Header

Efter jobbet idag skulle jag dragit till Svenljunga. Men Anton ångrade sig och det blev Borås istället. Fotade honom idag då jag ska göra ett tack kort till honom som han kan använda. Hoppas jag får ihop något bra.

Kändes sjukt konstigt att åka utan någon annan till banan. För det har alltid varit någon i familjen med. Nu var jag ensam. Men det kändes ändå skönt på ett sätt. Jag var konstigt nog inte lika tyst idag som jag brukar vara annars haha!

Bjuder på en bild på Jakob och så hoppas jag att ni haft en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som en person skrev till mig igår, motgång ger medgång.

Just nu är jag i en period när jag känner att mycket är skit. Det är svårt att sätta ord på vad det är.

Men jag känner en tyngd i hjärtat, typ. Kan man säga så?

Det är så viktigt att tänka på att det kanske är skit nu, men att det blir bättre. Imorgon, nästa vecka..när det än blir så blir det bättre.

Det är jobbigt att vara ung. Trots att jag är nyss fyllda 18 år kan jag fortfarande gråta över nån kille, jag kan vara deppig, bli irriterad på människor och absolut inte orka med vissa personer. Det går som en berg och dalbana, hela tiden.

Motgång ger medgång, glöm aldrig.

Likes

Comments

Fredag/lördag
Vi åkte sjukt tidigt till Älvängen, om man jämför med hur det brukar vara i vanliga fall. Vi var dom tredje som kom till banan. Sjukt gött! Men det var bara vi där ett par timmar, antagligen var det massa student och skolavslutning för alla andra.

Vi satt mest och chilla bara. Firade Jonatan lite då han tog studenten. Dom bjöd på god mat och vi hade det allmänt trevligt. Blev ganska sent i säng också..

På lördagen var jag ute lite på banan och fotade. Som vanligt kände jag att det blev en flopp med mina bilder. Men det var kul att kolla på racen iallafall. Bästa racet att kolla på var helt klart Mattias C-final! Han blev tvåa i starten, körde upp sig till första plats. Där låg han ett tag, blev sen omkörd men lyckades sen komma förbi igen. Slutade med vinst. Så duktig lillebror!

Söndag
Ännu mer race, på hemmabanan denna gången. Jag och mamma kom dit runt 9 imorse. Har inte känts bra med bilderna idag heller, och det gör mig rätt besviken faktiskt. Hoppas det blir bättre snart.

Tyckte lillebror körde på bra idag. Tror han blev totalt 11 eller något sånt efter denna dagen. Bra tycker jag! Det gick trots allt ganska snabbt i bredd-klassen idag.

Imorgon ska jag jobba 10-13. Sen får vi se vad som händer. Vill typ hitta på något samtidigt som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra. Brukar sluta med att jag bara är hemma haha.

Godnatt

Likes

Comments

Stort grattis till alla studenter!! Njuuuut av denna dagen!
Jag ser så mycket fram emot till nästa år, när det är min tur att ta studenten. Åh vad kul och framförallt skönt det ska bli. Längtar.

Om ett tag bär det av till Älvängen. Vi ska fixa det sista typ. Vet inte riktigt när vi åker, hoppas det inte dröjer alltför länge. Sen ska vi fira Jonatan på banan ikväll, för han är en av dom grymma idag som tagit studenten! Blir nog hur bra som helst ikväll.

Hoppas ni får en bra helg! Det ska jag ha😃

Likes

Comments

Det blir tjafs, man blir lätt trött på varandra, och ibland orkar man helt enkelt bara inte med varandra alls. Men trots allt detta som kan uppstå i en familj, är det superviktigt att komma ihåg att man älskar varandra. En familj som håller ihop trots alla små stunder där det inte är lika bra som det brukar, det är en stark familj.

Ta hand om varandra. Mamma, pappa, syskon, vänner. Det kommer stunder som får en att må skit. Men tänk då på alla fina stunder ni haft tillsammans. Det viktigaste är att trots dåliga stunder, finnas där för varandra.

Jag älskar min familj något så oerhört mycket.

Likes

Comments

Lite busigt av mig, ska inte ljuga.. Men nu blir det inte mer på ett braaa tag framöver! Tre småtatueringar räcker gott och väl.

Likes

Comments

Tack till Sweet Water Tattoo som alltid gör ett superbra jobb!

Likes

Comments

Svart är ett säkert kort, så tänker jag typ alltid haha! Men det blir typ bäst så, oftast. Man kan väl aldrig få för mycket av svarta kläder?

Idag har jag passat på att köra så mycket bil jag kunnat. Hämtade mamma från jobbet, åkte till stan, sen affären. Vidare hem, senare till stan igen. Att det kan vara så himla kul att köra bil..

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag. Känner att denna veckan kommer bli bra, och tävling i helgen också! Lite jobb innan helg dock, torsdag och fredag. Bara tre timmar per dag, så inget superjobbigt.

Godnatt säger jag nu

Likes

Comments

Åh hörni! Jag har körkort!!

Jag är så lättad, och framförallt GLAD. Så himla glad! Tror inte jag slutat le sen han sa att jag var godkänd. Så lycklig!

Det känns bara så galet bra. När vi var klara på trafikverket körde Annelie upp mig till mammas jobb. Ringde mamma när jag var där och sa att jag hade klarat det och att jag var utanför. Skulle ha bilen, såklart haha! Åkte sen till pappa, och han blev nästan lite tårögd när jag sa att jag hade körkort. Nästan så att alla andra har varit mer nervös än vad jag har varit idag haha!

Som sagt, jag är så lättad att jag kan bocka av detta nu. Nu är det klart. Hade inga som helst problem att köra upp idag. Var mest nervös över vad jag skulle göra på säkerhetskontrollen. Men behövde bara visa vart motoroljan och spolarvätskan var, hur enkelt som helst ju! Sen körde vi lite landsväg, stan osv.

Detta är det bästa som hänt på länge. Att få körkort är ju en stor del av ens liv ändå. Och denna 18åringen är så jävla glad just nu.

Stooort tack till Nya Trafikskolan som gjort att vägen till mitt körkort inte har känts så jobbig. Så grymma!

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto