Godmorgon! Lite sovmorgon blev det idag i alla fall, en halvtimme längre. Nu har jag gjort i ordning bananpannkakor och laddar upp mentalt inför eftermiddagens match mot Svedala.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var inte mycket som stämde igår.. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var. Nerver, premiär. Ja, vi höll i alla fall inte i vårt eget spel och då kan man inte vinna några matcher. Vi hade såklart velat starta säsongen på ett annat sätt men nu blev det tyvärr såhär. Nu är vi motiverade till att komma tillbaka starkare och bättre och visa vad vi faktiskt går för.

Om man ska ta med något positivt från matchen är det att jag gjorde min 1000e poäng för klubben. Kändes bra faktiskt. Jag dundrade in några riktigt bra servar som fick mitt självförtroende att lyftas lite. Tar med mig det i ryggsäcken och fortsätter jobba vidare med det. Det andra kan alltid bli bättre. 

Likes

Comments

Idag är det dags. Äntligen. Seriepremiär mot fjolårets mästarinnor. Igår var första gången jag verkligen kände att det var nära. Hade ett leende på läpparna hela dagen, pirrande känsla i magen och rysningar när man föreställer sig det.

Idag är det äntligen dags. 14.30 blåser domaren igång matchen och jag är så redo för detta.

Likes

Comments

Dagen startade med sovmorgon (äntligen!!). Vaknade av alarmet som ringde vid tio. Stekte pannkakor till frukost/lunch och väntade på att klockan skulle bli halv ett så jag kunde åka till träningen.

Efter 2 timmars träning följde Martina och @sofiebengtsson med mig hem och fixade naglarna. Har längtat efter just denna rutin, game nails. Vi passade på att ha en myskväll tillsammans också. Tacos och film. Perfekt uppladdning inför imorgon, en lugn lördagskväll med vänner.

Likes

Comments

Alla dagens måsten är äntligen gjorda så nu kan jag sätta mig ner för lite egentid innan det är dags att sova. Tända ljus, mysigaste filten jag äger, akustisk musik och bloggen. En helt okej kväll om du frågar mig.

Likes

Comments

Jag kunde inte bara gå förbi hyllan när jag såg julmust. Den trillade ner i korgen på en gång. Längtat efter det sen i påskas. Kanske tidigt att börja dricka det redan i oktober men jag kunde inte hålla mig. Var bara tvungen.

Likes

Comments

Satte precis min fot i lägenheten igen. Lämnade den för 15 timmar sedan.. En lång dag så att säga.

Det har varit en annorlunda dag. Intressant. Aldrig stått framför en kamera så mycket på en dag. Såg ut att bli riktigt bra bilder det lilla man såg så får hoppas det blir det också. Spännande att se vad dom kommer användas till också!

Det var bättre upplägg på årets upptaktsträff än förra året. Bra presentationer om lagen och mer för oss spelare att göra. Förra året satt jag mest på en stol en hel dag. Idag var det fotografering och intervju som gällde. Lite roligare.

Fem dagar kvar till seriepremiären. Nu börjar jag faktiskt känna smaken av det. Har längtat efter det sen vi började första augusti. Så det är på tiden att det roliga börjar.

Likes

Comments

Tåget rullade in på stationen. Tårarna rann ner för våra kinder. Vi kramades hårt och länge. Ville inte släppa taget. Vägrade släppa taget. Tills vi verkligen var tvungna. Tåget rullade iväg och jag stod kvar på perrongen. Gråtandes. Ensam.

Detta har varit en fruktansvärt jobbig dag. Jag har aldrig sett Jens så ledsen och jag har aldrig känt så mycket känslor. Idag blev det verkligt. Vår kärlek är äkta. Alla känslor är på riktigt. Kommer aldrig någonsin tvivla på hans kärlek till mig, aldrig. Jag visste att det skulle bli jobbigt när han väl skulle iväg. Men inte såhär jobbigt... Att släppa taget om hans hand var det svåraste jag gjort. 

Längtar redan tills vi är tillsammans igen. Börjar räkna dagarna till nästa gång. Hoppas tiden flyger förbi.

Likes

Comments

ÄNLTIGEN! Han är hemma. Men bara i några dagar... Vi försöker få till så mycket vi kan på dessa dagar. Ledig imorgon och torsdag just för att vi ska kunna spendera så mycket tid som möjligt tillsammans. Det är dessa dagar dom småsakerna verkligen betyder mycket.

Ikväll unnade vi oss en finmiddag på Yoss, riktigt gott. Pratade om livet och vad vi missat dessa tre veckor ifrån varandra. Nu ligger vi i soffan framför en film med en liten godispåse. Kanske tråkigt men ett mysigt avslut på dagen.

Likes

Comments

25 september 2011 blev det vi. Du får mig att må bra på ett sätt ingen annan kan. Att känna sig trygg och älskad varje dag. Att veta att man har någon man kan berätta allt för. Som man vill dela hela ens liv med. Det är en obeskrivlig känsla.

En kille, tusentals känslor. Att man kan älska någon så mycket. Känna så starkt för någon. För en person. Och känslorna växer för varje dag. Varje gång jag ser honom. Den underbara känslan jag får i kroppen när jag tittar på honom och inser hur mycket jag faktiskt älskar honom. Känslorna bara väller över. Ibland vill jag bara gråta. För jag tycker det vi har är så underbart. Så sällsynt.

Fem år av ren lycka. Och jag älskar dig mer än jag någonsin kunnat föreställa.

Likes

Comments