Haft huvudvärk från att jag klev på bussen igår hem tills fortfarande faktisk haha, sjukt jobbigt. Jobbade första passet igår och det gick förvånansvärt bra, trodde jag skulle ta längre tid på mig och strula till allt men det gick superbra! Lite segt bara att jag inte satt med någon jag känner så tiden gick väldigt långsamt men men.
Just i skrivande stund sitter jag i akademin och räknar matte, har slutat men ska på körlektion vid 14.15 så fördriver tiden med det. Åker till Ljungsbro efter det och hänger ett tag med Markus och Cornelia sen hem och rida hästis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilderna är från i söndags men dem får stå för dagen. Tre hästar är ridna idag, sällan jag hinner med så många på en dag med det är tack vare inget IV och min bror som agerar taxi ;). Någon kanske undrar hur lektionen med prinsen gick? Superbra faktisk! Är svårt att förklara hur vi ligger till för då blir inlägget alldeles för långt men kan säga att vi gjort vår läxa från förra lektionen och tar steg i rätt riktning. Ska boka in 3 lektioner till innan vi åker till Flyinge så att allt sitter, har även turen att Anna förljer med ner och coatchar!! Lyx! Dem andra hästarna då - Lilja reds på ovalen- trav och galopp mest och Sol skritt i paddocken först sen avslutning i skogen, duktiga tjejer!!

Nu ska jag ut och övningsköra, har faktisk 3 körlektioner inbokade framöver, MÅSTE se till att ta körkort, helst igår haha. Den planerade springturen får vänta tills torsdag, tiden sprang iväg i stallet och jag är så fruktansvärt mörkrädd så ingen e att ge sig ut nu

Likes

Comments

Produktiv dag, slutade 15 men satt i skolan till 16.30 och pluggade, käkade sen kvällsmat på salladsbar och gick på skolbio till 20 sen tog jag buss till Ljungsbro och nu är jag nerbäddad i sängen. Inget stall idag, det gjorde min mamma åt mig<3
imorgon slutar jag 12 och rider lektion vid 15, sen MÅSTE jag ut och springa. Ska verkligen ta tag i mitt tränande nu, blir också mer glad av solen som tittar fram då och då så motivationen stiger.

På onsdag ska jag jobba, första riktiga passet!! Lite nervöst men tror det löser sig. Börjar 16 och slutar 21 vilket = inget stall då heller men mer pengar i fickan haha
Nu --> SOVA natti

  • 89 readers

Likes

Comments

Söndag och sol, ingen ångest utan har mest en lättad känsla i kroppen. Haft så fruktansvärt mycket att ha koll på denna vecka så är glad att den går mot sitt slut. Har endast 2 måste idag, möte kl 11 och stallet där Lilja ska ridas ut, Sol ska skrittas och G ska tömköras.

Har faktisk glömt att tacka er som skrivit, hört av sig eller sagt grattis, TACK!! Blir så glad och ännu mer motiverad.

Igår då, blåbärshoppning fram till ca 12, hem och slänga sig i duschen och vidare till Mantorp och 50års firande. Tog pendeln vid 17 hem till linkan och Moa. Vi mötte sen upp Cornelia och köpte med spice n rise hem, gott!!! Vi hittade på lite roligheter som jag förhoppningsvis kan dela med mig av snart!

Nu ska jag städa mitt rum och byta lakan, om en timme rullar bilen mot tävlingsmöte
Hörs

  • 111 readers

Likes

Comments

Som ni läser i rubriken har vi sponsringsmiddag idag igen för dem som inte kunde sist, grillning blev kvällsmaten och jäklar vad man saknar grillat!!! Godaste som finns i matväg enligt mig!!
Nu är jag på väg mot Ljungsbro för att hänga en snabbis med mina bästisar<3

Imorgon väntar Blåbärshoppning på fm och 50-års firande på em. Ska även hinna med min hästis också, red ett pass i paddocken förut och han kändes riktigt fin. Ska rida lektion på Tisdag, vad ett tag sen nu så har lite slut på ideér så just nu försöker jag fokusera på min egen sits och göra om alla övningar där jag har fullt fokus på min sits.
På söndag händer inget speciellt förutom tävlingsmöte på morgonen, ska även ta i tu med massor plugg :) längtar :)
Hörs

Likes

Comments

Vet ni vad som hänt idag? Fick ett samtal imorse och en förfrågan om att tävla för Sverige på world toelt i Flyinge!! Tackade självklart JA!! Hur kul?? Tävlingen är 14-15 april om jag inte mina helt fel och jag och prinsen ska ställa upp i T2. Nu lägger vi i en extra växel med träningen!!

Har även fått jobb idag (!!) på Norstat heter det, ligger mitt i stan och både min faster o många jag känner jobbar där. Det som är bra är nog att jag kan "välja" arbetstider och jobba helger! Har mitt första pass inbokat 26/3 vilket är om ca 1 vecka, ska bli skönt att kunna tjäna lite egna pengar och inte behöva leva på mamma haha..

Bra dag idag med andra ord, nu väntar stallet <3

  • 221 readers

Likes

Comments