smink/beauty

i veckan så kom den här hem till mig :) Så idag låtsades jag vara lite professionell och ta några "bra" bilder. Jag har ingen bra bakgrund så det blev en basic med en lurvig vit filt. Hur som helst så är det här en highlighter från Jeffree star i färgen "princess cut". Den är jätte fin och jag älskar den. Jag var mellan att köpa den här eller den som heter "ice cold" för dom flesta andra av hans highlighters set ut att bli lite mörka på min hud för min smak! Men jag beslöt mig för att köpa "princess cut" för jag drogs mer till den, och så verkar många säga att "ice cold" är lite mer intense glow, och jag gillar heldre när man kan "bygga upp" hur starkt man vill det ska vara.

Annars så ger jag den här 10/10. Kostade 200 någonting på beautybay.com där jag köpte den ifrån. det är en brittisk sida och har fri frakt till Sverige om man handlade kring över 160 kr tror jag det var?? Iaf så är det första gången jag handlar från beautybay, vad jag vet så är det en av dom största europeska beauty hemsidor och jag har vetat om den i flera år men aldrig beställt något förrens nu.

Här är hur den ser ut på mitt finger. En isig ljusrosa nyans. Jag gillar att den har rosa underton, för då kan man typ använda den som highlighter och blush i ett. Men såklart måste man nog tycka om rosa highlighter för att gilla denna.

Likes

Comments

smink/beauty

köpte det här läppstiftet för typ ett år sendan så den här bilden är typ från då, hade jätte ljust hår haha. men det är läppstiftet "just peachy" från wet n wild. gillar det, det är fint. köpte det på Ö&B, på nätet har jag sett det på cocopanda och finns säkert lite varstans. det är matt och behagligt och som plus så är den inte särskilt dyr :)

Likes

Comments

OCD/tvångssyndrom, smink/beauty, vardagen

god kväll allesammans. dom senaste dagarna så har jag känt mig mer positiv, genom att följa en del grejer som min mamma visade mig. kanske skriver ett längre inlägg om det sen!

även om jag har ett humör som svänger väldigt fort (haha obviously) så har jag som haft ändå en mer positiv feeling/aura if you get me??

hade tänkt skriva något speciellt i detta inlägg...men jag glömde bort vad det var för mina tankar sprang iväg. nåja. kommer nog på det senare 😇

här är en bild på mig från idag, actually did my makeup today. jag har haft svårt att faktiskt fixa mig även om jag tycker smink är kul, för jag har så mycket tvång kopplat till att riva i huden osv....så jag blir typ triggad av att fokusera mycket på mitt face....svårt att förklara.

Likes

Comments

outfit inspo

hej! tänkte börja posta lite "zodiac inspo sets" eller vad man säger... inte för att jag tror på stjärntecken direkt, men jag gillar gammal historia, mytologier, kultur osv så jag tycker det ibland kan vara kul att läsa sånna poster som görs på internet, tex "the signs as fruits" och så är tex Väduren ett granatäpple. följer två sådana konton på instagram.

så ja, jag börjar med det första tecknet vilket är Aries (väduren) som lustigt nog är mitt eget stjärntecken :) så jag kommer gå i den vanliga ordningen helt enkelt.

Likes

Comments

art

lite glitch art jag har gjort. önskar jag kunde göra det på ett bättre sätt tho, men gillar dom ändå.

Likes

Comments

vardagen

Imorgon ska jag ta litium prover, jag har tyvärr skjutit upp det rätt länge nu. Så jag ska vara fastande och så. För er som undrar, så äter jag litium. Det är viktigt att man tar prover med jämna mellanrum för att se att allt är ok, bl.a njurarna kan ta stryk av litium. Jag är inte rädd för att ta blodprover, har aldrig varit det heller, och det är ju till stor fördel då när man börjar ta litium så tar man blodprover en gång i veckan, och efter ett tag gick jag över till en gång i månaden. Jag har nu tagit litium i lite över ett år, och det är den bästa medicin jag någonsin tagit! även om det inte löser alla problem så är det en hjälp på traven. Det är ju inte alla som har positiva erfarenheter av litium, men i mitt fall så är det värt det. Imorgon måste jag även väga mig och mäta mig, tror jag, och det tycker jag är mycket jobbigare än blodproverna!! gillar inte att väga mig...:( Men jag är bra och klarar detta!

Likes

Comments

vardagen

hej, inte så mycket har hänt senaste dagarna. familjen har vart ännu mer sjuka så jag har hjälp till lite extra i hushållet! annars inte så mycket, har fått sova lite bättre förutom senaste natten då jag blev vaken nån timme på natten. men det är ändå ok!

Alice ute på en av våra promenader.

Likes

Comments

vardagen

hej! igår bloggade jag inte, inget speciellt hände men min syster var sjuk och jag kände mig nere och gjorde bara mina vanliga rutiner. hade en okej dag dock, alltid skönt med fredag. gjorde klart två mandalas och fortsatte på en annan bild! ska forstätta på den med, nu när min syrra blivit frisk igen så hoppas jag att att jag inte åker på samma. ☺ idag så hjälpte jag mamma klippa klorna på Ellie och Alice (våra hundar) och nu ska jag snart gå ut med dom så dom får lufta frisyrerna och göra sina behov! hoppas ni får ha en bra lördag.

Alice till vänster, Ellie till höger :) 💕

Likes

Comments

OCD/tvångssyndrom

hej! idag är hitils en bättre dag än i går. var helt slut efter igår så idag ska jag vila lite då jag i stort sett var upptagen med nån syssla hela dagen igår! det känns som om jag bara väntar hela tiden, psykatrin hör inte av sig som dom lovar gång på gång, men förhoppningsvis så hör dom av sig innan veckan är slut. den här bloggen har jag tänkt blogga i när jag är på behandlingahemmet. jag kan gå mer in på det senare när det är tillfälle, men just nu så känner jag att jag inte orkar förklara mer, förutom att jag kommer blogga lite som dokumentation i behandligen. ser så framemot att börja få behandling så jag kan starta mitt RIKTIGA mer friska liv. jag tror verkligen på att framtiden kan bli bra. och det är viktigt att jag skriver ner och säger det för när jag är negativ eller allt bara ser mörkt ut, när mina tankar vänder på två sekunder, så tror jag inte det. och då är det bra att jag kan läsa tankar från mitt poitiva jag. jag borde skriva ner det på papper oftare. fast ofta så ritar jag mina känslor istället, lite omedvetet sådär.

jag hoppas även kanske att det skulle bli intressant att läsa min blogg, på något sätt, när jag väl börjar behandlingen. det är inte så många som skriver om OCD/tvångssyndrom och jag önskar att det skulle kunna bli mer kunskap kring det, och inte en "vad-är-det-där-egentligen" grej. göra lite skillnad i communityn liksom!

annars så hoppas jag ni har en fin dag! jag tror jag ska fortsätta lite på en mandala jag håller på med eller titta på youtube då jag inte har något att göra just nu.

Likes

Comments