View tracker

Nu kan jag checka julgodis från årets lista. Trodde julkänslorna skulle komma lite smått i alla fall men icke sa nicke. Får hoppas dom kommer snart. Om det bara kunde komma lite snö så hade det hela blivit lite bättre.

Vi fick mycket gjort, på kort tid. Nu står det rocky roads, knäck, mozartkulor, cornflakes kakor och smörkola i kylen och väntar på att bli uppätna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När klockan ringer tjugo i sex ångrar man sig och undrar vad tusan man tänkte med kvällen innan. Men när jag väl står där på gymmet och har gjort sista repetitionen i sista övningen. Då känns det rätt bra att jag gick upp.

Så började min morgon. Jag hade faktiskt glömt bort hur skönt det är att gymma på morgonen. Måste få in det i mina rutiner igen! Att köra ett ordentligt pass eller lite cardio får en att må så mycket bättre under dagen. Man känner sig mer med.

Måndagar brukar, hör och häpna, vara min favoritdag. Många avskyr måndagar för det innebär att helgen är över och det är jobb igen. Men jag gillar dom. Bortsett från idag. I vanliga fall tycker jag tiden brukar flyga förbi. Lite för snabbt. Men idag.. Idag var en lång dag. Det gick segt på jobbet och när jag kom till hallen och tog upp skorna ur väskan. Två vänsterskor. Då ville jag gå under jorden..

Nu ligger jag äntligen i sängen. Och i skrivande stund är jag glad att detta är det sista jag gör idag. Imorgon är en ny dag. Godnatt.

Likes

Comments

View tracker

I fredags var det dags för Sofies middagsbjudning. Hon bjöd på africana(?) och en sjukt god efterrätt. Kvällen spårade lite, som den alltid gör med dessa damer. Skrattade så vi grät och diskuterade allt möjligt. Kvällar med dom är dom bästa!

Likes

Comments

1885 dagar, plus lite till. Så länge har vi haft varandra vid våra sidor. Varit varandras bästa vänner och andra halva. Att inte veta när jag får träffa dig igen gör ont i mig. Planen att fira vår första jul tillsammans gick inte alls som vi ville då du inte kommer vara i Sverige.. Jag håller alla tummar och tår jag kan att du får några dagar ledigt så vi kan fira in det nya året tillsammans. För att inte få kyssa dig vid tolvslaget kan jag inte föreställa mig.

Likes

Comments

Vi hann såklart med att äta en belgisk våffla i helgen. Var en av dom få sakerna jag faktiskt ville göra så det kan jag nu bocka av från min lista.

Likes

Comments

Underbar första dag tillsammans! En sväng till Ikea för att piffa till Jens rum lite. Middag på hotellet och sen en kväll i sängen framför step up och step up 2. Allt är precis som det ska vara.

Äntligen en sovmorgon. Hotellfrukost och en promenad i parken bakom lägenheten. Nu har Jens åkt till hallen för träning och jag ligger kvar i soffan och tar ikapp lite serietittande.

Likes

Comments

Efter 55 dagar ska vi äntligen ses. 55 dagar ifrån varandra. Första gången på fem år vi är ifrån varandra under så lång tid. 55 dagar av längtan, saknad och lycka. Lycka över att inse hur mycket vi faktiskt älskar varandra.

Första gången jag flyger ensam. Första gången jag måste ha koll på allt. Ganska skönt då jag är lite av ett kontrollfreak. Har annars bara följt med när andra planerat resan. Nu kan jag i alla fall boka av det från min lista. Var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig.

Jag har kommit igenom säkerhetskontrollen och sitter nu på starbucks i väntan på att få gå på planet.

Likes

Comments

Jag drömmer om: Att spelar sporten jag älskar i ett annat land.
Jag vill få barn när jag är: Vet att jag vill ha mitt första barn innan jag är 30 i alla fall!
Jag ser fram emot: Att träffa min andra halva nästa vecka!!!! <3
Jag vill helst av allt vara: I hans armar..
Jag är beroende av: Att ha kontroll. Saker måste vara planerade och jag måste veta hur veckans alla dagar är planerade.
Jag kommer ihåg när jag var liten: Och smög upp tidigt på julaftonsmorgon för att se att julgranen är klädd och lyser sådär fint som julgranar gör.
Jag skrattade senast åt: När hela familjen stod och hoppade på altan för att Casper och Elliot ville att vi skulle göra det.
Låten jag är beroende av nu: Skepp - Danny Saucedo
Jag kommer alltid minnas: Dagen jag slog in matchbollen och vi vann Hylte/Halmstads första SM-guld. Kommer aldrig glömma den dagen. Den känslan.

Likes

Comments