View tracker

något jag verkligen velat ha på senate tiden är en (eller flera haha) highligthers. jag har ingen just nu men lånar av min mamma ibland. har gjort två stycken själv också av ögonskugga och hudkräm men det är så många jag så gärna skulle vilja ha....

1. Jeffree Star skinfrost highligthers i nyanserna "ice cold" och "lavender snow". Hans produkter säljer slut så himla fort så det är svårt att få tag i...finns på hans egen hemsida och kostar 29$ styck tror jag så dom är rätt dyra meeeeen jag vill ha en!

2. Anastasia "sweets" glow kit. Finns på anastasias hemsida. Och vad ska man säga?? mer än att dom är så sjukt fina!! du får fyra st highligthers för 40$.

3. Anastasia "moon child" glow kit. Finns också på anastasias hemsida och kostar 40$. här är det 6 st highligthers i, och det är mer "ovanliga" highlighters i detta kit, jag älskar det!

4. colourpop highligthers. Ja, det är många highligthers jag skulle vilja testa från colourpop. Finns på colourpops hemsida och kostar 8$ styck, på bilden i nyansen "stole the show".

5. Ofra cosmetics highligther i nyansen "you glow girl" jätte fin, av alla dom jag nämnt tidigare så kan du köpa den här direkt från svensk hemsida, bla på craycray.se och jfr.se

Likes

Comments

beställde ett nytt sett med borstar för nån dag sen, dom kom i posten idag. beställde dom från fyndiq.se så det är ju inte värsta "kvalite borstarna", men dom känns då mjuka och bra och är jättefina, så varför inte testa dom liksom? kostade 99 kr för tio st borstar och man fick en borst rengörar grej på köpet :)

Likes

Comments

hej :) igår så sminkade jag mig såhär. jag älskar turkost/blått tillsammans med rostig orange/brunt. tycker om det till min ögonfärg då det får mina ögon att se brunare ut :) använde mig av matta ögonskuggor från min z palette och den turkos/blåa shimmriga är från morphe 35u paletten.

Likes

Comments

hej! längesen men jag ska försöka skriva nu :) beställde sju stycken ögonskuggor från makeup geek, sex stycken från deras duochrome series och en från deras vanliga serie. jag älskar dom! dom är så lena och färgerna är verkligen fina. dom duochroma skuggorna skiftar färg i ljuset. vill verkligen köpa fler! :D jag beställde dom från madlady.se och jag fick ett liquid lipstick från gerard cosmetics på köpet för att jag handlade på kanelbullens dag :)

Likes

Comments

hej! hade lite tråkigt och ladda ner appen polyvore, där man kan sätta ihop outfits med kläder, smink, skor, smycken mm från olika hemsidor/butiker och märken. så har gjort några outfits och teman när jag haft tråkigt, här är två av dom :)

Likes

Comments

förra veckan kom dom här :)

Det är liquid lipsticks från colorkill. Den ljusa färgen tyckte jag om och den heter "playmate" och den mörkare är också fin men gillade inte den på mig så gav den till min syrra, den heter iaf "occult". Beställde dom från craycray.se och gillar kvalitén på dom, dom sitter bra och jag var tvungen ta med vattenfast sminkborttagning för det gick inte bort med bara vatten. Sen försvinner det ju såklart lite om man äter flottig mat och så men dom är bättre än många andra märken. iaf så rekommenderar jag colorkill makeup :)

Likes

Comments

en färgglad och en mer "neutral" :)

Likes

Comments

hej va längesen jag blogga, har vart mycket, good and bad men har bara inte orkat helt enkelt.

Likes

Comments

blir typ aldrig jag bloggar....aja. här är eotd 😇

Likes

Comments

hej, förlåt för dålig uppdatering. har mått blandat, har vart mycket neråt den senaste veckan. men ja kämpar på. har tid på psykiatrin nästa vecka, det känns behövligt. just nu ser jag hockey med pappa, jag skriver ett lite roligare inlägg senare om lite planer jag har ^_^

Likes

Comments