Allmänt

Helgen blev bra även fast jag stannade hemma från Skåne! Pluggade endel, var i Halmstad, lagade mat och en massa annat mysigt. Vaknade imorse och det kändes verkligen som att jag precis hade somnat, usch inte alls utvilad. Hoppas att den här veckan går snabbt så att det blir helg snart igen, ska förmodligen iväg och shoppa någonstans i helgen för att köpa bland annat vinterjacka. Känns redan som vinter ute så det behövs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​Hej!

Denna veckan har varit mindre rolig.. Har haft så stressigt i skolan med flera prov och uppgifter att göra. Riktigt stressad har jag känt mig. Men nu är det äntligen helg igen! Skulle egentligen åkt till Skåne men blev att jag stannade hemma istället på grund av plugg. Inte alls roligt men jag ska allt göra det bästa av den här helgen iallafall och inte plugga allt för mycket! Ikväll har jag bjudit hem Edwin för middag osv. Så mysigt, behöver en lugn kväll utan att behöva tänka på något som handlar om skolan. Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Allmänt

De senaste dagarna har i princip bara bestått av plugg. Har ett Samhällsprov om mindre än en timme och jag är så nervös för det känns verkligen inte bra. Känner mig inte förberedd, det är så mycket som man ska kunna och förstå. Alldeles för mycket! Så jag sitter just nu och läser igenom allt ännu en gång. Efter skolan idag blir det till att jobba en stund. Efter det är det fredagsmys! Jag funderar på att övningsköra idag men jag vet inte om jag hinner det. Äntligen helg, kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej, idag är det tisdag och även kanelbullens dag! Skoldagen gick och var som vanligt idag. När jag kom hem skulle jag och Edwin åka och köpa kanelbullar men det fanns ju självklart inte i någon affär så det fick bli gifflar istället. Men aja det funkar ju det med. Resten av kvällen bestod av plugg, ph och bara ta det lugnt som vanligt haha. Kraam!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er, i fredags kväll träffade jag tjejerna hemma hos Moa. Mysigt som vanligt! På lördag morgon var det dags för jobb, så jag jobbade 5 timmar på morgonen. Kändes skönt att redan ha det avklarat när klockan var 1, skönt att göra saker på förmiddagen så att man har resten av dagen kvar. På kvällen åkte jag till Edwin och vi beställde mat från den nya thai butiken, väldigt gott var det faktiskt och man fick verkligen mycket mat för pengarna! Så värt det. Resten av kvällen bestod att tv tittande.

Idag har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt innan stress veckan börjar. Just nu har jag precis duschat och sitter och kollar på Wallander. Har haft en lugn men väldigt bra helg, kram!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen fredag! Sitter i biblioteket och pluggar med Annie och Moa och försöker checka av lite skolgrejer. Har haft så mycket denna veckan, men det är skönt att jag skickat in lite uppgifter nu iallafall! Nästa lektion börjar 11:10 och då har jag två lektioner kvar och sen tar jag helg! Kram

Likes

Comments

Allmänt

Fredagen blev inte som planerad utan träffade istället Edwin, Emil och Annie! Men det var också väldigt bra! Igår lördag så var jag och Edwin ute och fotade, var verkligen såå längesen. Bra bilder blev det också så jag är nöjd. Idag ska jag sätta mig och gå igenom alla bilder och redigera dom och så. Senare idag ska jag även träffa tjejerna en stund. Känns skönt att det inte är en sån där jobbig söndag idag när man vet att skolan är dagen efter, men nej inte idag eftersom vi har studiedag imorgon. Kraam!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen är det fredag och helgen är en dag längre än vanligt eftersom vi har studiedag på måndag! Mina planer inför helgen är att träffa tjejerna, träffa E, fota och bara ta det lugnt. Förmodligen plugga också! Den här veckan i skolan har gått såå snabbt verkligen och snart är denna skoldagen över. Äntligen!

Likes

Comments

Allmänt

Hej, började dagen med ett besök hos tandläkaren och det slutade med att jag fick boka in en tid redan imorgon igen för att fixa en tand. Skolan var seg idag, tisdagar är en av de dåliga dagarna på veckan. Efter skolan träffade jag tjejerna och efter det var det träning. Helt sjukt jobbig träning den här gången. Kanske för att jag inte tränat på länge eller så var den bara väldigt tuff, en blandning av det tror jag på! Ska hoppa in i duschen och sen fixa lite saker inför imorgon, kram!

Likes

Comments