Min dröm har alltid varit att bo i USA. Jag har alltid fascinerats så himla mycket av det här landet och alla möjligheter som finns här. Den 20 April 2015 gick min dröm i uppfyllelse och jag flyttade till USA och idag snart två år senare har jag bara 80 dagar kvar av min dröm att njuta av... Det är verkligen helt galet hur fort tiden har gått, jag kan verkligen inte förstå att snart så kommer jag att vara hemma i Sverige igen. Dock kommer mitt liv att se väldigt annorlunda ut när jag kommer tillbaka till Sverige. Jag kommer förhoppningsvis att börja plugga (jag hoppas att jag blir antagen!!) och jag kommer att flytta till Gävle och skaffa min första egna lägenhet vilket jag ser väldigt mycket fram emot.

Jag kan verkligen inte förstå att jag flyttar härifrån snart, det här har ju varit mitt hem de senaste 2 åren... Heartbreaking

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hehe som ni kanske har börjat ana så älskar jag lyxiga accessoarer, jag har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra det. Jag gillar inte dyra kläder direkt då jag tröttnar så snabbt på kläder och även skor men noggrant utvalda accessoarer tror jag nog att jag aldrig kommer att tröttna på. Kanske har jag helt fel då jag bara är 21 år gammal men något jag vet till 100% i dagsläget är att jag älskar de väskor, smycken, solglasögon, plånböcker jag har och jag älskar att kolla runt online efter nya favoriter, även om jag bara köper en del av allt jag drömmer om att äga. Här nedanför ser ni några av mina favoriter just nu!!!

Klicka på bilderna för att komma till de länkade hemsidorna!

Likes

Comments

Alltså kan vi bara ta en minut eller två till att bara kolla på den här skönheten? Denna fina väska är mitt senaste fynd! Det är en Michael Kors väska i modellen "Emma" som jag beställde från Mk's hemsida för några dagar sen! Jag hittade den på rean och den var nersatt från 448 dollar (ca 4000kr) till 135 dollar (ca 1200kr) så jag tyckte att det var ett riktigt bra fynd så jag köpte den. Jag äger ingen beige väska sen tidigare och jag har velat ha en väldigt länge och jag gillade verkligen den här modellen så jag tyckte att den var ett perfekt tillskott till min lilla samling. Jag älskar verkligen alla detaljer på väskan, specially spännet på sidan av väskan som ni ser på den tredje bilden, jag tycker det är så himla fint och unikt och det spännet är en stor anledning till att jag köpte väskan! Gillar ni väskan och tycker ni att det var ett bra köp?

Likes

Comments

Ännu ett inrednings inlägg, I'm so sorry, or not. Jag älskar ju inredning och bloggar mer än gärna om det! Som ni kanske förstod av mitt senaste inlägg så är jag väldigt taggad på att inreda min framtida lägenhet och precis som mitt vardagsrum så vill jag att även sovrummet ska gå i tonerna vitt, rosa och grått. Dock så vill jag ha ljusrosa väggar i mitt sovrum (om jag nu har en 2:a och inte i en 1:a ) ist för gråa som jag vill ha i vardagsrummet. Jag vill ha mycket täcken och filtar i min säng för jag tycker att det är så himla mysigt att kunna bädda ner sig i sängen och vara helt inlindad i filtar och täcken (ja, jag är en väldigt frusen person lol). Jag vill även ha mycket tavlor i mitt sovrum precis som jag vill ha i mitt vardagsrum då jag tycker att det ser så himla mycket mer hemtrevligt ut med tavlor. Vad tror ni? Gillar ni mina inspirations bilder? Jag älskar verkligen dom stora filtarna ni kan se i 3 av bilderna!! Vet någon vart man kan köpa såna filtar eller hur man kan göra dom?

Likes

Comments

Förhoppningsvis så kommer jag att flytta till min egen lägenhet kort efter att jag flyttar hem från USA. Jag älskar verkligen inredning och jag har alltid hållit på att inreda och möblera om mitt lilla rum hemma i Söderhamn så därför är jag extremt exalterad på att inreda min alldeles egna lägenhet. Jag vet i stort sett exakt hur jag vill inreda den men jag tror att min inrednings stil skiljer sig väldigt mycket från den vanliga typiska stilen då jag har inspirerats väldigt mycket här i USA. Jag vill t.ex. inte ha ett vitt vardagsrum vilket är något som är väldigt vanligt att ha i Sverige. Jag vill ha grått i olika nyanser och material och många små inredningsdetaljer som noggrant utvalda böcker, ljuslyktor, blommor, kuddar, tidningshögar osv och självklart så vill jag ha gråa väggar i mitt vardagsrum. Jag vill att allt i mitt hem ska vara planerat och att alla mina saker har en plats.

På bilderna ovan så ser ni sofforna jag vill ha. Det är en 3 sits soffa och en 1,5 sits soffa som är väldigt vanligt att ha här i USA och det är något som jag verkligen älskar, både för att det är otroligt snyggt och för att dom är så himla bekväma att sitta i då dom är lite större än en vanlig fåtölj. Det soffbordet jag vill ha är ett som jag aldrig tidigare har sett i Sverige men som jag ser överallt här i USA, det är ett soffbord i plexiglas som är helt genomskinligt vilket gör att rummet ser mycket större ut och det är perfekt att förvara extra sittplatser som små fina puffar under bordet eller en fin hundsäng om man har hund. Jag vill också ha en stor och fluffig vit matta och en massa kuddar i nyanserna vitt, rosa, grått och silver samt en tavelvägg med massor av olika ramar och posters. Vad tycker ni? Xx

Likes

Comments