1 / 2 / 3 / 4 / 5

Var inne på sidan NA-KD som har så sjukt snygga plagg,här har vi några av mina favoriter då, får se om jag klickar hem någon;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sedan men ska bättra mig. ja vad har hänt på sisstonde jag har färgat håret, varit ute med båten, ute hos morfar inte så mycket mer, väldigt tråkigt sommarlov hittills :( men imorgon kommer en barndoms vän hem till oss så det kommer bli roligt. sen så kommer några andra vänner hem till mig på torsdag och ska sova hos mig för att två av dom ska åka utomlands, ena ska till London i kanske 4 dagar sen ska min andra vän till Spanien i två veckor:( kommer sakna dom. Aja hade inte så mycket mer att skriva så vi hörs!

Likes

Comments

förr igår så sov jag och mina kompisar i tält på stuttsmattan och det var mysigt även o det vart lite trångt. men när do hade åkt hem så tog jag ett var i elljus spåret vid mig även om jag hatar och springa haha. sen gick jag ner till hästarna och fixa lite med dom och när jag kom hem så åt jag,mamma och pappa kött med potatis ute på alltan.

 idag måndag så har vi schema brytande dag i skolan så idag börjar 10.55 börjar med klassråd sen har jag lunch,svenska,biologi sen musik/teknik och så slutar jag 15.40. så det är jätte skönt, nää nu ska jag börjar  sminka mig så jag hinner.

Likes

Comments

Tänkte köra en till hissar/ dissar men den här gången tjejternder


Navel percing     Hiss, har det själv så tycker det är jätte fint speciellt när man är solbränd på sommaren

"orre" byxor         Diss,förut tyckte jag om dom så ja köpte sånna men dom är väldigt skrikiga och inte så speciellt fina,men man kan väl ha sånna hemma för dom är väldigt sköna och sen får man ju bra rumpa i dom.

skrik läppar          Diss, alltså starka färgar på läpparna som rött och rosa, jag tycker inte det är så fint.

over the knee boots   Hiss, tyckte det här var väldigt fult i början men nu är det jätte snyggt med ett par tajta jeans

Calvin klein            Hiss, så snygga och SÅ SKÖNA!!

percing i ansiktet     Diss, inte det är snyggt

bootcut jeans          Hiss,samma här tycket dom var fula men nu tycker jag dom är jätte snygga

Likes

Comments

Efter skolan så drog jag och min kompis och köpte tårtbotten och sånt, så gjorde vi en tårta lite spåntant så där som blev jättegod för den delen med banan och blåbär.Sen när jag kom hem så följde jag med min kompis ute och hoppa i skogen med hästarna.

snart helg, då ska man tälta med kompisar på stutsmattan skulle jag tänka mig hahah

Likes

Comments

Tänkte göra en hissar/dissar killtrender

Fiske mössa/hatt Diss, tycker inte det är snyggt överhuvudtaget.

Hockeyflow Hiss, tycker om det jätte mycket skitfint, bara det inte blir för långt.

Man Bun Diss, tycker inte det är snyggt men Man Bun eller toffs för den delen heller, då vet man att man har alldeles för långt hår.

Klocka Hiss, jätte snyggt.

Skägg Diss, nej tycker inte det är snyggt, inte stubb heller.

Halsband/Armband Hiss, snyggt men det beror självklart på vad man har för halsband/armband.

Kesp Hiss, men det ska inte vara snapback och helst "hål" där bak/fram vid regleraren.

Seglarskor Hiss, väldigt stilgit och snyggt.

Chinos Hiss, väldigt snyggt och stiligt.

Sleeve Hiss,väldigt snygg men det beror på om tatueringarna är snygga.

Blommig T-shirt Diss, tycker det är väldigt fult.

Likes

Comments

Är helt död, vi hade orientering igår med skolan och sprang i skogen själva. Lite kul ändå det var en kille i min klass som blev jagad av två hästar som hade rymt från sin hage på grund av en älg mamma som sprungit rakt igen om hage och så var det några som så älg kalven som vart helt sönder stressad av alla barn, så dom andra klasserna som kom senare fick skippa orienteringen på grund av älgarna. Men annars gick det bra haha. hitta alla 10 kontroller.Och så efter det så drog vi hem till min kompis med några och kollade skräckfilm.

Sen idag hade vi två idrotts lektioner men det var bra för jag fick reda på mitt betyg i idrott, (B är skit nöjd. Lär väl få reda på resten av betygen nästa vecka eftersom det är då dom ska sättas.

Likes

Comments

Bra start på veckan börjar 09.30 iställe för 9 pågrund av att vi inte har klassråd,så vi börjar med idrott, väldigt skönt behövde verkligen sovmorgon, dock så är måndagar väldigt långa men efter blir det hem till kompis som jag inte träffat på sjukt länge.

Likes

Comments