Hej gänget!

Nu är jag hemma igen efter en mello-helg i Göteborg. Är helt slut i huvet och kroppen. Men oj så kul vi haft det! På hant.se finns allt ni inte fick se på tv!

Idag har det varit sjukt kallt. Jag letar frenetiskt efter en supervarm jacka för jag orkar när frysa mer!!
Längtar tillbaka till värmen och solstolshäng

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär har min vecka sett ut, jucie och full fart framåt på Stockholms gator. Just detta är från i morse men jag ska ge er en snabbis om min vecka. Jag har jobbar varje dag, såklart!
Måndagen var lugn, var bara på redaktionen hela dagen och kämpade på.
Tisdagen var lite hetsigare, den avslutades med bevakning på galapremiären av Vaiana (stavning).
Onsdagen bjöd på en hel del häng i studion, byline-bilder inför Mellon skulle tas och ett litet inför-program spelades in.
Igår hängde jag med Bert Karlsson hela förmiddagen, snackade kändisskvaller och betygsatte semlor.
Idag har varit massssa förberedelser inför mellon, vi fick bland annat en hel del produkter av Vass PR som vill hjälpa oss att vara fina framför kameran. Dagen avslutades med snittar och öl tillsammans med hela redaktionen, nu ska jag hem å ha en sjukt trevlig kväll!

Likes

Comments

I torsdags gick jag och Johanna på pressreleasen för Sephoras vårkollektion. Vass PR stod för kalaset och det var succé trots att vi ägnade all vår tid åt godiset och polaroidkameran istället för produkterna.

Likes

Comments

Mitt flöde var så otroligt fint igår. Jag blir stolt över att vara kvinna när jag ser allt detta. Men något som gör ont att tänka på är att vi behöver någonting som Womens March, borde det inte vara en självklarhet med lika värde 2017? Borde inte alla människor förstått att alla människor i alla former är exakt lika mycket värda? Sen har vi den där presidenten i USA, han som ej får nämnas vid namn. Han och alla hans anhängare skrämmer mig. Men förhoppningsvis kommer vi nått steg i rätt riktning!

Likes

Comments

Det är dags att säga hej då till mitt 22-åriga jag. Jag har haft ett spännande, händelserikt men ändå trögt år som 22-åring. Som människa har jag växt extremt mycket, jag har jobbat en hel del på mitt självförtroende och har satt mig själv på prov många gånger.

22 var det året som jag bestämde mig för att aldrig vara tyst när någon uttrycker sig dumt, jag skrev en c-uppsats helt själv, jag jobbade mycket mer än vanligt på det, jag gjorde ett examensarbete, fick en grym praktik, tog min journalistexamen efter tre års slit och fick mitt första jobb som journalist på det. Det var första gången jag stod på röda mattan och intervjuade några av de mest kända personerna i Sverige.

22 var det året som jag såg Håkan Hellström med Lina tre gånger, Maggio en gång och Darin en gång. Jag har fått flera nya vänner som jag vet att jag kommer att hålla kärt. Jag har rest en hel del och varit i Asien för första gången. Jag har dansat mycket, jag har ätit massor med god mat och druckit otroligt goda drinkar.

Imorgon fyller jag 23 och är så spänd på vad det har att bjuda på. Tack 22 för att jag har sagt hej då till långt hår, skolan, Dressmann, dålig självkänsla, fördomar och alla sexistiska puckon i min närvaro och hej till kort hår, Journalistexamen, Hänt, självförtroende och sgirl power!

Godnatt och hejdå mitt 22-åriga jag, tack för allt du lärt mig!

Likes

Comments

Nu har jag landat efter en intensiv helg. I fredags tog jag journalistexamen och hade en så sjukt bra dag/kväll/natt med mina grymma klasskompisar.
Vi var på Kåken och tog ännu en gång en miljon bilder på deras coola toaletter!


I lördags var jag trött, jag skulle hem till mamma och bara mysa på soffan (trodde jag). Joel var svinseg när vi skulle åka dit, han, världens mest stressade människa när det gäller att förflytta sig gick för första gången sen jag träffat honom långsamt ned för trappan till bilen. Jag fick panik och frågade "Vad fan håller du på med? Varför går du så jäääkla långsamt?" varpå han svarar "Vad har du bråttom till?" Jag hade ju inte bråttom till någonting, men jag tycker inte om när saker går långsamt och jag ville bara hem till min mamma ju!!

Det visade sig att vi faktiskt hade en tid att passa, men att vi absolut inte fick komma för tidigt. Väl hemma hos mamma så flyger hon ut genom dörren jättefint klädd varpå jag tänker "oj mamma måste verkligen ha saknat mig, vi har ju ändå inte setts på två veckor" men hon ger mig en jättesnabb kram och skickar mig till baksidan för att hämta lite Pepsi Max till middagen. "Varför hämtar hon inte det själv bara?" Tänkte jag men var för trött för att ifrågasätta och gick bara bak.

Där bak i uterummet stod mina bästisar och hela min mamma-familj, inklusive min moster, morbror och kusiner som kommit hela vägen från Göteborg bara för lilla mig. Alla var där och jag började gråta. Jag blev så chockad och glad, jag har aldrig känt mig så älskad och så lyckligt lottad. Och vill egentligen bara säga tack för att ni gjorde detta för mig, för att ni lurade mig och för att ni gjorde min examen oförglömlig❤

Mitt i mitt utbrott på Joel så smygfotade han den här bilden på mig och skickade till mamma....

Likes

Comments

Vädret har inte varit på vår sida de här dagarna i Rayong men vi har hängt på stranden ändå. Isabelle och Emilia är här hos oss nu. Imorgon blir det Bangkok!

Likes

Comments

Hej snyggingar!!
Jag är fortfarande i Thailand, har njutit till tusen på dröm-ön Koh Samet i fyra dagar. Vi bodde på ett supermysigt hotell där, efter två dagar mötte vi upp Isabelle (som jag inte träffat på två månader) Emilia, Olle och Jocke. Nu är jag och Joel tillbaka i Rayong, imorgon kommer Isabelle och Emilia hit sen åker vi tillsammans till Bangkok på måndag och stannar där tills det är daga för hemfärd på torsdag. Här kommer Koh Samet i bilder

Alltså åk dit om ni kan. Stränderna är kritvita, vattnet är ljusblått och allt är billigt. Det var drömmigt!

Likes

Comments

Jag hade ju en sak att berätta för er, som nu inte är så hemligt eller en stor grej längre. Men jag har fått mitt första journalist-jobb (Yaaay) Jag blir kvar på Hänt i ett par månader till att börja med och är suuuperpepp på det. Så ni vet!

Likes

Comments

Heeeej! Vad bra det gick att uppdatera här. Ligger på en strand i Thailand just nu och verkligen njuter. Har inte ens koll på vilken dag det är. Vi har i alla fall köpt nå biljetter till någon nyårsfest som ska vara nere på stranden. Det blir ju inga fyrverkerier för oss då det är sorgeår men kanske får slänga iväg någon lanterna eller sååå.

Vi är just nu i Rayong där vi hyrt en lägenhet, här ska vi bara chilla tills på måndag, då drar vi till Koh Samet och hänger där i fyra dagar, sen tillbaka till Rayong och den 9e drar vi till Bangkok och hänger där tills vi ska åka hem!

Likes

Comments

INSTAGRAM@jonnawennerberg