Idag ringde väckarklockan 08:00 för då var det dags att bege sig till jobbet. Idag var jag bara där för att kolla läget, kolla om det hade blivit några förändringar sedan förra året. Men det var sig likt. Imorgon drar det igång på riktigt! Åh, det ska bli så kul! Jag har faktiskt saknat det under vintern. Olivia, min hund, var med mig till jobbet idag och ryckte in som vallhund när en av getterna hade rymt. Så idag var hon en duktig assistent. ;) Efter jobbet tog hon och jag vägen förbi vattnet hem. Hon fick bada lite medan jag bara satt och njöt av vädret och den underbara ledigheten!Imorgon tar jag och mamma en sväng till Linköping också för att shoppa och mysa hela dagen lång! Jag hoppas bara vädret är med oss! :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag som trodde att det blivit sommar på riktigt, men idag visade det sig att jag hade fel. Men aja, jag har njutit av dessa underbara sommardagar som varit! Nu njuter jag av två dagars extra ledighet istället! Puss.
Likes

Comments

Denna dag har varit helt värdelös, så lång och tråkig! Hela dagen har spenderats med spanska glosor! Så jag har suttit inne och häckat i princip hela dagen... Medan solen har varit framme... Jaja, jag får hoppas att det går bra på spanska-provet imorgon så att mödan blir värd det! 

 

Jag har hunnit med tre andra saker förutom spanskan. 

1: Övningskörning! 

2: Promenad med vovven

3: Spelat in 2 låtar
Likes

Comments

Efter att jag ramlade ihop i stallet igår av otroliga smärtor i hjärtmusklerna har min helg mest bestått av sömn. Hela dagen igår var jag helt snurrig så jag somnade hela tiden. Så den dagen blev det inte mycket med.
Idag mår jag bättre, så jag hoppas att jag kan komma ut lite i det fina vädret.Likes

Comments

Nationella provet i engelska (skriv-delen) idag gick inte alls bra. Jag förstår inte, att skriva är ju verkligen min grej. Men just idag hade jag noll inspiration. Men så kan det gå. Helt ärligt bryr jag mig inte så mycket om mina betyg längre. Från att ha varit perfektionist med MVG i nästan alla ämnen, till att inte bry sig speciellt mycket, det är ett ganska stort steg. Jag tror att anledningen till varför jag har släppt en del (inte allt) av min ambitionsnivå är för att jag har insett att världen är så mycket mer än bara skola och betyg. Jag ska ut i världen, jag ska leva, inte tyna bort i skolbänken till ingen nytta. Tro inte att jag skiter i allt, för det gör jag verkligen inte, men jag har kommit på att det finns så mycket annat som behöver min energi mer. 


Likes

Comments

Ibland, när det är fint väder, är det helt OK att vänta på bussen! Årets första glass slank ner idag!

Likes

Comments

Idag var det årets första dopp för min lilla vovves del. Hon hade längtat efter vattnet, det märktes! Här kommer några bilder från denna underbara dag.Likes

Comments

Det blev en helt awesome natt igår! Tack alla som gjorde den så bra! 
 

Likes

Comments

Nu sticker jag till Örebro för att ha utvecklingssamtal och sedan blir det shopping med mamma! ❤


Likes

Comments