOM DIN GÖR TRUMP FÖRUTOM ATT VI HAR EN FIFI SÅ VI SKA KUNNA FÖDA UT BARN OK?! utan din mamma hade du inte varit här !!! Å seriöst så står du och säger att om din DOTTER INTE HADE VARIT DIN DOTTER HADE DU KUNNA KNULLA HENNE !!!!!! Är du psykiskt störd?!!!! Hur kan du ens ha mage att säga så och mot din egna dotter ????!!!!! Fy på dig igen !!!!! Du är så jävla äcklig nej, jag bryr mig inte om folk som läser det här tar illa upp NEJ!!!! FÖR VET NI VAD JAG KÄNNER ATT JAG BLIR ILLA BEHANDLAD AV DETTA SVIN SOM NI RÖSTAR PÅ, SOM NI PÅ FULLT ALLVAR VILL SKA SITTA OCH STYRA (FÖRSTÖRA***) USA!!!!!!
Åååå Gud vad jag önskar att ni kunde läsa och förstå svenska!!!!! Men nej alltid är det vi andra som ska lära oss!!!!!!!!!!!!!!
Nej JAG ORKAR INTE KOMMENTERA HAN NÅN MER !!!!

Snälla vad ni än gör RÖSTA PÅ CLINTON, HON VILL ATT NI SKA BLI STARKARE TILLSAMMANS!!!!!! HON ÄR ISF USAS FÖRSTA KVINNLIGA PRESIDENT!!!! GÖR VÄRLDEN BÄTTRE FÖR TUSAN

TACK FÖR MIG
GOTTA BUGOUT FROM THIS SICK WORLD !!!!!

  • 23 readers

Likes

Comments

View tracker

Spots on <3

Tjena, idag har varit en kall dag. (Bokstavligen) Måste lärarna tvinga oss gå till närmaste Gymnasium bara för en droginformation? Det var det första jag tänkte idag, lovar! Men efter att jag varit där på föreläsningen blev jag helst ställd. På riktigt de han sa var fascinerande och viktigt. Jag älskar när människor som ska prata inför folk, slänger in lite humor i det som är viktigt. Jag tycker att det blir roligare att lyssna på han/hon som pratar och man blir liksom mer uppmärksam på vad som sägs och sker. Man kommer ihåg och tar in infon på ett helt annat sätt. Plus att man inte tråkas ihjäl och somnar. Tack för en underbar föreläsning Alexander Brezee (honom hittar du nästan överallt det är bara och söka på hans namn.) #isaynodrugs fick verkligen massa funderingar om allt:) Jag tycker att vuxna också borde gå på den där föreläsningen....

Det var ju såklart skitkallt att gå tillbaka till skolan igen. Sen gick jag till kuratorn och vi kom överens att vi skulle avsluta kontakten:D (nej jag är verkligen inte glad över att jag ska få sluta prata med en sån härlig människa) Men jag är glad att jag har kommit så långt och utvecklats så att jag kan göra dem saker som jag är rädd för osv... så nu säger jag: TACK SNÄLLA DU SOM HAR TAGIT DIG TIDEN (I DITT TRÅNGA SCHEMA) TACK FÖR ATT DU FICK MIG ATT SAMLA MOD OCH GÖRA DEM HÄR SAKERNA SOM JAG I VANLIGA FALL HADE UNDVIKIT. TACK FÖR ATT DU HJÄLPT MIG KOMMA ÖVER MINA RÄDSLOR, DU HAR RÄDDAT MITT LIV. :D

annars har väl dagen varit superbra. Slöjden är inte mitt älsklings ämne direkt men idag var det ganska okej. Vi hade debatt om svenska youtubers, om vad vi tycker om deras dubbelmoraler och våra olika åsikter om allt det gör plus deras höga löner. Ganska irriterande men kul ändå.

När jag kom hem så pratade jag engelska med mig själv (as usual, älskar engelska och försöker öva varenda dag) Lyssnade på musik och läste ett kapitel ur Harry Potter och fången från Azkaban. Sen bar jag in massa ved och gjorde upp en eld. För det är iskallt ute.

Nyss åt jag pizza och kanelbulleglass med mamma och syrran (pappa är bortrest med jobbet)

Gotta Bugout<3


New in om ni vill veta vad jag köpte dem så kommentera:) Vad tycker ni om droger? är det personer i er närhet som röker, snusar eller något annat? hur känns det? Använder du droger? Varför i såfall? Kommentera gärna :)

Likes

Comments

Spots on<3

Omg vad har jag gjort med min blogg tänker ni? Men saken är den att den designen jag hade var med min ångest. Jag drömmer om att kunna ta mig vart jag vill, kunna bli vad jag vill, kunna uppfylla min högsta önskan och dröm. Att bli skådespelare, att kunna stå på scenen och beröra andra människor med både skratt och tårar. Jag vill kunna göra nån annan lika passionerat kär i skådespeleri, teater musik och konst som jag är. Jag är halvvägs klar med min nya version av en låt (upd.) Can't breathe. Jag vet dock inte om jag ska lägga ut den. Jag är rädd för vad andra ska tycka. Jag har slitit så mycket med den här texten och den betyder väldigt mycket för mig. Låten är full med min ångest sm jag har låtit flöda ur mig. Musiken för mig är mer än bara toner och ord. Det är känslor och mitt liv. Jag lyssnar 5 timmar varje dag. (jag överdriver inte) för den hjälper mig att komma ihåg vem jag är. En sak ni kanske inte visste om mig är att jag är en känslomänniska. Lika lätt som jag blir glad, blir jag ledsen:(

Jag har så sjukt svårt att kontrollera min ilska. Allt som är ett litet problem eller nån som irriterar mig kan göra så jag ser rött. Och då är det kört och då behöver jag musiken. Den hjälper mig att lugna ner mig och andas. Hellre att jag gråter än att "riva sönder" nån eller hur. Men i alla fall var det ganska länge sen jag vart så arg. Det var oftast när jag var mindre.

Kan detta inlägg bli mer EMOTIONAL!! Detta tråkar kanske ut er men ville bara uppdatera er med att jag bytt design och stil. Hoppas ni gillar mitt Nya feed (hehe bara ett inlägg men, men..) Gilla, kommentera då blir jag glad:)

Got to bugout<3

Gillar du Anime? Gillar du och teckna? kommentera gärna webbadresser/instagram m.m om ni har delat med era teckningar så hade jag gärna velat se nån:) Vad tycker ni definieras som barnsligt? Favorit serie? Tack för att du läser:)

Likes

Comments

Spots on<3

hej alla vänner, ni kanske har märkt att jag ändrat min hälsningsfras.. yes så är det. Kände liksom för en upd. I alla fall så har den här dagen varit den segaste dagen i hela mitt liv. Jag har känt mig ensam hela dagen och inte orkat göra speciellt mycket alls.

I morse gick jag upp 7 och gick ut och gick/sprang 4km. Jag vet inte vad som fick mig göra det men klagar verkligen inte på det. Dock var det ganska kallt men friskt i luften så jag frös ganska mycket.
Jag har bakat kladdkaka idag men jag försöker att inte äta sötsaker för jag får så ont i magen av sånt.

Just nu sitter jag och försöker att renskriva ett CV, hehe nej vad tror du, det går inte så bra för jag börjar tvivla på om de kan se ut sådär...

En liten uppdatering idag hoppas ni gillade det (skriver från min mobil)

Got to bugout<3

  • 31 readers

Likes

Comments

Spots on! mina vänner (Miraculous Ladybug)

Idag har jag haft en jättekort dag. Började med svenska och engelska fast det var bara lek.. vi gjorde en lek där vi skulle leta lappar i hela skolan och bygga meningar med orden som fanns bakom lapparna. Jättekul! min grupp vann! Vi fick godis. Fast de fick, alla ändå:( (dåligt tyckte vi) sen hade vi matte med en annan klass (9c) De verkade inte särskilt glada över det.

Sen slutade vi klockan 11 och jag och Elin tog bussen hem. De tar ca. 50 min hem med den bussen. Jättedrygt och jag var super trött för jag har ont i hela kroppen (jag ramlade på idrotten och dödade seriöst mitt högra ben, kan inte riktigt stödja på det än. Jag dödade också det andra benet och mina händer och armar så att skriva på en dator/mobil/paper gör skit ont.)

När jag kom hem så gjorde jag lite makaroner och satt och tittade på miraculous Ladybug, DET BÄSTA SOM FINNS (skulle säga att det är Anime) medans jag laddade min mobil. Sen tog jag på mig mina träningskläder och gick ut och gick. En muskelsträckning går över om man rör på sig. Fast det gör ont. Jag gick ca. 2 km så det var inte så långt men ville inte överanstränga mitt ben.

Senare på kvällen gjorde mamma och pappa nån slags kycklinggryta med räkor och nuddlar. Det var gott. Min syster och jag skulle kolla på Harry Potter och fången från Azkaban (dock har jag redan sett alla, vilket hon inte har gjort) Det slutade med att vi blev irriterade på varandra och avbröt mitt i filmen.

Jag tittade på mer Miraculous Ladybug (älskar att fansen har gjort sketcher på youtube, om hur det tolkar hur slutet ska se ut) Sen lyssnade jag på Musik lite mer deep den här gången.

Nu har jag nyss pratat med Becca och vi sa nyss godnatt. Jag är så himla trött. Jag ska kolla lite på nån film eller nått medans jag halv sover sen ska jag väl svara alla på snap också.

I gotta bugout <3 (ML<3)

Den här fina höstbilden tog jag för några dagar sen. Vad är din favorit serie? Vilka har du sett? Tips på serier? Vad tycker du om hösten? Vad tycker du om Halloween? Vad tycker du om clownerna? Kommentera gärna:) Fråga gärna frågor:)

Likes

Comments

Hejsan alla fina<3

Idag är det jättefint väder, soligt och klart men iskallt i skuggan. Märks att det snart ska bli vinter och höst. Jag vaknade kl 8 ca. Men låg och läste Harry potter till 10.30 typ. sen gick jag upp och åt frukost, standard mackor och varm choklad. Sen städa jag mitt rum och bäddade sängen. Är det bara jag som älskar att städa? Jag blir liksom lugn av det, att få göra som jag själv vill liksom.

Efter det gick jag till min kanin och gav han frukost, han fick äppelbitar. (Äpplena är från vårt äppelträd) han blev i alla fall glad. Sen gick jag ut och gick ca. 2 km.

Just nu sitter jag och kollar på Linn Ahlborgs vloggar. (Vilken är din favvo ytber?) och jobbar på paneldebatten vi ska ha på Fysiklektionen. Jag fick Biomassa. Jag ska säga hur den fungerar och vilka för och nackdelar den har. Typ som att göra reklam. Jag tycker att den är ganska svår men kul med utmaningar. Var och en av oss har fått ett typ av energi/kraftverk eller nå sånt. Alla vi ska försvara vårt eget.

Tänkte att efter det här ska jag nog kolla på Miraculous Ladybug fransk version eller lite Harry potter sen ska jag gå ut och springa. Kanske ringa en kompis? och så måste jag duscha och fixa mig tills imorn så att man är fräsh (stav) tills skolan.

hoppas ni tyckte om inlägget, söndagar brukar vara min segaste dag. Puss och kram <3

​Vad tkr ni om JB? själv tycker jag han rockar:) Vilka var på hans konsert i Stockholm? isf Hur var det?

Likes

Comments

Hej alla fina<3

Idag har varit en av de bästa skoldagarna på länge. Det började med att vi hade svenska och engelska på morgonen med världens bästa lärare enligt mig. Jag får sån feeling att jobba när jag har henne som lärare:) Vi gick en så kallad W&T (walk & talk). Vi fick massa konstiga påståenden t.ex. Why I have an aligator in my bathtub..) Vi delade in oss i grupper och förklarade för varandra på engelska enligt frågan. Hur kul som helst!! Vi gick till lill-Ica och sen så fick vi gå in och köpa något om vi vela. (jag gjorde det inte för försöker att följa min regel Don't waste your money on food. Kan relatera till att den funkar ganska bra. Har mer pengar på kortet i alla fall.

LYSTRING LÄRARE OCH ELEVER

Meddela gärna er klass om att ni borde gå ut och gå och göra övningarna samtidigt. Man får röra på benen och man får frisk luft och tänker klarare och det gör lektionen till en helt ny nivå:) OBS. Det är inte alla som klarar av att gå ut, många fjantar sig och springer iväg så det passar kanske inte alla.

Efter den härliga lektionen skulle vi ha 2 timmars HK (hem & konsumentkunskap) Jag tycker inte det är så kul för 5:orna är före oss och skräpar alltid ner så mycket så vi får lov att diska före innan vi kan använda sakerna. Eww om ni frågar mig. Men vi hade ingen HK för läraren var sjuk så vi hade 2,5 timmes håltimme:/ (Lunch efter) Dem som bor nära kan liksom åka hem och sova eller laga mat. Men det kan inte jag:( Jag och min bästa vän gick ner på stan och åt pizza tog en Almenda utan oxfilé. (basic pizza, kyckling, lök och tomat) man får inte glömma bean<3 Vad tycker ni om att ha Bea på era pizzor? sjäv? tycker att det är HEAVEN!!

Senare när jag kom hem kollade jag fortsättningen på How I met your mother<33333 så jävla bra. Vilken är din favvo serie? Några tips på bra series? Sen kollade jag på Miraculous Ladybug<333 Mobba på ni men har kollat klart på s01 men väntar sönder till maj 2017!!! Jag kollar på franska versionen för den är bäst men annars också engelskan:) Kan inte Franska alls men jag är rätt så språk kunnig och har lätt och förstå så behöver ingen engelska eller svensk text heller. Man fattar:)

Men för att det här inlägget inte ska bli för långt så säger ja godnatt/godmorgon beroende vilken tidpunkt det är för dig:) Jag hoppas ni gillar inlägget, ja jag vet att jag suger på att uppdatera men jag hoppas ni står ut med det:)

Hej så länge<3

​som vanligt postar jag en bild oxå njut av era liv eller vad man nu ska säga.

Likes

Comments

hello upper east sider hehe

nej men hejsan alla fina<3

förlåt för att inte ha uppdaterat länge men det har liksom hänt så sjukt mycket, min spotifylista har ökat i kanske 8-11 låtar och skapat en ny som vissa av er vet. iaf så fick jag en fråga som jag måste ta upp... saknar du skolan? vrf/inte? och sanningen är att det gör jag så sjukt mycket:/ inte för att jag saknar mina lärare eller för att jag vill ha prov och läxor, naa... jag saknar det för att jag älskar att välja kläder till skolan dagen före (fast de brukar bli så att den outfiten jag valt ut kvällen före ser skit ut på morgonen efter) den konstiga rutinen jag har att vakna kl halv 6 så att man inte ser lika rutten ut, själva schemat man har för dagen. (för er som inte visste så blir jag stressad om jag inte vet vad jag ska göra och när så har allt typ lite schema lagt) det är inte ofta jag gör saker spontant

och självklart mina vänner, sanningen är att jag är för lat och orkar inte ta kontakt med dem på sommarlovet så det blir liksom 4 kompisar jag är med hela tiden på hela lovet, fast jag klagar inte för jag tycker att det är sjukt kul ändå.

Detta blev en liten uppdatering ,jag hoppas att jag kommer att bli bättre på att uppdatera, hoppas ni tyckte om inlägget så hörs vi i nästa puss och kram

Frågor: Har ni sett Zootropia/Zootropolis? Vad tyckte ni om den? Vilken är ert favvo minne från denna sommar hittills? Saknar du också skolan?

1. godaste drycken :)

2. En fin selfie fast den där slingan var ju dum

Likes

Comments

Hejsan alla fina❤️

Igår var en sjukt bra dag. Jag var med 2 kompisar som gjorde min dag, vi gjorde sjukt roliga och konstiga saker. Igår till idag sov jag över med en av dem och vi spelade candy crush ok vi försökte att komma på ett sett att klara banorna det gick inte så bra:(...
Men idag ska jag äta hos några vänner sen ska jag vara med dem 2 jag var med igår jag hoppas att mitt hus kommer att stå kvar.
Det här blev inte en lång för att jag skriver via min mobil och det är drygt :)
Men hoppas ni tyckte om inlägget ändå så ses vi i nästa puss o kram
❤️

Likes

Comments