View tracker

Hej lovers. Det är fullt ös i mitt liv nu, har inte tagit ett kort med min mobil på två veckor därför får ni en bild från när jag var nyklippt för jag har ju faktiskt klippt av halva mitt hår. Har bara pluggat, pluggat, jobbat och tränat lite. Jag längtar efter att ha lite kul och få skratta hejdlöst. Det ska jag göra i helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Juste det där jag sa om att kylan äntligen var här. Ångrar mig, det blev för kallt. Höstjackorna är för kalla. Kan inte ta fram vinterjackan än, vad ska jag då ha när snön kommer??

Likes

Comments

View tracker

Hej hej, här kommer lite mat igen. Känns som att jag bara lägger upp bilder på mat. Men jag har typ inte gjort något kul sen Gotland. Håller på med examensarbetet så har väldigt långa skoldagar och när jag inte gör det så tränar jag, jobbar eller ligger utslagen på soffan. Vi har deadline på måndag så den här veckan kommer tyvärr inte att bli roligare. Men när vi var och filmade i Farsta i går kväll så åt vi de här ostiga pommesen till middag. De var drömmiga. Är på väg till skolan nu för att sitta och klippa film, så kommer även torsdag och fredag se ut.

Likes

Comments

Nu far vi neråt i landet för två intervjuer med forskare på Göteborgs universitet. Det blir en lång dag för oss med ett tåg hem som går 20.00. Tur jag har Saga med mig!!

Likes

Comments

Det har varit sånt balsam för själen att spendera några dagar på Gotland med det här gänget. Det mysigaste var att åka ut till Fårö och få se vågorna slå stenhårt mot raukerna. Vågorna var säkert 4 meter höga och så mäktiga. Det är läskigt och häftigt på samma gång att tänka och titta på havet, vetskapen om att det finns något så mäktigt som människan inte kan kontrollera. Havet är min största skräck men jag är så imponerad av det!​

Likes

Comments

Äntligen är det höst på riktigt och inget mellanting. Kylan är här och alla snygga myskläder åker fram. Det kommer bli mycket kvällsmys i sängen för mig och Jollis, dels för att det kommer vara många sena kvällar för oss båda och dels för att det är det mysigaste rummet i lägenheten. Godnatt finisar!!

Likes

Comments

Vi har försökt komma någonstans med vårt examensarbete i dag. Vi jobbade bra i ca en timme sen shoppade vi doftljus.

Likes

Comments

INSTAGRAM@jonnawennerberg