Header

Mmmm, att denna dagen avslutades med cross, kunde inte blivit bättre.

Åkte direkt efter skolan med bussen till Svenljunga, mamma fick hämta mig där. Drog till banan och det kändes så bra. Galet skönt att vi har öppnat på vardagar igen. Det är tecken på att den bästa tiden på året är igång. Mys! Nu kommer dock all min tid gå till att vara på banan haha, kanske lika bra att säga hejdå till alla jag känner redan nu, för denna tjejen kommer inte göra något annat typ.

Som jag skrev igår, stressad över skolan och det är i princip det enda jag inte mår super över. Annars är allt så gott som bra. Snart helg igen, jag längtar otroligt mycket.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Wohoo in och kika på nya hemsidan! Är så tacksam över att jag fått hjälp med att bygga upp den, det hade aldrig blivit av annars. Grymt bra jobb av Micke, nöjd! Finns inte så mycket där just nu, men kommer komma upp mer och mer med tiden.

Så kul att äntligen få ha en ordentlig sida! Här hittar ni den😁

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Min har varit helt okej, varken super bra eller dålig. Lite mitt emellan typ. Inte vart så många knop i skolan idag om man säger så. Det enda jag behövt anstränga mig lite med var att skriva minst 300 ord till en engelska grej. Jobbigare än så har det inte varit idag. Ibland är gymnasiet riktigt skönt.

Mina planer för resten av dagen är att dels greja med sidan. Den blev sjukt seg efter igår, så måste minska upplösningen på bilderna. Sen ska jag äta, träna och försöka klämma in lite matte också, får se. Vill ju väldigt gärna bli av med det där F:et, så att ta tag i matteuppgifterna hade varit bra. Men det är svårt att ta tag i när man har massa annat man gärna gör istället.

Som sagt, ska försöka träna idag också. Lovar inget, men ska försöka. Har mått så dåligt över att jag lagt träningen åt sidan, fy.. Även där har vi en sak som är jobbig och svår att ta tag i.

Nu ska jag greja lite med hemsidan. Ha det bäst!

Likes

Comments

Min helg har varit jättebra. Cross och fint väder. Bästa kombinationen!

Har också börjat greja med hemsidan själv. Den är typ klar tror jag. Lite smått kvar att fixa men annars så gott som klar. Så kul! Och jag fick sms angående VMX alliansen idag också. Det går framåt där också, yeeees😃☀️

Jag mår så bra. Allt detta gör att jag får en sån kick och jag är glad och mår bra. När det gäller skolan mår jag dock inte lika bra. Där är det svårt att hålla borta stress och nedstämdhet. Men jag försöker, absolut. Men så fort jag får chansen att koppla bort skolan totalt, då gör jag det och fokuserar på allt detta roliga som händer istället.

Tillbaka till skolan imorgon. Och jag hoppas, som alla andra söndagar, att kommande vecka går snabbt.

Godnatt på er

Likes

Comments

Jag är så tacksam. För vissa människor är helt fantastiska. Någon som uppskattar alla bilder på hans son, som ser hur mycket tid jag lägger ner på det jag håller på med och som därför vill ge en liten slant som tack för att jag gör det roligt även efter träning och tävling.

Jag begär verkligen inte det sistnämnda. Aldrig. Men att få höra den uppskattningen känns så bra. Blir alldeles varm inombords. Finns så många godhjärtade människor och jag älskar att jag är omringad av dom.

Livet är allt rätt bra just nu ändå.

Likes

Comments

Såååå bra dag! Började med as fint väder. Hur underbart är inte det då?! Det och att vara ute vid banan, det finns knappt något som slår det. Ahh så härligt!

Gick runt och fotade lite idag. Nu känns det som att säsongen börjat dra igång och att även jag börjar komma tillbaka till mitt flow. Gött! Tror stenhårt på denna säsongen, det blir nog bra detta. Har världens good feeling bara, vilket är hur gött som helst. Ja tack till tävlingar snart! Längtar hur mycket som helst.

Håller på att ladda upp några bilder på Facebook just nu. Det tar sin lilla tid, så blir mycket sitta och vänta. Men snart är dom uppe.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft☀️

Likes

Comments

Ja tack till sådana dagar. Bara vara vid banan, satan så gött. Verkar bli hyfsat väder imorgon, super! Hoppas att det blir hyfsat många som kör också, det är ju alltid kul.

Jag ska verkligen försöka ta lite fler och bättre bilder imorgon än vad jag gjorde förra veckan. Då var det lite grått och trist också + att det var kallt som bara den. Får försöka ta på mig lite mer, åtminstone underställ, så ska det nog gå rätt okej.

Känner att jag behöver utveckla mitt fotande just på Kinds, för där känns det som att det allt blir ungefär likadana bilder, as tråkigt. Jag hittar liksom inga bra platser att fota på längre. Allt känns uttjatat. Får jobba på det.

Ha en mysig fredagkväll!

Likes

Comments

Jag har två sidor, och jag kan inte vara den enda som har det så.

Vissa dagar känner jag att jag vill ha någon att trösta mig hos, någon som jag har kul med, en partner att dela livet med och allt som händer runt omkring. För vissa stunder känner jag att alla har någon utom jag, och att det inte är meningen att jag nånsin ska träffa någon och bli kär i. Haha kärlek, det känns så dumt att skriva om.

Och vissa dagar känner jag bara pfft jag behöver ingen. Jag har mig själv och jag är den enda jag behöver. Jag behöver inte en person jag är kär i eller tycker om väldigt mycket. Jag har cossen som jag lever för, allt annat är inget jag har ett behov av.

När man är sån, då är det nästan en självklarhet att det blir så oklart och otydligt för både mig och andra, eller hur?

Alla dessa problem man har när man är ung. Tycker nästan det är pinsamt att skriva om det, men ändå gör jag det. För jag behöver få ut det, typ. Detta är (tro det eller ej) det jag tänker på mest under en dag, att jag är så hopplös och oklar.

Likes

Comments

Så fint väder idag! Detta har man längtat efter så länge nu. Äntligen lite sol och varmare grader. Dock lite blåsigt, men annars kan man inte klaga så himla mycket just nu.

Åkte till skolan idag och var med lite när dom filmade. Sen drog jag hem igen, haha inte så värt att åka in idag egentligen. Men jag fick jobba hemma sista lektionen, så därför blev det som det blev. I och med vädret och att jag fick åka hem tidigare känner jag att jag bara mår så bra idag. Jag är glad! Just nu iallafall.

Har försökt plugga lite matte, går sådär när jag är ensam. Då faller mitt fokus på något annat. Har sjukt svårt att fokusera när det gäller sånt här. Det går typ inte. Men ska göra dom sista uppgifterna sen, hoppas jag hinner bli klar till imorgon.

Nu tänkte jag typ dammsuga och hänga tvätt. Vänta på att mamma kommer hem, sen ska vi nog köra Mattias till stan för han ska träna. Och jag känner mig superdålig som själv inte är med och har inte varit med på träningen på as länge. Men helt ärligt, träningssuget bara försvann. Jag förstår inte varför. Jag körde på som bara den, och helt plötsligt så sjönk den träningsglädjen totalt. Riktigt tråkigt. Jag kommer ju verkligen ingenstans med mitt mål om jag slutar träna. Måste föröka ta tag i det snart. Mår riktigt dåligt över att jag inte tränar lika intensivt och ofta längre, usch.

Hoppas er torsdag är super! Snart helg.

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto