Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag som liten​

Likes

Comments

En blogg är väldigt offentlig, och jag vet att vissa saker bör man inte publicera. Tanke på andra och även sig själv. Men jag känner också att jag vill skriva ner allt jag tänker på, allt jag känner. Jag gör det dock, har några inlägg med långa rader om hur jag mår och sådant. Men det är inlägg jag inte tänker publicera med tanke på andra personer och för personligt.

Jag vill kunna publicera dem dock, för jag tror att skriva på min blogg är ett sätt för mig att visa för andra speciella personer att jag är inte okej. Jag vet själv att jag kan berätta många gånger för nära hur dåligt jag mår, att jag har problem, men visa lyssnar inte och andra försöker förstå men kan inte göra så mycket. Jag vill visa dem inläggen så personen kan inse att jag inte är en trotsig tonåring som bara är sur, utan jag är en tonåring som är trasig rakt igenom. En tonåring som behöver hjälp men inte får någon. 

Likes

Comments

Gammal bild från i sommras, på mamma. Riktigt bra dag, mamma hade tatuerat sig om jag minns rätt och sen köpte vi pizza och satte oss på en klippa, världens bästa mamma ❤

Vad har jag gjort igår och idag? Igår åkte jag hem till Västerås, tråkig faktiskt. Tycker verkligen om att vara hos mamma, och det är lika jobbigt varje gång jag landat i Västerås och inser att jag är jätte långt bort från mamma. Har många tankar över allt det här med att bo långt bort från mamma, tar psykiskt på mig faktiskt rejält men får leva med det tills jag kanske har ett eget jobb, tagit studenten och har möjligheten att flytta till henne eller ha egen lägenhet i Sköndal, men sånna där tankar får vänta till jag faktiskt har råd ;) hehe.

Jag kom hem runt 5, åt och sen drog jag nästan direkt till Elin. Vi skulle åka pulka men vart inte så lång tur, var så isigt haha, men skratt var det iaf. Resterande kväll var vi bara hemma hos henne och pratade å åt pommes och godis.

Idag har jag gått upp tidigt, dragit ut till hälla och faktiskt sökt massvis med jobb, jag hoppas jag får napp någonstans men vet själv hur svårt det är att få jobb nu i vår ålder. Sofia följde med mig och vi hade det bra, snällt av henne att följa med!! Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt, känner att jag behöver det.

Likes

Comments

Tumblr​

Vill tatuera mig någon gång när jag får tid och pengar, dock ska jag nog inte börja med såna här stora tatueringar utan jag planerar på att tatuera något litet på låret en text, en text på franska! Men det kostar ju lite så får vänta lite 😉. Men mamma ska prata med sin tatuerare för hon ska göra något mer på sin arm, hon har ju gjort fyra rosor. Och då ska hon även höra hur mycket hon tar för det jag vill göra!​

Likes

Comments

Bilder från födelsedagsfesten för Madde igår, bilderna är lånade från Maddes blogg. 

Det roliga är att jag gör samma minn på varenda bild?? haha.. Men kan berätta lite om hur det var å så. Madde fyllde ju 18 igår så då bjöd hon över några till henne, vi kom dit runt sju med blombukett och en present med gymhandskar i. Vi var där till runt 11 då Madde och dem skulle vidare ut på krogen, jag valde att inte följa med utan drog hem istället! 

Likes

CommentsBild från igår, outfit on top💁
Är påväg till mamma nu, hade tur då familjen här skulle till min bonus mormor och morfar så då åker jag med dem så släpper dem av mig hos mamma!
Har med mig både kameran och datorn så kan uppdatera normalt, och få se hur det ser ut i sköndal där jag faktiskt bodde som liten.

Likes

Comments

Jackan är från Chiquelle/699:- (Min lillebror tog bilderna)

Måste säga att det är den snyggaste och helt klart värd priset. Beställde den i Tisdagskväll så leveransen var hyfsat snabb. Jag köpte en storlek S/38, är egentligen en xs/34/36 men hört att jackan var liten i storleken och det var den. Den här passade mig perfekt trots storlek 38 som jag vanligtvis aldrig passar i. SUPER NÖJD!

Vart super glad när smset kom där de stod att paketet hade kommit, sprang verkligen dit på en gång! Dagen idag var kort, hade prov på morgonen som gick bra tror jag, fixade Maddes skåp med bilder å så (hihi) och sen drog jag hem till Thom för att göra lite pannkaka. Nu är jag hemma och ska snart fixa outfit till ikväll och sen tar jag bussen ner till stan och möter upp Elin och micha innan vi drar till Madde! Skönt med lov nu, tjatar lite om det men äntligen!!

Likes

Comments