Ett snabbis inlägg, ska iväg om ca 5 min mot stan för att ha styrelse möte med Framtid på aioli. Har egentligen inget viktigt att säga men ville ändå göra ett inlägg bara för att ;) slutade tidigt idag och satt 1,5 tim med extra matte, väldigt värt nu i efterhand även fast det inte är så roligt ;p. Mamma hämtade mig runt 15 så har inte hunnit med stallet ikväll. Btw så slank min klänning till valentine ner i posten idag<3 sååå jäkla snyggggg!! Ni ska få bild så snart jag hunnit ta en fin!!

Likes

Comments

Ett godnatt inlägg blir detta, ligger i sängen och redo för sova. Börjar 10 imorgon så blir en sovmorgon på det.
Stallet gick bra, longerade g vilket var välbehövligt, se honom från marken och böja-flytta övningar. Lilja reds på ovalen, pigg dam idag vilket var kul! Faktiskt saknat att rida henne, speciellt idag. Hon är en så snäll häst, arbetsvillig och framåt men ändå inte fräck. Börjar ställa mer och mer krav vilket hon tar positivt men hon är ett sto och vi gör det på hennes villkor. Mycket klapp och beröm så frustar hon glatt<3

Nu ska jag lyssna på min avslappnings app och sova, Night

Likes

Comments

Är tröttaste personen på planeten, känns det som. Så fort jag sätter mig ner så somnar jag nästan. Förstår inte riktigt vad det kan bero på, sover bra om nätterna och rör på mig tillräckligt, äter bra och får frisk luft. Har dessutom massor super roliga grejer inplanerade framöver men det är väll bra kanske att jag är slapp nu, så jag kan lägga alla energi på det roliga när det sker.

Haft kort skoldag idag, började som vanligt med samhäll till 9.30, gick vidare på pedagogiken och efter att ha väntat 15 min på min lärare får vi reda på att alla lektioner med henne var inställda = italienskan i em också. Lite segt men ändå skönt. Jag och Cornelia begav oss mot Ljungsbro och hälsade på vår gamla skola, så mysigt att träffa alla lärare och personal som vi faktiskt fick väldigt bra kontakt med. Mycket minnen som kommer i upp i tanken. <3 pluggade resten av em med Corren tills pappa hämtade mig.
Nu har jag gjort lite matte och ska dra på mig stallkläderna. Fastän stallet är det bästa på hela dagen så tar det emot lite när vädret suger. Idag ska prinsen longeras och Lilja skrittas/travas.
Hejsvejs så länge

Likes

Comments

Tb bilder på mig och min saknade Mois<3

Atm har jag myst ner mig i sängen, kollat klart filmen som vi på började igår och är redo att sova. Har varit så fruktansvärt trött HELA dagen, vi tog nämligen bussen imorse och gick upp 06 vilket är way 2 far vad jag brukar göra!!

Idag har det varit en bra dag, hade lätta lektioner hela dagen och räknade 80 min matte på hålet. Prinsen reds ett fortsättnings pass från igår, har känns väldigt fin nu. Mjuk i munnen och allmänt trevlig att rida. Imorgon ska han bara tömköras eller longeras för omväxlingens skull. Ska även kolla med Anna om hon har tid för lektion nästa vecka, behöver ta tag i det. Skulle också vilja prova rida för en utbildad dressyrtränare, hade varit kul att prova då G är som en liten dressyrponny ;).

Skippade gymmet idag pga tidsbrist men gjort några övningar hemma så lite har jag fått gjort vilket känns skönt. Imorgon slutar jag 14.30 och efter det ska jag träffa Cornelia och Markus.
Kom även två klänningar på posten, har tänkt att ha den ena på min 18års dag, sparar dock på att visa dem ;) väntar även in 1 till klänning, en röd som jag ska ha på valentine partyt YEY älskar verkligen att köpa klänningar, har flera stycken!!

Nog för idag, godnatt hjärtan

Likes

Comments

Hejsan, i skrivande stund sitter jag i klassrummet och väntar på att min andra lektion ska börja. Har börjat mitt nya schema denna vecka, nästa likadant + en 50p kurs religion, en kurs som jag tror kan bli väldigt kul och det bästa är att jag får ha min mentor i den kursen. <3

Igår följde Claris med mig hem efter skolan, vi drog till stallet nästan direkt och jag red ett bra pass på prinsen, han fick tillbaka sin sko som han för andra gången sprungit bort haha. Har dessutom anmält mig till en nivå 2 tävling den 27/5 uppe i Romme, bara efter att ha gjort det kommer motivationen tillbaka på en gång. Funderar även på att vara med på Dyggurs istölt i Skärblacka för skoj skull. Senare på kvällen kom även Cornelia och vi lagade tacos och hade myskväll helt enkelt.

Idag slutar jag 16 och beger mig hem direkt, ska ut på promenad och göra stallet. Måste även plugga svenska. Ikväll kommer även päronen hem igen, som varit iväg bara från igår men saknar dem massor ändå.

vi hörs lite senare lovies

Likes

Comments

Fredag spenderades hos Ebba, mys kväll hela kvällen

Lördag, vaknad runt 08 och var piggggg, gjorde go frulle, gymmade med Corren, kvällsfodrade hästisarna, spontan drog på fest

Söndag sov i Ljungsbro, åkte hem runt 13 för att lunch- fodra hästarna, hade tävlingsmöte kl 16 - inriktning drivkraft, mentalträning, upplägg och mål 2017

Avslutade kvällen med att mysa och käka mat hos Anna och Örjan i Kolstorp, myspys

Likes

Comments