Den sista tiden har varit fullt upp med jobb, julbak, julstädning, fota till julkorten och massa mer. Bidrar med lite bilder 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi hemma hos min pappa och hans sambo Maggan och firade en tidig jul då min syster Frida som bor i Norge endast var på besök i Sverige nu. Det vart God mat och gott till fika. Joline som inte brukar äta så mycket fika tryckte i sig 3 bitar tårta och 2 kladdkakemufins utan problem, det betyder bra betyg till Maggan!

Sen var även min bror Jonas och hans fru Jessica med och deras två söt döttrar Freja och Ebba. Tyvärr var min sambo Joachim hemma då han var jätte förkyld, och när en karl är förkyld. ... 😉

Barnen fick sina julklappar först som dom blev otroligt nöjda med . Sen var det dags för julklappsspelet vilket går ut på att varje deltagare i spelet köper varsin julklapp, i det här fallet för 50kr. Man placerar julklapparna på bordet och sätter klockan på timer på en viss tid. Tex 3 min. Sen behövs två tärningar som man ska slå. Då gäller det att få lika. När du fått lika tar du ett paket. När paketen sedan är borta från bordet får man börja ta av varandra och när klockan sedan ringer får man behålla de paket man har fått ihop. Ett otroligt roligt spel och bättre än julklappsbyte.

Efter allt det roliga var de övriga tvungna att åka hem men vi stannade kvar ett litet tag och Joline fick leka med Morfar och Maggan.

På vägen hem i stormen fick vi köra sakta. Vinden tog tag i bilen hela tiden, lite obehagligt faktiskt.

Hemma blev det solida, Beck och Walking dead.

En lyckad söndag helt enkelt.
Likes

Comments

Jäklar vad det blåser idag. Ett tak ett lgh hus inne i Mariestad blåste sönder. Och på vägen hem från jobbet låg det ett stort träd I vägen.


Tänkte summera de senaste dagarna i bilder ☺

Likes

Comments

Morgon började med att Joline fick öppna 1.a paketet från sin adventskalender som hon fick utav sin mormor. Därefter åkte vi till dagis och jag vidare till Skövde och diabetes sköterskan. Idag var hba1c bättre. Från 86 till 71 på 3 veckor känns jättebra. Måste få detta att funka så jag får behålla min libremätare, skulle inte överleva utan den 🙈

När jag ändå var i Skövde passade jag på att handla lite julklappar innan Joline skulle hämtas.

Kvällen har spenderats med att försöka få reda på varför Kaatach och harligaungar.se lurat oss men får inget vettigt svar. Bara otroligt dåligt bemötande och spydiga komentarsfältet. Ett stort minus till dom idag.

Likes

Comments

Idag avslutades en tävling Joline och hennes Patrick varit med i. Dom tre bästa fick pris , o ja, vi hamnade på en 4.e plats av över 3500 bidrag. Dock fuskade dom med att först lägga ner tävlingen 1 dygn innan de skulle sluta. Sen fick vi klaga och då öppnade dom tävlingen igen mellan typ 15-20. Trots att det sagt att tävlingen var öppen till 30/11 23.59. Men så var det tydligen inte. Så hade vi haft fler timmar på oss hade vi nog fått en pallplats. Ska bli spännande att se om vi får reda på om hur många röster var och en hade för det har dom också lovat. Tycker inte Kaatach har skött den här tävlingen jättebra. Utan man känner sig lite lurad.

Men men bättre lycka nästa gång! Det som är positivt med tävlingen är att Joline och Patrick har fått förfrågan att vara med i showen på Western week på High Chaparral i sommar. Och bara det är ju en av Jolines högsta drömmar.Likes

Comments

Tanken med denna blogg är att skriva lite om mitt liv som diabetiker, ponnymamma och folkracefru ❤ hur man får ihop livet så det fungerar för alla i familjen.

Likes

Comments