Header

Hur snyggt blev det inte att ha jeansjacka under en lite "finare" kappa? Blir lite bättre helt enkelt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen har jag blivit firad av mina favoriter här i stan. Jag fyllde ju 20 bast den 2 oktober, men då bodde man ju ungefär 4974km från alla på hemmaplan. Därför drog vi ihop en riktigt trevlig lördag tillsammans, med start på river relax här i Eskilstuna. Avslutade kvällen med utgång och Tjuvjakt! Så tacksam för vad jag har här i Eskilstuna ändå, tycker om er i mängder tjejer!

Likes

Comments

YAIII! Årets första lussebullar är bakade!! Detta blev dagens uppdrag för min del och nu har vi lussebullar i määäängder här hemma. Däremot kan jag avslöja att min familj är tokig i lussebullar så skulle inte förvåna mig om dessa räcker max två veckor tills nya behöver bakas haha.

Nu vankas väldigt god middag, och sen får vi även fika med dessa godingar.

Likes

Comments

Go’kväll! Nyss landat hemma efter en liten tur i Stockholm, extremt spontant dock. Jag hängde med Amanda när syrran ringer och behöver sällis till Stockholm då hon fortfarande äger en lägenhet där och vi skulle hämta ut nycklarna! Så jag och Amanda styrde bilen mot Stockholm, hängde med syrran och fikade lite gott! Även Lea fick äran att följa med, och även hon fika med oss.

Börjar även jobba på måndag 6.30 fick jag reda på idag! Nu börjar livet falla på plats igen, välkommen hem Jonna haha.

Likes

Comments

Bilderna ger ju inte min nya färg justice, det är huuuur snyggt som helst och jag är huuuur nöjd som helst! Det är lite svalare än vad min solblekta hår var, och glansen. Assååååå, helt magiskt hörni. Gjorde en inpackning och har fått kur med mig hem också, så nu jäklar blir det fräscht här. Är sjukt nöjd som sagt i alla fall. Återigen gör min frisör underverk, tack Linda och tack hårdesign.

Likes

Comments

Mysdag med min brudar, så himlans efterlängtat! Att bara åka runt i bilen tillsammans, käka god mat och ha myskväll med gottis - och bara prata om allt och inget. Detta har man saknat dessa månader, uppskattar er så mycket!

Likes

Comments

Hej igen Sverige! Nu är jag här och jag är här för att stanna den här gången. Wow, många känslor på samma gång hörni!

Aja, nu börjar allt påriktigt! Har redan bokat upp hela min helg haha, ska bli så roligt att ha planer med alla människor jag tycker så mycket om. Börjar med ett besök hos frisören idag i alla fall, dags att fräscha upp höstfrisören lite!

Likes

Comments

Dagen är här. 9 november och jag lämnar ön för den här gången. Precis som jag skrev igår, kan jag inte sätta fingret på känslan, kommer sakna detta på ett sätt och samtidigt vet jag att jag har så mycket där hemma att komma tillbaka till. Jag är redo för nya äventyr i mitt liv!

Tack för den här tiden, och tack för allt! Maaaassor med kramar!

Likes

Comments

Dåså, nu var sista heldagen klar och slut. Wow, dagen är alltså här, imorgon åker jag hem igen? Kan inte riktigt sätta fingret på känslan... Har varit inställd på att åka hem nu ett tag, så ska bli skönt att få komma hem och stanna hemma den här gången. Allt kommer typ kännas nytt igen, och det ska faktiskt bli mysigt att återupptäcka tillvaron i lilla Eskilstuna igen.

MEN, kommer sakna dessa två troll så mycket! Alla morgonpromenader med lille Philip och Goffi, och allt annat roligt de hittar på. Mina små skruttisar! Ska krama dom extra mycket ikväll och imorgon när jag går till skolan med dom för sista gången. Kram och tack för denna erfarenhet och upplevelse. På återseende, det vet ni!

Likes

Comments

Vart ska man ha avskedsmiddag om inte på självaste favoriten - Sakura, såklart! Kvällen blev sååå mysig, och standard menyn stod på agendan - 6 rätters. Wow, att det kan vara lika gott varenda gång hörni! Definitivt ett måste om man befinner sig på ön.

Tack för allt alla fina människor, och Marina såklart. Tack tack tack, du är en ängel.

Likes

Comments