Blev en sväng till Örebro och Marieberg tillsammans med pappa nu i eftermiddag. Köpte ett par SKITSNYGGA klackskor i mocka från Scorett, bild får ni senare. Kikade typ runt i varenda affär känns det som och så fick det även bli en lunch på favoritfiket där. En bättre onsdag helt klart! Nu blir det mys framför någon film resten av kvällen. Kramar

Likes

Comments

Precis ätit en sen men supergod frukost och nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och kikar runt på Nelly. Shoppat nog mycket senaste månaderna så känner mig faktiskt skapligt nöjd med vår- och sommargarderoben nu, det enda som saknas är väl ett par till sneakers och en mindre handväska så vi får se hur det blir med den saken! Idag jobbar jag 18-21.30 (ovanligt kort pass men SKÖNT) så innan ska jag försöka ta mig bort till pappa och Kev för att umgås lite med dem.

Ha en bra dag! Kramar

Likes

Comments

Jobbat hela veckan och nu ledig helg, så himla skönt och behövligt! Både fredag och lördag har spenderats hos bästisar i Degerfors, men igår blev det även en sväng hit för lite lunch och mys på stan här. Har precis storstädat här hemma och är nu igång med tvätten, sedan blir det mys i sängen hela kvällen. Är så uppladdad för ny jobbvecka och kommande helg!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat mellan 07.45-14. Handlade med lite gott hem och sedan städade jag här hemma innan jag mötte upp Moa runt 17.30 för en kvällsfika på Som Hemma. Blev kvar där tills det stängde och då tog vi en prommis till jobbet och därefter gick jag hem. Nu ligger jag nedbäddad framför hockeyn och sen blir det nog en film innan läggdags. Imorgon står jobb och stängning på schemat igen!

Likes

Comments

Tre månader sedan sist, men nu är efterlängtade våren äntligen här and so am I. Rätt sjukt att vi redan är inne på April månad, en tredjedel av året har liksom gått (så jävla fort också?) men nu har vi faktiskt bästa tiden kvar, så härligt! Har i alla fall tänkt att jag ska börja uppdatera här igen så vi kör väl på det helt enkelt.

Likes

Comments