Header
View tracker

Cold water - Conor Maynard
Så bra. Väldigt bra. Fin också. Gillar denna versionen mycket.

Ungefär två timmar kvar av denna dagen i skolan. Sen är det äntligen helg. Så himla skönt. Hoppas ni får en fin fredag och en bra helg.

Likes

Comments

Hej på er!
Onsdag, skoldagen jag fruktar mest. Men gick helt okej idag faktiskt. Rullade på helt okej helt enkelt, men som alltid är en dag i skolan seg. Riktigt seg.

Slutade vid 16 men var tvungen att vara kvar i skolan eftersom vi hade öppet hus idag, som började 18. Jag och Merlin fixade i studion och åt födelsedagsfika, eftersom han fyller 18 imorgon. Grattis till honom, bästavännen❤

Var inte överdrivet många på öppet hus, inte vad jag märkte av iallafall. Dock var vi typ bara i studion så inte konstigt man inte märker av folket haha! Var några som kom dit som var intresserade av media iallafall. Hoppas dom blir nöjda om dom väljer det. Jag är helt okej nöjd. Finns saker som kunde varit bättre såklart.

Och när jag kom hem idag öppnade jag något jag fått på posten. Bästa Simon hade skickat ett tack för säsongen kort till mig, så gulligt av honom! Dock hade glaset gått sönder, så mamma letade upp en ram vi hade hemma. Lite tråkigt att det var sönder.. men blev ändå superglad!

Ha det bäst!

Lite av det vi gjorde på grafisk kommunikation idag. Haha sjukt tråkigt att sitta och göra sånt här och ser verkligen ingen mening med det. Men men man får la göra ett.

Likes

Comments

Hej på er.
Denna tisdag är snart helt över och vi närmar oss helgen. Så skönt.

Idag har varit en helt vanlig dag i skolan. Kom hem. Åt. Tränade. Och träningen gick inte bra alls. As besviken. Jag orkade typ inget, och jag vet att det är för jag inte ätit mycket idag. En dag och det enda jag fått i mig i magen är lite paj deg (för att den ost och skink pajen va inte alls god så kunde inte äta upp den) och två kiwis. Vad är det för kost liksom? Nä skärpning på det asså. Det funkar ju inte.

Ligger just nu i sängen och mår piss. Jag känner mig febrig, ont i huvudet och bakom ögonen, varm i ansiktet. Fick typ en svettattack nyss, ändå frös jag? Sjukt.. gick och kolla tempen men den låg på 36 nånting. Vilket inte är feber. Så vetetusan vad som händer.

Godnatt! Sov så gott.

Likes

Comments

View tracker

Be somebody nobody thought you could be.
Drömmer varje dag. Snart vill jag sitta på cykeln. Även om det känns jobbigt i början.

~
Godnatt

Likes

Comments

Att det inte kan sluta snöa och vända på vädret? Har kommit massa snö under natten och morgonen, och jag gillar det inte alls. Sånahär dagar drömmer jag mig verkligen bort till sommaren. Sol, bad, cross var och varannan dag, depå-mys och massa kul. Det är vad jag vill ha. Inte kyla och snö.

Jag kan ju inte vara den enda som är riktigt trött på vädret? Det är nog nu.. spola fram tiden lite tack.

Likes

Comments

Mamma är på atlaskotan och jag hängde med för att hon inte skulle behöva åka själv, då vi måste handla lite grejer efteråt.

Lite småtråkiga att sitta i bilen och vänta dock, vet ju inte hur lång tid det tar där inne. Men hoppas det inte tar alltför lång tid. Passar på att smaka på min Nocco Tropical som jag haft i kylskåpet ett tag. Blandade känslor, vet inte riktigt vad jag tycker. Men den är nog ändå helt okej ändå.

Har inte riktigt planerat något idag. Tänkte först kanske att jag skulle träna, men när vi har folk hemma, vilket i detta fallet är Mattias kompisar, så blir jag lite obekväm. Så jag får nog ta träningen imorgon istället. Blir en lugn lördag med god mat istället. Det ska man ju inte klaga på!

Vad hittar ni på för kul idag?😃

Hoppas allt är bra med er annars! Jag mår helt okej, eller ja jag mår bra. Jag hade en bra morgon. Det känns alltid bra när någon som man inte snackat med på ett tag hör av sig. Då blir man glad och mår bra😊❤

Likes

Comments

Eftersom jag inte hade något speciellt att göra denna fredagkväll passade jag på att träna. Körde ett ganska kort pass men det är alltid bättre än ingenting alls, eller hur?! Det känns alltid bra att man gjort någonting iallafall.

Det börjar kännas bättre och jag känner att jag kommit igång litegrann. Men det är en lång resa framför för att komma dit jag vill komma. Kämpakämpakämpa! Det är vad som gäller.

Likes

Comments

Inte direkt en händelserik fredag, men vad gör det. Historia i skolan 9-12. Sedan tog jag bussen till mammas jobb för att vänta på att hon skulle sluta. Sen begav vi oss till Coop och Jula. Köpte mig en fleecetröja på jula, för ja..jag kände att det kunde vara väldigt bra att ha. Bra köp, nödvändigt att ha.

Jag har verkligen inget planerat inför denna helgen. Ska försöka klämma in träning och hoppas det blir av, vilket det kommer bli för jag har bestämt mig för det haha! När vet jag inte, men träning ska det bli. Blev inget igår och inget idag, har ätit för mycket taco för att orka det idag. Lite smått ångest över att det inte blivit träning för mig men jag får helt enkelt köra dubbelt så hårt nästa gång för att ta igen det jag missat. Svårare än så är det inte.

Har så mycket jag vill planera nu. Saker jag vill göra med klubben framförallt. Men när ingen har lust att ta tag i det är det inte lätt. Lilla jag kan inte direkt göra något.. Men i framtiden hoppas jag att jag kan vara lite mer involverad i styrelse och allt vad som nu kan tänkas, för att vi ska kunna fixa så mycket som möjligt åt våra medlemmar. Tycker det är super viktigt att ha kul och hitta på saker tillsammans, och jag vet att alla andra vill det också. Men det är aldrig riktigt någon som vill ta tag i saker. Så är det nästan med allt i livet, vad det är handlar om. Lite tråkigt, men mitt mål är att försöka få igång detta. För jag vill så mycket.

Hoppas ni haft en bra fredag!

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto