För vissa kanske det inte är okej att säga så.

Jag älskar mig själv

Men jag tycker det är mer än okej. För även fast jag kämpar mig till en ”dröm mig” är på vägen dit resan knasig, rolig, deppig, trist men ändå spännande. Och att inte bara se skillnad på utsidan utan även på insidan!

Jag är såååå stolt över mig själv! Att jag är den jag är idag. En envis, kort stubin, självständig, omtänksam, respektfull, kreativ, knasig tjej. För utan nån utav mina egenskaper som jag har, är jag inte mig.

Ibland kan det kännas jobbigt när jag märker att jag blir frustrerad, arg, upprörd etc på något, för jag vet att jag måste ta ut det på något sätt. Men efter det, när jag svalnat är jag lugn och känner nån slags frid i kroppen av att få lämna det.

Men för det mesta försöker jag vara glad.

Jag är även väldigt stolt att jag kommit igång med att gymma och träna ordentligt! Även om jag spelar fotboll så känner jag mig inte direkt ”vältränad”. Jag vill göra det. Och det kanske är att ”sikta mot normen”, men om jag vill se ut så, kan inte det va okej ändå? Jag har aldrig känt mig värst ”fin” när jag va yngre för att jag alltid jämförde mig med andra. Men jag ångrar så att jag gjorde det! För jag är för jäkla vacker må jag säga! I mina ögon, mina föräldrars, mina vänners och framförallt min pojkväns.

Imorgon ska jag gymma igen, sen på torsdag ska min klass va förband på en konsert och i helgen ska jag bara mysa och gosa med min kille och må bra!

Nu ska jag försöka sova, för mina ögon svider, haha. Så alla som läser; sov riktigt sött nu! Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Min pojkvän skrev igår till mig att han hade en överraskning till mig. Och som den nyfikna människan jag är försökte jag få ur honom vad det va för något, för jag har lyckats förr. Men denna gång stod han på sig.

Så innan jag drog till jobbet möttes vi upp i korridoren och han drog fram en hårborste. Hahah, jag ska förklara:

För några veckor sen sov jag över hos honom och när jag kom hem hitta jag inte min borste. Så jag bad honom att kolla runt ifall jag glömt den hos honom. Han sa att han hitta den och skulle ta med till skolan nån dag. Sen hitta jag min borste hemma hos mig så jag brydde mig inte så mycket för han är ganska förvirrad, haha.

Men i alla fall, så drog han upp den och sa ”din borste”. Jag kollade skeptiskt på honom och sa att den inte va min. Hahah, hans min! Han tappa typ hakan. Sen skratta han lite och drog fram presenten och sa ”attans, jag tänkte lura dig”.

Jag öppnade och fick den här! Jag behöver verkligen hårolja till mitt hår för det är så frissigt! Sen ska jag ju färga mitt hår och det kommer ta lite på det så det är precis vad jag behövde.

Men när jag fråga vad det kosta sa han 300kr. Jag slog honom på låret och sa åt honom att sluta skämma bort mig! Jag är super tacksam men han är för snäll mot mig, min fina skatt. Han är det bästa jag har, den där fina killen.

Så nu ska jag tänka på en dunderbra julklapp till honom!

  • 38 Readers

Likes

Comments

Gult.

Min dag känns gul. Jag känner mig starkare idag, stoltare. Inget som kommer i min väg ska låta mig känna mig svag. För det är jag inte.

Mina känslor kan va som en berg-och-dalbana från dag till dag. Men det är oftast för att det är ny dag. Se inte tillbaka på den förra. Den finns inte mer.

”Fortsätt blicka framåt.”

Ett citat från en av mina favoritfilmer. Och det har så rätt. Och jag ska hålla mig efter det.

Idag kändes det jobbigt på morgonen för jag hade fortfarande inte rett ut saker med mig själv. Men det blev bättre. Jag hade super kul i skolan idag och jag kände att såhär ska det alltid va.

Jag försöker hela tiden påminna mig om hur jag ska bete mig. Och jag försöker så gott jag kan och ibland misslyckas jag. Men man får det! Jag får det! För jag är inte perfekt!

Än så länge har dagen varit bra. Jag känner mig hemma med mig själv. Vilket jag ska träna mig till att jag gör varje dag.

Och jag ska.

***

Väldigt flummigt.

Men det jag skrev igår är inte riktat till någon annan än mig själv. För jag reder ut det även när jag mår som sämst. Vilket jag tycker är en god egenskap.

Jag skriver inte för att hänga ut någon, för det finns ingen att hänga ut mer än mig själv. För det jag skriver är jag exakt jag. Sen får man tycka som man vill, men säg helst det till mig då. Om det känns fel det jag skrivit. Vill inte att nån ska må dåligt över för vad jag skriver.

Säg det, jag blir inte arg. Jag tål kritik.

  • 71 Readers

Likes

Comments

För er som läser tycker säkert jag sätter på mig en offerkofta.

Fine.

Tyck så.

Jag skriver inte ut det här för att få uppmärksamhet, eller för att folk ska tycka synd om mig. Som jag skrivit innan så kommer jag skriva om tankar och känslor, vilka dessa är.

Jag skriver så folk kan förstå mig. Inte tycka synd om mig. Jag skriver för att folk ska fatta varför jag beter mig som jag gör.

Alla tänker olika, alla uppfattar olika, alla beter sig olika. Det är bara mitt sätt att visa hur jag är olik från alla andra.

Jag vill verkligen inte att nån ska tycka synd om mig.

  • 77 Readers

Likes

Comments

Jag vakna upp imorse och kände; ”Idag kommer det inte bli en bra dag”. Men ändå kände jag att jag behövde tvinga mig in i ett bra mood för andras skull. Det va svårt, men det gick helt okej.

Min hjärna kunde inte ta en paus idag, det gick i 110 hela tiden. Mina mungipor gick inte upp, tyckte inte nått va så kul att höra, försökte spela mitt sanna jag och va det glada skojsamma egot som jag brukar va. Alla gick på det.

Jag gick runt som en skugga av mig själv. Jag måste va väldigt bra på skådespeleri eftersom alla tyckte jag såg ut att må bra. Men innerst inne ropade jag på hjälp.

”SER NI INTE ATT JAG BEHÖVER NÅN?!”

Allas röster va som i en dimma, virvlade runt mig men kunde aldrig nå mig.

Klumpen i magen bara växte, blev större för varje gång nån gick förbi utan att kunna se mitt sanna jag. Gråten satt i halsen som en oinbjuden gäst, snart knacka den på dörren.

”Va glad, tänk på andra, gör inte nått som får någon att bli sur på dig, behåll odjuret inom dig, tänk att den här dåliga dagen bara har 24 timmar, bra dag imorgon, snälla jag måste ha en bra dag imorgon”

Jag log, kände klumpen släppa en aning, han mötte mitt leende och jag kunde känna hur mina ögon glittrade när jag såg honom. Mitt allt. Min rosa stjärna. Den person jag älskar mest. Jag kan inte visa att jag mår dåligt.

Han behöver inte veta. Jag är så på om jag hela tiden berättar vad som gör mig ledsen. Han ska inte hela tiden få mina bekymmer som en extra väska att bära på. Bär på denna själv för en gångs skull!!”

Jag kände hur jag blev glad på riktigt. Jag kunde le utan att känna att det va fejk. Hjärtat pumpade som bara den i bröstet när jag tittade på honom.

Varje detalj på honom är så perfekt! Hur kunde jag få en sån perfekt människa? Helt otroligt! Han är min...? Han är min!

Vi började gymma. Jag kände att jag kunde gymma bort allt jag kände, pressade mig själv. Tills jag fick se vad vi skulle göra.

Jag krympte ihop, kände mig så liten. Jag kände mig inte bekväm i mig själv. Ta mig härifrån!! skrek jag inombords.

Jag skäms så lätt när jag visar för alla som är där att jag är svag. Blottar mig själv. Om jag inte förstår blir jag sur på mig själv för min hjärna är så korkad.

”Snälla håll det inom dig! Visa inte för han kommer ta åt sig! Jag får inte förstöra något han älskar att göra! Skärp till dig! VÄX UPP SNÄLLA!!”

Jag tappade det. Kände mig så dum när det är så enkelt. Skämdes för hur svag jag va. Jag kunde inte bara ge upp. Fortsätta måste man. För hans skull.

Vi tränade vidare. Inte ett ord sades på väldigt länge.

”Ska jag säga något? Nej! Jag vågar inte! Han är sur på mig så det räcker! Ska jag låta honom va? Bara stå och bita på korken? Snälla, kan du bara skärpa dig för hans skull?”

Våra blickar mötes. Jag skämdes ännu mer. Vad är jag för flickvän? Ingen bra en. Jag ville inte sinka honom. Hoppade över för jag kände att han inte behöver stå och förklara för dumma mig hur man gör när han själv kan träna.

Förlåt

Förlåt för att jag är så korkad

Verkligen förlåt

Jag cyklade hem. Kände att tårarna ryckte i handtaget på min dörr.

Inte nu

Jag är så jävla dålig.

6 timmar kvar.

Sen är jag bra igen.

***

Mitt enda sätt att uttrycka mig på är i skrift. På detta sätt. Jag kommer nog göra såhär framöver. Beskriva hur jag mår såhär.

Den största delen av varför det känns skit kan jag inte berätta. Det är för privat. Något jag inte ska berätta för andra och inte vill heller.

  • 98 Readers

Likes

Comments

Äntligen har jag kommit igång med träningen på gym! Känns så himla gött att va där och ta i tills man storknar! Redan när jag går ut därifrån längtar jag till nästa dag för att gymma igen! Trodde aldrig jag skulle känna så, men är sjukt lycklig att jag är det.

Imorn kör jag på igen även om jag kommer ha en sån träningsvärk i kroppen så jag knappt kan ta mig fram, haha. Men det är då det är som bäst ju.

Ska försöka sova nu, så jag kan få någorlunda sömn. Lite kort iaf vad som händer i livet just nu.

  • 100 Readers

Likes

Comments

Har varit sjuk typ hela veckan och har inte orkat uppdatera på sistone. Händer inte så mycket spännande just nu och jag tycker det är tråkigt för er att läsa om saker man gör varje dag.

Så bara för att uppdatera är jag halvt sjuk och sitter här i sängen för att kunna få igång hjärnan med lite skrivande.

Är det bara jag som blir avtaggad på något och sen när man väl ska göra det avtar det?

För så känner jag ibland när jag ska skriva, att jag liksom längtar hela dan efter den men när jag väl har datorn i knät så trycker jag inte på en enda tangent...

  • 103 Readers

Likes

Comments

Det har bara gått två veckor in på tvåan och ändå är jag trött. Jag förstår bara inte hur mycket kaos det kan bli på så kort tid. Huvudet bara snurrar och hjärnan mosar i skallen på mig.

Jag har kommit fram till att jag vill göra så mycket, men det slutar med att jag inte gör något för mentalt klarar jag det inte. Det är super störigt. Det slutar med att jag sitter med datorn i knät och kollar på serier eller sätter mig och spelar. Det är skit jobbigt.

Det är verkligen kaos nu. Saker händer konstant och jag får aldrig vila från drama.

De ända gångerna jag verkligen kan slappna av är när jag är med min pojkvän eller mina bästa vänner. De får mig att tänka på annat.

Men sen kommer jag tillbaka till verkligheten igen.

Jag tänkte börja blogga mer nu när skolan börjat men en av mina nära och kära gick bort vid skolstarten så jag ska på begravning nu till veckan på fredag. Så det är därför det vart tyst även fast jag sagt att jag ska komma igång igen.

Jag ska snart gå och lägga mig. Ligger i sängen och har ont i huvudet och är sådär mosig i kroppen så man känner sig lite febrig.

Ska inte tjata så mycket mer, återkommer inom kort (får jag hoppas).

Natti.

  • 120 Readers

Likes

Comments

Jag har hittat min favoritmascara! Helt underbar när jag provade den! Den fick mina fransar att se långa och hyfsat fylliga ut. Jag är en sån person som inte gillar när fransar sätter ihop sig i klumpar utan jag är mer förtjust i när var och en är för sig och de ser ut som singelfransar. Det kan va snyggt med annat men det passar inte in på mig, haha. Här nedan kan ni se skillnaden mellan när jag inte har mascara och när jag har.

Jag får verkligen ursäkta min hy. Den har blivit så sjukt dålig på bara några månader, jag har aldrig haft problem med finnar och hade knappt det innan. Men sen bara *pang* så satt de där i ansiktet på mig... Lite trist är det allt eftersom jag är en som verkligen bryr mig om mitt utseende. Men jag har börjat med en rutin på kvällen som jag hoppas ska lösa det här! För allt det här började i april (ungefär), sen har det bara gått utför. Jag hoppas, hoppas, hoppas bara att min hy kan återgå till så som den va förut!

  • 128 Readers

Likes

Comments

Igår fotade jag och mina bästa vänner. Det va så mycket skratt och oplanerade planer bakom alla bilder vi tog men gud så kul vi hade! Jag älskar att bli fotad, kanske inte är den finaste att se på dock men tillräckligt för att jag ska va stolt.

Så nu ska jag spara ihop till min egna kamera och så får jag försöka bli bra på det här, för det är ju otroligt kul!

  • 131 Readers

Likes

Comments