Header

När man plöstligt inser att man inte har några kläder att sätta på sig och allt man har är använt flera gånger.. Slutade med att jag klickade hem kläder för 600€. Vi flickor är såå typiska, man kan använda ett klädesplagg några gånger och sen är det gammalt och man behöver något nytt.. 😂 OBSERVERA: Jag gillade mindre än hälften av kläderna så nej jag köpte inte kläder för 600€ 😅

Likes

Comments

Lite småsaker från Dermosil som jag fick hem för några veckor sedan. Like it 👍

Likes

Comments

Hej. 

Tänkte slänga hit ett kort inlägg nu. Det slog mig en tanke här en dag att jag kanske ska börja blogga igen. Så ska se hur aktiv jag kommer vara och hur mycket jag kommer ha att skriva om. Känns lite som att anledningen till varför jag inte har bloggat på en lång tid är för att jag inte har haft något att skriva om.

Iallafall så till något helt annat. Jag har sett att det är många som har bloggat om Livboxen (överraskningsbox) och jag blev själv lite nyfiken på det så nu har jag beställt hem livboxen för 3 månader. Betyder att man får en livbox varje månad och för endast 50.70€. Dvs. 16.90€/st. Man betalar mycket mindre än vad själva boxen med produkterna är värda och man får både fulla produktstorlekar och provprodukter. 

Likes

Comments

Alltså OMG vad jag dyrkar hennes röst!


Likes

Comments

Hej! De senaste dagarna har varit ganska upp & ner och vi har haft mycket att göra. I torsdags var jag på olika ärenden, tog en timmes avslappning där jag åkte till Cosmetique och fick brynen och fransarna fixade. På fredag var vi på lite fler ärenden, städade lägenheten mm.. På lördag steg vi upp ca. 08:30 och runt en kl. 11 var mamma, pappa, Jonny och jag vid lokalen och renoverade. Där var vi till kl. 18. På söndag hade pappa jobb till Jonny så dit gick halva den dagen. När vi kom hem på kvällen sedan duschade vi, åt och gick & la oss. Mycket pågång hos oss just nu :)
Likes

Comments

Hej! Idag steg jag upp lite före kl. 9. Fixade mig och sedan åkte jag till veterinären med Nora, hon skulle dit och kolla upp sin hund. Efteråt åkte vi till mitt så hon fick se hur jag och Jonny bor. Så satt vi en lång stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var väldigt längesen sist som vi har suttit ner och pratat om våra liv, haha :-D Nu efteråt har jag varit och handlat lite, diskat och dammsugat. Ska senare ikväll och måla lokalen ;)

​Bjuder på denna vackra bild av mig och Nora... tbt 2011?

Likes

Comments

​Bästa med Stockholm var nog framförallt maten! Istället för att ha en massa pizza / kebab restauranger här i Jakostad skulle någon kunna öppna en restaurang med kvalitét och ordentlig mat som är väl gjord men ändå till ett bra pris. En sådan restaurang saknar jag här i stan. Annars var Stockholm resan med klassen riktigt bra. Vi besökte Rapunzel of Sweden, frisörsalongen Toni & Guy och Pivot Point. Där emellan var vi på spa och shoppade.

Likes

Comments

Hejsan. Det var längesen sist. Vet inte var jag ska börja eller hur jag ska börja. Men det har hänt mycket i mitt liv sedan jag sist uppdaterade här i bloggen.

Jag har bla.

- Varit till Stockholm på klassresa/studiebesök.

- Blivit fadder för första gången.

- Flyttat hemifrån och blivit sambo med Jonny.

- Tagit examen.

Och just nu har jag ett projekt pågång som enligt mig är väldigt stort, och det är ett stort steg framåt för mig.
Likes

Comments

Sätter upp lite försenade bilder hit från när vi var till Puerto Rico , Spanien i December 😄

Likes

Comments