Okej så egentligen brukar man väl ha som mest motivation att blogga när bloggen är ny men sen kommer verkligheten ikapp och det är svårt att avgöra vad man egentligen kan skriva och inte.

De senaste veckorna har varit händelserika men jobbiga.

Efter Eksjö var jag hemma och träffade saknade vänner.  Dock slutade det med ånger, fast inte från min sida då jag egentligen inte får bry mig. Fast jag gör det ändå och det fattar nog dom inblandade. Vi lämnar det lite lulligt och oklart.

Jag och Veronica drog sedan till Karlstad där vi spenderade en vecka i väldigt najs väder. Dagarna och nätterna bestod av träning, festande, nattbad med främlingar och shopping. Åkte även en snabbis till Norska gränsen bara för att kunna fota skylten och besöka ännu ett annat land i år.

Efter den utmattande men roliga veckan var jag hemma och passade på att träffa ännu fler vänner samt jobbade.

Och igår kom jag hem från Borås där jag varit i ca. 1,5 dygn. Värt. Eller kanske inte för det bara regnade. På kvällen var jag dock på hemmafest vilket började bra och slutade med att jag ville åka hem 03.30 utan möjlighet. Fick alltså spendera natten på en bäddsoffa i min nära kompis brors rum med huset fullt av irriterande människor.

Känns som det att det enda jag gör nu är att åka bil fram och tillbaka från olika ställen till Stockholm. Jag har ångest över att skolan snart ska börja även fast jag kände mig taggad innan det blev som det blev. Och jag vet inte riktigt vad jag mer kan skriva om saken förutom att regnet utanför fönstret får beskriva hur jag känner inuti fast jag inte kan gråta.

Men vi lämnar det. Imorgon är det måndag och jag ska jobba igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det går väldigt mycket i perioder om jag gillar att träna eller inte. Fast så är det oftast med allt. Bestämde mig i alla fall för att springa idag, vilket har blivit alldeles för sällan nu på sistone och eftersom att äta mat är min favorithobby så kändes det som att det var dags igen. För mår alltid så himla bra efter att jag sprungit.

Gav däremot upp ganska fort haha men tanken som räknas visst?

Igår drog jag och mina föräldrar ner till Eksjö i Småland över dagen men känner inte att det hände så mycket spännande som är värt att nämna i bloggen. Mysig liten stad men finns tyvärr inte så mycket att göra där. Fikade på ett café fullt av pensionärer och åt pommes på nått lökigt ställe. Menmen är glad att jag åkte dit såklart.


Likes

Comments

9 juli, alltså för en vecka sedan åkte jag, Tova och Victoria till Gotland. Vi kände att det var dags att vi åkte iväg någonstans tillsammans för att komma bort från Stockholms hets och småsyskonstress.

Vi tog båten från Nynäshamn och anlände till Gotland någon gång efter lunch där vi snabbt hittade vårt boende nära hamnen innanför Visbys murar.

Jag hade en riktigt härlig vecka där vi bara kunde ta det lugnt, laga mat, äta på restaurang och bli stammisar på Pinchos, sola, bada i solnedgången och bara njuta av Visbys fina klimat.

Från början hade vi tänkt vara lite kaos och försöka ta oss in på någon klubb fast ingen av oss är 18, men den tanken försvann ganska fort när jag försökte beställa en päroncider och han i restaurangen bad om leg. Räddade mig själv genom att dumförklara honom att jag ville ha en alkoholfri Briska med päronsmak.

Så vi höll oss till att åka turisttåg och äta vattenmelon samt vindruvor på stranden. Kunde inte bli bättre.


Likes

Comments

Okej första inlägget är alltid stelt och väldigt oklart vad som ska skrivas.

Jag har precis fyllt 17 år och bor norr om Stockholm vilket suger och därför går jag Franska skolan inne i stan. Spontana äventyr och efterblivna beslut är det bästa jag vet, vilket är anledningen till att jag har ett litet hjärta som tatuering vid troskanten, kan beställa äcklig mojito med alkohol i stan och kom hem från Gotland igår.

Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, festa, chilla med kompisar och spendera pengar på mat och kläder.

Välkommen<3Likes

Comments