• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Postad i: Vardag

Ooooooch så var vi äntligen framme. Ligger just nu i sängen (23:26) och kollar på youtube. Är såå otroligt trött och har ont i hela kroppen. Sov kanske sammanlagt 3 timmar av dom 14, kan va därför.
Vi får höras imorgon, godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Bilder, Jag

Förbereder mig bara inför bilresan och packar till Finland just nu. Ska alltså sitta i en bil i 14 timmar så man lär ladda ner massa serier och böcker att kunna lyssna på.
Åker runt 05:00 på måndag morgonen så lär gå och lägga mig tidigt imorgon.

Idag har jag bara packat de mesta och tvättat kläder som jag ska ha med mig. Imorgon ska jag städa rummet så de är rent när jag kommer hem sen. Finns nog INGENTING värre än att komma hem till ett stökigt rum när man varit borta ett längre tag.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Sorglig midsommarkrans...

Igår var de midsommar, som jag antar att ingen har missat. Dagen var i hel het ganska oklar men det ordnade sig till slut. Runt ett tiden åkte jag och min familj iväg till min moster och käkade midsommar lunch. Sen skjutsade pappa snabbt iväg mig till bussen som jag tog till Alunda där ja käkade middag med tjejerna.
Till sist åkte vi vidare på fest.

Nu på måndag åker jag alltså till Finland i två veckor. Så jag antar att jag kommer tillbringa dom här sista dagarna till att packa, städa och tvätta kläder.
Jag hoppas hoppas att det kommer fortsätta regna här hemma i två veckor till så man slipper ligga där och ha ångest på grund av att alla har så kul.

Likes

Comments

Postad i: Outfit, Vardag

Vaknade runt halv 10 tiden idag och hoppade direkt in i duschen. Jag och Elsa planerade att vi skulle åka in till stan en snabbis så jag fixade mig. Typ andra gången ända sen lovet började jag sminkade mig hahah...

innan jag tog bussen till stan gjorde jag och pappa i ordning balkongen som äntligen har blivit klar. Tillbringar seriöst 80% av min vakna tid där uppe på sommaren.

Visst blev de mysigt? Hoppas bara att vädret kan blir bra snart så man kan tillbringa dagarna här uppe.

Min outfit idag:
Skjorta från gina tricot
Kjol från h&m
Bralette - gina tricot
Väska - h&m

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Mat, Vardag

Kolla min frukost jag käka igår!!! Insåg i efterhand HUR god min yoghurt ser ut, den va god

Det här va frukosten i morse. Blåbärs yoghurt med jordgubbar och müsli, och en glas apelsinjuice med isbitar!! Recomend

Idag åkte jag hem till Elsa och käkade middag och snackade lite planer inför midsommar. Lite senare kom pappa och hämta upp mig för att jag skulle övningsköra. Tycker verkligen de är så kul att köra bil. Vill också fylla 18 typ NU så jag kan ta körkort

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Igår åkte vi iväg till min mormor och morfar som bor i Hallstavik och hälsade på. Och sen drog vi en sväng till hallstaviksbadet där vi sola och bada. Kom hem röd som en tomat, men vad gör väll de.
Hoppas de blir varmt idag också så man någon gång kan lyckad bygga upp en bränna i sommar.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Har verkligen inte hänt så mycket den senaste tiden. Vet inte vad de är med mig men jag har ingen ork till att göra saker, men de kommer väll.
I torsdag gjorde jag ingenting speciellt mer än att jag var på fysträning på kvällen. I fredags däremot åkte jag till Gränby pga är i sånt stort behov av sommarkläder. Hittade inte så jätte mycket men ändå. Senare på kvällen åkte jag till Alunda och badade för första gången i sommar, skit skönt!!!
07:00 ringde väckarklockan dagen efter för att jag skulle iväg på träning runt 9 tiden i stan. Direkt efter träningen åkte jag och pappa till olika bilaffärer och kollade på bilar. Kom hem med den fulaste bilen i sve men ändå. Vi köpte den dock för att jag skulle ha en bil att övningsköra i och för att ta den upp till Finland sen.

Likes

Comments