Imorgon går äntligen flytten. Imorgon blir jag Lulebo igen. Back to the snow!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista styrelsehelgen med distriktstyrelsen för svenska kyrkans unga i Uppsala stift. Och efter lite möte har vi tagit paus i mötet och tar julmys hela kvällen med lagning av julmat vilket blev ovanligt roligt och med julmat, julmusik och underbart trevligt och välbehövligt. Vad jag tycker om dessa människor.
Bilderna får prata lite för sig själva.

Likes

Comments

I torsdags åkte jag upp till Luleå för att umgås med de bästa människorna jag vet.
När jag kom dit var det dock snöstorm och svinkallt och man såg knappt vart man skulle gå så Najs välkomnande eller inte.

Sen så mötte bästa Lovisa mig vid bussen och det var så oerhört kul att se henne igen. Min lilla darling, min älskling.

Sen var det fest hela helgen och på lördagsnatten så spelade norlie & kkv på STUK. Men påväg mot stuk så råkade jag kliva på en glasbit som gick rakt genom skon och in i min fot så var inte så jävla najs. Men det var en väldigt bra helg och jag är taggad till januari då jag flyttar upp igen.

Likes

Comments

Jag saknar dig jag saknar dig min bror 😢🎵
Det har snart gått 6år sen jag träffade dig för sista gången. Jag tänker ofta på det och att jag vill tillbaka till det ögonblicket. Ögonblicket då vi sa hej då vi ses snart igen. Men vi sågs inte igen. Tiden gick och minuter blev till timmar. Timmar blev till dagar. Dagar blev till veckor. Veckorna blev till månaderna och månaderna blev till år och sakta men säkert accepterar jag att du är borta men glömmer dig det kommer jag aldrig att göra. Bror det är du och jag in i kaklet ❤️💜

Likes

Comments

You boy, you get my heart to race every time i see you and you don't even realise it. Realise that i have had a crush on you for so many years. My heart race even when i write this. And I don't even know how this happend. But boy i'm in love with you but i'm scared and you don't even know it. Cause i'm so scared but even then when i see your beautiful smile my day just got so much better. I'm in love with you J.H ❤️

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag inte bloggat på ett tag men det kan ha att göra med att jag nästan inte gjort något sen jag kom hem från Luleå. Jag har varit på arbetsförmedlingen och hunnit bli förkyld iaf.  I helgen har jag varit i undersvik på konfaläger vilket var väldigt trevligt och roligt.  Vi hann med mycket på en helg. Idag har jag varit på infomöte för funktionärer inför teologifestivalen.  Vilket jag tycker ska bli väldigt intressant och roligt att få vara en del av.  Så det har varit mycket resande på sista tiden. 
Just nu vill jag bara ha ett jobb.  Så jag inte blir så passiv och gör något om dagarna.  Jag vill också ha några nya vänner som inte festar så mycket. Det har blivit så mycket med det så jag vill tona ner det och försöka bli en vuxen och förståndig människa.  Ja jag vet inte men jag vill inte dricka så jag inte minns vad jag gjort eller tills jag spyr så typ 3-4 öl räcker. 

Ha det bra peeps 😘

Likes

Comments

Jag vill inte flytta.  Jag kommer sakna dig.  Jag kommer sakna dig så mycket.  Du lämnar ett hål i mitt hjärta.  Jag kommer sakna dig.  Jag älskar dig fast jag vet att du inte älskar mig på det sättet.  Jag är kär i dig.  Jag är kär i dig det är därför jag gör allt för dig.  Det är därför jag bär hem dig när du är för full.  Det är därför jag dansar hela nätter för att få spendera tid med dig. Jag älskar dig och jag kommer sakna dig.  Vi för evigt älskade bästa vän.  💕😘

Likes

Comments

Jag firade nyår utanför Göteborg med bästa bitchen.  Vi käkade tacos drack alkohol spelade spel och hade roligt.  Öppnade champagnen, tände tomtebloss och fyrverkerier vid 12 slaget och fick världens vekaste kyss av bitchen.  Efter 12 slaget kom i igång på riktigt. Hällde i mig en hel champagne flaska och dansade halva natten.  Sen kom bitchens kompis med den underbart smarta idén att shotta en halv minttu flaska.  Så dagen efter var inte så rolig. 
Sen hade jag och min bitch några underbara dagar tillsammans innan jag behövde fara upp till Luleå igen.  Nu bara räknar jag dagarna till jag ska skriva sista tentan i Luleå och tills jag ska flytta hem till Gävle.

Likes

Comments

Helgen har varit lite kaos artad. Till och börja med så fick jag reda på att två killar gillar mig och den ena har jag tyckt om sedan den första gången jag träffade honom.  Den andra tycker jag inte alls om men även fast jag sagt det så verkar det som om han inte riktigt förstår det.

Det var del ett. 
I lördags hade jag och bästa Bells tacokväll hemma hos mig och vi hade jättemysigt och trevligt med god tacos (även fast Bells inte kan äta tacos som en människa) god dryck.  Josef kom också förbi en stund och vi pratade och drack och hade allmänt trevligt.  Sedan drog jag och Bells till stuk där vi träffade vänner.  Där vi satt och pratade och blev less på att inte dansgolvet var öppet som det brukar vara. 
Vi spelade biljard och Tobbe är så jävla klappkass på biljard.  Shottade tequila, Lovisa bet mig i kinden och bråkade med sin pojkvän och mange var på mig som fan. 
Sedan gick vi runt halva nattklubben för att dansa sedan kaosade Lovisa som vanligt och hon hittade inte lappen till garderoben så vi gick utan den men sen kom hennes pojkvän med den räddaren i nöden. 
Jag, hennes pojkvän och mange fick bära hem henne med mycket om och men med skrik, gråt och hyperventilering.  Men jag fick göra allt det och kom hem runt 4.30 på natten för att hon är min vän men jag vill inte göra om det NÅGONSIN igen. 

Likes

Comments

Jag kan inte göra det här. Det är inte för mig. Det är inte för mig att plugga på universitetet det är för svårt för mycket och för snabbt.  Jag klarar inte av det. Eller så var jag för snabb. Jag var inte redo för det här. Det kan också vara fel plats fel stad.  Jag vet inte men jag vet att det känns fel och att jag inte kommer kunna klara av det. Det vet jag. Jag kanske inte är skapad för att gå på universitetet.

Likes

Comments