Idag var det dags för mammaträff med bvc. Vi pratade om mat och tänder, det känns lite extra i hjärtat att det redan är dags för mat till lilla donnan tiden springer iväg!

Efter mammaträffen bjöd linn oss på lax och rotfruktspytt bortskämda delux! och när min mamma var klar i stan mötte jag och Tove upp henne för lite shopping! Jag skulle köpa en liten present till malte som vi äntligen ska träffa nästa vecka♡

Sen hittade jag o mamma världens sötaste bomberjacka till Tove och en ny liten vårmössa😍 hon kommer bli så förbaskat söt! När jag kom hem beställde jag en ny napphållare också så nu är donnan kittad för VÅR.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tre månader innan jag blev gravid började jag i en PT-grupp på ett gym i stan och satsade stenhårt på att bli fit inför beach -16 minus 10 kilo hann det bli innan det där efterlängtade pluset på stickan kom<3
I början av grav. var jag så jäkla trött så det blev väldigt lite träning och månaderna gick och ju större jag blev desto mindre motiverad till träning var jag så det blev lite promenader med mamma men inget mer,.
mot slutet var det så jäkla tungt o det ända jag kunde tänka på var att när bebis var ute skulle jag börja träna direkt, jodåå...
I dec gav jag mig själv julklappen att mammaträna på friskis i åtta veckor med andra mammor och instruktör
så den 25 Jan drog det igång så varje ons är jag o Tove på mamma träning! Det är så himla svårt att bryta ett beteende tex kost o träning jag har jätte svårt att ta tag i det på riktigt men efter varje onsdags pass så är jag mega pepp på att börja träna mer o äta bättre, synd de inte håller i sig sålöge... aja det här får ta tid helt enkelt.

Likes

Comments

En blogg till!
mest för att jag själv vill skriva av mig, har inte bestämt om jag tänker länka dessa inlägg eller ej, vill nog testa o se om detta är något för mig, man vet aldrig!

Likes

Comments