Skräll att man är SÅ duktig på att uppdatera. Livet kom i vägen. Tillbaka snart.
Kram

Likes

Comments

Rubriken? Tyvärr mitt livsmotto. Nya skinnhandskar och en mössa som skrek "köp mig". Det var på riktigt love at first sight när vi klev in på Caliroots igår. Fick även med mig en lite nättare topp ifrån Zara i mörkblå velour. Bild på den får ni någon annan gång, promise.

Likes

Comments

I eftermiddag har jag och sambon strosat runt på stan. Jag testade alldeles för många fina klädesplagg inne på Zara och sen kikade vi på blommor till lägenheten samtidigt som vi smuttade på varsin kaffe ifrån Espresso House. Ska strax bädda ned oss i soffan framför Suits och imorgon står klockan på 06.45 för då ska det tvättas!

Hoppas ni haft en fin torsdag.

Likes

Comments

Trivs verkligen här.

Likes

Comments

Okey guys, antar att jag inte är den enda som hakat på denna sjukt populära trend i år... Jag äger själv en hel drös men känner att det finns plats för betydligt fler i smyckeslådan, finns ju så många olika varianter och de passar verkligen till allt. Tänkte hur som helst tipsa om Stargaze Jewelry (här) som har sanslöst fina chokers inne just nu. Värt en titt!

Likes

Comments

Jag är så glad. För idag har jag och tjejgänget bokat våra biljetter till Summerburst. Det blir det tredje Summerburst-året för min del och jag är otroligt pepp på detta! Sommar-Stockholm, fantastiska vänner, grym musik, Biebs och alkohol. Vilken start på sommaren 2017!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördag och solen skiner ute. Har i stort sett bara tagit det lugnt i soffan under förmiddagen, det blandat med matlagning. Lagade en kyckling-currygryta med matvete som vi ska ha till matlådor, säger en hel del om mina matlagningsskills he he. Ska snart iväg och luncha med en kollega innan jag går på mitt kvällspass, vet inte riktigt vart vi ska men det lutar mot Sickla Köpkvarter och Urban Deli, trevligt!

Ha en fortsatt fin lördag. xo

Likes

Comments

Under förmiddagen fick det bli en snabbis till Nacka Forum. Hittade ett par sjukt snygga kostymbyxor på Bikbok och det var faktiskt allt. Var smockat med folk exakt överallt pga löning och black friday, så lika bra att hålla sig undan alla shoppingcentrum denna helg haha... Har nyss lagat lunch till mig och Madeleine och nu sitter jag och inväntar jobb, det vankas stängning heela helgen. 

Ha en fortsatt fin fredag.

Likes

Comments

Ikväll har jag och sambon strosat runt på stan i hopp om att få lite julklappsinspiration. Julskyltningen är äntligen igång och jag tycker det är så sjukt mysigt och fint under kvällstid, speciellt längs Biblioteksgatan och utanför NK. Alltså tror inte ni förstår vilken julfeeling jag har i år. Längtar verkligen så så mycket!

Likes

Comments