Vardag

Här regnar det sjukt mycket till och från idag. Ganska skönt att bara ligga inne, på min lediga dag och lyssna på smattret. Småstädar litegrann, förbereder till midsommar och skriver upp bloggidéer.
Väntar i princip bara på att klockan ska slå fyra, så vi kan fara till flygplatsen och hämta min allra bästavän som av någon anledning fick för sig att flytta söderut. Längtar.

Likes

Comments

Vardag

I lördags bestämde vi oss för en lugn hemmakväll med film och snacks. Men det slutade med att vi drog en runda med kompisar och det slutade med att vi var hemma 7 (!!!) på morgonen. Det händer absolut aldrig mig, är hemma senast 2 dom få gångerna som jag festar. Igår låg vi helt döda hela dagen sen körde vi hem Amanda.
Jobbat hela dagen och är ganska så nykommen hem. Känns skönt att inte jobba kväll, är fortfarande trött haha.. Hoppas eran helg har varit lika fartfylld som min. Kram

Likes

Comments

Efter en svängom till mor för surströmming och massa prat så fick vi oss en lyckad gårdag och en perfekt start på helgen.

Likes

Comments

...nästan. Jag jobbar imorgon men sen har jag ledigt på söndag. Är även ledig idag och ska försöka sitta inne hela dagen pga solbränd haha.. Ikväll då Nils slutar jobba så ska vi hem till mamma och äta surströmming och umgås lite där. Hoppas att ni får en underbar helg!

Likes

Comments

Mode & Stil, Vardag

Hej fina ni! Igår var det så bra väder så jag for hem till mamma och lånade altanen hela dagen. Satt ute i totalt 5 timmar och wow vad bränd jag blev. Går runt och har ont.. På kvällen så umgicks jag med finaste Alicia och Sanna. Vi åt middag i kvällssolen och snackade massa skit. Så mysigt.
Torsdag idag och idag under dagen har jag varit med mamma. Vi tog igen lite förlorad tid med varandra och hade det allmänt mysigt i solen. For och jobbade vid 14 och har precis kommit hem. Ser lite YouTube och sedan ska jag skalla kudden. Helg imorgon, håll ut!! Kramar

Likes

Comments

Aaaaah vilken film!!! En riktig Jonna-film som får en att gråta. Jag är helt svag för kärleksfilmer, speciellt då det involveras sjukdomar och ungdomar. Se den, så kommer ni att börja uppskatta de små sakerna i livet.
KRAM

Likes

Comments

Instagram@jonnastrandh