Header

Hej allesammans! Berättade ju att min syster är hemma med våran systerson Oliver. Så hon ville ha lite fina bilder och jag säger ju inte direkt nej till att fota denna söta lilla sak. :) Så den 1a drog jag med mig studion och åkte till huset där jag satte upp den och sen fotade vi. Blev inte så länge då Ollie behövde sova en del i mellan men med dåliga och bra bilder blev det 250 stycken så lite finns det att välja mellan :) Vi fotade generationsbilder med som mamma ville. Så nu har hon hela familjen samlad på en bild. :) Dock grymt svårt att få med alla på samma bild och få alla att bli bra. Men vi lyckades hyfsat iaf!

Tänkte lägga upp mina favoriter (blev ganska många) på Oliver och Jenny. :) Så här har ni dem.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ganska länge nu och ska bli skönt att uppdatera lite. Vet att det inte är så många som läser min blogg men skriver för att få ut de ur mig och slipper på det sättet att hålla det inom mig. Energinivån går verkligen upp och ner just nu. Vi har haft väldigt mycket på jobbet som drar ner en och då blir det väldigt mycket jobbigare att gå dit och kunna prestera. Men nu, efter typ 3 veckor, börjar det gå uppåt igen och det börjar ljusna lite.

Det hjälper mycket också att ridskolan har börjat och jag nu rider 4 gånger i veckan, 2 på ridskolan och 2 på Buster. Så jag kommer ut och kan släppa allt lite oftare. Stallet är ju som sagt en fristad för mig. Där kan jag vara mig och släppa alla tankar och stressa nr och bara tänka på hästarna. Det är skönt och jag hoppas att alla har sin egen fristad.

Min syster är också hemma, med oliver som är min lilla systerson. Underbar liten krabat som sprider massor med glädje. Så imorgon ska jag faktiskt fota honom och Jenny hemma hos mamma och pappa. Tar självklart med mig studion så det blir bra bilder. Kommer lämna den där å vi kan fota på söndag med med mamma och pappa. Dem ville ha bilder med Oliver med och det passar ju inte bättre än så när det är mammas födelsedag och allt.

Buster kan ni få en liten snabb update om med. Han är verkligen upp och ner. Skiljer så mycket från dag till dag på den hästen. Han är superrolig att rida för när han väl samarbetar så är det så mycket jag vill jobba med men det är inte alltid det funkar som jag vill. Som i förrgår, då ville han bara springa. Han börjar få muskler och han börjar få lite egen vilja nu och han arbetas inte jättehårt alla dagar så när jag väl rider är han som en tickande bomb. Så då går vi ut i skogen och så får han galoppera tills han blir trött i princip. Han behöver bränna energin han har och det gör han av att galoppera. Den 15e flyttar han tillbaka till Åtorp. Och det betyder ridhus. Äntligen :) haha, ne men det ska bli skönt att kunna jobba utan att va rädd för att halka när man ska galoppera. Älskar att rida ut men just nu är det sån där mellantid när man inte vill vara i skogen, tillsammans med alla älgloppor. Dem är riiiiktigt hemska och äckliga. Då jag har fotat Nickilee så mycket och hon fått bilderna av mig så ska jag få mig en ridlektion av henne när vi flyttat tillbaka. Så det ska bli jättekul :)

Likes

Comments

Idag är jag hästfri men ville ändå inte vara hemma hela dagen så bestämde tid med Thea att vi skulle mötas i stallet så jag skulle fotografera när hon red Harlequin. Vädret höll sig och det regnade inte på oss vilket de såg ut som det skulle göra när jag åkte ut. Men nej. Så det var skönt och de var inte så farligt varmt heller också ganska skönt. Så här kommer några av mina favoriter på dem :)

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma från Falsterbo. Ta de inte fel, jag har haft så sjukt kul! Det var verkligen ett minne för livet att åka ner och se allt och få vara med i den stämningen som var där nere. Men jag blev väldigt trött av det, dels pga campingen. Jag trodde det bara skulle vara funktionärer på denna campingen som jag bodde på men icke. Kan berätta att det dunkade minst 5 olika basgångar hela tiden, i princip dygnet runt. Extremt påfrestande att inte kunna somna och sen behöva gå upp kl 7 för att jobba hela dagen. Men ja, jag har haft superkul och har så mycket inspiration med mig till kommande termin att jag vill börja nu! Och inte om 2 månader!
Ska lägga upp lite bilder som jag tagit med telefonen. Och ni kan förvänta er bildbomb framöver. :)

Likes

Comments

Alltså Fyfan! Jag är äntligen här nu! Sitter och väntar in att första omgången av Krafft tour ska börja. Både Fanny och nickilee ska tävla så heja JFK! Självklart är kameran med! Hann med att slå upp tältet innan regnet började ösa ner! Skönt att ha de uppe och luftmadrassen är pumpad och allt är färdigt! Campingen ligger i princip på stranden så de blir galet najs! 🙌🏼☀️

Likes

Comments

Jag berättade ju att i Maj så var jag och min syster Jessica och våran mormor och hälsade på våran äldre syster och hennes familj i England. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder därifrån då jag äntligen tömt minneskortet. Jag och Jessica ville iaf shoppa mer än mormor som ville åka runt och kolla på landsbygd osv. Så därför är det inte jättemycket bilder men många nog att ha hittat en hel del favoriter. Självklart tog vi generationsbilder med så kommer lägga upp lite såna bilder med. :)


​Jag ber om ursäkt för den extrema bildbomben men de va iaf så många. :D Men har allt samlat i ett inlägg nu iaf! :D

Likes

Comments

Snart är det dags för Falsterbo Horseshow igen! Som jag har längtat! Jag ska ner och jobba i år, men de första dagarna är jag ledig så jag hinner se det jag vill se. Vilket är Krafft tour och Huntingen. Det ska bli så himla kul att kunna gå och se allt utan någon press alls. Ska självklart ta med kameran. Så kommer kunna bomba med bilder sen. Kan ju eventuellt lägga upp smakprov via telefonen.

Idag är det bara 5 arbetsdagar kvar sen är det semester!

Träningen har kommit lite på efterkälke den sista tiden men ska iaf försöka bli lite bättre på semestern!

Likes

Comments