Hejhej bloggen. Just nu sitter jag på toa och försöker komma på en bortförklaring till att inte ha bloggat på några veckor. Well, först och främst har jag varit sjuk. Länge. Är fortfarande småförkyld, men men. Nu ska jag försöka ta itag med bloggandet. Såhär 1 inlägg per dag är mitt mål, good luck asså Jonna. Hahaaaaa

Aja, nu ska jag sluta med mina bortförklaringar osv osv och dra ut och träna. Så härligt att kunna va ute!!

en sallad // en redbull jag aldrig sett förr, så den är antagligen ny (asgod!!) // älska detta filter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis ätit frukost och just nu lyssnar jag på musik och dricker grönt te. (Om det tillhör till min frukosten vet jag inte?) I alla fall så är det bara 5 v till slolavslutning. (!!!) HELL YES. Det börjar bli lite varmare ute och dem sopade gatorna ute ganska nyss, så nu kan man åka bräda på i princip alla vägar.
Nu när jag tänker på det är jag jäääävligt taggad på sommaren. Har tänkt göra ett kollage med olika bikinis. Ksk kul?

Recept:

1 banan
ca 1 näve fryst mango
2 1/2 dl osockrad kokosmjölk
Jordgubbar (frivilligt)

Detta är min favorit när det nu gäller smoothies. Smakar bokstavligt talat som glass, så till efterrätt funkar det ju fint. Man kan lägga i lite spenat så blir den aningen nyttigare.

Likes

Comments

Gröt till frukost, det är fan grejer det. Nej, men är lite dålig på det här med frukostar, så gjorde en liten twist på den klassiska havregrynsgröten. Istället för vanligt tråkigt havregryn var jag lite påhittig och tog en fullkornsrik blåbärsmüsli! Ibland överträffar jag mig själv alltså. Sedan toppade jag med mjölk och kiwi. Faktiskt så blev det gott om man jämför med den vanliga havregrynsgröten som jag inte är ett speciellt stort fan av. Nu ska jag pallra mig iväg till skolan.

See ya!

Likes

Comments