Jonna Tervahauta Motocross fotograf
www.jtphoto.nu
instagram @jonnatphoto

Haha vet ni? Jag som sa att jag inte skulle på Uddevalla GP...blev så ändå! Kunde inte säga nej till att åka med Nina dit. Ångrar inte att jag ändrade mig!

Var så sjukt skönt att få kolla lite motocross igen, som balsam för själen, helt klart. Vädret var dock kasst, gick från helt okej till regn typ hela tiden, blåste kallt också. Tillslut fick regnjackan åka på. Vi kollade dock inte klart på alla heat, eftersom det skulle bli en paus på en timme. Vi kunde att den långa väntan inte var så lockande, så vi drog. Stannade på donen i Kungälv och käkade innan vi var tillbaka i Landvetter igen.

Som sagt, glad att jag inte missade VM. Nästa gång är jag väldigt sugen på att va där en hel helg och bara ha kul.

Ska snart gå och lägga mig. Första skoldagen imorgon och jag är inte supertaggad. Börjar 10, men av någon anledning åker vi in till stan vid 8...haha men vi har inte träffats på hela lovet så det kan la vara skönt att umgås innan vi börjar. Efter skolan ska jag jobba 16-20. Sen hem och sova, ladda om till en ny dag.

Hoppas ni haft det bra idag och i helgen.

Likes

Comments

Even though we´re going through it

and it makes you feel alone

just know that I would die for you.


Die For You - The Weekend

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra.

Med mig är det okej. Det har varit bättre men det är absolut inte dåligt. Mest typ lite smått trött och så bara. Gick och la mig ganska sent igår kväll, eller ja blir imorse typ. Vet inte varför, det bara blev så.. Och så upp igen vid nio för att åka till banan. Var där en liten stund men tröttnade snabbt eftersom det inte direkt var så mycket action på banan idag om man säger så, haha! Gissar på att de flesta är på VM i Uddevalla. Blir nog inget Uddevalla VM för mig i år, men är lite sugen på att åka dit imorgon ändå.. Men jag får nog hålla mig till vårt klubbmästerskap imorgon istället. Blir ju bra på ekonomifronten iallafall, haha!

Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen faktiskt. KM imorgon och sen på måndag vet jag inte heller vad som händer. Kanske får förbereda mig mentalt inför att skolan ska börja på tisdag haha...gud vad jag inte är taggad. Men det blir vad man gör det till, eller hur..? Sista året som fotoelev, sen börjar livet på riktigt. Herregud.

Likes

Comments

Jag har inte 100% koll på när jag börjar skolan om jag ska vara helt ärlig haha! Men förmodligen är det på måndag nästa vecka. Exakt en vecka kvar. Och jag vet inte riktigt vad jag känner över det.

Jag är absolut inte taggad för skola. Hade hellre jobbat och tjänat pengar. För jag är trött på skolan. Det har jag varit sen typ slutet av ettan. Att ta sig igenom gymnasiet har verkligen gått upp och ner. Jag har velat byta skola, byta inriktning, velat hoppa av totalt, bara inte ha något med skolan att göra. Men jag har lyckats stanna kvar och nu är det bara ett år kvar. Det känns lite konstigt att jag är så nära början på det riktiga "vuxenlivet". Det är snart dags att få börja jobba heltid, tjäna mer pengar och utvecklas ännu mer som person. Lära sig allt nytt vad "vuxenlivet" innebär.

Jag ser fram emot studenten. Verkligen. Och som det verkar för tillfället så har jag ett jobb jag kan komma till efter det. Det är klart det kan ändras, eller att jag kanske hittar något annat. Men jag känner ändå en trygghet i att jag förmodligen har något att komma till sen. Men det finns också andra saker jag väldigt gärna skulle vilja utveckla och så småningom jobba med. Eller det har börjat bli intressant iallafall. Något där jag kan få utnyttja min kunskap inom foto och media, skriva och publicera. Det har inte varit så intressant innan. Men ju mer jag tänkt på det, så verkar det inte så dumt.

Jag hoppas att jag kommer utvecklas ännu mer under detta sista året än vad jag redan gjort. Jag ska faktiskt vara helt ärlig. Har blivit mer framåt och pratglad efter att jag började jobba. Det känns väldigt bra. Och det känns som en vinst för mig, att jag blivit lite mer framåt. Det öppnar upp nya dörrar så småningom. Det tror jag verkligen.

Likes

Comments

Nu äntligen har jag också helg! Ledig söndag och måndag, skönt!

Dagen har ändå gått rätt snabbt. Känns som det gått snabbare än vad det gör när jag jobbar kvällar, även om jag jobbat lika många timmar. Väldigt skönt att dagens arbete är klart iallafall. Blev småstressigt i slutet, men annars så har det gått bra.

Är helt slut i kroppen efter denna veckan, så ska bli skönt med två dagar ledigt. Imorgon står kalas på schemat. Och på måndag hoppas jag på cross. Utöver det vet jag inte vad som händer faktiskt. Antagligen inte så mycket. Tänkte att jag skulle försöka få lite rullians på fb sida och hemsida. Får försöka skrapa ihop lite bilder osv.

Ha en finfin lördag!

Likes

Comments

Hoppas ni startar er helg på bästa sätt! Utgång, mys i soffan, film, kompisar, familj.. Ja vad ni nu tycker om att starta helgen med. Själv har jag inte helg än. Ska jobba imorgon 07:00-16:00. Inte jättetaggad men hoppas dagen går snabbt. Är själv på frukten imorgon, hoppas jag hinner gå igenom alla varor som kommer och gå igenom pallarna i kylen igen. Det ska nog gå bra!

Idag har varit den stressigaste dagen jag upplevt än så länge under tiden jag jobbat där, tror jag iallafall. Många varor som kom, och mitt i allt skulle jag gå från frukten, till deli, till kött, tillbaka till frukten, sen till delin igen. Haha gud ja, lite stressigt måste jag säga. Men det har gått bra. Jag trivs ändå någorlunda bra där. Visst, det är inte super kul att jobba, men vem tycker det egentligen? Så länge man inte mår dåligt över det så är det väl bra antar jag? Har bara 3 dagar ledigt av sommarlovet som är kvar. Känns lite sorgligt att detta är mitt sista sommarlov. Medan andra har njutit av sitt sista sommarlov och tagit vara på den, har jag jobbat kvällar.. Missat crosskvällar också, vilket har varit det värsta... Ska försöka få Mattias att köra i Borås på måndag!

Hoppas ni får en fin fredagkväll!

Likes

Comments

Min super snälla mamma gjorde hallon/björnbärspaj idag! Egentligen var det ju jag som ville det, så att jag kunde få ta del av det goda innan jag ska jobba haha! Men åh så gott det blev. Hon var iväg och plockade hallon igår, super gott!

Likes

Comments

Två av sex arbetsdagar gjorda för denna veckan. Känner mig ganska trött, gjorde jag redan igår haha, vet inte varför.. lite smått ont i huvudet sådär också.

Men men, går att leva med. Pengarna är värt slitet. Hoppas på lite cross sen när jag är ledig söndag och måndag. Så Mattias får väldigt gärna känna att han vill köra på åtminstone måndag! Då blir jag glad.

Hoppas ni mår bra annars. Jag mår okej. Som vanligt haha! Ska ta och sova snart och ladda batterierna.

Är förövrigt sjukt fotosugen, vill bara lägga upp massa bilder här på vad som helst egentligen. Bara jag tycker dom är bra liksom. Har bara inte hunnit med att fixa något än.. men snart hoppas jag på att kunna fixa bilder!

Likes

Comments

Följ mig på instagram!@jonnatphoto