• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ah vilken dålig update. Sry guys, men livet kom emellan och har haft saker att göra. Fast egentligen är jag bara lat. Efter skolan blev det ett gympass, sitter nu och pluggar. Gjorde en grymt god smoothie med kokosvatten (<3333), banan och mango. Sjukt vad den smakar bra.

Men vi hörs imorgon (hoppas jag?), har kanske 2% på datorn. Natti<3.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bestigit ett berg! Känner mig stolt även fast det inte blev ett sånt här riktigt stort berg. Men det var ju ändå stort liksom. Men det var faktiskt riktigt underbart! Men det blåste som satan, höll på att flyga iväg. Ett till minus var att jag fick sand i öronen. Har även solat en del med familj och kompisar.
Fick testa vindsurfing. Riktigt najs! Åfan, planade hela vägen till Hawaii och tillbaka.
Vi var sedan på torget ett tag och åt. Nu ska jag sova, gn!

Edit: Skrev detta kl 01 igår och när jag nu läser detta inser jag hur skevt det låter! C'est la vie

Likes

Comments

Efter 6 timmars flygande och bla ätande landade jag i Teneriffa, sjukt härligt. Har inte hänt särskilt mycket idag förutom att vi åt på ett asnice ställe. Sjukaste kycklingwrapen?!? Bästa jag ätit nästan. Därefter var det någon spelning på torget, så vi gick dit.
Imorgon ska jag surfa, tja

Likes

Comments

Tjenare!

Idag har jag tagit mig ner till huvudstaden, för att därefter, imorgon rättare sagt, flyga till Spanien.
Låg i den fantastiskt sköna hotellsängen när jag fick idén om att göra en blogg, så jag gjorde idén till verklighet och skapade en blogg. Känns helt rätt liksom, så tänker att jag i alla fall ska försöka blogga denna vecka när jag inte är i tråkiga Sverige. Sen får vi se om jag fortfarande är inspirerad nog att fortsätta med bloggandet!

Likes

Comments