Allmänt

Vaknade upp till såå himla fint väder ute idag, inte slask, blött och blåsigt utan blå himmel, vitt överallt och sol, underbart! Även denna dagen gick alldeles för snabbt och den där jobbiga känslan i kroppen av att veta att det är skola imorgon kom, söndagsångest kallas det också. Den första riktiga skolveckan efter lovet nu och jag är inte särkilt positivt inställd till det om jag ska vara ärlig. Men man tar sig igenom det, godnatt!

Likes

Comments

Allmänt

Lördagens kvällsmat, så sjukt gott var det! Efter lite kvällsmat i magen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig. Sedan blir det en myskväll bara, Edwin kommer även hit lite senare ikväll. Det blir nog att kolla Skam eller kanske någon film?

Dagen idag har varit ganska seg, har bara varit inne, kollat yt och pluggat lite faktiskt! Säger alltid till mig själv att börja med skoluppgifter i tid så det slipper bli sådär super stressigt de sista dagarna innan de ska in men så blir det oftast inte, men nu ska jag verkligen försöka ta tag i det. För det är ett måste även fast det inte är så roligt. Kom på att halva min gymnasietid har gått nu, känns väldigt skönt men samtidigt läskigt eftersom tiden går så himla snabbt. Kändes som att det var igår som vi gick in på gymnasiet för första gången. Nog pratat om skolan. Hoppas ni får en bra kväll, kraam!

Likes

Comments

Allmänt

Hej, efter en ganska jobbig dag i skolan kom jag hem till en glad familj. Efter att ha ätit lite så gav jag mig upp på rummet för att kolla skam med lite gott till. Tänkte skriva att det var lillelördag men det var det inte idag. Är snart klar med säsong två av serien skam föresten, bara ett avsnitt kvar! Har inte haft så bråttom med att kolla klart den vilket många andra har haft. Men det går framåt i alla fall, en riktigt bra serie som går att rekommendera. Resten av kvällen ser ut som de flesta andra kvällar, framför tv:n i soffan, myys!

Likes

Comments

Allmänt

Idag är det onsdag och det betydde även första skoldagen efter jullovet. Skoldagen gick snabbt med bara tre lektioner och jag slutade därför vid 1 idag. Idag kom även vintern på ungefär två sekunder och det var roligt och fint tills bussen var försenad en halvtimme pågrund av snön och man var tvungen att stå ute och vänta. Men det är väll som vanligt när vintern kommer.. Efter skolan jobbade jag några timmar och efter det har jag bara varit hemma, ätit kvällsmat och nu sitter jag framför tv:n. Ha en bra kväll, kraam!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!
Idag är det inte en så bra dag. Mycket tankar om allt möjligt! Imorgon börjar skolan också, det gör det inte bättre direkt men detta året ska jag fokusera mer på skolan. En sak som i alla fall är positiv är att resan till Åre nu är bokad! Kommer bli så roligt men känner mig redan lite små nervös haha.

Dagens planer är absolut inte många. Städa rummet, kanske träna och bara ta hand om mig själv. Mys-dag!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Har precis duschat och sitter nu i soffan hemma hos Edwin. Dagens planer är inte många, ska försöka skriva lite anteckningar om en sak som ska vara klar innan skolan börjar igen. Men annars ska jag bara ta det lugnt, kanske övningsköra? För det var väldigt länge sedan! Detta är en riktigt seg och tråkig dag egentligen, får se vad dagen har att erbjuda!

Likes

Comments

Allmänt

Några bilder från igår då jag var på en is och tog lite bilder..

Likes

Comments

Allmänt

Detta var en av de få bilderna jag lyckades ta på nyår. Glömmer alltid att ta bilder. Vid halv 10 ungefär i lördags så begav vi oss iväg för att fira in nyår med en massa andra härliga människor, det var en väldigt bra kväll tycker jag, väldigt lyckat! Somnade runt halv 4 och vaknade sedan vid halv 2, alldeles försent enligt mig då jag känner att hela dagen är borta sen. Detta gjorde även det inte så lätt att somna tidigt igår, var tvungen att somna tidigare för att komma upp vid halv sex idag för att sedan jobba hela dagen. En väldigt kort och snabb version av de senaste dagarna.

Måste verkligen ta tag i bloggandet och verkligen ta mer bilder! Ska föra över alla bilder från mobilen till datorn nu också, ska bli skönt faktiskt. Jag har precis skrivit upp endel mål inför detta året, inga stora saker utan bara små saker som ändå har stor betydelse. Hoppas bara man kan hålla dom också!

Likes

Comments