Header

Japp, just nu är vi på väg till MX arena. Kul! Aldrig varit där innan. Planen är att fokusera på att filma imorgon, istället för att fota. Mest för att testa på att filma lite mer än vad jag är van vid. Får se hur det blir.

Ha en bra fredagkväll!

Likes

Comments

Klickade hem ett skal för ett tag sedan från Ideal of Sweden. Så snyggt, så nöjd! Inte använt skal på hur länge som helst, men tyckte deras skal var så snygga. Supeeer!👌

Likes

Comments

Varken en superbra eller dålig dag. Sådär mittemellan, men det är okej det också.

Vaknade imorse och kände som jag gör nästan varje morgon; låt mig sova längre, snälla. Så himla varmt och skönt under täcket och trött som bara den. Då vill man verkligen inte gå upp. Men var ändå lite lättare att ta sig upp idag när det var så ljust ute. Mår så mycket bättre när det är ljust och fint på morgonen. Det känns lättare då. Liksom mer vår känslor över det hela, och vem gillar inte det?

Haft en helt okej dag i skolan också. Eller ja, det har gått lite upp och ner. Men har mest varit bra! Tack vare mina fina vänner. Så mycket skratt, älskar det.

Imorgon ska jag upp tidigt och duscha. Borde ligga i sängen och försöka sova men har fixat två bilder som jag förhoppningsvis ska skriva ut imorgon, om inget krånglar. Brukar ha otur när jag ska skriva ut bilder i skolan, alltid något som krånglar. Men om allt går som det ska så kommer det sitta två stora bilder på skolans väggar snart. Kul!

Dags att lägga sig. Godnatt på er!

Likes

Comments

Vad är det värt att lägga mest energi på? Vad funkar och vad funkar inte?

Det finns så galet många frågor man kan ställa sig här i livet. Och så mycket funderingar som finns i huvudet varje dag. Ska man verkligen våga satsa på någon som man vet inte har samma intresse? Leder det bara till något bra eller kommer det bara försvinna massa tid tillsammans kan man undra.

Eller så kanske man borde strunta i allt sånt. Bara leva livet och ha kul. Inte blanda in massa känslor, för det blir man bara ledsen av. Eller? Nej såklart man inte alltid blir det. Men det ligger nog mycket i vad man gör det till också. Men vissa saker blir som det blir.

Rörigt i mitt huvud just nu, riktigt rörigt. Osäkerhet, sorg, glädje, känslor från håll och kanter. Galet.

Likes

Comments

Och det blir bara värre och värre, sen blir det bra. Sen blir det dåligt. Upp och ner vecka för vecka. Är det meningen att man ska känna äkta lycka någon gång? Den lyckan att ha någon, precis som alla andra.

Likes

Comments

Med huvudvärk och en så sjukt varm kropp, samtidigt som jag inte är så varm(?) så säger jag godnatt.

Sov gott, dröm sött och hoppas att er kväll varit bra och att er morgondag blir minst lika bra. Träffa kompisar, gör vad nu än er hobby är, eller bara ta det lugnt. Det är ju trots allt söndag imorgon.

Trött som bara den, säger jag godnatt till fina er.

Likes

Comments

Japp, blev en dag ute i Bollebygd idag. Svinkallt, trots att det inte var minusgrader. Röset som bara den. Jag blev rätt uttråkad ganska snabbt också så det var la inte as kul direkt. Men ändå lite kul. Fick ju träffa Viktor, det är ju alltid kul! Skön grabb👌🏼

Mattias körde runt på deras slinga i skogen, även Sebbe gjorde det. Han hade inga skydd/kläder osv men vi lyckades skrapa ihop det i bussen så han också kunde få köra lite. Det tyckte han nog var kul! Och Fredrik hoppade ramp för första gången idag. Gött jobbat faktiskt, jag trodde inte han skulle våga.

Är super hungrig och trött. Denna dagen avslutas med god mat, sen mello och lördagsmys i soffan. Perfekt!👌🏼 hoppas ni får en mysig lördagkväll!

Likes

Comments

Vänta på mamma medan hon var hos sjukgymnasten, hämta ut pengar, handla, åka till Netonnet, åka till knalleland, hem, banken, hem igen, äta taco, plugga körkort, duscha. Där har ni min dag. Så mycket åka till olika ställen. Dock gillar jag det.

Var på banken för både jag och brorsan skulle fixa bank id och swish. Han skulle också fixa ett nytt bankkort. Skönt att ha det fixat nu. Men det är lite farligt med swish. Swish swish swish sen är pengarna borta, typ. Nejdå man får försöka hålla i sina pengar.

Just nu är jag nervös. Och när jag är nervös blir jag så allvarlig, pratar knappt och man kan tro att jag är riktigt arg över något. Men jag är bara nervös, rädd. För imorgon har jag min andra körlektion, starta i backe, parkera, backa runt gathörn osv. Det är något jag absolut inte känner mig säker och bekväm i. Och då blir jag nervös. Dock har jag tid 8:50-9:30 så det tar inte så långt tid. Det känns bra. Men jag vet att om något går snett eller inte är helt rätt så hjälper min lärare mig. Men jag vill ju kunna allt direkt, så är det ju. Och jag vill inte ha fel, sån är jag. Men förhoppningsvis går det okej.

Godnatt!

Likes

Comments

Igår
Jag och pappa drog till Svenljunga vid 12. Jonatan jobbade på för fullt där ute, och det kommer nog bli bra när det är klart! Vi drog in till Svenljunga och käkade på Steak House. Jag och pappa tog lasagne från buffén. Den var faktiskt riktigt god! Blev super mätt. Det var kul att träffa Jonatan också!

Jag körde hem också, med bussen. Det känns jättebra att det går såpass hyfsat med körningen. Jag är en liten bit på vägen till mitt älskade körkort.

Idag
Dagen har knappt börjat än, klockan är trots allt bara nio. Jag sitter i bilen utanför mammas sjukgymnast och väntar på mamma. Hon har tid 09:10 så det tar ett tag till. När hon är klar ska vi hämta ut pengar och handla tror jag. Så skönt att handla såhär tidigt när det inte är lika mycket folk.

Hoppas ni får en bra dag, trots att det är grått och regnigt, iallafall här i Borås.

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto