​Vecka 29. Och det innebär bara en sak om du bor i Göteborg: det är Gothia. Fotbollscupen som innebär så mycket för de som deltar och för oss som bor i stan. Kärlek och glädje till sporten. Och en aning irritationsmoment varje dag på en spårvagn någonstans. Men det kan man överleva, det är en vecka. Eller det är i alla fall vad jag intalar mig själv. Kommer nog vara ytterst tveksam imorgon när jag ska till jobbet.

Och apropå jobb. Igår var jag och mina underbara kollegor plus 48 000 andra på Ullevi för att bevittna invigningsceremonin av Gothia. Och det var så mycket glädje i luften. Men en sak som jag inte riktigt någonsin kommer förstå mig på är de vuxna människor som verkligen inte tycks inse att det är barn det handlar om. Barn som kommer till Göteborg för att få ägna en hel vecka åt det de älskar mest. Som vuxen är det totalt oacceptabelt att bua åt barn på grund utav deras ursprung och vilket land de representerar när de tågar in på Ullevi. Det är barn! Oroligheterna som existerar i världen just nu är inte skapade av barn. Applådera barnen. De är framtiden. Och visa dem att det finns en framtid att kämpa för! Och att resterande världen inte har tappat hoppet. 

Gillar

Kommentarer

​Det är som sagt var fredag. Och fredagskväll. Helst av allt hade jag skrattat tillsammans med en bra vän eller tre på något mysigt hak i stan men det är Gothia-helg och jag måste vara på topp imorgon för att överleva jobbet. Eller mer än på topp! 
Vilket också är anledningen till att jag är 4ever alone hemma med en stor kopp te och Gilmore Girls på Netflix. Spännande liv och så vidare. Däremot vet jag om att jag är snäll mot mig själv just nu och gör mig en tjänst för att det ska fungera imorgon men jag känner mig så tråkig. Jag vill också spatsera i city i natt. Men istället satsar jag på 9 timmars sömn. Det blir bra det med. Säger vi... 

Gillar

Kommentarer

​Och min jobbvecka kickar igång igen. Klassiker. Tror att enda helgen jag är ledig är faktiskt vecka 30 eller om det var 31... Sak samma. Börjar dagen som de flesta andra: med en avocadomacka och kaffe. Har fått dille på just avocadomackor så äter de lite överdrivet ofta. Men det är ju så gott! Och det känns bra att börja dagen så. 

Vaknade imorse till nyheten om attacken i Nice. Och vill du läsa om mina tankar så kan du göra det här!

Gillar

Kommentarer