View tracker

Musik är verkligen en stor del av mitt liv. När jag var 6 år gammal så började jag dansa och har sedan dess varit väldigt intresserad av musik, oavsett om det handlar om att röra kroppen till musik eller spela gitarr och skapa egen musik. Jag skulle säga att jag lyssnar på musik mer än 75% av min dag då jag också spelar musik i mitt rum när jag sover för att kunna slappna av. Kort och gott, min spotify lista (som ni kan hitta här) är väldigt viktig för mig och här nedan kan ni lyssna på de låtar som går på repeat i mitt liv här borta på andra sidan Atlanten

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mina nya älsklingar från Michael Kors, modellen heter "Melody Ballet" och jag har dom i storlek 9 amerikansk storlek vilket enligt Michael Kors hemsida är en storlek 41 men jag har normal sätt storlek 39 och dom här skorna är tajta på mig så dom är väldigt små i storleken så att ni vet om ni också blir sugen på ett par. Pris? 1197 kronor och ni kan hitta dom här fast i en annan färg HÄR

Likes

Comments

View tracker

Här i New Jersey är det extremt varmt på somrarna, det är inte ovanligt att det är 40-45 grader varmt i solen och det är också väldigt fuktigt i luften vilket gör så att det känns ännu varmare. Jag bor ganska långt bort från närmaste strand och därför så är jag oftast vid poolen som tillhör våran country club. Jag har alltid min "strand"-väska packad och redo så att jag bara kan lägga i min ipad och slänga mig i bilen och åka till poolen. Det som alltid finns i min strandväska är en bikini, en cover up då vi måste använda det när vi inte är vid poolen på country cluben, en olja med SPF i så att jag skyddar huden men samtidigt blir brun, min S'well vattenflaska som håller vattnet iskallt i 24 timmar, en solkräm för ansiktet, min ipad, min kalender och Sofi Fahrmans bok "Elsas hemligheter".

Vart allt kommer ifrån ser ni i slutet av inlägget!

Väska - Coach
Cover up - Echo
Bikini - Victorias Secret
Ipad skal - Marc Jacobs
Vattenflaska - S'well
Solglasögon - Lindex
Sol olja - Banana boat
Solkräm för ansiktet - L​​'oreal
Kalender - Personligalmanacka.se

Likes

Comments

​Något som är väldigt viktigt för mig är att äta en bra och nyttig frukost varje morgon. Jag börjar jobba runt 07.30 på morgnarna men kliver upp extra tidigt för att hinna äta en bra frukost då jag annars kan bli väldigt lättirriterad vilket inte är bra. Oftast så brukar jag äta min speciella havregrynsgröt till frukost (recept kommer) men vissa dagar när jag är lite tröttare än vanligt eller har en lite stressig morgon så äter jag det här. Det är ca 2.5 dl naturell grekisk yoghurt, 1 skivad banan, en näve blåbär och lite färsk ananas. Jag försöker att äta så mycket veganskt som möjligt när jag har möjlighet till det för att jag mår bättre av det men grekisk yoghurt är något som jag ändå väljer att äta då det finns så många fördelar med det. 

Grekisk yoghurt innehåller mycket protein vilket är kroppens byggstenar, det innehåller probiotika vilket kommer att hjälpa matsmältningen och öka immunförsvaret och det innehåller väldigt lite natrium (salt). Äter man mycket salt så kommer man att se större ut då salt samlar vatten i kroppen vilket också gör att du kommer gå upp i vikt och se större ut så därför är det jättebra att grekisk yoghurt innehåller väldigt lite salt/natrium.

Jag har inte bara i banan i min yoghurt för att det smakar gott, utan också för att det är en väldigt bra energikälla. Det finns en del fruktos/fruktsocker i bananer som snabbt kan brytas ner till energi som man "står sig på ett tag" vilket jag tycker är perfekt då jag behöver energi snabbt på morgonen då jag börjar jobba tidigt ovh sedan så åker jag direkt till gymmet. En annan fördel med bananer är att dom innehåller mycket kalium (som jag precis nämnde) och även magnesium vilket kan förebygga muskelkramper och träningsvärk som jag annars lätt får då jag tränar nästan varje dag.

Jag tycker egentligen inte om blåbär alls men jag väljer att äta det ändå då de är som små mirakel kulor som är proppfulla med vitaminer och andra go' saker. Det sägs att blåbär är ett av världens nyttigaste bär och att de kan förbättra allt från ens syn till ytliga blodkärl så därför äter jag en del blåbär på morgonen också.

Ananas äter jag mest för att det är gott bara men ananas är också känt för att rensa kroppen. Ananas är en vätskedrivande föda vilket gör att du kommer att bli av med en del av vätskan i din kropp ju mer ananas du äter. Ananas är också bra för personer (som mig) med en känslig mage då det innehåller en viss typ av enzym (enzymer bryter ner maten i magen) som heter bromelin som hjälper till att smälta svåra proteiner som annars kan orsaka svullen mage, gaser osv.

Nu vet ni vad jag äter till frukost vissa dagar, vill ni se tips på fler nyttiga frukost idéer? I så fall, lämna en kommentar och berätta gärna också vad ni äter till frukost!! Xoxo

Likes

Comments

​Min nya fina GUESS väska som jag fyndade för ynka 40 dollar, ett riktigt kap då den här väskan är precis vad jag har letat efter i över ett år nu!

Likes

Comments