Hej vill bara säga att Jonna gillar snopp mkt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 71 Readers

Likes

Comments

Ja ni... vad har hänt egentligen? Vad har jag gjort dom senaste dagarna när jag inte bloggat? Vi kan dra det lite snabbt innan vi fortsätter. På mellandagarna har jag mest umgåtts med vänner, en natt har jag varit i Lysekil med lite friendos och röjt (eller? Höhö). Under nyår var min familj borta så jag firade hemma med vänner istället. Sen har jag även hunnit fylla år och träffa en skåning favorit (Frida) som va i Göteborg på besök.
 

Idag har bara varit kaos. Jag skulle åkt in till stan och träffat Bella, men först försov jag mej, sen missade jag två bussar och sen lyckade jag gå till fel busshålplats. Eftersom allt tog sån tid bestämde vi att vi tar en sushi date imon istället så nu sitter jag hemma och har ingenting alls för mej.


Likes

Comments

Asså idag har jag bara mått så jävla dåligt! Vaknade vid 9tiden och hade svin ont i huvudet/magen, så jag bestämde mej för att sova lite till och hoppades på att det skulle ha gått över tills jag vaknade igen. Men icke! När jag vaknade va det bara ännu värre! Det va ungefär som innan fast tio gånger värre och jag kallsvättades och spydde. Så idag har jag alltså legat som en liten ful hög i sängen fram tills middagen då min syster kom och jag lyckades trycka i mej lite mat. Nu mår jag mycket bättre i alla fall. Känner mej inte helt frisk och så men helt okej.

Jag skulle egentligen åkt in till stan med Elina och köpt en julklapp till min pojkvän och socialiserat mej lite med henne. Men ah, så blev det ju inte riktigt.. Nu fick ni ett ganska tråkigt inlägg. Det hade ju varit lite roligare att läsa om min dag i stan menmen..

Innan jag lägger ner datorn igen så vill jag bara passa på att säga grattis till min bästa kompis mamma som fuller år. Och så passar jag på att slänga upp en söt bild på dom (Hilda och hennes mamma Anette)

Likes

Comments

Tittade in på min egen blogg nyss (alltså här) och insåg att jag fortfarande faktiskt har läsare. Okej typ 10 pers eller nått men det är ju faktiskt ganska bra med tanke på att jag inte bloggat på... hmm va blir det? Lite mer än en månad kanske. Men men, jag tänkte att eftersom jag nu har så fina och trogna läsare så kanske jag kan slänga in ett blogg inlägg bahså.

Idag har jag alltså haft släktmiddag med mammas släkt. Vi brukar ha det 4 advent för vi träffar dom så sällan.. men aja en gång om året är la bättre än inget. Detta har i alla fall inneburit en ganska seg dag. Först städa, sen vara social med massa vuxna man inte känner och bara försöka sitta och se söt ut och sen ännu mera städ efteråt.

Nu när det är nästan färdigstädat och min pojkvän har lämnat mej tänker jag sätta mig och slå in julklappar. Eftersom jag är så överambitiös när det gäller julen så ska jag komma på söta små rim också (jaja mobba inte ) så det kan nog ta ett tag.

Puss&kram
skumbanan

Likes

Comments

Bjuder på mej själv och vänner vare sig dom vill eller ej. Höhö! 😂😂

Likes

Comments

Hej alla!
Idag gick jag till skolan iallafall. Skulle inte klara av en dag till ensam hemma utan att få träffa folk och ha någon att prata me. Övertalade mamma att slippa vara med på idrotten eftersom jag har varit förkyld så just nu sitter jag och tittar på när resten av klasen har jobbiga övningar, typ styrketräning. 💪

Likes

Comments