Igår spelade vi sista matchen mot Finland. Det gjorde vi i Lund och efter det hade vi fått besked om att det skulle hållas en middag vi var inbjudna till. Det hölls på hypoteket i Lund och det var något utöver det vanliga.

Vi stod i omklädningsrummet efter matchen och funderade på klädsel. Jag är glad att jag tog jeans och inte mjukisbyxor. Glad att jag satte på mig lite smink i alla fall så man såg lite levande ut!

Maten vi fick. Oj vad gott det var! Tvårätters och den första vi fick var rödtungafilé som serverades med rotsakspytt, blomkålspuré, skaldjurssås och svensk nypotatis. Till efterrätt fick vi rabarber med jordgubbar, vaniljglass och mynta.

Det var en trevlig tillställning vi blev bjudna på, även fast hemkomsten blev sen. Men ack så skönt det var att komma hem. Nattens skönhetssömn var behövlig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger äntligen nedbäddad i sängen i Halmstad. I natt kommer jag sova gott. Det känner jag på mig. Efter en tuff träningsvecka och tre matcher känns det skönt att få vila ett par dagar innan vi fortsätter vår uppladdning inför European league.

Likes

Comments

GAME DAY

Idag är det dags för match. Första av tre matcher mot Finland står på schemat. Det kommer bli tre intensiva dagar. Men samtidigt väldigt lärorika. Vet helt ärligt inte vad vi ska vänta oss då jag aldrig mött finska landslaget. Men kul ska det bli, att se vår utveckling i matchsituation!

Likes

Comments

Dagen blev inte alls som jag önskat eller planerat. Morgonträningen blev dubbelbokad men det löste sig ändå så vi fick två timmar i hallen. Efter det gick planerna bra. Jag och Sofie hade fixat lite för en team building aktivitet och det gick verkligen hem. Vi lade upp ett dokument i vår facebookgrupp med olika "uppdrag". Vi fick 45 minuter på oss att hinna så många som möjligt. Mitt lag vann!! Riktigt roligt hade vi.

Sen ringer telefonen och jag får ett samtal ingen vill ha. Någon har försökt sno vår bil... Där trodde jag att jag skulle börja gråta. Inte för bilen. Utan för att Jens inte skulle kunna komma. Planen var att han skulle komma ner till klockan fyra och vi skulle få ett par timmar tillsammans på vår lediga eftermiddag. Nu är klockan snart halv sex och han är inte här än.. Han kommer åtminstone. Så ska vara glad för all tid vi får tillsammans. Även fast det blir mycket kortare än planerat.

Likes

Comments

Jag ligger helt utslagen i sängen. Vet inte senast min kropp var såhär trött. Känner inte av någon träningsvärk eller liknande men den gör inte riktigt som jag vill.. Huvudet är med men kroppen gör tvärtemot. Det är inte speciellt konstigt med tanke på hur mina dagar sett ut den senaste tiden. Därför ska det bli skönt med en lugnare dag imorgon. Det är fortfarande två träningar som gäller men i ett helt annat tempo än tidigare. Det gäller att återhämta sig så gått det bara går inför matcherna i helgen!

Likes

Comments

With a touch of sea salt

Nu är denna träningsdag äntligen över. Den har varit lång och tuff. Inte mycket vila men det har gått ihop ändå. Morgonträningen bestod av gym och boll. Hann att ligga i sängen 45 minuter efter lunch innan det var dags att åka till hallen igen. Visste redan innan att det skulle bli ett tufft pass. Tror det var bra att jag hade ställt in mig på det för då blev det inte så farligt. Träningen i helhet tycker jag ändå var helt okej. Vi börjar hitta samspelet mer och mer.

Nu ska jag ha en lugn kväll här i villan vi bor i. Köpte lite mörkchoklad som jag och Diana ska unna oss medan vi tittar klart på Harry potter!

Likes

Comments

Frukost på café Rönneå

Vår första dag i Ängelholm börjar ganska lugnt. Vi fick en lite längre sovmorgon än tidigare dagar. Frukost åt vi på Café Rönneå. Gott att äntligen få svenskt kaffe. Tror jag drack tre koppar.
Vi tog en runda på stan efter att vi suttit och pratat i nästan en timme. Handlade lite mellanmål och snacks till kvällen. Nu är det vila en stund innan det är dags för lunch. I eftermiddag kör vi på igen. Video och 2,5 timmes bollträning.

Likes

Comments

Äntligen på svensk mark. Man uppskattar verkligen Sverige när man är utomlands. Då inser man hur bra vi har det. Inte för att vi haft det dåligt men jag har saknat Sverige. Frukosten och maten. Imorgon ska det bli gott med en ordentligt frukost. Som inte består av endast vitt bröd!

Tåget är strax framme i Ängelholm efter 12 timmar på resande fot. Imorgon kör vi igång igen. Då är det full fart fram till torsdag då vi spelar landskamp mot Finland.

Likes

Comments

Våra två dagar i Bosnien är nu avklarade. Två matcher är spelade, tyvärr två förluster, men vi tar med oss mycket bra saker och vet vad vi ska göra bättre. Det var första matcherna tillsammans med detta nya lag och det blev lite som det alltid blir i början. Vi känner inte riktigt varandra och vet inte hur vi spelar tillsammans ännu. Men det kommer. Idag åker vi hem till Sverige igen och fortsätter vårt träningsläger i Ängelholm kommande vecka.

Likes

Comments

Mest lästa