Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens lunch fick bli på stadskällaren tillsammans med Natacha, som äntligen är här!!!!, och med mamma. Har aldrig ätit lunchbuffén där, men mums vad gott det var!
Har precis duschat och gjort mig klar för att åka iväg och äta julbord med Nils jobb. Har verkligen längtat efter julmaten, och nu drar det igång. Min blogg handlar endast om mat nu för tiden haha.

Likes

Comments

Mitt nya fina timglas från ZaraHome.

Likes

Comments

På fredagen så flög jag och Nils ner till Stockholm (efter 4 timmars försening) för att se idolfinalen. Vilken upplevelse. Vi träffade idolerna, drack bubbel och skrek som fan då Chris vann.

Likes

Comments

Vardag

Söndag och första advent. Vi vaknade vid halv nio, drog oss i sängen en stund, sen steg vi upp och gjorde en god frukost. Planerna idag lyder så som att vi har tvättid (som vanligt på söndagar), sen ska vi med Melissa på skyltsöndag i Skelleftehamn. Så himla mysigt. Hoppas ni får en bra första advent!

Likes

Comments

Alltså ser ni så gott?? Önskar att ni kunde smaka, för gott var det!
Som sagt så har min dag verkligen varit fullbokad. Även om det bara varit jobb och middagsplaner på schemat. Var hemma vid 16.30 från jobbet, sen hade vi ett bord bokat kl 18. Kom ganska precis hem efter en sjukt god plankstek och några (många) glas vin.
Imorgon är det första advent, men också min och Nisses 4års dag tillsammans. Så himla roligt! Nu ska vi krypa under täcket och slå på en film, sovgott!

Likes

Comments

​Precis kommit hem från jobbet och ska bara göra mig klar, sen drar vi på middag med mamma & co!

Likes

Comments

Instagram@jonnastrandh