View tracker

Jag kan inte göra det här. Det är inte för mig. Det är inte för mig att plugga på universitetet det är för svårt för mycket och för snabbt.  Jag klarar inte av det. Eller så var jag för snabb. Jag var inte redo för det här. Det kan också vara fel plats fel stad.  Jag vet inte men jag vet att det känns fel och att jag inte kommer kunna klara av det. Det vet jag. Jag kanske inte är skapad för att gå på universitetet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I helgen är det DAD. Vi super sönder och jag äger!

Likes

Comments

View tracker

Jag kommer alltid att vara nummer 2. Jag kommer aldrig att komma i första hand. Det är bara så och det är dax att jag börjar accepterar det vare sig om jag vill det eller ej.  Men det kommer alltid att vara så och ingenting kommer att förändras.  Jag är yngst, jag är sämst på matte i hela släkten, jag vet inte vad jag vill göra i mitt liv, jag tycker om att supa, jag vet inte om jag är gay eller inte, jag är kristen, jag är helt annorlunda jämfört med min familj och släkt. 
Jag är nummer 2 och kommer att vara det tills jag dör. Jag vill inte vara nummer 2 jag vill inte alltid komma i andra hand.  Jag vill inte heller stå i skuggan av min syster som jag har gjort i hela mitt liv.  Hon är bra på allt hon gör.  Hon hade bra betyg, visste vad hon ville göra med sitt liv till viss del, tycker inte om att dricka, har en trevlig och underbar pojkvän och fick sitt drömjobb direkt efter examen.  Vad är det ens att tävla mot? Jag har inte fått ett enda högt betyg i hela mitt liv.  Jag är nummer 2 och vem fan vill vara nummer 2 det är ingen som bryr sig om 2an.  Min syster gör allt så bra man kan göra det så oavsett vad jag gör eller hur jag gör det så kommer det vara sämre och jag är i skuggan av min syster och nummer 2 återigen... 

Likes

Comments

Igår fick vi våran första snö i Luleå. Vilket jag tycker om väldigt mycket då jag har längtat efter snön då det varit så mörkt och vill ha snö och kunna bygga snögubbar osv. Så töntig som jag är.

Jag och tjejerna hade även fritöskväll så idag får vi köra hårt på gymmet. Jag tror vi åt konstant i 3 timmar 🙈😂 men gott var det med mozzarella sticks, Nuggets, sötpotatispommes, vanliga pommes, chili cheese och äckliga jävla bläckfiskringar.. men trevligt hade vi 😊

  • 1 readers

Likes

Comments

Helgen har bestått av mycket festande. I fredags var det Jag Lovisa, Raphael och lite annat folk var å förfestade innan vi skulle iväg och capsa. Men när vi kom till capsfesten så blev Lovisa hungrig så vi gick hem till mig och hämtade havregryn så hon kunde äta och sen drack vi mera och gick och capsade. Lovisa spydde och jag ramlade.

Lördagen började tidigt med träning på fitness 24/7 med pandis. Sen käk och iväg till Amandis för halloweenfest med bästa kompanjonen. Amandis hade carvat en pumpa som katten i Alice i underlandet. Shots i sprutor och massa dryckesspel. Sen berättade Amandis att hon och Joel har förlovat sig. Och vi hade mysigt och roligt. Sedan fick jag gå till skolan och hjälpa Lovisa efter att jag ramlat av Joels cykel för att den var kass.

Här kommer några bilder från helgens bravader.

Puss och kram 😘

  • 1 readers

Likes

Comments

Imorgon gör jag min första tenta och denna lediga fredag har jag spenderat med att plugga sen jag vaknade runt 10. Vi har fått tentafrågorna innan så de senaste veckorna har bestått av att svara på dessa frågor. Idag har jag skrivit om svaren och försök till att komma ihåg vad jag pluggat på i flera veckor. Det som jag tycker är det som är svårast med tentan är att man behöver komma mål från läroplanen och reflektera kring dessa.

  • 1 readers

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag inte har kunnat ta mig ur sängen. En sån dag då allt suger och det finns ingenting som gör mig glad och det har varit väldigt många såna här dagar den senaste tiden. Det får mig att börja fundera om det här var rätt val? Att flytta 74 mil hemifrån och är plugga rätt? Och är det förskollärare jag vill bli?
Jag saknar alla och ja jag har fått några fantastiska vänner här men det är annorlunda. De har inte en aning om vad jag har varit med om i livet och jag är inte redo att berätta det heller tyvärr.
Sedan jag kom hit så har 2 personer som jag stått nära dött. Och jag vet inte hur jag ska klara det här..

  • 3 readers

Likes

Comments

De två personerna ni ser på de två bilderna var två av de bästa personerna jag känt men tyvärr fick jag inte vara vän med de särskilt länge pga två sorgliga händelser.
Tim och Birk ni var två fantastiska människor men jag känner på mig att ni är ännu bättre änglar. Mina änglar i himlen. Jag saknar er varje dag och jag kommer aldrig att sluta göra det.

Tim du var one of a kind. Du var så godhjärtad och brydde dig så mycket och människorna i din omgivning. Du hade ett hjärta av guld ingen kunde förstöra.

Birk jag kände dig inte särskilt bra men den sidan jag fick se av dig var fantastisk. Så glad, trevlig och pratglad. Tänkte mycket på andra. Ingen kunde förstöra den godhet du hade inom dig.


Älskar er & saknar er så mycket!

  • 2 readers

Likes

Comments