Hatar att inte ha något inplanerat. Så svårt att koppla av när man är van att ha ett fullproppat schema. Tvingade mig själv att ha en dag för mig själv bara. Dels för att jag varit sjuk och för jag inte kan komma ihåg sen jag sist hade en ledig dag. Blev iallafall en tur till Elgiganten för att lämna in min kraschade dator (buuhuu). Tog en snabb kaffe med Tove och köpte det sista inför Spanien resan. Ska bli så skönt att få semester, rensa tankarna och komma iväg lite med tjejerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en tuff vecka i skolan så har jag äntligen checkat ut för lov och åkt hem till Eskilstuna. Vi får en vecka varje termin där vi får vila kroppen från all träning, och den veckan är just nu väldigt välbehövlig eftersom jag varit förskyld en lång tid. Så denna vecka spenderas med nära och kära, på let's move och lite jobb på Mary's cafe.

Har funderat ett tag på att börja blogga, men inte riktigt tagit tag i det. Men nu ska jag lägga lite mer tid på det hade jag tänkt. Speciellt om mina dagar på balettakademin!♡JONNA

Likes

Comments