Ja men nu är det äntligen fredag!! Skolan gick fort idag och nu har jag nyss kommit hem ifrån gymmet, det blev först lite ben sen 15 min cardio, imorgon blir det gym med Pontus och Victoria, Gympartners in crime och efter det blir der lite rajraj ;)

Nya skor har jag också, Nike Air Max 90 gs, sjukt sköna och sjukt nöjd, som alltid. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det kvällsgym med Pontus.
Fast dagen började ju såklart med skola, sen gå och skriva på anställningsbevis och nu nyss gym! Imorgon väntar ju öppethus och förmodligen gym efter det. Sitter nu i soffan och kikar på idol, heja molly. Sover hos älskling inatt, hörs imorgon.


Likes

Comments

Sitter och äter frukost nu, ska snart gå till skolan, kort dag idag med tanke på när jag börjar, sen blev det som sagt powerbox efter!


Likes

Comments

Träningen idag blev SH' bam, det är alltså dans och det var riktigt kul!

Men dagen bjöd först på skola 8:30 och då var det bakning som gällde som ska användas till öppethus som vi har i skolan på lördag då vi presenterar våra linjer för folk som ska börja nästa höst. Då ska jag alltså vara i köket och baka bröd och bullar vi ska bjuda på och soppbuffé kommer att finnas. Det bästa med det är ju ledigheten måndagen efter. 

Nu ska jag snart gå och duscha sen lägga mig och kolla lite Sons of Anarchy innan jag åker hem till hjärtat mitt och sover där. Imorgon börjar jag inte förens halv 11 och slutar relativt tidigt och imorgon blir det PowerBox (boxning).

Likes

Comments

Söndag låter riktigt deprimerande för vissa men jag tycker att det är riktigt skönt, man sover ut, äter en god frukost, tara det lugnt och som jag idag då, tränar på eftermiddagen, sen sover man lite för sent men vaknar upp imorgon och är inte ens trött. 

Det här har för mig varit en riktigt bra helg, i fredags fyllde mamma år och jag fick reda på att jag fått ett nytt jobb (score!) och igår (lördag) gick jag upp och gymade  kl. 11 med Victoria och Pontus, riktigt bra ben och rygg-pass, känns idag! Idag blir det Zumba 16:00 för mig och Victoria, första gången jag går på det men har hört bra om det så kan nog inte bli annat än roligt. 

Likes

Comments