Så idag blev en hemmadag, jag har mått dåligt, har haft ont i magen och i huvudet så därför blev det att stanna hemma. Börja redan igår, fick kräkreflexer och har mått dåligt sen dess. Vi får se hur jag mår i morrn om ja kanske stannar hemma ännu en dag.

Men under dagen så har jag sett The Princess Diaries för jag har inte haft så jätte mycke att göra och såg både 1an och 2an, kände bara för att se dom filmerna för att de var så himla längesen jag såg dom och sen har ja bara legat i min säng och tagit det lugnt och nu ska ja fortsätta med samma haha.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag  vaknade jag kl6 för att jag skulle börja jobba kl7 på rusta, de är jobbigt att stiga upp så tidigt med det är lugnt, ba så jävla trött hela dagen. Men ja och så jobbade jag till kl16 och sen kom ja såklart hem och jag börja se på film för jag har verkligen ingen ork till att göra något annat, och senare åt  ja pizza och är så himla mätt och ingen aning vad mer ja ska skriva, förutom att ja ska jobba imorrn och på fredag så lär inte blogga då om va ja har gjort för det är ssamma sak, lär lägga ut lite inspiration. 

och förlåt har riiktigt dåligt med bilder nu men jag ska ordna det. 

Likes

Comments

okej så nu kommer jag visa er vilka kläder som jag vill ha, det är från bikbok, forever21 och nelly. Kan ju varna er redan nu, det kommer bli ganska mycket och jag känner att det bara är onödigt att dela upp det.


Så det översta är från bikbok och jag tycker det är ursnygga plagg, och klart så skulle jag använt de där på fester.

och allt detta är från nellys hemsida och ja allt detta utom klänningen skulle ja kunna ha på mej varje dag typ.

​och det här är min stil så skulle också ha på mej det här varje dag och det är från Forever21.

Likes

Comments

Det som nyligen hänt i Paris är bara för hemskt, jag kan inte förstå hur en/flera kan döda oskyldiga människor som inte har gjort något. Det är bara för jävla hemskt. Jag tycker verkligen synd om dom nära å kära som kände dom som tyvärr fick sitt liv taget av en riktigt idiotisk människa.

Det som gör mej "glad" med det här är att över hela jorden så stöttar vi de som hänt i Paris.


Likes

Comments

Då var det söndag och jag har faktiskt ingen söndagsångest för att har sovmorgon imorrn och det är en chill dag imorrn.

Men igår var det ju lördag och jag gjorde inte mycket alls, jag var hemma och såg en massa filmer på netflix och åt godis å chips, riktigt gott.


Likes

Comments

​Då var det äntligen fredag!! Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med en stor godispåse. 

Under dagen så har jag jobbat på rusta, jag praktiserar dör från onsdag till fredag i 4 veckor och två veckor har redan gått, klart är det två veckor kvar. Jag tycker faktiskt att det är kul att jobba där, finns alltid nå att göra, aldrig rastlös, vilket jag gillar för ja tycker om att hålla mej sysselsatt och för att kunna lära mej nya saker. Den enda nackdelen med jobbet är att jag får ont i mina fötter och jag har även problem med mina knän och rygg så blir extra jobbigt för mej när ja ska lyfta saker men det är något jag kommer måsta göra hela mitt liv så de är bara att lyfta i guess haha. 

(och tyvärr har inga "roliga bilder" men de kommer lovar er)

Likes

Comments

Så jag kan ju berätta för er att vi har vattenskada i vårat kök så det är typ lite problem när de gäller maten, för nu måste vi äta i antingen gillestugan eller duschrummet för som tur är så har vi två små kylskåp där vi har våran mat, det enda som är jobbigt är att vi måste gå upp och hämta glas eller tallrik och gå ner och äta sen ta upp det igen och diska, det kommer bli ett jävla springande upp å ner.. och det kommer inte heller bli klart förrän efter julafton kanske efter nyår för det är så mycke som måste göras och det suger verkligen. 

Likes

Comments

​Så hej och välkommen till min blogg, jag har haft blogg förut så det här är inte min första gång att använda det här, men hade inte mycket tid till att blogga så jag gav upp, men nu tänkte jag att de skulle bli kul att börja om igen och med en ny design och allt, så jag hoppas att ni som kommer att läsa min blogg kommer att tycka om det jag skriver om, jag har inte riktigt bestämt mej om precis vad ja ska skriva om, men det lär iaf vara om vad jag har gjort eller kommer att göra och lite inspiration och om träning. Men hoppas ni gillar det och hej ha de bra:)

Likes

Comments