Imorgon gör jag min första tenta och denna lediga fredag har jag spenderat med att plugga sen jag vaknade runt 10. Vi har fått tentafrågorna innan så de senaste veckorna har bestått av att svara på dessa frågor. Idag har jag skrivit om svaren och försök till att komma ihåg vad jag pluggat på i flera veckor. Det som jag tycker är det som är svårast med tentan är att man behöver komma mål från läroplanen och reflektera kring dessa.

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag inte har kunnat ta mig ur sängen. En sån dag då allt suger och det finns ingenting som gör mig glad och det har varit väldigt många såna här dagar den senaste tiden. Det får mig att börja fundera om det här var rätt val? Att flytta 74 mil hemifrån och är plugga rätt? Och är det förskollärare jag vill bli?
Jag saknar alla och ja jag har fått några fantastiska vänner här men det är annorlunda. De har inte en aning om vad jag har varit med om i livet och jag är inte redo att berätta det heller tyvärr.
Sedan jag kom hit så har 2 personer som jag stått nära dött. Och jag vet inte hur jag ska klara det här..

  • 2 readers

Likes

Comments

De två personerna ni ser på de två bilderna var två av de bästa personerna jag känt men tyvärr fick jag inte vara vän med de särskilt länge pga två sorgliga händelser.
Tim och Birk ni var två fantastiska människor men jag känner på mig att ni är ännu bättre änglar. Mina änglar i himlen. Jag saknar er varje dag och jag kommer aldrig att sluta göra det.

Tim du var one of a kind. Du var så godhjärtad och brydde dig så mycket och människorna i din omgivning. Du hade ett hjärta av guld ingen kunde förstöra.

Birk jag kände dig inte särskilt bra men den sidan jag fick se av dig var fantastisk. Så glad, trevlig och pratglad. Tänkte mycket på andra. Ingen kunde förstöra den godhet du hade inom dig.


Älskar er & saknar er så mycket!

  • 1 readers

Likes

Comments