Atomer, kometer, big bang, periodiska systemet. Gud va kul det är att plugga natur... sa ingen någonsin. Är såå trött och har prov imorgon i naturkunskap. Är verkligen inte taggad om jag ska vara ärlig. Skriftliga prov är inte min grej, har så svårt för att sitta och plugga in någonting... åååå


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick reda på att jag ska till Kina den 21 november!!! Skolan hade utlottning bland 3 klasser och jag fick följa med! Är så glad, har aldrig gjort något crazy som detta i hela mitt liv. Skolan betalar hela resan & så ska man bo hos en kinesisk familj. Taggar så otroligt mycket är är sååååå glad att jag fick åka! Trodde verkligen inte det skulle hända mig, & det sjukaste är ju att Linnea också blev uttagen! Underbart!

Likes

Comments

Åå hämtade precis mina studentklänningar från members på Ica! Morfar var snäll & körde dit mig när jag fick smset att de hade kommit. Nu är det bara studentmössan kvar sen kan studenten gärna komma!!:)

Likes

Comments

Åt precis frukost, blev bananpannkakor med vanilj kvarg, banan och clementin. Såå gott! Kommer ihåg den tid jag alltid åt bananpannkakor, hela tiden, varje frukost. Det var den tiden jag gick ner i vikt också, så får kanske börja införa den igen!

Satt på cykeln i 30 min med weight loss program, samtidigt som jag kollade på Orange is the new black. Började precis på säsong 2! Nu blir det lite plugg.
Likes

Comments

Så underbart att vara ledig! Behöver verkligen en såhär dag! Ska snart sätta mig på spinningcykeln en stund, sen äta frukost. Ska försöka plugga lite idag också hade jag tänkt, har gymnasiearbetet att plugga på.. Skojskoj


Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på Orange is the new black. Kollat typ 5 avsnitt idag om inte mer. Idag har jag haft en sån där vilodag, kom hem vid 12 och satte på tven direkt, sov en stund. Känner mig så stressad över allt, måste försöka vila upp mig och planera mitt liv.

Ska koka lite te nu & äta clementiner. Snart börjar big brother!!

Likes

Comments

Som rubriken säger av sig själv sitter jag & antecknar det sista inför morgondagens prov. Ska ha boksamtal om en bok vi läst i engelskan så ska vi diskutera i grupp om den. Är alltid så nervös när det handlar om muntliga redovisningar eller andra slags prov. Tycker det är såå jobbigt verkligen. Men ska försöka prata mer än vad jag brukar imorgon, hoppas det går sin väg bara haha..

Har bara boksamtalet imorgon, så skönt. Ska träna hoppas jag. Om jag kommer iväg till gymmet såklart. Annars blir det vila och plugga, får se vart morgondagen tar mig.

Likes

Comments

Körkort, UF, gymnasiearbete, jobb. Allt är så jävla stressigt just nu. Önska jag bara kunde spola fram tiden tills dagen då jag tar studenten. Är så trött konstant, har ej ork till att plugga, har ej ork till att träna. Jag har inte ork till någonting just nu. Åå får panik!! Kan inte bara någon komma och fixa allt för mig:) men ska kämpa på och försöka motivera mig själv nu trots att jag är fattig och lever på studiebidraget. Bara att stå ut!

Något som är positivt är att jag gillar hösten, boots, sköna tröjor! Lite från Ullareds shoppingen i lördags!

Likes

Comments
Likes

Comments

Instagram@jonnakronlid