View tracker
Vardag

Igår gjorde jag stan med mamma och hon bjöd mig på lunch. Jag jobbade och gjorde lite ärenden med Nils, åt middag hos Nils föräldrar och blev erbjuden ännu ett jobb. En fullspäckad dag helt enkelt, som jag gillar dom. Idag är däremot en ännu lugnare dag. Ligger bara inne, småstädar lite och väntar på att Nils ska komma hem bara. Imorgon väntas mer trevligheter. Hejsvejs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Resa, Vardag

Vilken helg! Vi for till Umeå på fredagen, checkade in på hotellet och tog det bara lugnt. såg lite Idol och åt skräpmat. Lördagen var vår årsdag tillsammans, så vi shoppade under dagen, mestadels julklappar, var på besök hos frisören och gick ut och åt middag. Kvällen fortsatte med lite (för många) drinkar, minigolf och mys. Söndag innebar utcheckning. Så vi packade ihop våra saker och rullade vidare mot Avion och Ikea där vi tog tag i den sista shoppingen. Sammanfattningsvis en väldigt mysig helg med en hel del mat och kärlek.

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Inatt får vi rå om den här stjärnan, ska bli spännande haha. Amanda är också på besök och vi ska laga tacos till middag ikväll och se hockeyn. Hoppas ni får en mysig lördag!

Likes

Comments

Vardag

Idag hade jag lite saker att göra inne i stan, bland annat att fylla på mina fransar. Så jag tog mig en promenad till stan och väl där så fick jag ett sms om att min beställning fanns att hämta ut på Akademibokhandeln. Och jäklar vad jag ser fram emot att få läsa Therese bok! Har bläddrat lite i den och jag lär ju ha läst ut den redan ikväll haha.

Likes

Comments

Vardag

Mår betydligt mycket bättre idag! Har sovit som en stock alldeles för länge inatt och vaknade därmed lite för sent också. Idag ska vi in till stan för lite ärenden, sen ska vi äta middag hemma hos mamma. Ska bli mysigt, har inte varit hem till henne på ett tag. Imorgon blir det att jobba för min del, vilket känns helt okej!

Likes

Comments

Vardag

Migrän, migrän, migrän.... Grejen med min migrän är att den börjar krypa sig på redan dagen innan. Då är den lätthanterlig och inte alls så illa som dagen efter. Då tar jag mig en alvedon och en Ipren sen somnar jag vanligtvis direkt efter middagen & vaknar upp dagen efter med migränhuvudvärk som får mig att vilja plocka ner gudarna och fråga vad som försiggår.

På telefonen slår jag på flygplansläge och lägger den långt bort, den vill jag inte ha något med att göra. Sen hoppas jag på att det aldrig ska bli ljust ute så jag får leva under täcket och mörkret hela dagen.

Likes

Comments

Vardag

Började dagen med att göra bort allting som vanligt. Tvätt och lite städning, renbäddning av säng osv. Vid 15 så for vi till Nils morföräldrar och "firade" farsdag litegrann, med gott fika och lite presenter. Sedan vankades det kinamat hos svärföräldrarna. Nu sitter vi bara i soffan och Nils ska snart iväg för att spela innebandy. Imorgon blir det jobb efter en och en halv vecka gåendes hemma. Är lite spänd, hoppas det går bra utan att det ska göra ont haha..

Likes

Comments