What a good day

Jag är i lite chocktillstånd men så lycklig på samma gång. Vet inte riktigt hur detta kunde ske så enkelt som det gjorde. EVS har varit obesegrade på hemmaplan i två år och idag bröt vi den sviten. Utan några problem. Det blev en komfortabel 3-0 vinst. Ikväll ska jag njuta för imorgon börjar en ny vecka med nya mål.

Likes

Comments

Friday evening

Godmorgon! Sitter här och dricker min första kopp kaffe och laddar upp inför dagen. Kommer bli bra. Träning i två timmar, sen tar jag bilen upp till Göteborg för att få lite kvalitetstid med familjen.

Gårdagen var utöver det vanliga. Träningen var inge vidare men ett telefonsamtal med mamma och pappa fick mig på bättre tankar. Middag på Verona för att fira duktiga Martina som tog examen igår. Proud of you girl! Sen slumrade jag gott i sängen strax efter elva.

Likes

Comments

Julen har dansat ut

Igår var första långa dagen sen innan jul. Och det kändes verkligen idag.. När jag vaknade imorse kändes det som jag inte sovit på en hel vecka. Hade lust att bädda ner mig i sängen och sova några timmar till men plikten kallade. Tog ett par timmar på jobbet och lite kaffe innan jag kände mig mer som mig själv.

Julen har dansat ut. Tvätten ligger i tvättkorgen och inte på golvet. Allt som låg huller om buller ligger nu på sin rätta plats och jag har placerat mig i soffan för att ta det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments

Let's travel the world
Let's go on an adventure

Pic + quotes - pinterest/tumblr

Drömmer mig bort till kritvita stränder en mörk dag som denna. I år kommer det bli av. En resa tillsammans. Bara han och jag. Destinationen är inte bestämd men den är inte heller det viktigaste. Jag är bara glad att vi kommer komma iväg. På en resa tillsammans.

Likes

Comments

Lazy monday...

Godmorgon, nästan i alla fall. Jag har varit vaken i två timmar men bara uppe ur sängen en stund. Förflyttade mig från sängen till soffan och tror jag kommer spendera största delen av dagen här. Ledig från allt idag. Både jobb och träning. Vilket verkligen behövs. Jag har en dag att smälta vad som hände igår och imorgon börjar vi om.

Likes

Comments

Hej på er! Sitter i mitt och Andréas rum med delar av laget. Alla förberedelser är gjorda och vi ska alldeles strax gå och lägga oss. Imorgon drar en av årets höjdpunkter ingång. Grand prix 2017.

Likes

Comments

What a great day

Man kan inte få en bättre start på 2017. Ännu en 3-0 vinst och det känns så himla bra. Vi hittar varandra mer och mer och vårt spel börjar se ut som vi vill. Det är inte perfekt än men det är kul att se resultatet av all träning kommer fram ibland. Nu får vi ladda om batterierna och lägga fullt fokus på gp som närmar sig med stormsteg.

Likes

Comments

Hylte/Halmstad vs. Gislaved

Godmorgon! Jag har precis fått i mig lite frukost och ska alldeles strax göra mig i ordning för att åka till jobbet. Idag jobbar jag 7.30-12.30 och efter det börjar matchförberedelserna. Jag ska hem, få i mig lite lunch och sen åker jag till arenan där jag spenderar resten av dagen. Ska bli skönt att få köra på igen. Det är bra uppladdning inför helgens matcher. Man kommer in i matchmode redan nu.

Likes

Comments

Vad vore livet utan kaffe?

Vi avslutade Jens vistelse här hemma med en fika på wayne's. Ville inte göra något speciellt sista dagen utan bara ta det lugnt tillsammans. Men vi båda kände att vi inte kunde ligga på soffan exakt hela dagen. Så vi tog en kort promenad dit och smaskade på en varsin bulle och hasselnöts latte.


Godmorgon! Jag sitter och försöker få i mig lite frukost. Men gröten är fortfarande alldeles för varm. Idag jobbar jag förmiddag och sen är det tidig träning. Killarna spelar match ikväll men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska dit eller inte. Jag får se hur jag känner mig ikväll helt enkelt.

Det har snöat förresten!? Jag kollade ut genom fönstret på väg till toaletten och ser att det ligger snö på marken. Inte mycket men mysigt ändå. Bättre sent än aldrig.

Likes

Comments