Nu är det verkligen vinter. Och jag har blandade känslor kring det.

Visst är det lite mysigt såhär mot kvällen och tidigt på morgonen, när det är mörkt ute och snön lyser upp lite. När precis allt är täckt av snö, det är rätt mysigt ändå. Samtidigt är det ett rent helvete rent ut sagt haha! Krångligt att köra bil vissa tillfällen, kallt, jobbigt. Hatkärlek till vintern helt enkelt. Nyårsstafetten om två veckor, efter det får snön gärna försvinna. Då vill jag bara ha vår.

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag! Jag ska bara chilla tror jag och ladda upp för lite jobb imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag mår bra. Riktigt bra, oftast iallafall. Det är klart jag har mina dippar till och från. Men allmänt, så mår jag så bra. Jag är glad, lycklig och ja... mår helt enkelt bra. Jag trodde helt ärligt inte jag skulle uppleva det som händer just nu. När jag gång på gång blivit sårad och bara tappat förtroendet till varenda kille i princip. Men det börjar vända tror jag, och jag är en lycklig tjej. Ser fram emot det nya året mer än nånsin. Det gör jag verkligen! Massa cross, tävlingar, sena sommarkvällar, depåmys och att dela detta tillsammans med någon jag tycker om.

Har nog aldrig tänkt så mycket på framtiden som jag gjort det senaste heller. Och jag Ser fram emot så mycket, går knappt att förklara..

Hoppas ni mår super! Det gör jag. Jag är lycklig.

Likes

Comments

Det har knappt varit vinter på riktigt än, och jag är redan trött på det typ. Det är sjukt hur mycket jag saknar soliga sommardagar på crossbanan, med underbara människor. Och att få ta bilder, som jag dessutom blir nöjd med. Sånt där härligt ni vet, det saknar jag.

Känns som evigheter tills jag får ha det så igen. Hoppas hoppas att vinterhalvåret går snabbt. Blir bara sjukt seg av vintern.


Likes

Comments

Lillebrors nummerplåt på hojen. För att jag älskar honom, och är stolt över honom. Och för att jag älskar sporten något otroligt.

Är också medveten om att han kan byta nummer helt plötsligt, haha! Men jag kommer alltid kunna titta tillbaka på denna tiden och minnas den. Och för mig kommer lillebror alltid vara 177, som har utvecklats så mycket och bättrat sig gång för gång. Kanske en udda tatuering, men kändes meningsfull att få ha på kroppen.

Likes

Comments

Hon har redan blivit så stor, min Saga. Hon växer verkligen så det knakar, så kul att se. Älskar att se hur frisk och pigg hon är. Min lilla tjej, ångrar inte en enda sekund att jag valde just henne. Helt underbar på så många vis. Hon har verkligen fyllt ett litet tomrum hos mig. Denna körleken till dessa små fyrbenta saker kommer nog aldrig försvinna. Det är något speciellt med dom små liven.

Likes

Comments

Godmorgon, godförmiddag, hej!

Torsdag och inte alls långt kvar till helg. Åh så skönt! Denna veckan har gått ganska fort och jag har inte haft så mycket att göra i skolan, vilket är skönt.

Har haft en lugn morgon med frukost och dusch. Massa musik också. Det är det bästa när man är ensam hemma. Ska åka till skolan om en liten stund, börjar 13:00. Sen är det jobb idag också! 16:30-20:00. Får se om nån av oss blir kvar till 20:30, eftersom vi alltid brukar ha en som är det för att göra klart det sista. För min del kan jag säkert stanna kvar en extra halvtimme. Det är liksom inte så mycket och jag har egentligen inte bråttom hem heller. Men visst är det skönt att få sluta när man egentligen ska sluta, och slippa jobba över...

Hoppas ni mår bra annars och att livet rullar på. Jag mår bra! Hyfsat iallafall. Tar dagarna som dom kommer och försöker att inte tänka så mycket på saker runt omkring typ. Så trött på vädret också och vill bara ha sommar igen och igen och åter igen. Saknar det enormt. Men denna tiden på året är la helt okej den också. Går nog snabbt ändå, helt plötsligt är det vår och studenten närmar sig. Längtar!

Ha det super!

Likes

Comments

Robin Bengtsson, Svenljunga.

[o] by me

En ganska bra dag ändå, med tre bilder på Robin som jag blev nöjd med. Svårt att få till riktigt bra bilder när man är kort och står mitt i folkmassan haha!

Likes

Comments

Halvdag i skolan idag, tack och lov för det. Det måste ändå vara något av det man ser fram emot mest i skolan, att bara gå en halv dag haha!

Åkte till pappas jobb en liten stund efter jobbet, sen affären. Har grejat lite med gymnasiearbetet och så. Det går ganska trögt asså, har fastnat lite. Men det löser sig nog. Behöver bara en liten push. Funderar på att fota i helgen, känns som jag behöver det. Så då hoppas jag att jag kan få användning av nån bild till arbetet också.

Min chef skrev till mig och kollade om jag kunde börja lite tidigare idag. Kände dock inte att jag hinner in till 15:30 eftersom jag stod och fixade mat när han skrev nyss haha! Så blir 30 minuter tidigare istället. Bättre än inget! Får se om jag slutar 19:30 eller om jag jobbar en halvtimma extra idag. Den lilla halvtimman kan vara värt att vara kvar. Samtidigt blir det gärna så att man går en halvtimma tidigare istället, när man väl är där... Så jag får se helt enkelt!

Hoppas ni mår bra! Jag mår faktiskt bra ändå, det måste jag säga. Life´s good, typ.

Dags att hälla i mig det sista av min Nocco, göra iordning mig för att åka och sen hopp in i bilen. Ändå lite taggad på att jobba idag faktiskt.

Likes

Comments

Min lilla finis har snart bott här hos oss i två veckor. Det har gått snabbt! Och jag är superglad att jag valde att köpa henne. Så fin liten tjej, med mycket energi haha! Ska bli kul att se hur stor hon blir, då hon är en blandning av norsk skogskatt och maine coon.

Något jag tycker är extra kul med henne är att hon är en liten kaxig tjej haha! En liten galning mellan varven.

Annars? Det är bra. För en gångs skull kan jag faktiskt säga att det är bra, och inte att det är sådär eller bara helt okej eller att det funkar la. Det är bra och så ska det vara. Dags att försöka börja ändra inställning till saker och ting. Må bra är viktigast. Och det gör jag, glad är jag också. Det gillar vi!

Projektvecka i skolan denna veckan, inte min favoritvecka på terminen... Men det blir säkert helt okej. Imorgon blir en lång dag med mycket filmande, mestadels ute. Eller ja i princip bara ute. Så blir ordentligt med kläder.

Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Lyckades samla in 3200kr till cancerfonden under oktober. Det känns bra. Otroligt tacksamt att folk velat vara med och skänka. Allt gör skillnad, litet som stort. Och jag kommer fortsätta göra sånt här i framtiden, för att på något sätt få in pengar till cancerfonden.

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto