Okej, nu har jag skjutit på det här tillräckligt länge.


För drygt två månader sen bestämde sig jag och Joel för att det inte längre fungerar mellan oss. Vi är alltså inte tillsammans längre. 


 Bor numera i Johanneshov i en mysig liten lägenhet där jag trivs så bra. Har en 15 minuters resa till jobbet och en 10 minuters promenad in till Skanstull. Mår!


Sedan har jag fått fast anställning på Hänt. Vilket innebär att stressen kring att ha jobb inte existerar för mig. En otroligt lycka och lättnad. Mår ännu mer!


Sen så så är min syster på andra sidan jorden, jag har inte träffat henne på snart två månader. Känner en viss tomhet, ett hål och en saknad som inte kan fyllas av telefonsamtal. Men det gör mig så glad att hon är ute och upptäcker världen, att hon gör saker som gör henne lycklig och att hon skapar minnen för livet. Trots att jag längtar ihjäl mig efter henne!


Att vara singel och bo ensam har fått mig att växa masssssor. Jag mår trots all turbulens och magkatarr bra. Jag ser fram emot en massa saker och vet att jag har mycket glädje framför mig.


Jag vet att jag inte har någon skyldighet att berätta detta. Men jag vet också att snacket går och att många är nyfikna. Så nu vet ni!

Puss, kram, hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå gänget.


Ja det var länge sen osv. Allt det där ni vet. Men jag har inte velat skriva faktiskt. Sen såg jag att jag typ har mer läsare nu än när jag faktiskt bloggande. Gissar att många är nyfikna på vad som händer i mitt liv och jag kan säga er att på en månad har det hänt mer i mitt liv än vad det gjort de senaste åren.


Känner att jag måste fila lite på hur mycket jag ska berätta och hur jag ska få fram det, vet att många spekulerar och att många är nyfikna. Men vill inte bara kasta ut allting...

Likes

Comments

I tisdags fick jag lära mig lite mer om sömn. Vad som påverkar sömnen och hur jag får ut så mycket vila som möjligt.

Det jag främst tog med mig från informationen vi fick var att det är bra att träna innan man ska sova. Jag har alltid hört att man kommer upp i varv när man tränat och att det tar en stund för kroppen att varva ner = att sömnen blir sämre. MEN Fitbit lärde mig att så är inte fallet. Att träna innan man ska sova är väääldigt bra för sömnen. Så det tänkte jag att ni skulle få lära er av mig nu, höj pulsen (hur ni vill såklart) innan ni ska sova. Så kommer ni sova såå mycket bättre!


Jag fick med mig en Fit Bit Alta hem så nu ska jag se till att få pli på min vila.

Tack Fitbit för viktig morgon

Likes

Comments

Hej gänget!

Nu är jag hemma igen efter en mello-helg i Göteborg. Är helt slut i huvet och kroppen. Men oj så kul vi haft det! På hant.se finns allt ni inte fick se på tv!

Idag har det varit sjukt kallt. Jag letar frenetiskt efter en supervarm jacka för jag orkar när frysa mer!!
Längtar tillbaka till värmen och solstolshäng

Likes

Comments

I torsdags gick jag och Johanna på pressreleasen för Sephoras vårkollektion. Vass PR stod för kalaset och det var succé trots att vi ägnade all vår tid åt godiset och polaroidkameran istället för produkterna.

Likes

Comments

Mitt flöde var så otroligt fint igår. Jag blir stolt över att vara kvinna när jag ser allt detta. Men något som gör ont att tänka på är att vi behöver någonting som Womens March, borde det inte vara en självklarhet med lika värde 2017? Borde inte alla människor förstått att alla människor i alla former är exakt lika mycket värda? Sen har vi den där presidenten i USA, han som ej får nämnas vid namn. Han och alla hans anhängare skrämmer mig. Men förhoppningsvis kommer vi nått steg i rätt riktning!

Likes

Comments

Nu har jag landat efter en intensiv helg. I fredags tog jag journalistexamen och hade en så sjukt bra dag/kväll/natt med mina grymma klasskompisar.
Vi var på Kåken och tog ännu en gång en miljon bilder på deras coola toaletter!


I lördags var jag trött, jag skulle hem till mamma och bara mysa på soffan (trodde jag). Joel var svinseg när vi skulle åka dit, han, världens mest stressade människa när det gäller att förflytta sig gick för första gången sen jag träffat honom långsamt ned för trappan till bilen. Jag fick panik och frågade "Vad fan håller du på med? Varför går du så jäääkla långsamt?" varpå han svarar "Vad har du bråttom till?" Jag hade ju inte bråttom till någonting, men jag tycker inte om när saker går långsamt och jag ville bara hem till min mamma ju!!

Det visade sig att vi faktiskt hade en tid att passa, men att vi absolut inte fick komma för tidigt. Väl hemma hos mamma så flyger hon ut genom dörren jättefint klädd varpå jag tänker "oj mamma måste verkligen ha saknat mig, vi har ju ändå inte setts på två veckor" men hon ger mig en jättesnabb kram och skickar mig till baksidan för att hämta lite Pepsi Max till middagen. "Varför hämtar hon inte det själv bara?" Tänkte jag men var för trött för att ifrågasätta och gick bara bak.

Där bak i uterummet stod mina bästisar och hela min mamma-familj, inklusive min moster, morbror och kusiner som kommit hela vägen från Göteborg bara för lilla mig. Alla var där och jag började gråta. Jag blev så chockad och glad, jag har aldrig känt mig så älskad och så lyckligt lottad. Och vill egentligen bara säga tack för att ni gjorde detta för mig, för att ni lurade mig och för att ni gjorde min examen oförglömlig❤

Mitt i mitt utbrott på Joel så smygfotade han den här bilden på mig och skickade till mamma....

Likes

Comments

Vädret har inte varit på vår sida de här dagarna i Rayong men vi har hängt på stranden ändå. Isabelle och Emilia är här hos oss nu. Imorgon blir det Bangkok!

Likes

Comments

Hej snyggingar!!
Jag är fortfarande i Thailand, har njutit till tusen på dröm-ön Koh Samet i fyra dagar. Vi bodde på ett supermysigt hotell där, efter två dagar mötte vi upp Isabelle (som jag inte träffat på två månader) Emilia, Olle och Jocke. Nu är jag och Joel tillbaka i Rayong, imorgon kommer Isabelle och Emilia hit sen åker vi tillsammans till Bangkok på måndag och stannar där tills det är daga för hemfärd på torsdag. Här kommer Koh Samet i bilder

Alltså åk dit om ni kan. Stränderna är kritvita, vattnet är ljusblått och allt är billigt. Det var drömmigt!

Likes

Comments

Jag hade ju en sak att berätta för er, som nu inte är så hemligt eller en stor grej längre. Men jag har fått mitt första journalist-jobb (Yaaay) Jag blir kvar på Hänt i ett par månader till att börja med och är suuuperpepp på det. Så ni vet!

Likes

Comments

INSTAGRAM@jonnawennerberg