HejHejHallå. Kolla vem som är tillbaka och skriver redan innan en vecka passerat. ;)) Iallafall, detta inlägg kommer endast påstå av bilder från balen. Det kommer bli sååå många bilder, rena rama bildbomben. Så enjoy.

Dagen började med att jag åkte till Jamie som hjälpte mig med sminkningen. Jag tyckte det vart väldigt bra, inte för mycket, lagom lixom. Sedan fixade Chaterine mitt hår och runt klockan tre begav vi oss till Elizabeths familjevänner för att ta kort i deras trädgård.

På bilderna är det Jag- I rött, Chaterine (Elizabeths syter)- i blommigt, Elizabeth- I svart, Nathaniel (elizabeths date)- I svart kostym, och Kelsin (min pojkvän)- I shorts. Kelsin gick inte på bal med oss därav ingen kostym, jag ville bara ha honom där med mig ändå.

Efter att vi tagit bilder i trädgården begav vi oss till Hill Canyon för att ta bilder med Addison. När vi hade tagit bilderna med henne också, åkte Kelsin hem och vi åkte vidare till skolan för att åka med bussarna till balen. Bussarna var obligatoriska och balen började klockan sju i the vineyards in simi valley.

Väl på balen serverades otroligt god mat, dansmusik, chokladfontän, photoboth och annat gott snacks. Det var en helt otroligt rolig kväll, minnsvärd föralltid.

Vi dansade och vi åt hela kvällen tills de att bussarna tog oss tillbaka till skolan vid elva. Tillbaka vid skolan gick vi bilen och bytte om för att gå på "sober after prom". Detta event efter balen var anordnat av skolan för att minska drickande för studenter, det höll till på biografien vid skolan från midnatt till 4.30 på morgonen. Om du var 18 år eller äldre fick du lämna när du ville men INTE kunna komma in igen, och om du var yngre var du tvungen att stanna hela natten.

Iallafall, innan vi begav oss till biografien åkte vi till IN´N´OUT för att köpa pommes fries och läsk. Som om vi inte hade ätit tillräckligt redan, och mat serverades även på after prom men vad gör de om 100 år? Så efter att vi ätit vår mat, åkte vi till biografen där de visade filmer, serverade massa mat och snacks, dansmusik, spel och photoboth igen. Vi höll igång hela natten med dans, mat och mys. Kan ju lugnt säga att vi var lagom trötta efter den natten men istället för att åka hem och sova valde vi (jag, elizabeth och cahterine) att åka till stranden och kolla soluppgången. Klockan fem på morgonen ringde vi kelsin och frågade om han ville följa med, vilket han ville, så vi åkte till stranden, satt där ett par timmar och sen åkte vi och år frukost på DENNY´S tillsammans.

När vi äntligen kom hem var klockan nio på morgonen, vi gick och la oss på en gång och sov hela söndagen. Vid denna tidpunkt hade vi varit vakna i mer än 24 timmar, så vi sova hela dagen, åt lite middag och somnade som vanligt vid 10 på kvällen igen. På måndagen bestämde sig Elizabeth och jag oss för att vara hemma igen och sova hela måndagen också. Faktiskt, så hade vi tänkt gå till skolan men när vi insåg att vi skulle bli sena till första lektionen bestämde vi oss för att äta frukost istället och när vi ätit åkte vi förbi skolan men fortsatte hem för att sova. Vi försökte.

Hela dagen på lördagen, kvällen och natten var helt underbar. Inga ord i världen kan beskriva hur lycklig jag var där och då. Det var helt perfekt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jag har flyttat. Jag har bytt värdfamiljer och bor nu mera hos Elizabeth. Detta är alltså en permanent flyttning, alla papper och samtal är klara- jag bor här för de resterade veckor. Jag har under en längre period inte mått bra där jag bodde och i respekt mot den gamla värdfamiljen kommer jag inte gå in på detaljer om varför en flytt skedde förutom att det helt enkelt inte fungerade. Jag mådde inte bra, kände inte att jag fick ut det jag ville av mitt år och jag kände mig begränsad. 

Jag bor fortfarande i Camarillo, och går kvar på Camarillo High School men befinner mig på andra sidan av staden nu. Jag flyttade hit i tisdags men flytten har pratas om ett tag. Jag har sovit hos min IEC (ef-kontaktperson) ett par helger och vänner tills detta vart officiellt. 

Nu är det nog många som kommer tycka att det är konstigt att jag flyttar så inpå min hemresa, med bara 6 veckor kvar- vad är poängen med flytt? Men som jag svarat till alla som frågat- Det spelar ingen roll om det varit 6 veckor kvar, eller 8 månader, eller 3 dagar- jag kunde inte vara kvar på grund av mitt egna välmående. Det är många är som märkt att jag inte varit mig själv på ett tag och alla på ef-kontoret förstår att det är allvar och inte jag som är en tjurig tonåring. 

Detta är saker som kan hända, det kan börja jättebra och sluta så här eller tvärtom. Jag ångrar ingenting jag gjort, detta är det bästa år jag gjort och kommer föralltid att vara det. Absolut att det kunde varit bättre men hela detta år är ett lärande i sig och jag känner mig starkare. Nu ska de resterade 6 veckor ska spenderas med glädje- speciellt nu när jag bor med min bästa vän. 

Likes

Comments

Om ni inte redan märkt det så är det här med bloggande inte riktigt min grej. Har gått mer än en månad sen jag sist uppdaterade, det var precis innan min familj kom och vi tog ett par dagar i San Fransisco. Det går inte med ord att beskriva hur bra det kändes att äntligen få krama dem efter 8 månader. Har saknar dem så, dem bästa jag har. Nästan två veckor fick jag spendera med dem innan de begav sig till Sverige igen.

I skrivande stund är det 12 maj och imorgon är det BAL!!! Som jag längtat, är så exalterad att jag inte ens vet vad jag ska göra. Dagen idag spenderades inte i skolan då det var senior skipday så jag och Elizabeth stannade hemma från skolan och hade skoj. Vi bland annat åkte till platsen där vi ska ta kort imorgon. En chil-dag helt enkelt. obs att detta inte är en officiell dag, utan att du skolkar skolan. Men något (nästan) alla seniors gör.

Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera er om balen, men lovar inget för detta går ju som det går. Men jag LOVAR att de kommer komma upp någon dag- frågan är bara när.

Likes

Comments

Jag har blivit sjuk. Har tagit en jädra massa piller imorse så mår inte lika illa längre, men vi får väll se när ipren slutar verka. Har en tävling idag också, springer 1600m. Berättade jag att jag sprang 800m på förra tävlingen? Det gick iallafall åt helskotta, det var inte min grej. Jag gillar 1600m.
Idag kommer min familj också!! Kan ni förstå? Efter 8 månader, är så exalterad. :))

Dem landar kl 12 kalifornien tid så vi får se om dem kanske kommer och möter mig på tävlingen?
Men när jag ändå skriver tänkte jag uppdatera er om att jag var på en skandinavisk festival. Vi hade ett EF-stånd för att få värdfamiljer, så jag hängde där i helgen med andra EF-människor och massa skandinavisk mat och musik. Från Sverige hade dem bland annat svenska pannkakor och svenska köttbullar. Det vart väll lite långdragit mot slutet, det var inte så stort men det var roligt att ha varit där. Några svennar träffade man ju.

En annan sak som jag nog inte har berättat, annars får ni höra det igen, är att vi var på live filmtagning av The big bang theory. Eleonora och hennes värdfamilj tog med mig till Warner bros studios i Los Angels för att spendera eftermiddag/kvällen i studion. Vi hade VIP platser längst fram så vi såg allt jättebra och det var extremt häftigt att se. Skådespelarna gjorde sin grej, och ibland hade dem redan färdigt material som de spelade upp och spelade in våra skratt. Dem gjorde ett jättebra jobb, och det vart inte alls många omtagningar. Mellan akterna hade de en man som var där för att underhålla publiken och han tog ett flertal gånger upp mig och Eleonora för skämma ut oss lite. Haha, det var kul. Vi fick ett signerat foto av skådespelarna eftersom Eleonora är allergisk mot allt godis han hade. Haha Men det var iallafall jätteroligt, och påminn mig om att berätta vilket avsnitt så ni får höra våra skratt på tv.

Likes

Comments

Nu har jag uppdaterat er alla om dagarna Sandra var. På tisdagen tog vi en promenad till IHOP och åt en brunch och sen hade vi bara en lugn dag för att sedan gå upp kl halv fyra på onsdagsmorgonen och ta Sandra till Flygplatsen. Nu när jag när kollat igenom bilderna och skrivit vad vi gjorde så saknar jag Sandra. Det är nästan lite tomt även fast det gått nästan två veckor. Men ändå.

Idag ska jag iväg och träffa Elenora, troligtvis. Vi får se vad vi hittar på men innan de, nu när jag ändå verkar ha ett skrivflyt, tänkte jag uppdatera er om Addison 18-års kalas som inträffade för en vecka sedan. Det var Addison, jag och Lucia som var tillsammans denna dag.


Det började med att Addison och hennes mamma kom och hämtade upp mig och Lucia för att ta oss till the collection för att fixa våra naglar. Så där satt vi, i närmare en timme och pratade om allt mellan himmel och jord medan dem fixade våra naglar.

Sen gick vi och åt på Lazy Dog. Jag åt en jättegod pasta och kyckling rätt med citron, nom nom. Återigen så pratade vi massa om allt möjligt, precis vad som behöves. Efter lunch/middagen gick vi till bion för att se beauty and the beast- en andra gång för min del.

Filmen var minst lika bra andra gången som den var första. Rekommenderar fortfarande.

Sedan åkte vi hem till Addison, tog ett dopp i varma poolen i områdets gemensamma pool för att sedan gå hem till henne och sätta på oss myskläder och fixa snacks som vi tog med oss ut igen och satt framför brasan. Dock vart vi utslänga. Där satt vi i våra pyjamas, med en vegansktårta och grönskakschips när vakten kommer inspringande och säger att vi måste gå för att vi tydligen inte får sitta där? Haha, det var ju inte så att vi satt och skrek eller rökte? Men så kan det vara. Vi gick därför hem igen och fortsatte kvällen hemma hos Addison istället med en facemask. Sedan sov vi över och vaknade till en härlig frukost. Det var en härlig dag, verkligen vad som behövdes.

Likes

Comments

På måndagen skjutsade Lauri mig och Sandra till LA, universal studios, och hämtade oss igen sent på kvällen. Vi två spenderade hela dagen på universal, köerna var inte alls farligt långa- det lagom allihopa. Vi åkte på ett flertal turer och hade det otroligt roligt.

Väll inne på universal, innanför grindarna, var det någon anställd som haffade mig och Sandra för att vi skulle svara på en enkät om Universal Studios och i återlämning fick vi en vip-pass till turen som visade vart filmer spelades. Vi behövde alltså inte stå i kö med den biljetten, och även fast köerna inte var långa var det fortfarande skönt att spara 30 minuter. Så vi tog turen, den åkte förbi alla ställen där filmer/serier spelats in, visade special effekter och berättade olika historier om varje ställe. Det var rätt häftigt faktiskt.

Nu är det ju så här att jag tyvärr inte kommer ihåg vilka scener som är från vilka scener, jag önskar att jag antecknat. Men som ni kan se, respektive bil har en skylt från vilken film de varit med i. Och vissa av husen från gatan är från tv-serien Desprete Housewifes. Som sagt önskar att jag antecknat.

Men dagen fortsatte, vi fortsatte att åka turer för att sedan besöka "Harry Potter världen". Dem hade satt upp hogsmeade där man kunde besöka affärer och i slottet hade dem även där en tur man kunde åka vilket vi självklart gjorde.

Nästan alla deras turer är 3D/4D, vilket innebär att du sitter som i en vagn och sen med 3D/4D effekter känns det som att du åker en riktig karusell. Iallafall så fortsatte vi och när vi kände att vi var klara för dagen, när parken stängde, gick vi ut och spenderade någon timme ute på city walk.

Likes

Comments

Okej, jag fortsätter med bilder från när Sandra var här efter en veckas pause. Senaste jag uppdaterade var det Hollywood och nu tänkte jag skriva om Santa Barbra.

så, på söndagen åkte vi till Santa Barbra runt 10 på morgonen. Vi gick "huvudgatan" upp och ner ett tag innan vi åkte till piren.

Däremot så var det, precis som på fredagen, dimmigt vid piren och jag tog därför inga bilder. VI såg inte längre än 5 meter framför oss vilket var tråkigt men förhoppningsvis kan jag komma tillbaka dit någon dag.

På grund av dimman kom vi hem tidigare än planerat också så jag och Sandra bestämde oss för att gå och köpa glass. Det vart en stor burk med Ben and Jerry som vi satt och åt rätt ur burken medan vi kollade på melodifestivalen.

Likes

Comments

Som jag förklarat tidigare, Sandra kom torsdagkväll och stannade till onsdagsmorgon. På fredagen åkte vi på valsafari vilket jag redan uppdaterat er om så nu tänkte jag skriva samt lägga upp bilder från lördagen; Hollywood, Venice beach. Det blir en rejäl bildbomb- va beredda på de.

VI åkte runt 9 på morgon för att Lauri hade bokat en kändis-tour på förmiddagen. Touren tog oss runt om i Hollywood, Beverlly hills för att se hollywood skylten och olika kändishus.

Bilderna nedanför, dem med mig och Sandra framför ett stort berg med något vitt i bakgrunden? Japp, det är Hollywood skylten. Om man kisar tillräckligt mycket man kan se konturerna. Riktigt noga.

När touren var klar gick vi på the walk of fame ett tag, och stannade på the Chinese theater för att kolla handavtrycken. Det var otroligt varmt denna dag, men det var roligt att gå där upp och ner ett tag. See alla namn, se vilka man visste eller inte visste vilka de var. Jag och Sandra passade också på att visa vår svenska sida när ABBA spelades.

Handavtrycket jag har min hand på är Brad Pitts <3333 och det ser ut som att jag sitter och skiter på en av bilderna, men vad gör de? Lite får man bjuda på sig själv.

Efter att ha spenderat ett par timmar I hollywood begav vi oss till Venice beach. Dock, så var det otroligt dimmigt. Så pass att vi inte ens såg längre än till början av stranden. Vi gick några hus bort för att se gymmet, "Muscle beach", men såg inte mer än så på grund av dimman. Kanske att jag kommer tillbaka dit en dag innan jag åker för att se det utan dimma. Vi får se.

Då det var så dimmigt bestämde vi oss för att åka hem istället. Vi kom hem runt fem på eftermiddagen och klockan sex var det en hemma basketmach på min skola så valde att gå på de då Kaitlyn skulle uppträda med sitt band. Jag visade Sandra runt lite mer och sen satt vi där i gymmet och hejade fram cam. Vi vann så det var ju extra roligt.

Det var en otroligt rolig dag, jag hoppas Sandra hade det lika roligt också. Det var exalterande att vara lite turistiga, gå runt där med glajjor och ta kort på minsta lilla som alla andra redan sett en miljon gånger. Den dagen var iallafall en bra dag, jag mådde så bra.

Likes

Comments

Nu har Sandra åkt hem :(( eller ja, hon åkte hem onsdagsmorgon. Wendy tog oss flygplatsen kl 5 på morgon, lämnade av henne för att sedan ta mig till skolan. Jag var ju lagom trött den dagen men det var samtidigt skönt att komma tillbaka.

Jag och Sandra hade verkligen jättekul, det var så skönt att henne här de senaste dagarna. Precis vad som behövdes. Gudagåva.

Jag hade tänkt att jag gör ett blogginlägg om varje dag, är det en bra ide? Så stay tuned.

I onsdag efter att Sandra åkt var det inte mycket som hände. Sov hela eftermiddagen när jag kom hem, vaknade för att äta middag och sen gå och lägga mig igen. Produktiv mycket.

Igår, torsdag, däremot hade jag en track and field tävling igen. Det var ett hemma-race här på cam high. Jag sprang som vanligt 1600m, inte speciellt nöjd- 6.45min- men det duger. Däremot, något jag inte är van vid som jag fick springa var 4x4 relay. Allison skadade sig och kunde inte springa och därför behövde dem en ersättare och frågade mig. Jag är ju en distanslöpare, så att sprinta var ju annorlunda men jag gillade det. För er som inte vet, en 4x4 är eventet där fyra löpare från ett lag springer och lämnar över en pinne till nästa. En löpare springer (i detta fall ett varv) för att efter ett varv lämna över till nästa löpare som i sin tur gör samma sak. Låter det korrekt?

Som sagt, det var kul. Jag gillade det. Om jag kommer försätta att springa både 1600m och 4x4? Hmmm kanske. Vi får se.

Efter att min race var slut, runt halv sex, gick jag hem, duschade och sen kom Elizabeth och hämtade mig för att vi skulle se premiären av Beauty and the Beast klockan åtta.

Åh den var så bra, verkligen! Rekommenderar. Så fin och mysig!

Likes

Comments

Igår kom Sandra hit!!! Ända från Pennsylvania kom hon med flyget. Hon stannar här tills onsdagsmorgon. Vi båda är lediga från respektive skola för att vara turister. Det ska bli kul.
Jag och Lauri hämtade upp henne på LAX torsdagkväll för att sedan hämta upp Kaitlyn på skolan efter hennes träning. Då vi var tidiga och Kaitlyn fortfarande tränade passade jag på att visa Sandra min skola. Det var så skönt att äntligen ha henne här. Behövdes verkligen. <33

Dagen idag spenderades i ventura, havet, för att kolla valsafari igen. Precis det jag gjorde med Elizabeth, fast denna gång såg vi mer valar på nära håll, så även delfiner. Det var så mysigt, det är dagar som dessa jag lever för.

Imorgon åker vi till Hollywood.

Likes

Comments