Vardag

Just nu rullar jag bara mellan jobbet, sängen och soffan. Jobbar sista dagen imorgon, sen går jag på långhelg fram till måndag. Inga planer för helgen, vilket känns ganska skönt. Då drar vi oftast igång något spontant, det gillar vi. Snart helg mina vänner, kämpa!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Tisdag idag och jag börjar jobba klockan 12. Älskar att börja lite senare på dagarna, då hinner man mysa till det lite och se nyhetsmorgon i lugn och ro. Hoppas eran dag startar lika bra som min! Kram

Förresten!! Såg att jag idag är en bubblare, så himla kul!

Likes

Comments

Vardag

Söndag, söndag, söndag. Älskar dem. Idag är jag ledig från jobbet och har redan hunnit med att starta tvätten, dammsugit och vi har fått i oss en brunch. Vi har absolut inga planer för dagen, vilket oftast slutar med en promenad och matlagning inför veckan. Kram på er

Likes

Comments

Vardag

Oooohh igår fyllde min lillasyster (inte så liten längre) 18 år!! Så vi gick ut och åt hela familjeskaran, hon fick lite presenter och jag lärde henne allt jag kan om drinkar. Kvällen blev inte så lång, men trevlig var den.

Likes

Comments

Vardag

Jag har hamnat i en apelsin-period och äter säkert 3 apelsiner om dagen. Mums.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

Nykommen hem från jobbet och nedslagen i soffan. Imorgon vankas ledighet och jag ska inte göra någonting alls. Ska bara försöka kurera mig och fokusera på att bli 100% frisk. Ha en underbar vecka!

Likes

Comments