Jag känner mer eller mindre värdelös i bland.
Men när man känner som jag gjorde idag att jag blev stämplad värdelös i pannan.
När folk inte förstår vad det är man går i genom varje dag, kanske dags att tänk efter lite på hur ni uttrycker er.
För det finns mer en bara jag som tar illa upp.
Och många tar det värre en vad jag gör.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När man tror att man inte skulle kunna bli sårad på något mer sätt så hugger det desto hårdare när de går vidare.

Jag trodde verkligen inte att att det skulle göra mer ont med det gjorde det.

Så nu kanske det är dags att komma i gång själv?

Likes

Comments

​Det är inte alltid lätt.


Det är inte alltid lätt att vara jag.

Det är inte alltid lätt att vara du.

Det är inte alltid lätt att tänka positivt.

Det är inte alltid lätt att passa in.

Det är inte alltid lätt att vara normal.

Det är inte alltid lätt att älska sig själv.

Det är inte alltid lätt att älska någon annan.

Det är inte alltid lätt att lära sig något nytt.

Det är inte alltid lätt att gå vidare när man lever i det förflutna.

Det är inte alltid lätt att glömma något när man tänker varje dag.

Det är inte alltid lätt att gråta när men gråter varje dag.

Det är inte alltid lätt att leva.

Det är inte alltid lätt att leva med sig själv.

Det är inte alltid lätt att leva med någon annan.

Det är inte alltid lätt.


Men vi är inte mer en människor.

Vi försöker varje dag med att göra situationen bättre.

Vi försöker passa in.

Vi försöker att vara normala.

Men vi är inte mer en människor.

Alla är vi unika.

Ingen är den andre lik.

Så var dig själv.

Ingen annan är som jag eller du.

Alla har vi våra bra och våra dåliga sidor.

Så va stolt.

Du är unik.

Du är du och ingen annan.


Love: Jonna Sjöberg

Likes

Comments

Ja idag tro jag verklige att jag insåg att jag inte har en chans i världen och att jag inte är värld någon ting.

Så fort när . dyckert upp är man inte ens värld en blick ingenting, hen blir en helt annan person, kändes som en riktig käft smäll men ja man får la önska hen en lycklig trevlig framtid och försöka glömma 9 år.

Likes

Comments

Haha ser ut som att jag fortfarande inte är så bra på det här med att blogga haha....

Men ska se om man kan försöka komma i gång med denna amatör blogg om mig och mitt liv haha ;-)

Ha en bra onsdag alle sammans :-)

Likes

Comments

Den senaste tiden känner jag att allt börjar dra sig åt fel håll alltså ner i den branta svackan igen.

Allt på sista tiden har vart väldigt jobbigt ta sig upp ur sängen när man bara vill ligga kvar och somna om så man slipper att se sig själv i spegeln och se den världelösa människan stirra tillbaka.

Det har bara vart as jobbigt allt i hopp det fins de människor som förstår som inte kan göra något åt det på vissa plan en de kan hjälpa så mycket på andra.
Det känns som en befrielse när man pratar med dem då de förstår men sen som ett svek när man inser att tiden rinner ut och året är klart och nu får man börja om igen med nya människor.

Jag klarar inte av allt det här börja om hela tiden det är ny där, sen ny igen och igen.
Man börjar vänja sig vid en och tänka att nu så ska det bli bra men nej då då är det helt plötsligt någon annan som sitter i stolen och stirrar på en och undrar vad det är för människa som sitter där.

Känner att det inte känns bra när man tar kontakt med läkare om visa saker som är viktigt och man behöver prata om det nu och de säger att de ska ringa tbx men nej då då får man ett brev att man har tid med en läkare om en månad och med en ny som jag inte ens kan uttala namnet på. Jag menar inget illa med det men känns inte bra för mig.

Likes

Comments

Nya tag med gamla tag.

Nu har man haft möte inför framtiden.
Min tid på Arbtslivsresurs har vart helt underbar, det har vart lärorikt och jag har öppnat mig mer inför nya saker inte mycket men vågar ta ett litet steg till.

Så nu är man tbx på arbetsförmedlingen och tack och lov har jag någon där jag känner eller ja haft innan.

Min största fasa va att bli av med arbetsprövnings platsen på netto men jag va jätte Välkommen tbx på netto och de på AF tänker inte flytta mig så jag kommer få gå kvar så känns kanon inför det då de vet vad allt handlar om.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det kaos riktigt kaos jag har precis börjat arbetspröva och tänkt att nu jävlar ska vi satsa men det går inte. Det blir bara mindre och mindre då jag inte orkar mekta med med allt hemma och arbetsprövningen.

I samband med detta så blir det pengar problem inom arbetsförmedlingen som ska ha skickat ut program ersättnings blanket till mig egentligen sen i april men nej då så nu i två månader har man legat ute med en vis summa pengar då rakt ur fikan över det jag ska betala och AF ska stå för.

Sen nu med detta så försöker man få kontakt och hjälp om det och nä då då har man fått en ny arbetsförmedlare mitt i allt och nu har hon gått på semester.

Min handledare på praktiken är på semester och hon är den ända jag känner mig trygg med på platsen och nu ska även min handledare på arbetslivsresurs på semester nu är det fan jobbigt vad fan ska jag göra mår Skit vill inte gå till arbetsprövningen om inte hon är där liksom och det är kaos. Alla bara försvinner och jag blir kvar med min en person som inte förstår som bara skäller.

Likes

Comments

Om man ska skriva vad man verkligen tycker och tänker undra hur det skulle se ut och bli då.


Denna dag tyckte jag startade bra mådde bra vid frukost och och på väg till bussen men när man ska skicka sms biljetten börjar det kännas lite olustigt när man får tillbaka ett sms om att det inte går att skicka.

Man går på bussen i hopp om att man kan betala med kort men ej då det går inte att skriva in den kupongen jag ska ha utan det år jag göra på terminalen i .La. jätte kul not....

När man är i .La. så ringer man runt och försöker få tag på rätt person att prata med på rätt ställe om varför det inte funkar med sms biljett, åå jo då är det för att man har en summa som man inte får över skrida och jag va 43 kronor i från den summan och det är då ingen liten summa heller. Och de kan inget göra då fakturan inte kommer för ens i mitten av månaden jätte kul.....

Bryter i hopp helt totalt inom bords och tänker hur fan ska jag göra nu hur ska detta gå vad ska jag göra. I mitt lilla brytt tar jag kontakt med handledare på praktiken som nu har semester och får numer till den som nu är ansvarig för mig och meddelar att jag tyvärr inte kan komma.

Lyckas även få tag på Min life seviore haha om man kan säga så haha nä men han är en person som sitter på Arbetslivsresurse och det är nog det bästa som hänt mig på väldigt länge.

De förstår mig som har det jobbigt och svårt i vardagen de gör allt de kan för att hjälpa till med att få en och mår bättre så att jag kan koma någon stans i livet haha och jag har jätte mycket att stå i skuld till denna människa verkligen.

Nä men i stället för att jag då ska gå och må skit på min praktik eller åka hem och mår ännu värre så fråga han om jag ville komma på ett möte i stället och jag bara tacka gudarna för denna människa som kan se de små saker man gör som det stora prestationer man själv känner att det är.

Vi satt i två timmar och prata om mig hur jag mår, hur det är på praktiken, hur det är runt om kring, hemma och allt, det var länge sedan vi hade sådant möte nu eller ja typ 7 veckor sedan eller något haha.

Sådana människor som finns på Arbetslivsresurs bör det finnas mer av som tar sig tid, lyssnar, vill förstå och hjälpa på alla plan som finns från början till slut med den minsta ribban som finns till lite högre krav, mig/oss som har det svårt med då ja vardagen, mp bra i sig själv, börja tänka positivt, små små steg i taget, ta sig ut utanför dörren över huvud taget.

Man tar de här små små stegen och tillslut så kommer man dit det får ta sin tid men man kommer dit, jag tar mina små små steg det må ta tid men det händer ju något :) nu har man fått gått sådan här kurs för att få övnings köra och man har skickat in papper och fått tillbaka och jag har fått en arbetsprövnings plats alltså a då typ praktik för att se hur mycket jag klarar av och orkar.

Jag jobbar två dagar i veckan 3 timmar dagen det må kanske inte vara mycket för välden och de människor som klarar av att jobba fulltid med mera men ja jag försöker jag försöker verkligen med mina små steg att klara av det här och ta mig framåt och uppåt med min skit.

Just nu är det bara skit och har vart det i ett antal veckor kanske till och med månader då man börjat med ett djävulusiskt shoppande på internet men tror det var där allt börja gå ner för igen.

Men man kämpar dag för dag men alla hinder och försöker ta sig framåt och uppåt ur vallgraven som just nu är väldigt djup då man nyligen blivit dumpad mitt i smeten för att man är den man är,


Men ja jag kämpar med mig själv och försöker varje dag med att göra sådant du kan som kanske är en basic sak för dig men för mig är det ett jätte hinder att ens komma upp ur sängen och acceptera den värdelösa människa jag ser i spegeln, men jag försöker jag gör det bästa av dagen i den mån jag kan. :)


Hemskt ledsen här blev det långt och väldig deppigt det sista.

Likes

Comments