​Förlåt om jag har varit dålig på att skriva här jag ska försöka att bli bättre!

De har hänt en del de har varit julafton och nyår, själv gjorde jag inte så mycket på nyår jag firade såklart in de nya året de är ju ett måste!

På julafton va jag och min familj i Odensbacken och resten av släkten  va också, ja de va ett fullt hus trevligt va de! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Saknar dig, jag vet att han har de bra!😘

Likes

Comments

​Hejhopp! Idag har jag varit skolan, jag börja prick9 och sluta halv4 ja de va en tuff dag men helt okej. Imorgon är vi lediga jippi va skönt med långhelg, jag ska bara ta de lugnt i helgen också precis som de förra hihi, ska försöka dra mej in till linde och shoppa lite biliga kläder ;) Tanken är ju att jag ska försöka hitta höststövlar. Nej nu ska jag lägga mig godnatt! 

Likes

Comments

Nu har min sötnos äntligen fått ett nytt hem, vi har nämligen alldeles för många katter så de va därför vi tvungna att sälja den här kattungen.. jag vet att du kommer få ett toppen hem! Saknar dej redan! ♥♥

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej! Vist är de skönt med lördag? Idag ska jag vara hemma och chilla hela dagen. Jag måste säga att jag är bra seg i kroppen efter min danslektion igår.. jag har precis börjat på dans och de Hiphop och jas, de är super kul. Vi hör väl senare puss och kram!

Likes

Comments

Äntligen fredag känns super skönt! Va jag har för planer, nej jag har faktiskt inga planer för denna helg eller jo en plan hihi  chilla hela helgen bara ta dag för dag njuta varje sekund av helgen, nej nu måste jag dra till bussen, hejhopp!​

Likes

Comments

Nu tänker jag gå och lägga mej för imorgon är de skola!

Likes

Comments

Hej kär människor där ute, de är första inlägget jag gör här på min nya blogg. det känns lite pirret, men välkomna hit!

Likes

Comments