Det handlar inte om vem som gör vad, för när allt kommer till ett slut handlar de om vem som stannar natten.

Likes

Comments

Just nu ligger jag själv i min säng, vilket typ inte hänt sedan jul. Alltså att jag sovit själv under en helg, känns helt konstigt för har ingen att väcka eller peta på. Men ganska skönt detta också, gårdagen spenderades med Fredrika och Michelle längesen vi tre var så de va välbehövligt! Senare idag är det fysträning, i tors kändes de som en jättebra ide att ha fysträning idag men just ni är jag inte lika taggad. Men förövrigt måste jag sedan skriva klart min vetenskapliga uppsats som ska vara på minst 10 sidor, och matte måste jag också plugga. Så inget chill idag alltså, kanske skulle spendera kvällen hos Malin sen. Får se hur de blir med de. Imorgon vet jag inte heller vad som händer, inte van vid att Alexander är frånvarande så att jag inte kan vara med han.. Men man får la lära sig. Nu ska jag gå upp och sätta igång med allt, kyss

Skolavslutningen i nian, åh saknar Dacke.


Likes

Comments

Har varit en väldigt jobbig period senare tiden, massor utav prov, inlämningar, läxor, träningar och massa krav på en. Så känner att jag inte hinner blogga eller för den delen har tid med det, nån gång ska de väll bli bättre men för nu inget mer bloggning förrens jag har tid!

En bild som inte har något med texten att göra, men en härlig kväll var de!!

Likes

Comments

Igår började dagen bra och fick hem mina nya klackar. Sen handlade jag lite inför kvällen och så följde oll med för att ja inte skulle se allt för ensam ut. Sen lagade Alexander mat till oss som blev fläskfilé och pasta. Sen så stod jag för efterrätten, banan splitt med bär och choklad. Blev s jävla mätta att vi somnade nästan direkt, klockan va typ 10 eller nått. Så vaknar vi vid 4 och käkar frukost, borstar tänderna sen gick vi och la oss igen och vaknade vid 9 igen typ och gjorde smoothie. Bra kväll/morgon helt enkelt!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat hela dagen i min säng, inte mått alls bra men har ändå behövt plugga hela dagen.. Har tyska prov och redovisning imån och idrottsprov på fredag. Inte särkilt kul! Har precis kollat klart på Os matchen, och ska snart gå och lägga mig.
Ååh vad jag inte tycker om dig

Likes

Comments

Lite dåligt med uppdatering från min sida just nu, men har så himla mycket att göra! Har bara massor utav plugg och tror jag ska dö snart va tråkigt det är. Men lite kul har också hänt i helgen, i fredags badade vi Isvak med klassen. Inte alls lika kallt som ja minns de, frös mest om fötterna då jag bara hade strumpor. Sen på kvällen åkte vi 10 brudar till Öland för lite mys och de va hur mysigt som helst! Ni äger <>
När ja kom hem så pluggade ja sen kom
Alexander hit och ja va väll typ allt. Nu idag ska ja snart iväg på fys med fotbollen sen spenderas resten utav dagen med plugg!

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen hem från hestra, varit en awesome dag med bäst vännerna, ni äger!Fett mys att vi åkte ihop alla 11 från klassen hela dagen. Hade också knyt kalas då alla hade med sig hembakade kakor och bjöd på.
Love you guys

Likes

Comments

Blev ett litet inpulsköp på balklänning innan såg en sjukt fin som var väldigt billig just idag, så jag slog till. Eftersom jag nästa år ska gå på min egen och min pojkväns, han har inget annat val än att bjuda mig. Så behöver ja ju två. Och sen vet man ju aldrig om någon snygging bjuder en i år.. Haha nä men ändå.

Likes

Comments