Nu är allt, verkligen allt packat! Tar mycket tid och kraft för att åka iväg en långhelg både fysiskt och psykiskt men nu rullar vi iaf mot Götet. Är inte bara taggad för tävlandet utan också för att träffa alla man endast träffar under tävlingssäsongen!! Niiie<33

Vi har inte hörts av sen länge sen och anledningen är så basik att jag haft för mycket i huvudet eller fysiskt att göra. Denna vecka har varit extremt mycket bara, massor i skolan, jobb, hinna packa till hästis och till mig och mycket annat i livet som tar på krafterna. Nu känns det som en klump släppt lite i magen, tror det är bra att jag åket i väg och gör något jag verkligen älskar. Har försökt prioritera mig själv och mitt mående framför annat och det tror jag har gjort att jag tagit mig igenom veckan. Är lite ledsen bara att inte kunna fira Valborg hemma med bästisar men får ta igen det när jag kommer hem<3

Nu väntar ca 5h i bilen och uppladdning inför fyrgången ikväll, hörs senare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 73 readers

Likes

Comments

Dagens prestation ledde till seger bland YR samt klassen i säg. Prinsen gjorde så gott han kan och jag kan inte va mer än nöjd även fast det fanns mycket vi kunde gjort bättre. Hur bra start på säsongen har jag inte fått då? Dubbelt SM-kval och dubbla segrar<3

Är så lyckligt lottad att få leva det liv jag lever, möjligheterna att kunna utvecklas som ryttare och tillsammans med Glitnir, ha två föräldrar som hjälper, stöttar, skjutsar, betalar och ställer upp till 110% oavsett vad. Inte nog med det blir jag, även fast det kanske inte visas/märks, så jävla glad och tacksam till alla som faktiskt lägger tid på att skriva/säga saker<3 nu får prinsen vila imorn, återhämta sig och ladda på med ny energi inför VSM.

Jag däremot har mycket att bocka av denna vecka, stort religionsprov imorn, jobb mån, körlektion tis, ponnylekt ons samt packa allt till Gbg, jobb tors och sen åker vi fredag morgon.

Är anmäld till V1 och T2 men ska försöka byta till T1 istället, första klassen är redan fredag kväll sen flyter helgen bara på.
Ikväll har jag även hunnit rida Sol, satte lite mer press och provade hennes vingar lite ;) hon kommer bli fin!!

Nu ska jag äntligen får sätta mig ner och äta mat med hela min familj <3 puss & kram

  • 152 readers

Likes

Comments

Vill skrika av lycka!!!!! Dubbelt SM kval och personbästa!!!! 6.70 i T1 och 6.5 i V1 <3<3<3 bäst bäst bäst

Imorgon rider vi V1 final 13.10 fingers crossed

  • 159 readers

Likes

Comments

Framme i Norrköping om ca 20-25 min, startar min första klass vilken är T1 11.30. Har valt att lägga T2 lite på hyllan för tillfället, tycker verkligen den klassen är superkul och utmanande men vi har mycket kvar att jobba på där så T1 får bli något vi gör för skoj skull. Längeee sen jag red det faktisk så vi får se hur vi ligger till ;) andra klassen startar 15.10 och jag är som nr 2 ut. Är så jäkla taggad!!!


Igår fick G bada, första badet för i år faktisk så nu är han (så gott som) ren och fin<3
Åkte faktisk till Ljungsbro igår efter att ha packat allt till idag, faktisk mitt favorit sätt att ladda upp inför tävling;) slappnar av så mkt och blir alltid så glad av att träffa och va med mina favoriter!! 2 av de viktigaste sakerna som jag sedan tar med mig på själva tävlingsdagen, att va avslappnad och HA KUL !!!

Nu hinner jag inte skriva mer, hörsss

Gårdagens lunch

  • 142 readers

Likes

Comments

3/3 +1 ridna, Jolnir, prinsen och Solis. Hjälpte även Anna med en "unghäst" som inte är så mkt unghäst längre men han har kommit lite efter i utveckling av olika anledningar. Glitnir heter han också faktisk, 5 årig valack, fick tyvärr ingen bild på honom men en riktig gobit!!

Var hemma från skolan idag, skrev ju igår om att jag hade ont i magen. Dessvärre vaknade jag med samma smärta som jag somnade med, tog en 1,5 nap på dagen idag men det ville inte släppa ändå. Bestämde mig för att åka ner till stallet för att röra på mig och tänka på annat, slutade med att jag 4 hästar senare åkte hem. <3 övningskörde även en tur med mamma då jag har körlektion imorn igen, kl 7.15 så tidig morgon!! Nu börjar även magen släppa mer och mer så hopps kunna sova bort det inatt!
Gnight

  • 149 readers

Likes

Comments

Tillbaka till skolbänken och tidiga morgnar. Skönt med rutin igen men vad jag ääälskar att sova ut på morgonen!! Haft relativt kort skoldag, gick till 14.30, körlektion 1500 som gick jättebra. Sen bussen med Cornelia direkt till lj för att träffa Markus och se hans nya lägga. Åkte hem runt 18 och har inte alls mått bra ikväll, fick så jäkla ont i magen från ingenstans. Har legat med riskudde/värmekudde hela kvällen så det börjar släppa nu. Vill verkligen inte bli sjuk nu!! Hade även lyxen att Sabina gjort stallet åt mig idag<3

Har mycket bollar i luften just nu, imorgon har vi branschdag på skolan, dvs schema bryt och så kommer olika personer med olika yrken till skolan för att berätta om deras jobb mm. Inför framtiden för oss alltså. Slutar ca 12 och ska hem så fort som möjligt för att rida Jolnir, prinsen och galoppintervallträna Solisen. Sen ut och springa med Hille på kvällen. Älskar att ha fullrulle för mig, blir så jäkla uttråkad av att göra ingenting.

I helgen är det tävlingsdags igen, Norpan lör-sön. Är så glad att det är på "hemmaplan", det är verkligen asroligt att va iväg på meetings hela helger men det tar en del på krafterna. Åker utan mamma i helgen faktisk, endast Ina och jag, sen följer Anna med för att coacha och så är vi ett par stycken från stallet som tävlar. Superkul!! Igår red jag även programridning för Anna, gick väldigt väldigt bra så har höga förväntningar inför helgen.

Körde även risk 2an/ halkan igår, ska vara ärlig och säga att det var rätt läskigt men väldigt lärorikt och nyttigt!

Har inte så mycket mer att dela med mig av, ska försöka pilla i mig något att äta sen SOVA!!
Gnight <3

  • 151 readers

Likes

Comments