Ibland bjuder livet på helt magiska stunder, denna bilden är tagen under en sån stund.
En kväll när vi var på ön och ser att solen håller på att gå ner och det ser ut att bli sommarens finaste solnedgång.
Vi bestämde oss för att ta båten och lägga oss på öppet vatten och kika på den.


Likes

Comments

Idag har jag varit ner till Norrköping, där jag pluggar, och målat märke. Är med i sektionens styrelse och har därför ansvar över att hjälpa till med det. Har varit så dålig på att engagera mig i sektionen och utskotten och är därför nöjd över att jag tog tag i att göra det nu under sista året. Börjar faktiskt bli lite taggad på skolan och att det bara är ett år mellan mig och arbetslivet.

Likes

Comments

Under kvällen igår kom vi hem från Öland. Inte alls så tokigt alltså. En bra och lugn resa med mycket god mat. Fick till och med vara med och fira vännerna som förlovade sig på resan. Drömgulliga var dom!

Likes

Comments

Idag togs årets tur till Sörping och smultronstället för glassätande. Dessa glassar måste nästan vara kända i hela Sverige alltså. Så det blev jag och tre andra semesterfirande prickar som tog bilen ner för maffiga glassar. På vägen hem svängde vi förbi Norrköping för lite snabbshopping inför Öland dit vi drar på torsdag med vänner.

Likes

Comments

Den här veckan alltså, så mycket häng vid ön. Igår hängde vi ett gäng på ön och bakade pizza i vedeldad ugn. Magiskt gott. När de flesta dragit hem så togs båten på en tur till Arkösund för en middag sen tillbaka till ön för att sova och vakna upp där idag. Fortsatt mysigt idag med sol. Sommar är så underbart alltså.

Likes

Comments

​Egentligen så skulle jag ju typ kunna kopiera det förra inlägget för det är ungefär samma sak som händer idag som tidigare i veckan. Vi ska såklart sola idag också. Känner att det är dags att passa på när det faktiskt är ordentligt med sol och när det är semester.

De har åkt och hämtat båten dock för idag flyttar vi den till en sjö. Det var några som var sugna på wakeboard och ringåkning så det är det som står på schemat. Men innan de åkte så dukade vi upp storfrukost i mitt kök och hade mysmorgon. Det är fint med bra människor och bra dagar.


Likes

Comments

När den man spenderar mest tid med har gått på semester så kan det tänkas att det blir så att man spenderar rätt mycket mer tid tillsammans. Både igår och idag har jag därför tillbringat mycket tid på en brygga och njutit av solen. Underbart om ni frågar mig!

Igår åts årets första kräftor för min del. Ikväll var vi lite vänner som grillade och åt gott ute på ön där vi hänger.

Igår gjorde vi även iordning rabarbersaft som ska stå och dra några dygn så det blir gottigt. Det är verkligen sommar för mig!

Likes

Comments

När jag var i Stockholm i torsdags så köpte jag denna skönheten. En ny handväska nu till sommaren, i perfekt storlek också. Det ryms mycket men inte för mycket heller. Älskar att den är så stilren, inte för mycket detaljer. Minimaliskt, som jag vill ha det.

Likes

Comments

Idag kommer de flesta timmarna spenderas i köket. Har lovat att baka till min brors dotters/guddotters födelsedagskalas som är imorgon. Hon fyller ett år, detta året har gått så fort. Börjar verkligen förstå alla dessa morbröder, fastrar, föräldrars kusiner och så vidare som droppat kommentarer som "nemen gud så stor du blivit". Är helt magiskt att se hur mycket min trollunge har vuxit på bara ett år.

Av mig får hon riktigt söt bomberjacka, klänning och ett tåg till sin tågbana. Kan liksom inte låta bli att skämma bort henne lite. Bakmässigt får det bli kladdkakemuffins och drömmar. Har redan börjat med muffinsen men det lär ta ett tag..


Likes

Comments