Det är bästa tiden på året

Efter lördagen match bestämde vi oss för att stanna i Strasbourg. Lördagskvällen bestod av festligheter och under gårdagen promenerade vi runt på gatorna i Strasbourg. Det finns julmarknader överallt och det var hur mysigt som helst. Det fanns väldigt mycket fint men jag lyckades hålla fingrarna i styr och inte köp med mig en massa. Kommer garanterat åka tillbaka dit en annan jul om jag får chansen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frukost tillsammans med julkalendern

Godmorgon lördag! Vaknade väldigt tidigt av någon anledning. Redan halv åtta.. Försökte somna om men lyckades inte. Magen började kurra och då fick jag nog. Gick ner till köket och slängde ihop en skål med gröt och en kopp kaffe. Nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag lyssnar på årets julkalender. Brukar inte lyssna på julkalendern men började på första avsnittet hemma med mamma och pappa och tänkte att jag skulle ge den en chans. Den är väldigt mysig faktiskt. Mycket bättre än den på tv.

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Bästa dagen. Idag kommer jag faktiskt njuta av att det är fredag. Har lite fredagsfeeling. Endast en träning, 11.30, och sen är vi lediga resten av dagen. Tänkte städa lite och börja fundera på vilka kläder jag ska ha med mig hem nästa vecka! Åker hem till Sverige nästa vecka!!!! Det känns helt sjukt. Jag tror som vanligt inte på det förrän det faktiskt händer. Ska bli väldigt skönt i alla fall. Spendera ett par dagar med Jens och även hinna säga hej till några efterlängtade vänner. Önskar det fanns mer tid så man kunde träffa alla men denna gång blir det tyvärr inte så. Jag är i alla fall väldigt glad att jag får 10 hela dagar i Sverige. Och att jag ÄNTLIGEN får träffa Jens. Alldeles för längesedan nu.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag förstår inte hur vi klarar det så bra. Men är väldigt stolt över oss. Det är jobbigt att vara ifrån varandra större delen av året. Men samtidigt får det en att uppskatta tiden man väl har tillsammans ännu mer.

Likes

Comments

Vilken sjusovare jag har blivit. Jag som innan varit en riktig morgonmänniska, som inte alls haft problem att gå upp tidigt på mornarna, sov idag helt ostört till halv elva. Och det värsta är att jag alltid får lite dåligt samvete när jag vaknar så sent. För detta är sent för mig.. Nio, halv tio tycker jag vanligtvis är en bra tid att vakna. Idag ställde jag inget alarm utan tänkte att jag skulle vakna av mig själv så jag behövde säkert sova ut ordentligt. Skönt att ligga kvar i sängen och dra sig lite också. Tände min ljusslinga och satte på lite lugn musik. En bra start på denna onsdag! Nu ska jag ta tag i lite saker jag tänkt göra nu på morgonen. Hoppas ni får en bra onsdag.

Likes

Comments

När man var yngre handlade jul om att ens önskningar skulle gå i uppfyllelse. Hur många klappar under granen som det stod ens namn på. Det bästa med julen var alla klappar man fick. Nu är det något helt annat. I år ser jag fram emot julen på ett sätt som jag aldrig gjort förr. Har aldrig längtat så mycket. Kanske när man var yngre och längtade efter att få öppna julklappar. Denna längtan är något helt annat. En ny längtan.

Jul för mig är att vara tillsammans med familjen. Och det kanske har blivit så att det betyder mer för mig nu när jag bor så långt borta. När jag inte kan träffa dom så ofta som jag gärna velat. Jag längtar efter att få vara omgiven av familjen. Bara att alla är på samma plats. Det händer så sällan nu för tiden. Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på det.

Jag längtar efter allting som har med julen att göra. Baka julgodis, klä granen, slå in julklappar, ta fram alla mammas tomtar. Alla dessa saker gör vi alltid tillsammans. Man tar fram julkänslan tillsammans. 16 dagar kvar tills jag är hemma i Degerfors och vi lite smått kan börja få igång julkänslorna. Jag hoppas dessa två veckor går snabbt!

Likes

Comments

Adventsfika

December är här och idag firar vi första advent. Snön har fallit ner från himmelen hela dagen. Väldigt mysigt. Tror inte den kommer stanna men det var ändå härligt att det snöade just idag. För att få lite extra julkänsla tog jag faktiskt en tripp till IKEA för att köpa lite adventsfika. Jag har haft cravings för lussebullar ett par veckor nu och när dom sociala medierna exploderade med bilder på det just idag kände jag att det var dags att göra något åt det. Så jag fick lite adventsfirande här nere i Frankrike också, glögg och lussebullar, mums!

Likes

Comments

En av dom värsta dagarna i mitt liv 

Ovanför regn och rusk, ovanför molnen. Där tittade solen fram och då slår det en vilken fantastisk värld vi lever i. Grått, regn och kallt nere på jorden. Hela vägen till Stockholm. Men så fort planet tagit sig ett par 1000 meter, genom molnen, var det fantastiskt vackert. Resan gick snabbare än förväntat och jag landade i ett Luxemburg täckt med snö. Tråkigt nog så fort vi kom in i Frankrike försvann snön. Blir nog ingen vit vinter här nere.

Trots omständigheterna var det skönt att få komma hem ett par dagar. Onsdagen var en av dom värsta dagarna i mitt liv. Skönt att den är över.. Begravningen var väldigt fin. Jobbig men fin. Jag kändes så mycket när vi satt i kyrkan att alla mina känslor sögs ur mig. Efteråt kände jag en enorm tomhet. Vi tog vårt sista farväl och en liten bit av mig följde med mormor till himmelen. Jag vet att vi kommer ses igen. Så det kanske inte var ett farväl. Det var ett vi ses snart. Och jag längtar till den dagen kommer!

Likes

Comments

Klockan är halv fyra och jag är redan uppe. Har inte sovit många timmar. Knappt en. Försökt tvinga mig själv ett par timmar men det gick inge vidare. Var rädd att jag inte skulle vakna av alla alarm jag ställt men ändå vet jag att jag alltid vaknar av det första. Vad jag än ska göra. Men idag är en speciell dag. En dag jag både fruktat och längtat efter. Det är idag det kommer bli verklighet. Det är idag vi kommer förstå att det faktiskt är sant. Att vår älskade mamma, mormor, fru och svärmor inte finns med oss längre. Hur mycket vi än önskar att det inte vore så.

Likes

Comments

Måndag i sängen

Godmorgon måndag kanske är lite sent att säga då jag varit uppe i snart tre timmar. Men jag säger det ändå, godmorgon måndag! Skönt med en lugn start på dagen. Äta frukost i lugn och ro och bara vara. Resten av dagen kommer vara hyfsat lugn också. Ett lättare gympass står på schemat i eftermiddag. Annars ska jag bara ta det lugnt. Kanske ta ett bad och ta hand om mig själv. Tror jag behöver en sån dag efter helgen. Ett bra sätt att starta veckan på. En ta-hand-om-sig-själv-dag!

Likes

Comments

Mest lästa

Instagram@jonnawasserfaller