Header

Har bestämt att köra lite hissar och dissar eftersom jag inte har så mycket att blogga om! Känner att det inte är så kul att läsa om vad jag gör hela tiden eftersom jag spenderar mestadels av min tid hos elsa hehe. Har sovit där sedan i söndags skulle jag tro, fast inatt sov jag hemma :)
Iallafall tänkte jag hissa och dissa två filmer idag," the call" och "let me in".
H I S S ~ hissen får bli the call! Den är spännande och intressant eftersom man får veta lite om hur det går till när man ringer larmcentralen och hur dom arbetar och så. Den har en bra handling och den blir aldrig långtråkig! Skulle säga att det är en thriller :)
D I S S ~ dissen får gå till let me in eftersom den var riktigt långtråkig! Kollade på den idag. Hade tänkt kolla på en skräckfilm, men den var bara konstig och inte alls läskig! Men väldigt mycket blod haha. Så den rekommenderar jag inte!
Japp det var dom det! Kommer lite bilder på dom här nere också👇
Tänkte jag ska köra lite såna här hissar och dissar ibland, får se hur det blir :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helloj! Kom till skolan idag kl 10:30 så hade vi en lektion inställd så slutade vi 11:30 igen! Då åkte jag hem till elin så kollade vi på en film och myste. Nu har vi gjort mat och vi ska snart bege oss upp mot hallen! Är svintaggad verkligen!

Likes

Comments

Orkar inte mer nu.. Fast kan ändå inte alla orden! 21 stycken är det bara. Men jag blandar ihop och stavar fel och jag vet inte allt.. Så vi får helt enkelt se hur det går imorgon på förhöret! Kollade också på pretty little liars förut och gud så spännande! Kan inte vänta tills nästa avsnitt kommer ut :( detta är mitt godnatt inlägg eftersom jag somnar snart typ.

Likes

Comments

Hallihallå, sitter nu på bussen påväg hem. Hemma väntad plugg och pretty little liars avsnittet! Har vart en kort dag idag, började ju som sagt halv 11 och slutade kvart över 1. Man skulle nämligen skriva ett reportage om sin praktik, skrev ca 1 och en halv datasidor sår ganska nöjd!Likes

Comments

Ville bara säga hej en snabbis innan jag somnar! Har vart en helt vanlig dag idag. Började kl 09:10 och slutade 15:00 då jag och elin åkte hem till henne. Vi rensade ut hennes garderob på gamla kläder som hon inte använde, jag somnade också en snabbis! Haha.. Efter det käkade vi och sedan var det dags för träning!
Börjar inte för ens halv 11 imorgon vilket jag tycker är såå skönt!

Likes

Comments

Gud vilken besvikelse. Kommer in och beställer en frukt juice med ananas, mango och passionsfrukt, men den kunde jag inte beställa för ananasen var slut. Så beställer jag en annan med passionsfrukt, apelsin och. vattenmelon. Så börjar han pressa massa apelsiner och lägger i vatten melon, sen när han ska lägga i passionsfrukter så säger han oj! Dom var visst slut! Så sa han att kan kunde lägga i kiwi istället, jag fick ju säga att det gick bra trots att jag älskar passionsfrukt! Så den blev inte allt lika god som jag hade hoppats på :( menmen! Den var ändå hyfsat god!

Likes

Comments

Åh vad jag är trött! Imorse ville jag bara stanna i sängen hela dagen, men nejdå! Som tur är så var det bara en kort dag.
Läkarbesöket gick hyfsat bra, fick lite blåsor på insidan läppen av tabletten men det var vanligt. Så från och med nu i 3 år framåt är det tabletter som gäller! Borde egentligen pluggat idag men blev inte så mycket med det, ingen ting alls faktiskt! Skulle ha lämnat in en idrottsuppgift om doping, men visste inte att vi skulle göra den så får göra en annan uppgift eller va det nu va. sen har jag engelska glosor tills på fredag.
Aja nu ska jag lägga mig i soffan med en muffin!
Skolfotot👇 sämsta på läänge haha


Likes

Comments

Har precis slutat och väntar på bussen med elin. Ska bara hem och vända typ! Ska nämligen till doktorn igen.. Skall ta en tablett där som kommer göra så min allergi mor gräs försvinner. Måste ta den första tabletten hos doktorn eftersom man kan få andningssvårigheter osv. Sedan ska jag alltså ta denna tabletten 1 gång dagligen i 3 år! Önska mig lycka till haha...kommer ju glömma av totalt!

Likes

Comments

Ligger äntligen i min efterlängtade säng efter en rolig träning! Gick hyfsat bra idag faktiskt så det är skönt :) säger godnatt nu också eftersom jag somnar vilken sekund om helst! Imorgon börjar jag 20 i 10 vilket jag uppskattar, lite sovmorgon är aldrig fel!

Likes

Comments

Har haft en jätte mysig dag om man räknar bort skolan! Den har vart kall och tråkig... Vi kollade på en teater också "en olycksfågels dotter" hette den. Väldigt tråkigt enligt mig. Men mitt under teatern är det en tjej som springer ut ifrån publiken och slänger sig på golvet utanför aulan där vi var. Man hör hur hon skriker och alla lärarna går ut för att kolla vad som händer. Råkar höra lite när en lärare säger till en annan att dom inte vet vad som händer. Det visade sig sen vara ett epilepsianfall. Usch vad hemskt..
Det som vart bra idag är att jag jocke och linnea har bakat massa muffins. Några med blåbär och marshmallows och några med choklad. Riktigt goda blev dom i alla fall :)

Haha klockren!


Likes

Comments