Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Allt är fortfarande tomt. Men dagarna är lättare att ta sig igenom nu än vad det var för några veckor sedan. Hoppas du har det bra, finaste lilla killen.

Always on my mind. Älskade plutten.

Jag kan verkligen förstå att vissa inte förstår själva hur jobbigt en sån här grej kan vara. Men denna lilla killen var så himla speciell, nästan svårt att förklara. Man kunde prata med honom, och han svarade haha! Han sprang alltid efter mig, och det gjorde han i princip hela tiden sen han flyttade in hit. Han var som en bästa vän. Jag hade honom alltid här så fort det var något som var jobbigt, att jag var ledsen osv. Nu har jag inte det. Det är tomt. Svårt att acceptera att den lilla guldklimpen är borta. Men vad mycket lättare han har det nu när han inte behöver lida.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skola, jobb, sova. Det är typ så mina dagar ser ut, i princip. Därav blir det inte så mycket uppdaterande här.

Det är faktiskt lite skönt att få jobba och tjäna ihop pengar efter skolan. Men det har blivit lite mer jobb än vad som var tanken från början. Denna veckan jobbade jag tisdag, fredag, lördag. Skulle varit en dag till egentligen, men pga en grej vår lärare ville vi skulle gå på i torsdags så blev det inget jobb.

Nästa vecka har jag just nu 4 arbetskvällar, kanske minskas till 3 beroende på om det går att lösa eller inte. Efter den veckan känner jag att jag får försöka hejda mig lite med att tacka ja till jobb och tänka att jag faktiskt har skolan att sköta också. För jag känner redan nu att skolan börjar rinna iväg ordentligt från mitt huvud. Och att bara jobba massa på kvällarna och inte orka göra så mycket i skolan under dagarna blir inte en så bra kombo tillslut.

Men! Det löser sig nog. Dags att sova. Började jobba 07:00 imorse, så ska bli skönt att sova lite. Imorgon får jag se om jag åker med till Skene crossbana eller om jag stannar hemma.

Godnatt på er.

Likes

Comments

Att jag fortfarande sitter och fixar med bilder från helgen... Har så mycket bilder. Men jag hinner inte med så mycket åt gången när jag har skola och ett jobb att gå till. Sedan tröttnar jag ganska snabbt när det är såpass mycket. Men jag gör mitt bästa för att få upp så mycket som möjligt på Facebook.

Likes

Comments

Haft en jobbig vecka. Gått upp och ner hela tiden. Mest ner.

Men helgen var ändå bra. I lördags var vi i Svenljunga och Mattias körde. Och oj vad han körde bra. Sån fart och en liten hitta aggressivitet i körningen...han har verkligen utvecklats det senaste året och det gör mig så glad att se. Värmer i hjärtat också när andra kommer fram till honom och nästan är helt chockade över att han har börjat köra som han gör, och ger honom beröm för det. Storasyster blir minst sagt stolt.

Mattias körde mellan 10-12, sen drog vi hem och käkade. Sen åkte jag och mamma vidare till Falköping för ett fotojobb. Blev ändå bra bilder tycker jag och jag ör nöjd. Tycker dom blev bättre än dom jag tog sist jag gjorde samma jobb.

Igår startade dagen redan vid 6 på morgonen. Man vill ju inte gå upp så tidigt på en söndag... men så fick det bli. Kom till Ulricehamns crossbana runt halv åtta, utan nån annan i familjen. Kändes konstigt, eftersom vi alltid åker tillsammans. Var iallafall där hela dagen igår och fotade. Det var bra väder, bra ljus att fota i. Dock lite kallt men vad gör det, jag fick till några bra bilder. Landade på över tusen bilder som jag ska gå igenom. Bara kommit en liten bit, har massa kvar... Ulricehamn är verkligen en av de bästa banorna, speciellt att fota på. Älskar!

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Älskar Ridestore! En favorit webbutik. Dock ganska dyra kläder, vilket betyder att det inte blir så himla mycket saker därifrån. Men vad gör det? Beställde ett par byxor och en tröja igår och det kom idag. Nöjd med plaggen!

Likes

Comments

Det är sjukt att man kan bli såpass fäst vid ett djur. I 6 år har han hängt efter mig hela tiden här hemma, varje dag. Att möta honom när man öppnar ytterdörren, att höra hans klumpiga springande steg nerför trappan när han hör mig. Att varje dag och kväll ha någon vid ens sida, både när allt är bra och när saker känns kasst. Allt det där är borta nu. Det känns som att en del av mig själv har försvunnit. Det är jobbigt. Men han har det bättre nu.

Jag känner bara ensamhet och tomrum. Utan honom känns det som att jag inte har någon annan. För ingen annan har varit lika nära. Utan honom känner jag mig ensam..

Jag saknar dig och det kommer alltid vara du och jag.

Likes

Comments

CEC Racing VGC är slut för i år. Känns tråkigt... Men oj vad kul det kommer bli när det drar igång igen nästa år! Jag längtar.

Trots att jag missat två tävlingar + semestercrossen har det varit en kul säsong ihop med alla dessa galningar. Och denna säsongen avslutades igår med tävling i Borås. Efteråt bankett. Trerätters, öl och härliga människor. Super! Liiite väl högljutt kanske haha! Men ändå bra, eller helt okej iallafall.

Jag är sådär nöjd med min prestation under denna säsongen. Men jag måste försöka förbättra mig till nästa säsong. Det funkar inte att prestera så lite som jag gjort. Fick ändå ett pris igår, för det jag gjort under denna säsongen. Och det var så snällt och fint av dom. Blev chockad och nervös så minns inte ens vad dom sa haha! Men så glad att det ändå uppskattas...

Dags att börja preppa mina kunskaper inför säsong 2018.

Lyckopillret!!

Likes

Comments

Att få åka iväg till crossbanan, bara lillebror och jag. Det är något med det som gör att jag tycker om det så mycket. Inte att jag inte vill ha med någon annan, det är bara att det blir något helt annat när bara jag och han åker. Syskontid tillsammans, och det är så mysigt och kul.

Även om jag nästan bara satt i bussen förra gången haha... Men jag har alltid ett extra öga på honom när vi är själva. Min fina lillebror! Hoppas på fler trips till banan själva.

Likes

Comments

Te, musik och en mysig stickad tröja. Photoshoot i ett hörn på mitt rum också. Som vanligt haha!

Det märks att det blivit höst nu. Bortsett från att det är sjukt kallt och smått grått ute, så har jag börjat planera nästa säsong i huvudet lite. Nu vill jag verkligen lyckas. Det är allt jag känner typ. Och mycket mer än så vet jag inte heller.. Det är bara den känslan jag har i magen, jag vill lyckas.

Puss och godnatt på er.

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto