Header
View tracker
View tracker
View tracker

Wäää hatar å behöva gå upp tidigt jämt. Önskar jag kunde få sova hur länge som helst. Haha vem känner igen sig? :p

Igår träffade jag en kompis, vi köpte dipp och satt och prata i timmar. Så mysigt! Idag ska jag iväg över dagen, ska åka 11 men ska hinna med massa saker innan så blir stress!!!

Tråkigt inlägg men måste rulla, bye


Likes

Comments

Ångest av att ha pass uppbokade.

Ångest av att ha en tandläkartid.

Ångest av att jag måste fixa saker nästa dag.

Ångest för allt som är ett måste.

Varför?

Mitt liv består i stordel utav ångest, ända gångerna jag inte har ångest är när jag sitter hemma och inte gör något. När jag umgås med vänner eller pojkvän, eller när jag umgås med familj. De är dem ända gångerna jag inte känner detta obehag i kroppen. Men så fort jag får hem ett brev om att jag måste till tandläkaren, eller att jag ska åka tåg imorgon själv, eller att se jobbet ringa och vill att jag ska jobba. Trots att jag inte har något emot tandläkaren, har inget emot att sitta själv på ett tåg, eller att jobba så får jag sånt obehag i hela kroppen de timmar innan.. Så fort jag har saker uppbokade som jag måste skriva i min kalender, saker som inte får avbokas hursomhelst får jag ångest. Så fort ordet "måste" nämns vill inte denna äckliga känsla försvinna.

Jag kan aldrig slappna av när jag har ångest, stressar upp mig själv, och mår allmänt dåligt. Film fungerar bara i någon halvtimme, mobilen fungerar inte, min bok fungerar inte. Det ända jag kan göra är att leva i det, låta timmarna gå tills mitt "måste" står framför mig, är inte förens då ångesten släpper mig, och jag äntligen kan känna mig lugn. Kommer jag behöva leva såhär? För "måsten" kommer komma varje dag, de är något som är naturligt och normalt. Men jag vill kunna känna mig lugn oftare än jag är fylld av ångest..

Ibland önskar jag att jag bara kunde försvinna in i min egna värld, utan alla måsten och krav. Leva bland kärlek och lycka.

Likes

Comments

INNAN
EFTER
EFTER STÄDNING

Behövdes städa i mitt rum så passade på att göra det idag. Tog även lite kort, kul att se resultaten.

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Gud vad segt de var att gå upp imorse, men upp kom jag tillslut iallafall och snart ska jag rulla in till jobbet. Blir en jobbdag för mig idag, men inlägg kommer upp ändå då jag tidsinställde igår!

Har ni tänkt på att de alltid är svårast å gå upp på morgonen när man vet att man måste. Och man är alltid extra trött. Typiskt liksom, hade varit skönare om man faktiskt flög upp ur sängen.

Sista kvar att göra nu är att borsta tänderna, ska måste jag rulla. Hejsvejs

Likes

Comments

LOOK ALIKE

Älskar detta!! Varje morgon eller kväll när jag inte har nå inspiration går jag in på pinterest och söker lite. Har olika mappar så om jag känner för svartajeans har jag en sån mapp, he he. Och oftast vet man inte alls vart man kan köpa allt. Men genom att göra detta colaget så får man en look alike, jätte bra!! hjälper mig jätte mycket. Längtar tills man kan ha kjol utan att det är förkallt..

Likes

Comments

Favorit låten idag

Godmorgon!

Ställde klockan på halv 9 idag och låg kvar till 9. Gjorde frukost och nu pratar jag med Lisa som är i Asien genom FaceTime. Idag har jag massvis med planer för bloggen, saker som kommer upp senare.

Angående min rubrik, har insett att det är så mycket godare (Eller så är det bara godare genom ögonen) så har börjat dricka kaffe i glas, ha ha.

Nu tänkte jag fortsätta prata med Lisa och sen börja fixa allting. Hej!

Likes

Comments

Vet inte alls om många vet om att min älskade lillebror gick bort för cirka 6 månader sen. Har varit ett otroligt tufft halvår för hela familjen. Att ena dagen ha alla fem hemma och andra dagen är vi på ett sjukhus och kommer spendera två dygn där. Och sen veta att man måste åka hem utan en. Dagarna har varit tuffa och det är ett nytt liv man är tvungen att vänja sig vid.

Jag har länge tänkt mycket på livet efter döden efter detta och även skapat mina egna uppfattningar utifrån saker som hänt å så. Det är jätte svårt att se livet positivt när något sådant här hemskt sker, men denna tatuering som jag gjort just för min lillebror Hampus ger mig styrka.

Historien bakom fjärilen och texten är så att vi faktiskt har haft besök av en och samma fjäril väldigt ofta i somras, Kom och satte sig på en blomma som var planterad i Hampus fina minnesrabatt i trädgården. Och vi har hittat fjärilar inne i Hampus rum (som ligger längst in i huset.) Och då det känns någonstans i hjärtat som att det är Hampus som kommer på besök genom en fjäril så har fjärilar fått en sådan stor betydelse för mig. Därför tatuera jag in en fjäril.

Texten som lyder "Jag skall bära dig med mig tills vi möts igen, min älskade lillebror" har betydelse att jag ska bära denna fjäril med mig tills jag också dör, för då kommer jag få träffa honom igen. Trots allt mörker i detta så ger denna tatuering mig motivation till att försätta leva vidare för honom, för en dag kommer jag få träffa honom. Och det kommer blir den bästa dagen någonsin.

Var nu ungefär två dagar sen jag gjorde denna, och just nu gör det mestadels ont men känner i hela hjärtat hur mycket den här tatueringen betyder för mig. Och jag kommer leva med denna resten av mitt liv på jorden och det ger mig lättnad. Hampus är med mig överallt, själsligt.

Berätta gärna om ni själva varit med om något tråkigt, och hur ni försöker leva vidare.

Likes

Comments