View tracker

This is my nails now!! Är så nöjd att jag fick till dom så bra för att det är ändå en av dom första gångerna jag gör på mig själv nästan. Det är svårare än vad man tror att göra på sig själv, mycket träning är vad som behövs. Ska faktiskt snart ha min första nagelkund som är en kompis till mig, ska bli spännande.

Idag var det värsta skoldagen, för att det är den längsta dagen. Gick till kvart över 4, går egentligen till 5 men får gå tidigare för att hinna med min buss hem. Just nu kollar jag på Jocke och Jonnas spökjakt, den är så spännande!! Ni borde kolla på deras videos om ni inte gjort det för dom är grymma. Puss och kram skumbanan<3

Likes

Comments

Igår var jag och familjen i Borlänge och träffade släkt, vi firade för Maria (mammas syster) för hon är utbildad sjuksköterska🎈 på idrotten var vi på Friskis, körde styrka för visste att jag skulle på shabam (dans) senare, vilket är kondition och jag tycker om varierad träning.

Likes

Comments

Hello!! Igår var första dagen som praktikant på Bikbok, dom tog emot mig så snällt, trivs redan jättebra!! Som ni ser åt jag sushi som lunch😜 Igår kom mina nagel grejer ifrån nagelgiganten hem, och som ni ser gjorde jag nya naglar fast med en ljusare rosa färg och glitter på två naglar. Vart nöjd, tycker det här med naglar är så kul!! Ikväll ska jag på partaj, wii💚

Likes

Comments

Hej på er!!
Första skoldagen på terminen var igår, svårt att vända om på dygnet men som tur var så hade vi studiedag idag, så fick sova ut. Pluggade på ett naturkunskapsprov på eftermiddagen. Har även tränat jobbigaste träningspasset som heter bodyattack, nu på kvällen har jag pratat FaceTime med en vän och ska försöka sova, men tror inte det kommer gå så bra för min dygnsrytm är inte på topp. Har tyvärr längsta dagen på veckan imorgon, hoppas ni har det bra tills nästa gång.

Likes

Comments

Hej på er alla underbara.
Idag har jag varit med pappa, vi åt mat i Valbo. En gissning på vad jag åt innan jag skriver det... Vissa hade nog rätt, SUSHI😍🍣 Vi gick runt lite och shoppade, blev inget för mig. Efter några timmar for vi på en möbelaktion, inte det roligaste men men! Min dag har varit väldigt bra och jag hoppas att ni också har haft det. Snart är lovet slut, ska ta vara på sista tiden men är taggad faktiskt på att komma tillbaka till rutiner och tjejkompisarna❤

Likes

Comments

Idag testade jag ett nytt pass som heter spinning, det var ett riktigt jobbigt pass men hyfsat kul. Kommer fortsätta gå på spinning för tyckte det var sån bra träning. Träningsvärken kommer garanterat imorgon, efter det åkte jag förbi min vän Amanda. Vi kollade på film och bara umgicks, sedan kom jag hem till ett paket ifrån Adidas. Har beställt Adidas superstar, riktigt fina vardagsskor. Dom Kostade 1000 för er som undrar, ha det bäst.

Likes

Comments

I perioder drömmer jag otroligt mycket och kommer ihåg varenda detalj av drömmarna när jag vaknar, ibland vaknar jag gråtandes ifrån mina drömmar. En sak jag vet om mig själv är att om jag drömmer mycket och intensivt då mår jag inte så bra. Men fascineras av drömmar för tror att det finns en betydelse bakom varje dröm. Har kollat upp lite om det här med drömmar, man drömmer oftast för att man ska bearbeta olika sorters känslor. Det kan vara allt från olyckor, dödsfall, eller om bara någon speciell. Eller någon annan traumatisk upplevelse. Jag tror att alla människor bearbetar saker på olika sätt, exempelvis finns det dom som gråter mycket, eller dom som tränar mycket för att glömma för en kort stund. Själv har jag inte så lätt till gråt, men ibland ganska sällan bubblar det över, så tror att jag bearbetar mina känslor genom att drömma. Vissa tror ju inte alls på det här med drömmar, då får man nog hoppa över detta inlägg 😉

Sömnparalys: Det är något jag har varit med om, det är ett förlamande tillstånd som kommer när man ska somna eller vakna.. Du kan absolut inte röra dig eller skrika men du är helt vaken i sinnet. Det är fruktansvärt läskigt att vara med om. I min sömnparalys så såg jag en svart skepnad, som drog mig ur sängen om jag försökte ta mig ur drömmen. Jag minns det som att han släpar mig ner för trappan, för er som inte vet så bor jag på övervåningen. Och när jag precis ska få se skepnadens ansikte så vaknar jag och är helt vettskrämd för livet. Man har även en känsla av att inte kunna andas, som om någon satt på min bröstkorg. Det är så svårt att förklara detta för man låter som man vore galen. Hade en känsla av att inte bli trodd. Jag hade sömnparalys när jag gick i 9an, fick inte någon sömn på en vecka, Var till och med så att kompisar frågade vad det var för fel för mådde så dåligt och var helt utmattad. Jag började sova med tänd lampa för det var dom enda gångerna jag inte fick sömnparalys.

Har inte haft sömnparalys sedan 9an. Har ofta tänkt på varför jag fick det just då och varför jag inte har fått det på två år. Fast är ju naturligtvis glad över det. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Önskar inte ens min värsta ovän det här tillståndet.

Likes

Comments

För er som undrar så köpte jag tröjan på bikbok för 150 kronor, den hade 50% sale. Kan inte riktigt börja använda den nu för det är nog för kallt väder för det. Det är ju en sommartröja. men tycker den är jättefin!!

Likes

Comments

Hejsansvejsan💓det här var dagen innan nyår. Då var jag och Amanda i Gävle och kollade lite shopping samt åt på nian. Åt godaste pizzan<33 men glömde ta kort på maten tyvärr haha. Efter det var vi på bio, det blev 101 åringen. Den var riktigt bra och rolig.
Hoppas ni har en fortsatt bra dag, lite senare ska jag träna och efter ska jag kanske hitta på något med någon vän. Puss&kram

Likes

Comments

Hej på er kära, idag är det 2017!! Känns overkligt faktiskt. Hade sååå kul igår med vänner på festen som vi var på, träffade en massa nya människor och fick nyårskyss (😉)
Nu kastar vi 2016 i sjön och blickar fram mot det nya året och bara hoppas att det blir ett bättre år.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw