I torsdags gick jag och Johanna på pressreleasen för Sephoras vårkollektion. Vass PR stod för kalaset och det var succé trots att vi ägnade all vår tid åt godiset och polaroidkameran istället för produkterna.

Likes

Comments

Mitt flöde var så otroligt fint igår. Jag blir stolt över att vara kvinna när jag ser allt detta. Men något som gör ont att tänka på är att vi behöver någonting som Womens March, borde det inte vara en självklarhet med lika värde 2017? Borde inte alla människor förstått att alla människor i alla former är exakt lika mycket värda? Sen har vi den där presidenten i USA, han som ej får nämnas vid namn. Han och alla hans anhängare skrämmer mig. Men förhoppningsvis kommer vi nått steg i rätt riktning!

Likes

Comments

Det är dags att säga hej då till mitt 22-åriga jag. Jag har haft ett spännande, händelserikt men ändå trögt år som 22-åring. Som människa har jag växt extremt mycket, jag har jobbat en hel del på mitt självförtroende och har satt mig själv på prov många gånger.

22 var det året som jag bestämde mig för att aldrig vara tyst när någon uttrycker sig dumt, jag skrev en c-uppsats helt själv, jag jobbade mycket mer än vanligt på det, jag gjorde ett examensarbete, fick en grym praktik, tog min journalistexamen efter tre års slit och fick mitt första jobb som journalist på det. Det var första gången jag stod på röda mattan och intervjuade några av de mest kända personerna i Sverige.

22 var det året som jag såg Håkan Hellström med Lina tre gånger, Maggio en gång och Darin en gång. Jag har fått flera nya vänner som jag vet att jag kommer att hålla kärt. Jag har rest en hel del och varit i Asien för första gången. Jag har dansat mycket, jag har ätit massor med god mat och druckit otroligt goda drinkar. Mina relationer har utvecklats på alla håll, jag har aldrig varit närmre min familj eller haft det bättre med Joel.

Imorgon fyller jag 23 och är så spänd på vad det har att bjuda på. Tack 22 för att jag har sagt hej då till långt hår, skolan, Dressmann, dålig självkänsla, fördomar och alla sexistiska puckon i min närvaro och hej till kort hår, Journalistexamen, Hänt, självförtroende och sgirl power!

Godnatt och hejdå mitt 22-åriga jag, tack för allt du lärt mig!

Likes

Comments

Nu har jag landat efter en intensiv helg. I fredags tog jag journalistexamen och hade en så sjukt bra dag/kväll/natt med mina grymma klasskompisar.
Vi var på Kåken och tog ännu en gång en miljon bilder på deras coola toaletter!


I lördags var jag trött, jag skulle hem till mamma och bara mysa på soffan (trodde jag). Joel var svinseg när vi skulle åka dit, han, världens mest stressade människa när det gäller att förflytta sig gick för första gången sen jag träffat honom långsamt ned för trappan till bilen. Jag fick panik och frågade "Vad fan håller du på med? Varför går du så jäääkla långsamt?" varpå han svarar "Vad har du bråttom till?" Jag hade ju inte bråttom till någonting, men jag tycker inte om när saker går långsamt och jag ville bara hem till min mamma ju!!

Det visade sig att vi faktiskt hade en tid att passa, men att vi absolut inte fick komma för tidigt. Väl hemma hos mamma så flyger hon ut genom dörren jättefint klädd varpå jag tänker "oj mamma måste verkligen ha saknat mig, vi har ju ändå inte setts på två veckor" men hon ger mig en jättesnabb kram och skickar mig till baksidan för att hämta lite Pepsi Max till middagen. "Varför hämtar hon inte det själv bara?" Tänkte jag men var för trött för att ifrågasätta och gick bara bak.

Där bak i uterummet stod mina bästisar och hela min mamma-familj, inklusive min moster, morbror och kusiner som kommit hela vägen från Göteborg bara för lilla mig. Alla var där och jag började gråta. Jag blev så chockad och glad, jag har aldrig känt mig så älskad och så lyckligt lottad. Och vill egentligen bara säga tack för att ni gjorde detta för mig, för att ni lurade mig och för att ni gjorde min examen oförglömlig❤

Mitt i mitt utbrott på Joel så smygfotade han den här bilden på mig och skickade till mamma....

Likes

Comments

Vädret har inte varit på vår sida de här dagarna i Rayong men vi har hängt på stranden ändå. Isabelle och Emilia är här hos oss nu. Imorgon blir det Bangkok!

Likes

Comments

View tracker

Hej snyggingar!!
Jag är fortfarande i Thailand, har njutit till tusen på dröm-ön Koh Samet i fyra dagar. Vi bodde på ett supermysigt hotell där, efter två dagar mötte vi upp Isabelle (som jag inte träffat på två månader) Emilia, Olle och Jocke. Nu är jag och Joel tillbaka i Rayong, imorgon kommer Isabelle och Emilia hit sen åker vi tillsammans till Bangkok på måndag och stannar där tills det är daga för hemfärd på torsdag. Här kommer Koh Samet i bilder

Alltså åk dit om ni kan. Stränderna är kritvita, vattnet är ljusblått och allt är billigt. Det var drömmigt!

Likes

Comments

Jag hade ju en sak att berätta för er, som nu inte är så hemligt eller en stor grej längre. Men jag har fått mitt första journalist-jobb (Yaaay) Jag blir kvar på Hänt i ett par månader till att börja med och är suuuperpepp på det. Så ni vet!

Likes

Comments

Heeeej! Vad bra det gick att uppdatera här. Ligger på en strand i Thailand just nu och verkligen njuter. Har inte ens koll på vilken dag det är. Vi har i alla fall köpt nå biljetter till någon nyårsfest som ska vara nere på stranden. Det blir ju inga fyrverkerier för oss då det är sorgeår men kanske får slänga iväg någon lanterna eller sååå.

Vi är just nu i Rayong där vi hyrt en lägenhet, här ska vi bara chilla tills på måndag, då drar vi till Koh Samet och hänger där i fyra dagar, sen tillbaka till Rayong och den 9e drar vi till Bangkok och hänger där tills vi ska åka hem!

Likes

Comments

Jag gjorde vimmel-debut igår på galapremiären av "Hundraettåringen" mig hittade man framför kameran med en mic i handen. Haffade alla kända ansikten jag kunde se för att få ett par roliga ord från dem. Sjukt roligt och en sjukt bra grej för självkänslan. Känner att jag växte lite igår. Det var kul!

Likes

Comments

Hej! I dag igen.

Tänkte jag skulle berätta för er vad som händer just nu. Nu jobbar jag fram till den 27e december, varje dag. Inklusive julafton. Dock får jag vara ledig på juldagen för då är det ingen som vill köpa kläder eller som gör något galet i kändisvärlden som måste rapporteras in. Därför får även jag vara ledig då.


Sen, den 28e december så drar jag och Jolle till Thaaaailand. Gud har längtat sen i mars och nu är det typ bara en vecka kvar. Vi är är så välförtjänta av den här semestern, jag ska njuta så mycket. Verkligen bara ladda batterierna och komma tillbaka pigg, fräsch och glad. För dagen efter vi kommer hem så tar jag och min klass äntligen examen. Och alltså OM det ska firas.


Drygt en vecka efter det så fyller jag år också och det är inte heller så tråkigt och om allting går som det ska så händer det nästan något ännu roligare samma vecka, men det tänker jag inte berätta för er nu. Puss

Likes

Comments

INSTAGRAM@jonnawennerberg