Mode & Stil, Vardag

En liten uppdatering från de senaste dagarna^

Jag har precis slutat jobba för dagen och nu sitter vi i bilen påväg till Ammarnäs. Så skönt att bara få komma bort lite. Vi stannar där över helgen och på måndag börjar en ny jobbvecka om. Ha en underbar helg, så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Då mamma kom hem till oss en tidig, ledig morgon med godaste frukosten.

Likes

Comments

Vardag

Igår jobbade jag till 16.30 Sen for vi hem till mamma och Greger, för att fira själva födelsedagskillen som fyllde 50år. Riktigt mysigt, med god mat, god dryck och glatt sällskap.

Likes

Comments

Mode & Stil, Vardag

Har jobbat sjukt mycket senaste tiden. Hade en ledig dag i måndags, sen rullar det på med jobb fram till fredag nästa vecka. Då tar vi en helg i Ammarnäs och tar igen lite tid tillsammans.
Dragit igång med träning och kost igen och det känns sjukt spännande och jag är ovanligt taggad! Jätteroligt! Dagen idag ser ut som träning, jobb och kolla på Nils match ikväll. Inget mer med det. Kram.

Likes

Comments

Vardag

Händer inte så mycket för mig just nu. Rullar mellan jobb, kompisar och shopping haha. Det är liksom det som har hänt. Jobbat nästan alla dagar denna vecka och ska jobba även imorgon. Vi har haft en lagom mysig hemmakväll ikväll. Lite gott snacks och en film satt bra. Snart skallar jag kudden. Kram på er!

Likes

Comments

Vardag

Gårdagen blev inte alls som planerad haha. Jag bjöd hit Sanna för att ha en liten "picknick" i det otroligt varma och soliga vädret. Men blev inringd på jobb innan hon ens hann börja dra sig hitåt. Så jag for och jobbade. Sen for jag hem till mamma tillsammans med bland annat Sanna för att äta surströmming. Gud vad jag har längtat.
Kom hem sjukt sent och alldeles för lullig. Men jag är vaken och har nyätit. Blev inkallad på jobb även idag, så ska bara göra mig klar sen ska jag traska till stan. Jobbar stängning så händer nog inte så mycket mer för dagen.
Hoppas ni mår bra. Kram!

Likes

Comments

Instagram@jonnastrandh