• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hejhej bloggen.
Har befunnit mig på landet ett tag nu, mycket härligt att få slippa stadslivet och känna sig lite fri för en gångs skull.
Ännu ett plus måste ju ändå vara att få ligga i en otroligt skön säng hela natten till klockan 11.

Jag är faktiskt ganska nöjd med det vi har hittat på än sålänge. Paddlat, paddlat på surfbrädor, wakeboard/vattenskidor, skejtat mm. Håller även på med ett projekt. Har tänkt bygga om en folkvagn till en beach buggy, men skiten e dock rätt så rostig så vi får se hur det blir.


Någonting fantastiskt älskvärt är att få sitta nere vid stranden med kvällsolen i ögat med en brasa och bra personer. Marshmallows och en gitarr är en bra kombo till detta.

Nu ska jag fortsätta njuta av livet med en skräckfilm, en bra person, popcorn, melon och pepsi max. Ha det bra.<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ah vilken dålig update. Sry guys, men livet kom emellan och har haft saker att göra. Fast egentligen är jag bara lat. Efter skolan blev det ett gympass, sitter nu och pluggar. Gjorde en grymt god smoothie med kokosvatten (<3333), banan och mango. Sjukt vad den smakar bra.

Men vi hörs imorgon (hoppas jag?), har kanske 2% på datorn. Natti<3.

Likes

Comments

Idag har jag bestigit ett berg! Känner mig stolt även fast det inte blev ett sånt här riktigt stort berg. Men det var ju ändå stort liksom. Men det var faktiskt riktigt underbart! Men det blåste som satan, höll på att flyga iväg. Ett till minus var att jag fick sand i öronen. Har även solat en del med familj och kompisar.
Fick testa vindsurfing. Riktigt najs! Åfan, planade hela vägen till Hawaii och tillbaka.
Vi var sedan på torget ett tag och åt. Nu ska jag sova, gn!

Edit: Skrev detta kl 01 igår och när jag nu läser detta inser jag hur skevt det låter! C'est la vie

Likes

Comments

Efter 6 timmars flygande och bla ätande landade jag i Teneriffa, sjukt härligt. Har inte hänt särskilt mycket idag förutom att vi åt på ett asnice ställe. Sjukaste kycklingwrapen?!? Bästa jag ätit nästan. Därefter var det någon spelning på torget, så vi gick dit.
Imorgon ska jag surfa, tja

Likes

Comments

Tjenare!

Idag har jag tagit mig ner till huvudstaden, för att därefter, imorgon rättare sagt, flyga till Spanien.
Låg i den fantastiskt sköna hotellsängen när jag fick idén om att göra en blogg, så jag gjorde idén till verklighet och skapade en blogg. Känns helt rätt liksom, så tänker att jag i alla fall ska försöka blogga denna vecka när jag inte är i tråkiga Sverige. Sen får vi se om jag fortfarande är inspirerad nog att fortsätta med bloggandet!

Likes

Comments